Ronai and Ronai
AMERIKAI

Lúdtalpas hájasok közé hajtott Hoffmann Rózsa 2013. február 2. szombat 16:12 Forrás: AN

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Lúdtalpas hájasok közé hajtott Hoffmann Rózsa

Budapest, Szeged – Hoffmann Rózsáról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy tétlenkedne. Bár a felsőoktatás kérdéseiről fensőbb utasításra nem nyilatkozhat, napjai azonban így is mozgalmasan telnek. Kedden az iskolásokat nevezte lúdtalpasnak és hájasnak, szerdán az őt váró diákok közé hajtott autójával. Időközben az is kiderült, hogy sok tanár nem kapta meg időben a fizetését. Iskolai sikertörténet Hoffmann-módra.

Tiltakoznak a szülők, miután az oktatásért felelős államtitkár lúdtalpasnak és hájasnak nevezte az iskolásokat. Tette mindezt Szegeden, ahol egy fórumon az iskolai testnevelés fontosságáról beszélt. Utóbb kiderült, az államtitkár asszony még fogalmazni sem tud rendesen: miután szembesítették mondandója otrombaságával, nem azt válaszolta, hogy nem akart senkit sem megbántani, hanem azt, hogy ő nem bántott meg senkit.

Egy nappal később is újból megmutatta, hogy mit is kell konkrétan érteni az oktatás korszerűsítésén. Ekkor már a fővárosban tüsténkedett, országjáró road-show-jának következő állomása a budapesti Kölcsey Gimnázium volt. Diákok várták az államtitkár-asszonyt, stílusosan egy szál rózsával. Persze, nem csupán a virágot akarták átadni neki, hanem kérdeztek is volna. Például a továbbtanulási lehetőségeikről, ami már csak azért is fontos a számukra, mert hiába hájasok és lúdtalpasok, vészesen fogy az idő, közeledik a jelentkezési határidő vége, s jelenleg még nem lenhet tudni semmi biztosat, hogy hova és milyen feltételekkel lehet jelentkezni.

Hoffmann Rózsa azonban válasz helyett autóba szállt, és a közpénzen fizetett benzinnel vezetett jármű az ugyancsak közpénzből fizetett sofőrrel a volánjánál, szép lassan a diákok közé hajtott. Szemtanúk szerint csodával határos, hogy komolyabb sérülés nem történt, az autó „csak” az egyik résztvevő lábán hajtott keresztül. Hoffmann épp csak azt nem mondta a diáknak, hogy mire katona leszel, meggyógyul.

A történtekhez még egy adalék: néhány nappal az incidenst követően derült ki, hogy sok tanár nem kapta meg a fizetését. Ez nyilvánvalóan a sokszor felemlegetett sikertörténet egyik újabb állomása, pánikra semmi ok, bizonyára megkapják majd a pénzüket a pedagógusok. A lényeg, hogy az oktatás államosítása zavartalanuk folyik, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyunk elégedve, Hoffmann Rózsa, gyere ki a hóra.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (28 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +28 ( 28 szavazatból)
Lúdtalpas hájasok közé hajtott Hoffmann Rózsa, 5.0 out of 5 based on 28 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(34)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

34 Reader’s Comments

  1. Gyűrnek maguk alá és darálnak be mindent és mindenkit…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (27 szavazatból)
  2. Láttam a videót. Kréta Garbó szégyellje magát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  3. Na és ha meghal egy-két diák, az talán a világvége? Minden forradalomnak vannak áldozatai, pont a fasiszták fülkeforradalmának ne lennének?
    A tanárok meg holmi piszkos kis fizetésért ácsingóznak. Ez annak a jele, hogy még nem köteleződtek el szívvel-lélekkel a NER mellett. De nem kell aggódni, a rendszer gondoskodik majd az átnevelésükről.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (28 szavazatból)
  4. Tankkal szembeszállni csak tanknak van esélye.
    Amíg mi ezt nem vesszük észre, esélyünk sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  5. Ahogy a lenines vicc mondja “…közéjük is lövethetett volna…” Erre a nőre ill. az agyament iskola- és oktatás rombolására nincsenek ny
    ondafestéket elbíró szavak. 2014-ben remélem ő is el nyeri a -csuhás főnökével együtt- méltó jutalmát. Csak az a baj, hogy rombolni mindig könnyebb mint építkezni. Nagyon igaz ez az oktatásra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  6. Szenzor kedves, azért Molotov koktéllal is meg lehet próbálni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  7. Giap
    2013. február 2. szombat 18:21
    Jó, gondolom érted, csak jelezni szerettem volna, hogy itt már békésen nem sokat érhetünk el (sajnos).
    Tudom, hogy sokan nem értenek velem egyet.
    De szerencsére ezeken az oldalakon még véleményszabadság van, öncenzúra nélkül. És tiszta szívemből kívánom, hogy ne legyen igazam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  8. Ennek a hitvány nőszemélynek meg a nyakán kellene áthajtani. Oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  9. Tegyük élhetővé !

    az Oktatásról : szerintem országunk kitőrési pontja (lehetne), ha elfelejtjük az agysebész , nyílas, rovásírásosokat és a Kádár rendszerben KITÜNŐ életszinvonalat biztosító jogász pályát politikai karierré degradáltak által sugalmazott alaptörvény életterét
    .
    Szerintem tízen éven belül fényesen megtérülő -állítom , nem drága- beruházásról van szó.
    (Németország tavalytól spanyol fiatalok tömegeinek ad képzést, azért hogy csökkentsék a spanyol munkanélküliséget,és hogy a spanyol gazdaságot segítsék talpra állítani )
    (hiradóban hallottam, hogy a MO-i Audi képzést tart fiataloknak, mert nincs elég képzett munkaerőjük)

    .
    Lopváry (orban) Viktor és “bölcs” vazallusai eldöntik – Soha Életemben Nem Dolgoztam, Vállalkozásaimat a Politikai Korrupcióból Tejeltem és Fejlesztettem Viktor útmutatásai szerint- mi a helyes piacgazdasági irányvonal, kikre lesz szükség a későbbiekben. mondja ezt az országnak egy sikertelen ember.
    (ki hallott befuttatott orban-féle tokaji borról ? Erkölcstelenül lopott hozzá milliókat , mégsem tört be a világpiacra. kudarcot vallott , hiába volt pénzlopó közgyülés )

    .

    Na de most haggy váltsak a múltról !

    2000 előtt a magyar informatikusok hiresek voltak, jól képzettek. (Commodore64, sprectum utáni időszak) Ők saját magukat, tudásszomjból, megszállottságból képezték magukat és egymást tovább.
    A dicsőség gyorsan elmúlt, india és más országok beelőztek pillanatokon belül.Az a gyanúm, hogy egész távol-keleten nem ilyen csigatempóban folyik a képzés. És előzik Európát , a világot .

    .
    Amit mondani szeretnék az az, hogy olyan munkaerőt kellene képezni, amelyik nincs elmaradva a világszínvonaltól, tudja és akarja saját erőből továbbképezni magát (az Interneten sok minden megtanulható, tudjon angolul ) , legyen hozzá egy nyugodt, élhető, kiszámítható Magyarországa mint biztos háttér (ez most nem áll fent ), legyen pénze megvásárolni a legújabb külföldi szakkönyveket .
    Legyen egy előre tervezhetően működő gazdasági környezete , mely nem rabol el tőle mindent, és nem verseny-hátrányosabb, mint a környező országoké, politikai-tehetségtelenségi-népre-ráülősz-fidesz ne nyomja.
    (ha ilyen tehetséges, nem pénzhajcsár emberekből választana az ország vezetőket, már nem itt tartanánk)
    Hajrá ráció ! Hajrá nővekedés !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  10. Tegyük élhetővéhez kapcsolódóan a tudás és a munkaalapú társadalomról egy jó blogbejegyzés.
    http://progressziv.blog.hu/2013/02/01/ketszaz_ev_minusz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  11. http://www.tanszabadsag.hu/blog/iskolaktol-nyulja-le-a-klik-a-butorokat-szamitogepeket/
    Tolvaj banda.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. http://huppa.hu/velemeny.php?azon=826&kat=belpol
    Eztetet akartuk a jóságos állam bácsitól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  13. Es ne feledkezzunk meg az egeszseges allamositassal jaro padlassopresrol sem, ahogy azt illik egy igazi verkommunista szenny altalt levezenyelt fosztogatasban:

    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130201_Klebelsberg_Kuno_Parazitaklub#rss

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Mondjuk meg mindig nem ertem, hogy akinek ezek kart okoznak, azok miert nem teszik meg a feljelentest, miert nem adnak ki kozlemenyt? Atmegy a laban, majdnem eluti es ott kushad magaban? Mi van itt?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. Iskolázatlan, hájas, lúdtalpas, és még erre büszke “orbánlakáj”, nem ér semmit! Szomorú a sorsa annak az országnak amelyik oktatáspolitikáját ilyen kvalitású államtitkár irányítja! Mi lesz ennek a hosszú távú következménye, hány generáció fogja még megsínyleni a ma elkövetett hibákat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  16. telekis
    2013. február 2. szombat
    16:19

    Ha ilyen duhaj kedvükben vannak, akkor lenne egy ötletem mit lehetne az útjukba tenni, az autójuk elé. Tuti biztos bejön, mert ahogy mondod a féket már régen kiszerelték, esélyük sincs, hogy ne hajtsanak keresztül az ajándékcsomagon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  17. Szenzor
    2013. február 2. szombat
    17:14

    “Tankkal szembeszállni csak tanknak van esélye.
    Amíg mi ezt nem vesszük észre, esélyünk sincs.”
    ———-

    Nem ,és nem , és ezerszer nem. Ezt mondom mióta. Amikor vaklaki mint Orbán, a Fidesz túl behemóttá, túl robusztussá növi ki magát, esetlenné és ügyetlenné válik a törpékkel szemben.
    .
    A méretarányok hatalma. Amikor óriás, akkor kezelhetetlenné válnak a törpék.
    Nem kell ellenük tank, drága felszerelés csak egy kis találékonyság.
    .
    Mindig mondtam, fürge darazsat kell küldeni ellenük.
    A páncélozott tankot semmilyen lövedék nem hatolja át, de el tudod képzelni a legénységet a szűk, páncélozott, kemény belsőrészben amikor berepül néhány megvadult darázs. Csapkodnak, hadonásznak, összetörik kezüket a páncélon, és a bombától sem félő keménylegények bepánikoznak az első darázscsípés után amely a szemüket vagy torkukat érte.

    .
    Ügyetlenek, esetlenek a parányi cikázó kis törpével szemben és mindennel foglalkoznak már, csak nem a háborúval, amihez küldték őket. Hidd el az is meglehet, hogy kinyitják a fedelet és kiugrálnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  18. Ha már életelemük a sértegetés, miért visszakoznak folyton? Miért nem vállalják, amit kimondanak? Ez az igazán undorító, nem maga az arrogancia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. Hja…a Kilián gimnázium volt igazgatónője…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  20. Es akkor egy gyongyszem a tanarok erdekvedojetol. Csodalkozik valaki, hogy ilyen neman turnek a nyomorultak? :) Eheh, tenyleg mennyi eszuk van amugy,. Az EGYETLEN, aki emelte a beruket az bizony Medgyessy volt, de ot fujoltak. Orbant szopkodtak teliszajjal, most meg is kapjak a jussuk, es azt hiszitek megundorodtak? Nem bizony. Idezet a nepszava.hu idevago cikkebol:

    Galló Istvánné, a PSZ elnöke az ülésen úgy fogalmazott, “nem volt más lehetőségük”, mint aláírni a megállapodást, mivel a szakszervezeteknek a munkavállalók érdekében “együtt kell működniük a demokratikusan választott kormánnyal”.

    Tetszik erteni?!
    A szakszervezet celja tehat a munkaadok kiszolgalasa es a munkasok ignoralasa.
    Fel tudja ezt fogni epeszu ember? Ezt a mentalitast? Mert en szuletesem ota nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Egy ilyen lábrahajtásért jobb helyeken letartóztatás jár. Egyébként Rózsika attitudje abból származik hogy még sohasem tanulta meg mi az a demokrácia. Akkor most elmondom mindenkinek hogy : Ha valaki hájas és ludtalpas akar lenni ahhoz is ugyanolyan joga van, mint soványnak, vagy ugyanugy joga van homosexualisnak lenni mint heterosexualisnak, vagy Monogamnak és hűségesnek mint kicsapongo fidesz disznonak. Törvényekkel ezeket a dolgokat csak a diktaturákban szabályozzák. Javaslatokat lehet tenni, de nem kell megsértődni ha a javaslatot (akármilyen jók is azok) nagyívben le ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  22. A hatalom arroganciája elérte Rózsi nénit is . Tévedhetetlensége teljes tudatába beszél össze vissza

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  23. Eagle
    2013. február 3. vasárnap 02:09
    Az biztos, hogy nem egyezik a véleményünk, de ez nem baj. Az lenne a kellemesebb megoldás, ha neked lenne igazad.
    Én nagyon nem úgy gondolom. Ez az ország furcsa ország. Itt valahogy nem igazán teremnek fürge típusú darazsak.
    Nem jó, így nem pontos. A fiatal fürge típusú darazsak már elmentek ebből az országból. Az idősebbek meg reumásak. Nem akarom elviccelni a dolgot, mert annál komolyabb a téma, de szerintem így néz ki a dolog.
    Amire te gondolsz, az nagyon sokára lehet, és akkor mi ezekről az oldalakról már azt meg sem érjük.
    Ezek nem fogják átadni a hatalmat soha. Volt egy időszak, az Operaház előtti tüntetés környéke, ott egy kicsit határozottabb fellépés esetleg eredményt ért volna el. Nem volt követhető vezető, és talán akkor még olyan tömeg sem, aki követte volna. Nem tudom. (A mi lett volna ha esete)
    Egy őrült logikája követhetetlen. A többieknek meg jut a konc, és az nem kevés, nem hagyják el, és nem is tudnák. Már olyan szinten van kiépítve az “erőszakszervezet” (nincs rá jobb szavam) hogy békésen szerintem jelenleg nem elzavarható.
    A Fidesz már kiépítette a hadseregét is. Nem lehet tudni, hogy milyen szinten vannak összekapcsolva a különböző helyeken lévő kis hadseregek. Még az is lehet, hogy belső hatalmi harcok esetén, ha Orbánt megcsípte egy ” DARÁZS” használják fel azokat.
    A legnagyobb reményem nekem, hogy Orbán utáni fideszes vezetés egy kicsit megpróbálja a realitásokhoz közelíteni a vezetést. Vagyis úgy gondolom, hogy tündérország marad, de a gazdaságpolitika ortodoxabb lesz. TALÁN.
    Üdv Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Emberek! Ébresztő! Itt nem a hatalmon múlott, hogy nem történ tragédia. Az erőszak azonban megtörtént és senki komolyabban ezen nem háborog. A szándék megvolt az erőszakra és a tett is. Csak a szerencsén múlott, hogy áldozat nem volt. Figyeljétek meg, hogy ennek az lesz a követkeménye, hogy felbátorodnak és még agresszívabbak lesznek, hiszen következmények nélkül tehetik. Legközelebb padlógázzal megy majd a gyerekeknek az az autó, mert most nem csukják le sem a sofőrt, sem a rózsikát. Oszt jó napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Mostanában annyi vadászbaleset történik!

    Rózsikát miért nem visz már valaki vadászni!?

    A nép biztosan felmentené a vadásztis és a hajtót is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. ” Kedden az iskolásokat nevezte lúdtalpasnak és hájasnak, …”
    A körösztanyád, az! Amelyik a dísszemlén tolta csövét, te elgazosodott agyú buta némber! Biztos az unokádról beszélsz. Sértegesd közszolgaként a büdös k…va anyikádat te mszmp-s keresztyén szuka!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Ilyen a megélhetési politikus !!!! Mindenhez ért csak a szakmájához NEM !!!
    Azaz egy dologhoz ért : megy vitya után és ő béget helyette.
    Milyenek lehettek a letöltött “munkásévei”???
    Magyar hírlapban, meg a Mester és tanítványiban miket írhatott össze-vissza.
    egy cím a sok közül: “Az erkölcsi nevelés értékelméleti és pedagógiai dimenziói”
    Pont hozzá illő téma !!!!
    Inkább dolgozna az áramszolgáltatónál, mert ott legalább áramot vezethetne ha a vezetékek szóba állnának vele.
    Pintérnek meg ajánlanám, hogy a diákok közé való szándékos behajtást nem kellene kivizsgálni és a megfelelő szankciókat alkalmazni, mert az ilyen cselekmény már kimeríti a KRESZ és a BTK bizonyos paragrafusait !!!!
    Gondolom fidesssssszes gyerek lábán ment keresztül, hogy a hozzátartozók még nem tettek feljelentés, mert máskor már egy rosszul nézésre is pofonok csattannak az igazi pedagógusok arcán !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. ” Hoffmann Rózsa, mozgalmi nevén Kréta Garbó. ” a kép szerint szépírási versenyre gyakorol. Öt szót már leírt abból három olvasható a többinek meg nem is ismeri az értelmét !!!!
    Isten megkönyörült rajta, mert ha a hülyeség növesztene már ülve nyalhatná a HOLDAT !!! Azért még üzenem neki, hogy a lúdtalp meg az elhízás kiválóan és nagyon gyorsan gyógyítható, de rajta már nem tudnak segíteni !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Ez az agyonsminkelt, hajlakktól bűzlő tupírozott hajú antinő beszél lúdtalpról, hájról, és sportosságról?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. A video itt megnézhető

    http://vimeo.com/58570811#
    A Népszava cikke (szintén videóval) pedig itt http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=618902 olvasható.
    Sehol sincs említve, hogy az autó keresztülhajtott volna egy diák lábán. Áthajtott közöttük, lassan, senki nem sérült meg.
    Nagyon nagy a különbség ahhoz képest, amit a fenti cikk sugall. Felesleges eltúlozni a tényeket, azok önmagukban is elég szörnyűek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. Ezt az ámokfutást 50 évig nem lehet helyrehozni!
    Csak a szegény gyerekeket sajnálom.
    A pedagógus meg az állását féltve,megfelelési kényszertől hajtva bizonyítja a hozzáértését,ami nem lehet más,csak diktatúra ,minden szinten.
    A diáknak általában,tisztelet a kevés kivételnek,hallgass a neve.A véleményére senki nem kíváncsi,sőt ha van Ő a rossz,mert nem figyelt,még meg is szégyenítik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. “iskolaktol-nyulja-le-a-klik-a-butorokat-szamitogepeket/”
    .
    És ha még ezek után is némák a pedagógusok, akkor megérdemlik. Sőt, megérdemlik a szülők is, mert képtelenek a gyerekei érdekében kiállni. Ilyen-olyan hálózatokat létrehoznak, de még mindig üres az utca.
    .
    Ja persze, a mostani szülők többsége még az “átkosban” nevelkedett, vagy azoktól “örökölt” karakánságot. Fület, farkat behúzni, szőnyeg alatt közlekedni, és minden rendben lesz elvtársak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. Leslie G. Charteris

    Államtitkárnak tudjuk milyen, tanárnak sem lehetett jobb.Amit leír olvashatatlan, még az első sorból is.Inkább boldogítaná az unokáit!Matrona Hungariae ;-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. “Itt a felsőoktatási megszorítás-lista – nagyot bukik az ELTE és Szolnok
    .
    Elkészült az állami egyetemek és főiskolák idei büdzsé-számítása. A Napi Gazdaság birtokába jutott dokumentumból kiderül, 42 milliárd forinttal kevesebbet szán az állam a felsőoktatási intézményeire.
    Több mint 42 milliárd forinttal kevesebből gazdálkodhatnak idén az állami egyetemek és főiskolák – tudta meg a Napi Gazdaság.” (…)
    http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_a_felsooktatasi_megszoritas-lista_az_elte_a_legnagyobb_vesztes.544163.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos