Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ismét megszűnik a bűnözés 2013. február 11. hétfő 10:18 Forrás: AN, MTI

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ismét megszűnik a bűnözés

Magyarország – Bár Pintér Sándor belügyminiszter hivatalba lépése után azt ígérte, hogy két hét alatt megszünteti a bűnözést, mára már azok sem dőlnek be ennek az ostobaságnak, akik amúgy  még hisznek még a tündérmesékben. Több bűncselekményt követnek el a mai Magyarországon, mint korábban.

Ennek elsődleges oka a szegénység és az éhezés, a gazdasági recesszió. Mostantól, a lakosság biztonsága érdekében egy sor vidéki településre készenléti rendőröket vezényeltek. Ettől még persze nem lesz rend, közbiztonság pedig még annyira sem, de a rendőrség ismét kipipálhat egy feladatot.

Mostantól a Készenléti Rendőrség bevetési egységei is közreműködnek Jász-Nagykun-Szolnok megye közrendjének, közbiztonságának megerősítésében. A jászberényi, a karcagi és a törökszentmiklósi kapitányságra vezényelt nyolcvankilenc rendőr tizenkilenc járművel huszonnégy órában elsősorban éjszaka és hétvégén lát el szolgálatot helyi kollégáival közösen.

Az intézkedés célja, hogy a Készenléti Rendőrség egységei jelenlétükkel növeljék a lakosság szubjektív biztonságérzetét, illetve javítsák a helyi rendőri erők reagáló képességét, ezzel is megelőzve vagy megszakítva a jogellenes cselekményeket – mondta a megyei kapitányság szóvivője.

A készenléti rendőrök feladati az adott kapitányság vezetője határozza meg. A kivezényelt készenlétiek az indokolt és szükséges ideig erősítik majd a megye településeinek közrendjét és közbiztonságát – tette hozzá a szóvivő.

A készenléti rendőrök megjelenése a megye tizenegy településén várható.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 6 szavazatból)
Ismét megszűnik a bűnözés, 3.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(46)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

46 Reader’s Comments

  1. Most az begyszer korrektek, mert nyiltan meg is mondják, hogy a szubjektív biztonságérzet növelése a cél. Ez azt jelenti, hogy az egyének érzelmeire (érzeteire) akarnak hatni, nem a probléma okát akarják felszámolni. Azzal kapcsolatban az egyik fő ideológusuk, Bayar Zsolt állandó Echo TV-s beszélgető társa a következőket nyilatkozta: “A magyar társadalomnak legalább a harmada végképp elveszett…Orbán Viktort látja ezt a csapdát, csak nem beszélhet őszintén a valóságról.nem derülhet ki, hogy ezeket az embereket igenis ott kell hagyni az út szélén.”. A “zemberek” fülkeforradalmárainak ez a kegyetlen társadalomfilozófiája vezet a szegénység elmélyüléséhez és a szegények kriminalizálásához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (21 szavazatból)
  2. Hmmmm. A bűnöző akarja megszüntetni a bűnözést? Ez új fejlemény.

    Akkor először a főnökét kell megszüntetnie akinek éppen sunyi módon a fülébe sugdos, aztán önmagát kell megszüntetnie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (33 szavazatból)
  3. Képaláírás: orbánc és pintér vádlottak beszélgetése,a Debreceni, Nagyerdei stadionban tartott nyilvános tárgyalás szünetében. Ugye milyen jó volna?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  4. Isten hat nap alatt termté a világot, de neki minden nap egy ezredév vala…Pintér csak kisisten, ezért Ő két hét alatt megszünteté a bűnözést, de neki minden nap egy évszázad vala.. ÉRTVE?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  5. Ennek elsődleges oka a szegénység és az éhezés, a gazdasági recesszió.

    Hurrá! Az intézkedés hatására megszűnik az éhezés, gazdagabbak leszünk és a gazdaság is növekedni fog.
    Már megint nem az okot próbálják orvosolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  6. Ez megint csak kampányfogás!
    Pintér azt hangoztatta, hogy FBŐ-k fogják átvenni a kapitányságokon, a kapus és más egyéb szolgálatokat, hogy azt nem több millióért kiképzett rendőrök végezzék, és ők mehetnek járőrbe, ezzel is növelve a rendőri létszámot.
    Ez is csak kamu, az ismerősöm, 2012 Szept 05-óta várja hogy értesítsék a felvételéről, mindene meg van orvosi, pszichológia, sőt, mivel társ szervtől menne át, így az FBŐ vizsgája is- (nem össze keverendő a személy és vagyonőrrel)- is meg van, csak egy aláírásra vár, de nem igen akarnak szólni neki, azzal hülyítik, hogy az átszervezések miatt húzódik az ügy, ez is kamu, mert az őrizendő terület adott, akár átszervezik a bent levő állományt, akár nem a terület ugyan az. Csak a BRFK területén, 20 ember hiány van FBŐ-ből, tehát ennyi embernek tudnának munkát adni, kapásból, a megyéket nem tudom, de biztosan ott is ugyan ez a helyzet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  7. Semmit nem ér. A bűnözés terjedése a társadalmi nyomorból ered. Ameddig a legfelső szinten milliárdokat bűnözéssel szerzett urak (és hölgyek) ülnek, a szegényeket pedig üldözik (fizikailag is), addig ez továbbra is így lesz. Itt nincs demokrácia, hanem egy a fasizmus felé haladó etnokrácia van, ahol a kormány egyik tagja nyíltan kimondta, “mindenki annyit ér, amennyije van” – értsd a nagy tolvajok érik a legtöbbet, a szegényeket pedig hagyni kell (Bogár “úr) vagy segíteni kell (Bayer fasiszta pribék) megsemmisíteni. Csak idő kérdése, amíg kitör a lázadás, persze a kormány tagjai elsőnek fognak menekülni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  8. Én nem értem a zembereket.Nem hallották mitmondott korábban a Pintér “elvtárs?”Idézem:”A Gyurcsány és a Bajnai kormány ota jelentősen javult a közbiztonság!”Miért nem lehet ezt neki elhinni?Ennek a forditotját végül is nem mondhatja.Az,hogy naponta törnek be idős emberekhez,vernek halálra embereket;vagy gyilkolnak le?Ugyan már ezek csupán a naiv emberek képzeletében jelenek meg.Ha a belügyör azt mondta,hogy sokat javult a közbiztonság,akkor sokat javult,punktum.A fent emlitett jelenségek,csak mokás játékok!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  9. A probléma az,hogy “rendszerváltás” óta elfogadottá vált az éhezés miatti lopás és ezt egyesek a TV kamerájába is elmondták,azért loptak,mert éheznek.A riporternek sem jutott eszébe,akitől loptak az most ezért fog éhezni.Világos nappal hordják a fát,égetik a lopott kábelt és senki nem mer szólni,mert megfenyegetik és fél a bosszuállástól.A rendőrségnek jelenti akkor neki többször kell megjelenni a rendőrségen,mint a bűnözőnek és ha már unja az idézgetést,akkor azzal fenyegetik,hogy bekisérik.Ezért működik a szabadrablás és már sokan nem szégyenlik a lopást.Egy ismerősöm mesélte,a testvérétől elraboltak 800.000Ft.-ot a rendőrök azzal foglalkoztak,honnan volt neki ennyi pénze.Magyarországon az erkölcs a béka feneke alatt és ezen a bevezetendő oktatás sem fog javítani,mert csak a vezetők,szülők példamutatása segítene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  10. A két főmaffiózó. Jó kép, csak az a kár, hogy nem őrizetbe vétel után készítették.
    Készülnek az éhséglázadásokra? Az erőszak szervezeteiket gondolom jól megfizetik, mint a TEK-et.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  11. De akkor miért vannak tele a börtönök?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  12. Persze, hogy megszűnik. Nem annak fogják nevezni, és már meg is szűnt.
    Éppen úgy, mint a nemmegszorítást.
    Meg a nemtandíjat.
    Meg a nemtaggyűlést, nemkeretszámokat, nemröghözkötést…
    A börtönök pedig, kedves ten, az eeeemútnyócév miatt vannak tele, mert akkor még volt bűnözés, ráadásul át is húzódott a bűnnélküli időszakra, hiszen akiket elítéltek, még nem töltötték le a büntetésüket. A szemét Gyurcsányiék az összes bűnözőt berakták a börtönökbe, hogy szegény Orbánnak kelljen etetni őket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  13. A maffia vezér, és a fökápo egy képen.
    Bravuros kép.
    Egy normális országban ez csak cella kép lehetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  14. Ez nem kampányfogás. Készülnek rá, hogy ha kell bevessék őket ez elégedetlen emberek ellen. A 30% ellen kellenek a készenlétiek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  15. Elkezdődik a végjáték. Lehet gyűjteni a fegyvereket emberek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  16. A “szubjeltiv biztonsagerzet” novelesehez eleg lenne, ha nem mondanak be a hirekbe a buncselekmenyeket. Es mennyivel olcsobb is lenne!
    Az a gyanum, a “fijjuk” mar keszulnek a videki elegedetlensegbol fakado balhek kirobbanasara ?! Megiscsak egyszerubb, ha mar OTT vannak az “erok”, mint akkor odavezenyelni oket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. Vagy kirobbantására.
    És akkor belehet vezetni a rendkivüli álapotott,
    és a választások elnapolva.
    Csak figyeljetek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  18. Roppant érdekes megközelítés egyébként, mert hogy a zemberek meg arra vannak rákényszerítve (munkahelyek, jövedelmek, szociális védőháló híján), hogy ha nem akarnak éhezni, lopják-rabolják el attól, aki nem képes megvédeni a saját vagyonát. Nos, akiknek nem telik őrző-védő alakulatokra, azok nem képesek megvédeni, az igazságszolgáltatásra meg érdemteleneknek tekintik őket, mondván: akinek semmije nincs, az annyit is ér, azaz semmit.
    Ennyi erővel bejelenhetnék azt is, hogy fotoszintézisre áll át önfenntartásilag a lakosság, lehet pályázni a klorofill energia – használatra, nyugdíjasoknak külön tizenharmadik havi kedvezmény…
    De azért van rá pár icce bobom, milyen sokan benyaljál ezt is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  19. A bunkóság királyai a fideSSesek:
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/379282_10151411406078467_1758162386_n.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. Hű de jó ! Minden évben egyszer megszüntetjük a bűnözést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  21. (Képalávaló:-)
    .
    Don Corleone ! Szétcsapjak közöttük, vagy várjuk ki 2014-et ?
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=128559310653883&set=a.117490191760795.21673.116704235172724&type=1&theater
    A fidesz így “várta” az éhségmenetet Pesten az országháza előtt. Ők ,akik több száz km-t gyalogoltak a hidegben,hogy felkeltség a figyelmet…ebben az országban éhség van,munka nincs! Persze kivétel a fidesz közeli “urak”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. 2010 előtt szerettem a Gipsy Kinget, mert jól bazseváltak (Baila me). Ma pedig kiráz tőle a hideg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Milyen nap van ma ?
    A minuszolók hétfôn nem dolgoznak ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  25. halandor
    Más dolguk van!
    A diákok vonulnak, éhségmenetesek vonulnak – hugyenottáknak ott a helyük!
    Ezek a minuszolók akkoriban, ott a Kossuth téren igen jól kerestek, ettek és ittak, kereplővel, síppal, dobbal követték a miniszterelnököt bármerre ment, most talán megint felvirrad a jó kereset lehetősége….többet hozhat a konyhára nekik, mnt a bérbeirogatás, a trollkodás!
    Akkoriban a kormány nem foglalkozott azzal, hogy ki fizette a traktoros blokádot, ki fizette a Kossuth téri bulizókat, stb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  26. Szeretném kicsit helyreigazítani az AN cikkét!
    Ugyanis NEM Pintér Sándor (volt rendőr, vezető maffiózó, jelenleg belügyminiszter) ígért 2010 tavaszán/nyárelőjén “két héten belül” mindenféle rendbiztonságot, hanem a Főnöke ( a volt Mezőgazdasági és Élelmezésügy Minisztérium bújtatott munkanélkülie, a Soros Alapítvány egykori kitartottja, oberführer maffiózó, jelenlegi miniszterelnök és társadalmi eltartott)!
    Persze, ha egy Társadalom a maga “közbiztonságát” Bűnözőkre bízza, akkor ne csodálkozzon, hogy Főszügyészség is, meg a Rendőrség is ILYENEKBŐL áll!
    Egy bölcs mondás szerint:
    “A Törvény az a pókháló, melyen minden Kislégy fennakad és minden Nagy(dög)légy akadálytalanul átrepül!”
    … és ezt szendam(is) mondja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  27. Legyetek optimisták. Van előnye is, hogy a maffia van kormányon. Nincsenek maffia háborúk. Kordában tartják a többieket a nagyfőnökök. Azt nem tudom, hogy a képen ki a nagy és ki a kisebbik főnök. Hol vannak már a Fenyő gyilkosságok, a robbantgatások, a TV székház gyújtogatások. Érdekes, hogy ezek egy csapásra megszűntek, amikor ezek kerültek hatalomra 1998-ban és 2010-ben is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  28. Ateista
    “A rendőrségnek jelenti akkor neki többször kell megjelenni a rendőrségen,mint a bűnözőnek és ha már unja az idézgetést,akkor azzal fenyegetik,hogy bekisérik”
    Rosszul tudod. A bűnözőnek el sem kell menni. Nekem már volt szerencsém ilyenben. Egyedül én voltam ott a tárgyaláson. Se a tettes, se a rendőrség képviselője. A bíró azt mondta, hogy sajnálja, de a delikvenst nem tudták előállítani.Aznap. amikorra az idézésem szólt tanúként, a bírónő telefonált, hogy ne is menjek, mert ugyanaz a helyzet. Rendes volt. Azóta néma csönd, biztos elévült az ügy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  29. A kormány nem csak maffia, hanem náci is. Teljes megfélemlítés folyik a rendőrség asszisztálásával.
    http://nol.hu/belfold/20130211-nem_buncselekmeny_verdijat_kituzni_a__zsidokra__

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  30. Csakén, köszi !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Ehseglazadasra elöre felkeszülnek, hogy csirajaban eltudjak folytani.
    Ide jutottunk a maffia sajat rendörsegünket hasznalja ellenünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  32. szendam!
    Én is kiszeretnélek javítani, az AN jól tudja, te nem! Bocs!
    “Két héten belül már érezni fogják az emberek, hogy javult a közbiztonság – ígérte bemutatkozásakor Pintér Sándor leendő belügyminiszter.”

    Forrás:
    http://hvg.hu/itthon/20100517_pinter_sandor_belugyminiszter

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  33. Nálunk még nincs készenléti csapat, elég a normál is. Nóóórmáááliiis?
    http://www.hetek.hu/belfold/201302/jelkepes_onkenyuralom

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  34. Kíváncsi vagyok, hogy az új PTK-ban milyen szívatások vannak a magánszemélyeknek.
    http://nol.hu/belfold/elfogadta_a_parlament_az_uj_ptk_-t

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  35. Régebben írtam, hogy nem antiszemita a kormány tévedtem. Dehogynem, gets linkje megerősít ebben. A rendőrség is náci a kormánnyal együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. Leslie G. Charteris

    Mr.Széparcú és Mr.Toka.Van-e valaki, aki rájuk bízná a pénzét, ismeretlenül,csak úgy, a fénykép alapján?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Na vazze utcára kerülnek a börtönőrök. Is.
    .
    Oda a bűn romanikája. Aj elsivárítja a zéletet ez a sikeres fidesz :-((
    .
    Azonkívül sérül a kulturális sokszínűség, p’ég mint tudjuk, az is érték. Mert ugye van egy-két szubkultúra, amelyeknek eddig a börtön volt a melegedő helye.
    .
    Na dekadens hanyatló kapitalizmus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  38. …romantikája… – a rohadt ragadó kínai billentyűzet

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Ahol nő a szegénység, ott növekszik a bűnözés is. Nem véletlenül járőröznek mindenfelé a rendőrök, iskolák elött, állomásokon, bevásárló központokban… Csak ettől nem nő a biztonságérzet, csak az illúzió….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  40. Marcus Aurelius

    vidéki
    .
    Azért ez sok mindentől függ. Vannak nagyon szegény hindu közösségek szinte minden bűnözés nélkül.
    .
    De itt Európában, vagy pont nálunk is, ugyanolyan fokú anyagi szűkösség egészen más bűnelkövetési gyakorisággal párosul különböző közösségeknél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  41. A képen látható egyének éppen azt egyeztetik, hogy az egyre szaporodó tüntetések milyen rendőri intézkedéseket tesznek szükségessé.
    Diktatúra lévén, bizony erre mindig szükség lesz.
    Reméljük, már nem sokáig!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Emberek, új hír van, a rendőrök is be vannak fenyítve, ugyan is ezentúl pont rendszer alapján fogják a fizetést kapni.
    Tehát, kitaláltak egy pont rendszert miszerint, egy elfogás, 10 pont, letartóztatás 5 pont, bírságolás 1 pont. Aki 1 hónapban legalább 50 pontot (ez városonként, Megyénként változó) nem tud össze hozni, az a fizetésének, csak a 2/3-dát fogja meg kapni, abban az esetben, ha meg van a pontszám, akkor kapja a teljes fizetést.
    Na ez ám az ösztönzés, a polgárok piszkálása, ha kell, ha nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  43. Valóban jöttek a készenlétiek és kiosztottak pár százezret csekken a bicikliseknek,majd sötétedésre elmentek,mint aki jól végezte a dolgát!Ez a mai Magyar közbiztonság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Tegnapi hozzaszolasom alatamasztasara:
    http://totalcar.hu/magazin/hirek/2013/02/12/ujabb_audik_a_terror_ellen/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. OKI!
    meg nyugodhatsz, nem kapják meg a támogatást, se az autókra, se a telefonokra. Lhet hogy azért, mert a hír felröppenése után, mindenkinek kinyílt a bicska a zsebében, de visszavonulót fújtak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Marcus Aurelius

    Nem mindegy, ki milyen környezetben szocializálódik.
    Sőt a vallásos fanatikusokkal még könnyebb a helyzet, ahol a lelki tisztaság az első, az anyagias életet megvetik.
    Mindenre van példa és ellenpélda is! A szegény hindu közösségeknél is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos