Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kitől kell félteni a demokráciát? 2013. február 1. péntek 12:26 Forrás: AN

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kitől kell félteni a demokráciát?

Budapest – A demokráciát nem a Fidesztől kell félteni. Ezt mondta Navracsics Tibor magyar miniszterelnök-helyettes Washingtonban, ahol – az MTI Hantacentrum megfogalmazása szerint – Washington vonzáskörzetében élő magyarokkal találkozott.

Hogy a Washington vonzáskörzetében élő magyarok miként reagáltak erre az ostoba lódításra, nem tudjuk. Bólogattak egyetértően, ami a Washington vonzáskörzetében élő magyarokra jellemző, vagy kifütyülték a hazudós politikust? Utóbbi lett volna a helyénvaló, ám látatlanban lefogadjuk, hogy nem ez történt. A Washington vonzáskörzetében élő magyarok ugyanis udvariasak a távolról érkező idegennel, meghallgatják, amit mond, legföljebb magukban röhögnek rajta.

Ezzel együtt, Navracsics Tibor felvetésére válaszolni kell. Nem neki, mert ő láthatólag nem tud, és nem is akar. Helyette megtesszük mi, szívességből. Vagyis, megmondjuk, hogy kitől kell félteni a magyar demokráciát. Kizárásos alapon tesszük mindezt, találgatni nem akarunk.

Török, tatár kizárva, ők már nagyon régen nem játszanak a történelemben. A németek még megvannak, de tőlük a demokráciát mostanság nem félteni, hanem tanulni kell. És, valljuk meg, manapság az oroszok sem telepednek rá a mi kis Magyarországunkra, amely nemrég még köztársaság névre is hallgatott.

Navracsics úr szerint a Fidesz a demokrácia védőbástyája. Más nem is lehetne, mondta, hiszen ez a párt annak idején épp erre szerveződött. Minden tiszteletünk Navracsics úré, amiért mindezt röhögés nélkül képes volt előadni a Washington vonzáskörzetében élő magyarok társaságában. A példa ugyanis, fogalmazzunk finoman,  sántít. Nem kicsit: nagyon.

Példákat lehetne hozni a történelemből. Lenin is egyenlőséget hirdetett, sőt, a maga módján Sztálin is. Hitlerék pártja is a dolgozók hatalmát hirdette, igaz, meglehetős rasszista színezettel.

Mindezzel nem azt mondjuk, hogy a Fidesz a fentiekhez hasonló kommunista-fasiszta képződmény lenne. Csak azt, hogy nem a szavak és a kinyilatkoztatások számítanak. Nem az a fontos, hogy ki mit gondol magáról, és mit kommunikál a közvéleménynek. Egy sánta, bibircsókos öregúr attól még nem lesz szép, hosszú combú fiatal lány, mert annak hazudja magát.

Navracsics úr, Ön is tudja, amit mi most itt leírunk: Magyarországon ma a demokráciát a Fidesztől kell a legjobban félteni. Mondhat bármit a Washington vonzáskörzetében élő magyaroknak, hihetnek azok bármit az Ön szövegéről, a tény ettől még nem változik: a magyar demokrácia maradékát Orbán Viktor és pártja, a Fidesz fenyegeti.

És Ön, hiába a jó Fideszes mítosza, ezt a gonosz, elnyomó hatalmat szolgálja. Odahaza Magyarországon, a Washington vonzáskörzetében élő magyarok között, és mindenhol, amerre jár.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (30 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +50 ( 54 szavazatból)
Kitől kell félteni a demokráciát?, 4.7 out of 5 based on 30 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(45)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

45 Reader’s Comments

  1. 2-es számú fő amortizátor biztosan a funkciójáért kell, hogy hazudjon (harcoljon).
    Mindenesetre kormányváltás után már nem sok esélye marad a professzori állás megtartására sem. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (30 szavazatból)
  2. Nem kell a demokráciát félteni mert már nincs.

    .
    Különben jó a kép. Mit csinál és mond éppen a képen? Hogy hogyan kell a demokráciát lefojtani, mások nyakát kitekerni, vagy valamelyik szexuális kalandját meséli el?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (29 szavazatból)
  3. “Navracsics úr szerint a Fidesz a demokrácia védőbástyája.”
    Ez igaz, csak éppen a védőbástya másik oldaláról.
    Nehogy visszajöjjön, védjük a demokráciától az országot.
    Így nem félreérthető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (24 szavazatból)
  4. Saját maga szerint bizonyára Pol Pot sem jelentett fenyegetést a kambodzsai demokráciára, sőt: annak védőbástyája lehetett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  5. A demokrácia védőbástyáit szétlőtte a fidesz. Az a fidesz, amelyiknek tagjai egy igaz szót nem tudnak kiejteni. Messziről kerülik, mert ha kimondanák, be kellene látniuk, hogy mit tettek az országgal!Azt meg fel sem tudnák fogni ésszel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  6. A képről:
    Így nyírtam ki az ellenfelet, a kizavart oroszokkal együttműködő Gyurcsányt – minden gondolkodás nélkül, mer’ hogy itten demo-krácia van…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  7. Én meg azt mondom, hogy a FideSS “a fentiekhez hasonló” bolsevik-fasiszta képződmény.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  8. Lehet, hogy most előre konzultált a főnökével, mit szabad, mit kell mondania. Most csak 400 nap múlva változtatja meg a véleményét, nem úgy mint múltkor. Bár lehet, hogy előbb, mert a süllyedő hajóról időben menekülnek a patkányok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  9. Csak nem Ron Werbertöl kell félteni a demokraciat?? Na csicska, jol felmondtad a szövegedet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  10. Elment az USA -ba hazudozni ! Papcsakek 17 -en mint a gonoszok Cubaban nyaralnak kamu indokkal! Kover Sri Lankan a melegben nezelodik elmelyitve a kozos vmilyen erdekeket! Telen imadnak nyaralni a mocsok szarhazi politikusok a melegben , a mi penzunkon! Altalaban sokan mennek ha lehet nehogy megtamadja oket valaki! Kiveve ha valamelyik a titkarnovel utaznak , ilyenkor 2 a letszam csupan .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  11. Az apja és anyja nem ilyen volt. Apja Veszprém megyei káder, anyja szerény, kedves tanárnő volt Veszprémben. Nem is értem. Nem azt, hogy ő jobboldali, hanem a szakmai tisztességtelenségét, lelkiismeretlenségét, konformizmusát, pénzért megvehetőségét. Biztos, hogy nem ezt tanították neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  12. es kedves Leo Washingtonban fuj a szel, esik a ho es hetfon, amikor a German Marshall Fund-ban beszelt Navracsics , olyan rossz ido volt, hogy bezartak az allami hivatalokat delig

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  13. Igaza van Navracsics úrnak, Magyarországon már senkitől sem kell félteni a demokráciát, mert azt Ő és párttársai már felszámolták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  14. Miért kel ennek a szellemi és erkölcsi hajótöröttnek mutogatni a fényképét? A gyerekek megállnak a növésben. Kinek hiányzik ez? Ez a figura a jobb érzésü emberekben már régen le van írva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  15. Hogy “kitől köll félteni a demokráciát”?
    Attól függ, hogy melyikről van szó?!
    Ha a “nemzetimagyar”-ról, akkor természetesen TŐLEM … IS!
    Ha a “nemzetietlenmagyartalan”-ról, arról, ami a “Haldokló Nyugat”-on is dívik, akkor meg persze TŐLÜK!
    Navracsicsra nem dőlt rá “Washington és Vonzáskörzeté”-ben a dumaszínhelyül szolgáló épület födémzete?
    Biztos, hogy nem a Közgép volt a kivitelező!
    Jut eszembe: hány vonzáskörzeti “magyar” (leendő Fidesz-szavazó) hallgatta végig az ostobaságait/galádságait? Tellett a “Friends os Hungary” 15 millió $-jából? … Mindenre és Mindenkire? … Tényleg?! … Örülök neki, hogy a NER alapján magam és három kölköm is hozzájárulhattunk a “joint enjoy”-hoz!
    A legközelebbit sem szívesen!
    … és ezt szendamondja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. Koeszmeod, lehet de az USA az USA olcson lehet vasarolni , neki az fontosabb mint a meleg! Navrasics bore nem birja a napsugarat ezert o mas szempontok alapjan utazgat! Egy biztos amit elszornak kamu utazgatasokra , abbol sok hasznos dologra is juthatna! Elkepeszto az a pazarlas amit allami szinten megengednek maguknak mind! Ok ezert politizalnak , nem azert mert elore akarnak tolni az orszag szekeret pont ellenkezoleg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. TAMÁS Gáspár Miklós

    Kedves barátaim, nem kell úgy odalenni. Valószínűleg egyszerűen arról van szó, hogy dr. Navracsics elfogult ember, ráadásul nyilván a saját kormánya javára elfogult. De hiszen Bartus Laci cikke is elfogult. Nem kell folyton ennyire dühbe jönni, mert elfogy a pulykaméreg, mire igazán kellene. Dr. Navracsics nem az első és nem az utolsó politikus, aki jó színben óhajtja föltüntetni kormányát és államát. Nincs ennek az égvilágon semmi jelentősége. Üdvözlettel TGM

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -10 (18 szavazatból)
  18. Azt hiszem, hogy az előttem író nem véletlenül használta az “…aki jó színben óhajtja föltüntetni kormányát és államát.” mondatban, igen helyesen, az “államát” kifejezést, az esetleg kínálkozó “országát” helyett.
    .
    Nyilvánvaló, hogy ennek a mostani fideszes kuplerájnak Magyarország, most e fogalom bizonyos pozitív vonzatait is ideértve, semmit nem jelent, egy lerablásra váró vadászterületen kívül.
    E vonatkozásban a mostani kormányunk biztosan dobogós, valamennyi eddigi kormányunk mezőnyében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  19. E-ON ? 400 000 000 euroval adunk tobbet erte mint amit er! Raadasul kolcsonbol veszi meg Orban! Draga kolcsonbol amit az allampapirokert adunk 5.2% az eurora , az IMF 2.5%-ra adna csak beleneznenek Orban hatsojaba is ! Ezert inkabb kamatfelarat fizet a tolvaj Orban horda!E-ON vasarlast , ami a hutlen kezeles tipikus esete mikor fogjak vizsgalni??? Polt Petike nem szeret nyomozni fideszes csalasokban , eleg finnyas narancsszinu buncselekmenyek tekinteteben! Ott gyorsan kijelentik semmi nem indokolja a nyomozast , egy jo oknyomozo csodat tehetne . Leirna , hogy 1100 fideszes ereintettsegbol 1100 -ra nincs semmi ! Kubatovek csaltak pecsen , raadasul visszaeltek a szemelyes adatokkal van rola video , de POLT PETIKE nem talalt semmi kifogasolni valot, mint GRIPEN UGYBEN , ha vmiben saros a fidesz akkor garantalan nem lesz nyomozas! SIMICSKAEK KAJA IBRAHIMOS ,+ JOSZIP TOTOS MESEJEBEN SEM TALALT SENKI KIFOGASOLNI VALOT! HOSSZU BAJTOK EJSZAKAJAN SEM AMIKOR SIMICSKA MEGSEMMISITETTE AZ APEHBEN A FIDESSZES PENZMOSO VALALATOK ADATAIT! Mori meszarlas biztos nem veletlen muve volt, vmilyen politikai mocsok nem kicsi lehet a hatterben , csak ugy nem meszarolnak le ennyi embert foleg nem magyarorszagon ahol ennek nincsenek tradicioi! Ahhoz kepest milyen kicsi potenciatlan a hazank , rettenetes mennyisegu piszkos ugy van , volt , lesz! EZERT NEM LESZ ITT FEJLODES SOHA , A MOCSOK , KORRUPCIO ELLEHETETLENIT MINDENT ES MINDENKIT! Campo Basso van , az orszag kipurcant! Doglott lobol nem lesz demokratikus bockwurst , demokratikus szalonna pedig vegkepp .Ennek az egyik fo felelose a legkorruptabb part es Orban aki megengedte ,hogy Nyerges allatorvos testvere rauljon Nemethne miniszter asszony nyakara , mint tanacsado ! Nyerges testvere allatorvos! Ez elkepeszto es egy rossz szot nem szolt senki errol az esetrol sem ! Ez pedig ultra brutalis ! Nyiltan vallalta a part , hogy egy ujjonan kinevezett szakminiszterre raultessenek egy ALLATORVOST a MAFFIOZOK!! MEGALL AZ ESZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Kedves Gazsi,
    a cikket nem en irtam, en sokkal kemenyebbet irtam volna. En alkotoi szabadsagomat toltom, tavol vagyok a magyar valosagtol, nem irok, nem olvasok rola. Egyebkent a szerzo “elfogultsagat” nem lehet egy lapon emliteni Navracsics “elfogultsagaval”. A mi kollégánk szerintem nem elfogult, egyszeruen nevetsegesnek tartja, hogy a tortentek utan Navracsics ilyet ki mer ejteni a szajan. Szerintem kicsit tul elnezo vagy a szemermetlen hazudozasokkal szemben, mert ezek a hazugsagok az elfogultsagon tulnonek. Ha ez termeszetes es normalis jelenseg, akkor mindent lehet, semmi nem szamit. Miert is teszunk szova barmit? :)) Szerintem a jogallamisag kriteriumainak felszamolasa, a hatalmi agak szetvalasztasanak megszuntetese utan ez a szoveg kozonseges arcatlansag. Kulonosen egy jogvegzett embertol. Forditott esetben azonnal tudna, hogy felszamoltak a demokraciat, a latszatot hagytak meg. Itt rendeletekkel kormanyoznak, a parlamenti szavazas ehhez egy komedia. A donteseket egyetlen ember hozza, ekkora hatalma Rakosi Matyasnak sem volt, mert ott voltak egymassal harcolo KV tagok. Itt nincsenek, itt csak gerinctelen vegrehajtok vannak. Navracsics szovege nem tevedes, nem elfogultsag, hanem arcatlansag. De visszavonulok a barlangomba. Nem akarom, hogy hasson ram ez az egesz. A website-ot nem en toltom, egy kedves kollegat kertem fel. Csak azert, hogy ez a kozosseg ne legyen csalodott, es megmaradjon. Ha elkap a kozlesi vagy es a hamis kuldetestudat, akkor en altalaban felporgetem itt az esemenyeket, de mar nem erdekel, mi tortenik abban az orszagban. Nem azert, mert nem szamit, vagy nem sajnalnam az embereket, es nem is a hatalmon levok miatt, hanem az ellenzek es a demokratikusnak mondott oldal sajtoja miatt. Ezektol en ugyanugy undorodom, mint a masik oldaltol. Latni se birom oket. Ilyen hazudozasokra sem vagyok kivancsi, mint Navracsics szovege. Mint mondja, azert biraljak oket az amerikaiak, mert nem adnak nekik eleg informaciot. Persze, az amerikaiak hulyek, nem tudnak olvasni, nem tudjak megitelni, hogy mit jelent Szajerne az igazsagszolgaltatas elen, es egy partburokrata az allamelnoki szekben. Kumin Ferencre van szukseguk, hogy eligazodjanak a vilagban. Kar szot vesztegetni az egeszre, ez egy beteg vilag. Menekulok tole, es keszitem elo, hogy amint lehet orokre befejezzek mindent, ezt az orszagot elfelejtsem, es legmentesen elzarjam magam mindentol, ami magyar. Remelem, egy even belul sikerul. Baratsaggal udv., Laci

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  21. Az, hogy a kérdés Navracsics “úr”ban egyáltalán felmerült (mármint, hogy kitől kell félteni a demokráciát?), hogy ez ma téma, talán felveti annak lehetőségét, ideje körülnéznie a saját háza tájékán. Döntéséhez segítségül adom ezt a híranyagot, melyből “meglepő” párhuzamok szűrhetők ki:
    http://index.hu/tudomany/tortenelem/2013/01/30/hitler_magahoz_ragadja_a_hatalmat/
    Ami még figyelemre méltó: Miért a hazától és országvezértől távol kell ez ügyben bizonygatnia, magyarázkodnia?
    Nem volt elég, hogy Bayer-ügyben lealázták, büntiből most még ezt a piszkos munkát is vele végeztetik el. Szar lehet neki…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Kedves TGM!
    Nem kell úgy odalenni?!
    Nem kell úgy odalenni, amikor ez a brancs mindent felszámolt ami egy normális országban evidencia lenne,és ezeket a felszámolásokat brutális hazugságokkal takargatná el?!
    Tényleg az lenne az elvárás, hogy hagyjunk mindent szó nélkül?
    Komolyan gondolja, hogy szóra sem érdemes hazánk lejáratása?
    Elhiszi valaki, hogy ettől az egyetemi tanártól nem áll távol a hazugság? Hogy az Ő hazugsága szóra sem érdemes?Hogy nem csak a karaktergyilkosságban jeleskedik, de übereli a hazugságaival azt?
    Csakugyan nem kell úgy odalenni?
    .
    Megjegyeznék valamit….
    Ha Önök, a nagy ÉRTELMISÉG nem maszatolták volna el a fidesz, és első számú vezetőjének a gyalázatos demokrácia leépítését, akkor ez az őrült bagázs legalább fékezve lett volna a közbeszéd által.De mivel soha nem volt bátorságuk nevén nevezni a dolgokat, csak hímezni, és hámozni,inkább tartózkodjon az ilyen irányú megjegyzéseitől.
    Mi, akik itt “leeresztjük a gőzt”, gyanítom többet teszünk az emberek felvilágosításával,mint Önök a nagy értelmiségi katyvasz dumáikkal!
    Ráadásul mi nem is abból élünk, hogy hol itt hol ott hintjük a hatalomnak mikor milyen megítélését!
    És most ha megbocsát, nem kell úgy odalenni az általam írt sorok végett sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  23. Kedves Bartus László!
    Feltűnt, milyen keveset van velünk, igaz úgy tudjuk, hogy saját könyvén dolgozik…
    Pedig -én legalábbis a magam részéről- nagyon sokszor szükségét érzem annak, hogy ezen a felületen még nyomatékosabban kihangsúlyozásra kerüljön a mára kialakult rémisztő magyar valóság, a diktatúra könyörtelen és folyamatos nevén nevezése, a tennivalók…
    Nekem az az érzésem, hogy a demokratikus ellenzék, akinek a társadalomhoz/politikához értenie kellene, nem azt teszi amit kell. Kétségbeejtő, hogy lehetnek ennyire vakok?
    Bennem van a hiba ?
    Ezért is lenne jó, ha gyakrabban hangoztatná a véleményét: megerősítené a valós és helyre tenné a nem valós meglátásokat…
    Megértem, hogy lemondott a magyarországi demokráciáról, hogy az belátható időn mégis megvalósulhat…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. A nem kell úgy odalenni a 2/3-tól szöveg jól bejött a Fidesznek, pedig akik 2002-ben elzavarták őket azoknak legalább emlékezniük kellett volna, hogy miért nem kértek “még nyócévig” belőlük!
    A mondhatjákból lett az agymosottak gyülekezete – akiknél még a minden a zemútnyócév, meg a gaz Gyurcsányi, meg a Libajnai miatt van!
    MIÉRT HAGYTUK, HOGY ÍGY LEGYEN? MIÉRT IS?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. Kedves Tamas Gaspar Miklos, én ugy latom, hogy dr Navracsics egy megfélemlitett ember, csicska, a cikk szerzöje és a lap tulajdonosa pedig nem fél. Az elfogultsag itt szerintem nem igazan relevans.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  26. TAMÁS Gáspár Miklós
    2013. február 2. szombat 00:00
    Minek kell még történnie hogy elmúljon a “nem kell úgy odalenni”
    hangulat?
    Nem vagyunk már túl a határokon? Mitől fog ez a helyzet megoldódni, ha mindenre az a válasz, hogy nem kell odalenni.
    Tisztelettel megkérdezném, hogy mit szeretnénk még megvárni, amire az lenne a válasz, hogy LÉPNI KELL?
    Üdvözlettel Szenzor

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  27. Szenzor
    Bogár László 3 millió emberről nyilatkozott a 3xbóvlis, oszt jónapot helyett.
    Bayer cikkéről még ütősebb szöveggel terelt.
    A KDNP-re nagyon kíváncsi leszek, hogy mi a hozzáállása ehhez a “3 milliós gond” megoldáshoz!
    Akik úgy vélik, hogy ezeken a dolgokon túl lehet lépni, azok nem tanultak a történelemből semmit!
    Navracsics az amortizáló az USA-ban magyarázhat olyanoknak, akik ott kint elvakultan fideszesek, de a szakembereknek nem!
    Nemrégiben itt járt Thomas Melia, a dajcstompikás kiszólásra finoman reagáló úriember, Ő természetesen nem vevő a csicska szövegére és hála az égnek, nincs egyedül!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  28. TGM ur egy kommentelo mint mi , szerintem tulsagosan diplomatikusan fogalmaz megha realisnak is tunik amit mond! Orbant es a hordajat radikals tenyszeru kokemeny politikaval lehetne csak lesoporni .Sajnos nem latok olyan parot , embert aki eleg lenne ehhez a feladathoz , Orban es hordaja rengeteg magas labdat ad megsem utik le sot . Hatalomert posztokert remegnek mikozben mas lenne a feladat , egy dologban egyetertek Ron Webererrel labon kell , lehet megverni a fideszt , fidesz mediat! El kell menni a legkissebb telepulesre is es elmondani micsoda karokat okoz Orban az orszagnak, milyen szemenszedett hazugsagokkal tomik az emberek fejet a mediajukkak , kozszolgalaton keresztul is! IMF olcso kamat helyett miert inkabb allampapirokbol finanszirozzuk sokkal dragabban az orszagot! Embereknek fogalmuk sincs mit muvelt ez a felorult felcsuti parasztgyerek !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. Tisztelt Admin Úr!
    *
    Csodálkozom annak a száguldó tanknak a visszahúzódásán, amely bennünket eddig kemény cikkeivel magával ragadott és vitt tovább a meg nem alkuvás rögös útvesztőin.
    *
    Csak nem úgy gondolja egy Bartus László, hogy amit eddig letett az asztalra, most csak úgy hipp-hopp lesöpörheti onnan és egyszerűen félreállhat. Na nem. Azzal azt árulná el, hogy igazából eddig sem gondolta komolyan a felelős kijelentéseit.
    Amennyiben ezt megtenné, az egyenlő lenne a cserbenhagyásos gázolás tényállásával, a magával sodortak, elsodort áldozatokká válásával.
    *
    Mind amellett, hogy megértem a kétségeit, ha valaha egyáltalán komolyan vette e súlyos . k ü l d e t é s é t, felszólítom Önt: – n e . t e g y e !
    *
    Természetesen, nagyon kellemes üdülést és pozitív feltöltődést kívánva baráti szeretettel üdvözli: K.B.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  30. TGM

    TGM!
    Ön ismét a FIDESZ szekerét tolja. Kicsit lejjebb kellene szállni. Kioktatása miszerint az ostobák höbörögnek nem erre az oladlra való. De hát nem is várhattunk magától többet. Aki annak idején a választások előtt is ugyanígy nagyképüsködött; “Ugyan miért kellene félni a FIDESZ kétharmadtól? TGM”. Persze ezt ma már tagadja. Nem veszi észre milyen kárt okoz? Mindenkinek akit elüldözött ez az ország így nekem is jogom van védeni Bartus Laciékat és magának nincs semmi alapja kioktatni bennünket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  31. Kedves Admin,
    ma 70 éve.
    Az An oldalán senki egy kib…. (a’la Gonoszka) bőtű nem sok, de annyi se.

    Tudjuk, tart az alkotói szabadság.(, Kac Kac és kac!) Akit egyszerr elkapott a nátha, :))

    De ha elunta, (el tudom képzelni ) Szó volt arról, hogy fel tudunk majd tenni posztot mi is.
    Akkor miért nem nyitja ki az ajtót?
    Nincs egy oldal, ahol megszólalhat az “Inter Arma” hangja, ahol a harag napjáról szólhatnánk, ahol a teketlenkedésről ejthetnénk szót.
    Merthogy ugye már rájött, hogy itt más út pedig nincs?
    Nó, akkor előre !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  32. Ma 70 éve kezdődött a 2. magyar hadsereg doni katasztrófája.
    Ma 70 éve halt meg Rejtő Jenő.
    A 20. századi magyar irodalom egyik legnépszerűbb szerzőjét munkaszolgálatosként vitték Ukrajnába.
    Vissza a témához.
    Nem értem, mit keres itt TGM nyugtatgatása, ezért ( nem elfelejtendő, az internet mindent ! megőriz – egyelőre ):
    “TGM: Orbán Viktor józanabbul kormányozna
    péntek, 2007. december 14.
    Nyílt levélben kéri a társadalombiztosítási reformtervezet elutasítására a szocialistákat több mint 140 közéleti személyiség, köztük Tamás Gáspár Miklós filozófus is, akivel a Lánchíd Rádió reggeli műsorában Papp Endre műsorvezető beszélgetett. ”
    és többek között ugyanitt
    “Bár meg kell mondanom, hogy a mostani adottságok között nem tudom elképzelni, hogy egy Orbán Viktor-féle kormány nagyon mást csinálhatna, talán valamivel józanabbul járhatna el, a tapasztalatokból kiindulva, de a keze mindenkinek meg van kötve a kelet-európai kis országokban. Igaz ugyan, hogy a nép azért megmutathatja a nemzetközi nagytőkének, a kormányzatoknak, az Európai Uniónak meg mindenkinek, hogy vannak dolgok, amiket nem nyel le, nem fogad el és vele is kell számolni. A mostani ellenállás talán megmutatja ezeknek az erőknek, hogy némiképp vissza kell vonulniuk. ”
    Szélkakas módjára egyszer forradalmár, máskor támogat üresfejű fülkeforradalmárokat – mindig az erősebbnek látszó kurzus iránya szerint. Sajnos rosszat tesz ez az ellenzéki összefogás ügyének, mert a megnyilatkozásai következetlenségével hiteltelenné teszi azt a törekvést, mely a hamis fidess ideológiát mutatja be az ingadozóknak. Jelen esetben szerintem egy szelídebb trollként viselkedő ellendrukker.Nem érdemes foglalkozni vele.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  33. ptg kedves, a 70 éve volt a sztálingrádi fegyverletétel. A II. Magyar Hadsereg katasztrófája nem ma 70 éve kezdődött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  34. bocs, az első 5 sor rossz controll+c miatt maradt benne, máshova szólt, máskor. Kellene egy csak az írója által alkalmazható javítási lehetőség a hsz-ekhez…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Gonoszka
    2013. február 2. szombat
    12:40
    Tied a pont, lassú volt a helyreigazítási kérelem. Bocs mégegyszer, ez a saját írási vakság.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Rejtő 43.01.01 halt meg
    Don kanyar 43.01.12. kezdődött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. Szolid 2o13.o2.o2.
    Bartus László
    Kedves Bartus László!
    A még mindig tiszta , jó érzésű magyarok nevében kérem ne adja fel! Igen eluralkodott az arcátlanság, a hazugság, sajnos ezen az oldalon is mernek megszólalni olyanok akiknek ez köszönhető! Jaj egy napig lehetne erről írni és nagyobb szakértelem kellene hozzá, mint ani egy kicsi embernek van!!!Kérjük, ne adja fel!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  38. ………….Hőmérséklet -32 fok C. Felhős, sűrű köd, a folyó felől párás, jeges szél fúj.
    Az idő 1943 Január 11.
    …..Két nappal előbb Vitéz Szabó László vezérőrnagy a 7. könnyű Hd. Pk.-ja jelenti Jánynak: „Az ellenség sejthető szándéka: támadás, súllyal az urivi hídfő területén.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. TGM
    Navra csicska nem az első, és nem is az utolsó, viszont egy UTOLSÓ (átvitt pl “szemét” értelemben) mert ő, mint jogászoktató nagyon is tisztában van azzal, hogy mit művel! Ezért neki nem lehet megbocsátani, mint azoknak, akik “nem tudják, hogy mit cselekszenek” A büntetőjog is fokozottan bünteti a szándékos cselekményeket a gondatlanokkal szemben!
    LEHET, hogy ezzel egy filozófus nincs tisztában – de akkor nem kellene ex catedra kijelentéseket tenni olyan területen, amelyhez ilyen nyilvánvalóan nem ért!
    LEHET, hogy onnan balszélről ezek egykutyák, de nekünk az ebek között is különbséget kell tenni. Mert nagyon nem ugyanaz egy csivava és egy bulldog (hogy csak a harapásuk különbözőségére utaljak, a demokrácia-szintről már nem is szólva)!
    És a demokrácia szintje nem egy kis nüansz, amit onnan a távolból/magasból ne lehetne meglátni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  40. Kedves TGM !
    Amikor a magyar ” értelmiségről “, mint értelmiség beszélek, többek között Önre is gondolok.
    Az Ön tevékeny közreműködése is közrejátszott abban, hogy országunk ide jutott.
    Ön kicsinyíteni akarja azt az arcátlanságot, amelyről a legmesszebbmenőkig tudja, – ha nem akkor az szégyen önre nézve – hogy az, mármint amit a Navrasics képvisel!
    Ön ennek a töredékéért, az előző ciklusbeli kormányokat legázolta! Nem lenne probléma, más a véleménye, de azt hogy megvédi azt, akinek a segédletével, szemünk láttára bontották le a demokrácia védőbástyáit, és azt állítani, hogy ettől még demokratikusak – hisz demokratikusan választottuk meg, az egyrészt elvtelenség, másrészt laboratóriumi elvakultság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  41. A magyar embertől kell félteni a demokráciát, mert hajlamos a pártoskodásra, az árulásra, az úrhatnámságra. Szereti a csalást, a szabályok relativizálását, be nem tartását. Él-hal a privilégiumokért. A társadalmi együttélés szabályai mindenkire vonatkoznak, csak rá nem. A magyar ember gerince rendkívül rugalmas anyagból van, a hatalom előtt mindig képes meghajolni, nehogy törnie kelljen. A magyar ember éppen ezért rendkívüli alkalmazkodó képességgel rendelkezik, ezért élte át a történelem viharait is és maradt fenn mindenek dacára. Ennek a képességnek a birtokában van navracsics is és még sokan mások, értelmiségiek, véleményformálók, csinovnyikok hada, tanárok, szakszervezeti vezetők, a zemberek, i tak dajse. A magyar ember a feudalizmusban szeret élni és szarik a demokráciára. Bebizonyosodott, hogy a magyar ember minden más embert lenéz, megvet, legyen az zsidó, cigány, román, szlovák, oláh vagy piréz. Csak az erősebb és a gazdagabb előtt veti be gerince rendkívüli hajlékonyságát. A magyar rendkívül buta a szövetségeseivel és az ellenségeivel. Nem tudja megszervezni sem a háborúját, sem a békéjét, ezért el is veszti azt. A magyar rendkívül kevély mindenkivel. Rendkívül büszke a csűrcsavaros magyar ravaszságára, pedig olyan az, mint egy ócska lókupecé, tisztességtelen. Mindig másban keressük a kudarcaink okát, pedig a magyar a magyarnak legnagyobb ellensége. A végtelenségig lehet sorolni, miért veszítünk újra meg újra. Az elmúlt hatvan év történelme az elszalasztott lehetőségek, az önsors rontás iskola példája. A jelen a tobzódó butaság, társadalmi önzés, az embertelen mohóság, a mindent eluraló cinizmus,az elvtelen pártosság, a nepotizmus tömény esszenciája. Ilyen országban nincs értelme olyan fogalmaknak, mint hazaszeretet, innen mindenki menekül, aki teheti. Sohasem fogjuk belátni, hogy ezek az “értékes” tulajdonságaink okozzák a vesztünket

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  42. Nézzétek meg figyelmesen ennek az emberformának a képét.
    A homlokráncokat, a beszűlült szemeket, a vicsorgó, összeszorított fogakat.
    A száj kontrolálatlan kitátása.
    Mint egy vadállat.
    A kéztartás,
    Ez egy magyar egyetemi oktató.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. ” Dr. Navracsics nem az első és nem az utolsó politikus, aki jó színben óhajtja föltüntetni kormányát és államát. Nincs ennek az égvilágon semmi jelentősége. Üdvözlettel TGM”
    Tisztelt TGM!
    Egy filozófus értelmiségi véleménye a zemberek számára iránymutató, tehát a felelőssége hatalmas. Ha ebben egyet tudunk érteni, akkor kérem gondolja át a fent idézett sorait. Hitler, göbbels, gőring és a többiek ugyanígy gondolták, mint navracsics és nagyon is volt jelentősége. Az Ön relativizálásának is nagy a jelentősége. Azt gondolom, hogy Önnek filozófus és tanárember létére azokat az értékeket kéne tűzzel-vassal védenie, amelyek a társadalom alapértékei. Azt gondolom, hogy amit navracsics művel, az nem tartozik ezen értékek közé és ezt Önnek nem kéne relativizálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  44. öregszeder
    2013. február 3. vasárnap
    11:47

    A szívemből szóltál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos