Ronai and Ronai
AMERIKAI

Matolcsy megbukott, de megmagyarázza 2013. február 8. péntek 9:47 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Matolcsy megbukott, de megmagyarázza

Budapest – Minden rendben lenne, de semmi sem jött össze. Ám ennek nem a rossz gazdaságpolitika az oka, hanem az, hogy minden összeesküdött a fülkeforradalmárok ellen. Matolcsy hiába zseniális, az aszály ellen ő sem tehet semmit. Meg a bankok és az unió is keresztbe feküdt. Ja, és mi magyarok is hibásak vagyunk: nem vagyunk hajlandók eleget fogyasztani.

Az aszály, az elmaradt uniós beruházások, a fogyasztáscsökkenés és a bankok forráskivonása miatt 1,5 százalék körüli gazdasági visszaesést hozott az elmúlt év – írta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a Heti Válaszban rendszeresen megjelenő tárcájában.

Mindenki hibás, csak a gazdaságpolitika alakítóit nem terheli semmilyen felelősség abban, hogy a magyar gazdaság mélyrepülésben fejezte be a tavalyi évet, potenciális fejlődési korlátai pedig a 0,5 százalékos éves növekedésre kalibrálják az előttünk álló évekre – ez állapítható meg Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek a Heti Válaszban ma megjelent cikkéből.

A miniszter szerint négy ok miatt fordult újból recesszióba tavaly a magyar gazdaság. Úgy fogalmazott: “közel 1 százaléknyi GDP ment el az aszály miatt, közel 500 milliárd forint tervezett uniós forrás nem került beruházásra, a 3 százalék körüli fogyasztáscsökkenés szűkülő belső piacot hozott, és több ezermilliárd forint hitelforrást vont ki a zömében külföldi tulajdonú bankrendszer a magyar gazdaságból” – idéz a lapból az MTI.

Matolcsy György azonban hangsúlyozta: ha e négy tényező megfordul 2013-ban, akkor bekövetkezik a várt növekedési fordulat Magyarországon. Kifejtette: a növekedési fordulat beruházási és fogyasztási fordulatból állhat össze. Mint írta: “a három német autógyár és a beszállítók termelési felfutása, 1500 milliárd forint uniós pénz gazdaságba történő befektetése, a rezsiköltségek csökkenése révén bővülő szabadon elkölthető családi jövedelem elhalasztott fogyasztásra költése, valamint az élénkülő hitelezés hozhatnak fordulatot”.

Mint írja, “szerencse is kell hozzá, hogy ne legyen újból aszály és jól teljesítsen a német gazdaság”. Írásában a miniszter úgy foglalta össze, hogy “az ország eddigi megújítása, a munkahelyvédelmi akcióterv, a szabad vállalkozási zónák, a teljessé váló egykulcsos adó többletjövedelme, a csökkenő rezsi, az emelkedő reálminimálbér és nyugdíj együtt teszi lehetővé, hogy 2013 a gyarapodás éve legyen Magyarország számára”.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (14 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +15 ( 21 szavazatból)
Matolcsy megbukott, de megmagyarázza , 4.7 out of 5 based on 14 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(48)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

48 Reader’s Comments

  1. A felsoroltakon kívül még 3 ember is hibás: “… Ő, a Gyula meg az Ottó …”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +48 (50 szavazatból)
  2. Matolcsy szemeibe nézve Schmidt Mária jut eszembe. Nem csak a tekintetük, nézésük nagyon hasonló, hanem szellemi képességeik is! Külön gyanús, hogy mindkettő egy közönséges gengszter kegyelméből él és élvezi bandájának a folyamatos támogatását.
    Az egyik már látványosan megbukott, a másik egyenlőre csak erkölcsileg, de folyamatban van a totális megsemmisülése.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +53 (57 szavazatból)
  3. “ha e négy tényező megfordul 2013-ban, akkor…”
    .
    Ha a nagyanyámnak áramszedője lenne, akkor ő lenne a 6-os villamos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +56 (56 szavazatból)
  4. Bagoly!
    *
    Melyik ottó ? Csak nem már megint a Tóth Ottó ????
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  5. Mint írja, “szerencse is kell hozzá

    Ami neked személy szerint volt , de nem tart örökké. Most jön majd a rázós része .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  6. “A miniszter szerint négy ok miatt fordult újból recesszióba tavaly a magyar gazdaság. Úgy fogalmazott: “közel 1 százaléknyi GDP ment el az aszály miatt, közel 500 milliárd forint tervezett uniós forrás nem került beruházásra, a 3 százalék körüli fogyasztáscsökkenés szűkülő belső piacot hozott, és több ezermilliárd forint hitelforrást vont ki a zömében külföldi tulajdonú bankrendszer a magyar gazdaságból”.
    Csak picikét téved, csak az aszályról tehet a Gyurcsány, a többi az saját hibájuk. A legnagyobb hiba az, ami a fogyasztáscsökkenést okozta
    .Ha azoktól veszik el jövedelmet, akik itthon költenék el, az belső fogyasztás csökkenést okoz. Ráadásul azoknak adják, akik nem itt költik el, sőt a megtakarításaikat is van módjuk másutt elhelyezni, nekik nem gond. ( A saját isten tudja hol elhelyezett, gazdaságból kilopott hatalmas vagyonaikról nem is beszélve, de vigyázzanak, mert Lázár megy kutakodni. Ja, hogy először szólt maguknak, hogy vigyék máshova , mert kivételezettek?)
    És innen kezdve tehetnek amit akarnak, a gazdaság önjáróvá válik. A fogyasztás ilyen nagy irányú belső csökkenése vállalkozások tömegét dönti be . A pénz viszont kell, tehát csavarunk még egyet az adózókon, akkor még kevesebbet tudnak fogyasztani, és a lefele spirál máris beindult.

    “ha e négy tényező megfordul 2013-ban”
    Eltolcsi úr! Önnek igaza van, magától és csakis magától függ a megfordulás. Kezdje azzal, hogy megfordul és befejezi politikai pályafutását. Legyen szíves, vigye magával a főnökét is.
    Mi, az önálló magyar nemzet a német gazdaságtól függenénk, és az utált, hibás gazdaságpolitikát folytató, mumusnak kikiáltott uniús pénzektől??
    Nem ellentétes ez egy kicsit eddigi politikai hitvallásuktól?
    Eltolcsi úr, ön tévedésben van, az nem gazdaságpolitika, ha valahonnan mindíg lenyúlunk egy kis pénzmagot, a költségvetési lyukak foltozgatására.
    Tudja az az erdő, amiből a fát csak kivágják, és nem ültetnek, egyszer csak elfogy, hiába mondja a tulajdonos, hogy őt nem terheli felelősség. Azzal kellett volna foglalkoznia amihez ért.
    Eltolcsí úr! Megkérdezném a valutatartalék után jön a zsidó vagyon, és utána,???????????????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +75 (75 szavazatból)
  7. Van, aki még képes végighallgatni a hülyeségeit????????????
    Csak felvenni kellene, mert jó lesz a bíróságon a dokumentumok között. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (47 szavazatból)
  8. A szerencse aaz lenne,ha a gazdasági miniszter eltünne a posztjárol és egy hozzáértő,szakember kezébe kerülne a gazdasági irányitás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  9. Matolcsy egy szavahihetetlen csatlós dickhead!
    Nem nő a fogysztás????Na ne már! Hogyan is tudna növekedni, amikor a gazdaságpolitikai nézetei csorbák, ostobák?
    A fogyasztás akkor nő, ha nő a kereslet és emelett a fogyasztói jövedelmeket kellene gatyába rázni te fideszes átok nem az árakat növelni!
    Mutogatni tudsz kisbetűs matolcsy? Végül is mindig az a hibás aki nem a te malmodra hajtja a vizet!
    Egy MAGYAR közgazdász!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  10. Csak két kérdést tennék fel: Ha mondjuk valakinek hiányzik a hó végén pénz a háztartásban és egyébként sok az adóssága is, az teljesen rendben van, ha a hiányokat lopásból pótolja? Tessék mondani, akkor az egy zseniális megoldás, vagy valami más?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (39 szavazatból)
  11. Ugyanolyan klelkiismeretlen (k)ártékony idióta, mint a gazdája!
    Jacke wie Hose!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (37 szavazatból)
  12. Ilyen tudással egy valamirevaló közgazdasági egyetemen ez a figura nem lenne képes egy vizsgát sem letenni.
    Szánalmas, röhejes!
    De a tartója is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (39 szavazatból)
  13. Ha van egy jó nagy bukta, -amit amúgy orbánékon kívül mindenki előre látott-, és utána megszólal matolcsy, mindig nagy érdeklődéssel várom, hogy kit fog kikiáltani az ügyben ludas, ügyeletes bűnbaknak.
    Attól tartok okoz még meglepetéseket, és vidám perceket a következőkben is, mert a rendkívüli napfolttevékenységre, valamint ezzel összekötve a globális felmelegedés hazánkra káros hatásaira sem hivatkozott még, és a hazánkban időszakonként túlzottan elszaporodó szövőlepkék élénk nemi tevékenységét sem nevezte meg eddig bajaink okozójának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (38 szavazatból)
  14. Kedvence lehet a pillangószárny effektus, mint hivatkozási alap. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  15. “A miniszter szerint négy ok miatt fordult újból recesszióba tavaly a magyar gazdaság.”
    .
    Volt egy ötödik is…
    Tavaly még nem lehetett ellopni az MNB-pénzét, arra csak idén nyílik mód.
    Megláthatjuk majd: egyből javulni fognak a mutatók !!! (is…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  16. Kicsit kutatva az emlékeimben az ugrik be hogy kinevezésekor megjelent (dokumentálva) a sajtóban hogy az általa vezetett cég előző éves hiánya 198 millió Ft volt (néhány tagú tanácsadó cég vagy mi volt) ! Azt hiszem ezek után még jól is szerepelt a magyar gazdaság -mert még nem omlott össze !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (31 szavazatból)
  17. Mit mond ez a KUSZA szemű figura?, “HA” tehát a hangsúly a HA- n van, tehát minden más közönbös. Tehát ebből következik, hogy “HA” Matolcsy marad minden marad a régibe, tündérmese, éles karmú játékos kis tigris és egyebek. Takarodjon de minél előbb!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  18. Ennyire én is értek hozzá (ezek szerint akár miniszter is lehetnék!):
    Ha nem lenne ilyen szar a helyzet, egészen jól állnánk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (30 szavazatból)
  19. A gazdasági visszaeésnek nem 4 oka van,
    hanem sak egy.
    A neve, : orbán viktor elkövetö.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (29 szavazatból)
  20. Traianus
    Jó kérdés….
    Válasz: Igen, ha fehérgalléros bodzaszedő!
    De említhetném Tiborc panaszát is:
    Aki száz meg százezret rabol,
    Bírája lészen annak, akit a
    Szükség garast rabolni kényszerített…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  21. Matolcsy nem bukott meg, az ország veszett rajta az őrült, unortodox gazdaságpolitikáján.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  22. miután a gödör aljánál nem lehet lejjebb esni, attól kezdve emelkedés lesz. Igazából, akkor hangzanak fel a fanfárok, h Éjen Orbán, szárnyal a gazdaság, a kis tigris négy lábra állt. Csoda történt. Legyen Orbán a király! De gyorsan… A háttérben meg mi folyik, csak nem a pénzek kiszivattyúzása? De addig is a betonkeverő folyamatosan gyártja a betont. Horty országa leszünk, ha bele gebedünk is? Vagy Hitler országa lenne a minta?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  23. Bagoly
    2013. február 8. péntek
    09:58
    “A Tóth Ottó”
    Egyébként, és különben is ++++++++++++++++++ !!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. KDNP felébredt,:
    Az átlag alatti jövedelemmel rendelkező családoknak is biztosítani kell az adókedvezményt.
    Akko’ mégsem járt jól mindenki?????
    Három év után ilyen megállapításra jutni, szégyen, hogy eddig bárki mondta, csak szajkózták, hogy mindenki jól járt.
    Az Éhségmenet is tele van olyanokkal, akik jól jártak – ja, ott a járda….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (22 szavazatból)
  25. Matolcsy – Matolcsy !!!! neked sehol nem magyarázták el, ha a hülyeség párosul a szorgalommal akkor te leszel belőle !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  26. Kedves velémény (17:38)!
    Attól tartok tévedsz! Unorthodoxiában a gödör alja a “csúcs”, így osztán bőven van még lejjebb! Arról nem is beszélve, hogy ásó is van a világon!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  27. Elkur….tuk nem kicsit nagyon,na de ezek után még felfele bukni az már mindennek a netovábbja.Valóra vált a mondás ellenkezője amire a Fide-SS annyira büszke volt ,hogy aszongya csak a Fide-ss ami képes az országot kivezetni a normális megszokott hétköznapi demokráciából.A baj nem az országgal volt hanem a csoda doktorokkal élükön a nagyvezírrel és csapatával ami nekem viccet félre téve Mihalik Ede régi idők focija című film szereplőire hajazott,ennyi hozzá nem értőt még az utcán se lehetne találni nem hogy felsőbb elit körökben.Gratulálunk és mondjon le ahogy Torgyán apánk mondaná az egész Fide-ss éljen meg 47 ezerből ami szerintük még elég is ,és kecske helyett fejjék egymást……………………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  28. Gergely Botlik-Vari

    Ja. Szerencse. ammeg, szakertelem, az kene ide!

    Amugy Toth Otton kivul meg hibasak: tavasz, nyar, osz, tel…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  29. Érik a 2014-és bukás, OV. Ronda lesz, de meglesz…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  30. Hungarian citizen

    Sznalamas, zavart elmeju ketkabatos senki matolcsy. Pfej, az ilyenre egy pokesnyit sem aldoznek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. A kis pénz is pénz:
    http://inforadio.hu/hir/belfold/hir-544930
    .
    … 3500 forintot kell fizetnie annak, aki meg akarja nézni a Parlamentet, ennyibe kerül egy felnőttjegy. Vannak viszont kedvezmények. Az unió felnőtt állampolgárainak – köztük a magyaroknak – és a közösségen kívüli kiskorúaknak 1750, az unió 18 évnél fiatalabb tagjainak – vagyis a magyar gyerekeknek is – pedig 875 forintot kell fizetniük azért, hogy egy idegenvezető kíséretében egy órát sétáljanak a törvényhozás épületében….
    .
    és ha kötelező lesz az iskoláknak, akkor tuti a bevétel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. Már készítik elő a devizatartalék lenyúlását
    http://index.hu/gazdasag/2013/02/09/asz_a_koltsegvetesrol/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Azt azért nem gondoltam volna, hogy ennyire hülye lehet valaki, hogy belemondja a világba a klasszikus vicc poénját: “a kapitalizmus és a négy évszak”, De.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Sose az az érdekes amit mondanak, hanem mindig az, amit tesznek!
    Az ún: unortodox gazdaságpolitika tulajdonképpen az orbáni-diktatúra gazdaságpolitikája, ennek végrehajtását felügyeli Matolcsy György.
    Tehát az “eltolcsy” elnevezés igazából nem helytálló, mert ő szándékosan megy szembe a gazdasági törvényszerűségekkel (kalózhajó, pirospötty…).
    .
    Egy diktatúra gazdasága mindig torz, ennek megfelelően teljesen természetes ha abban folyamatos nehézségek vannak. A cél, hogy a hatalmon lévő kevesek egyre gazdagabbak legyenek. A cél árát pedig a néppel fizettetik meg.
    Nálunk ez nem megy ilyen direktben, itt az európai demokráciák kellős közepén muszáj osztogatni is (pl.rezsicsökkentés, rögzített árfolyam).
    Persze az osztogatás nem “saját zsebből” történik, hanem azt is másokkal (közműcégek, bankok…) fizettetik meg.
    Aztán az igazi zsákmány felosztását pedig a diktátor és haverjai már maguk között végzik el (földosztás, eu-s pénzek…).
    .
    Tehát diktátornak lenni és ahhoz a körhöz tartozni jó üzlet és jó buli (lehet…).
    Ezért számukra ennek az állapotnak a fenntartása (bármi áron) elemi érdek is.
    Ennek megfelelően alkították át az államot és annak működését (törvények, média, látszat-demokrácia fenntartása…).
    .
    Szal, nem buta gyerekek ezek, csak maguknak mindent gátlástalanul összeharácsolnak.
    És azért tudják működtetni ezt a dolgot, mert a tömegek ezt a szitut nem ismerik fel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  35. Szombati (mai) Népszabóság, Lázár interjú.
    Gyalázatos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Nekem a gyerekmese, Mekk mester, Mekk Elek jut eszembe róla.
    Amibe belekezdett, abból romhalmaz, csőd lett, a nagy magabiztosság a duma ellenére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Tömegek gondolják úgy és azt, amit állít! Hisz a Fidesz támogatottsága, még ma is torony magas, és az utcák még mindig üresek.
    Az ország egyik része megfélemlített, a másik része, meg sötét. És ettől még a pártok prominensei sem kivételek. Orbán színpadán, eljátsszák az ellenzéket, Orbán utasításai szerint, és még ahhoz sincs agyuk, hogy legalább ezt hitelesen tegyék!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. 1989 előtt egy magyar közgazdász, vagy jogász a diplomájával nyugat Európában max gyepmester, vagy segédmunkás lehetett. A kapitalizmusban u.i. ennyire értékelték a szocialista jogot, a szocialista közgazdaságtant. Aztán láss csodát, a „rendszerváltás” után ezekkel töltődött fel a parlament 90%-ban és el kezdték építeni a szocializmus helyett a kapitalizmust … OLYAN IS LETT : )))))))) és hogy mindebből vmi hasznuk is legyen, csak Svájcba TÖBB TÍZEZER MILLIÁRD (ez lehet 25 000-től 50 000 milliárdig) !!!!!!!!!! Ft-ot kivittek, kiloptak az országból. (bocs’ a NEMZETből). Ez a lényeg Uraim, a többi csak gumicsont és porhintés.
    És, hogy a lassan 24 éve történt „rendszerváltás” után kik a „vezetőink”, a díszpintyeink?

    Íme!
    A nem teljes) lista:

    Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
    Stumpf István – a Hazafias Népfront alelnöke, MSZMP-tag
    Pintér Sándor – MSZMP titkár
    Martonyi János – MSZMP-tag
    Járai Zsigmond – MSZMP-tag
    Varga Mihály – KISZ-titkár
    Matolcsy György – MSZMP-tag
    Boros Imre – MSZMP-titkár
    Mikola István – a Hazafias Népfront alelnöke
    Harrach Péter – MSZMP-tag
    Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
    Fónagy János – MSZMP-tag
    Deutsch Tamás – KISZ-titkár
    Kövér László – KISZ-titkár, az MSZMP Társadalompolitikai Intézetének munkatársa
    Kerényi Imre – MSZMP titkár
    Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
    Pozsgay Imre – az MSZMP KB és PB tagja
    Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár Népszava, 2011.12.01.

    Ezen kell elgondolkodni, nem a GDP-in. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  39. kocsedo
    Köszi a listát, ezt még itt ilyen terjedelemben nem lehetett olvasni!
    A minden sarkon álltak már párt – de leginkább a Fidesz=MSZMP!))))))
    Ezek nem is szélkakasok, hanem propellerek!
    Más:
    Meghallgattam az Együtt 2014 évértékelőjét.
    Rájöttem, hogy miért lepték el az AN-t és a hazai hírportálokat a minuszolók és a bérbeírók! Teli a gatya, de van is mitől beijedniük.
    Itt nem dakota viccek voltak, nem 8-10 éves gyerekek szintjén szóltak a hallgatósághoz, felüdülés volt hallgatni ezeket a fiatalembereket.
    Sok sikert és erőt kívánok nekik.
    Bajnai azt mondta: a gyerekeinek szólt, hogy keveset fogják látni, de tévedett, mert ott van a buszokon, a hirdetőtáblákon, újságokban kb. 200 millióért. Meg is köszönte, csak azt fájlalta, hogy ez az adózók, a mi pénzünkből van!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. ” Györgyi P.” Mindig azt mondtam, hogy a társadalomnak jelentős része még arra is képtelen, hogy önállóan gondolkodni tudjon, vagy akarjon, mert arra is képtelen. Sajnos mi így szocializálódtunk, sajnos ez vonatkozik azokra is akik értelmiséginek vallják? magukat. Ezért van az hogy, a fidesz toronymagasan vezet. Jobb helyen Orbán szégyenébe még az országot is elhagyná, miután a nép kizavarná a parlamentből. Orbán ezt az országot száz felé osztotta, “megosztotta” most meg a külhoniakkal levelez. Ki érti ezt? Talán még azok hisznek neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  41. kocsedo
    2013. február 9. szombat 17:30
    És még mindíg nem lehet tudni, hogy ki volt közülük besúgó, (hogy volt az biztos), Miért is nem hozható nyilvánosságra a lista?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Szenzor
    2013. február 9. szombat
    19:25

    Szerintem Gál J. Z., de valószínűen nem rossz szándékkal, hanem csak hülyén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. csakén
    2013. február 9. szombat
    17:48
    “Ezek nem is szélkakasok, hanem propellerek!”
    Ennek apropóján köszönjünk el mára egy viccel.

    Egyszer egy ember felkerül a mennybe. Találkozik Istennel, aki bevezeti egy
    órával teli szobába. Kérdezi az ember:
    - Miért van ilyen sok órád?
    Isten: – Ezek nem órák, hanem hazugságvizsgálók, aki keveset hazudik, annak
    lassan megy a mutató, aki sokat hazudik, gyorsan megy a mutató!
    Ember: – És Orbán órája hol van?
    Isten: – Azt ventillátornak használom a szobámban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Most nézem – eligazításon vannak a bérbeírók és a mínuszolók!
    Na, majd holnapra meg lesz az ukáz, lesz itt is mínusz, nemcsak az utcán!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Hzzzz
    Ne, hogy már toronymagasan vezessen a Fidesz – mit gondol mitől reszketnek cöfiröfik, mínuszolók, bérbeírók, mindenki harci bevetésen van?!
    Ők tudják a legjobban, hogy mennyien vannak, nem a semmiért erőltetik a kintiek szavazását – már levelez velük a 3xbóvlis, most éppen 45 millióért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  46. Marad Magyarország bóvli besorolása, mert a Moody’s nem látja, hogy a gazdaságban változás jönne.
    Ez most akko’ siker?
    Annyira bizonytalan vagyok, mert itt Baltanisztán unortodoxiai körzetében másként mennek a dolgok.
    Mert itt angyalnak nevezik azt, aki az ellenfelét gondolkodás nélkül képes megölni.
    Csak azer kérdezem….
    Ha valaki még mindig nem értené, miért szaporodnak a mínuszolók és a bérbeírók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. csakén
    A félreértések tisztázása végett:
    Siker az, amit az alaptörvénykönyv annak definiál!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Szenzor
    Tudom, ezeknél a negatív növekedés is növekedés – a számokkal ugyan kicsit hadilábon állnak, de a gránitszilárdságú tákolmányuk majd helyére teszi a dolgokat. Oszt jó napot!
    Ezentúl aki nem egy matekzseni, csak használja bátran, hogy ő egy unortodox matekos…ha ezek így befuthattak, talán másnak is bejön!)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos