Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tovább tart a tisztogatás a terrormédiában 2013. január 21. hétfő 23:00 Forrás: DK

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tovább tart a tisztogatás a terrormédiában

Budapest – Tiltakozik a Demokratikus Koalíció, hogy a Magyar Televízióban szakszervezeti vezetőket bocsátanak el. A terrormédiaként működtetett intézmény fideszes urai nyilván “szakmai okokra” hivatkozva készülnek kirúgni olyan alkalmazottakat, akik esetleg még szót emelhettek volna a jogaikért.

Amit Böröcz István és Orbán Viktor korábbi színpadmestere, Rákay Kálmán művel, az elfogadhatatlan azért is, mert az adófizetők pénzén működtetett “híradóban” erősen a Fidesz és a KDNP uralja a műsorperceket, az ellenzéki érvek csökkentett időtartamban, és rájuk nézve gyakran hátrányos szövegkörnyezetben jelennek meg.

A DK továbbra is teljes szolidaritásáról biztosítja az MTVA székháza előtt a sajtószabadságért küzdőket, és a kormányváltás után a jelenlegi, a rezsimet kiszolgáló pártkatonák azonnal menesztését fogja kezdeményezni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (11 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +11 ( 17 szavazatból)
Tovább tart a tisztogatás a terrormédiában, 4.3 out of 5 based on 11 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(14)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

14 Reader’s Comments

  1. Valahol úgy érzem, hogy akik maradtak, és nem álltak annak idején Nagy Navarróék mellé, azok meg is érdemlik a sorsukat. Lehet hogy azt hitték, hogy megússzák?
    Hogyan hihették, amikor messziről látszott, hogy arra érdemteleneket neveznek ki vezetőknek??
    Egy Rákai “Filip”, aki a betelefonálókat hülye qrváknak nevezi?Meg káromkodik világba, mert önmaga nagyszerűségétől el van szállva?
    Aki megfelelési kényszerből 2 millióra saccol pár 10 ezer embert?
    Hogyan lapíthattak a most lapátra kerülők? Miért nem álltak ki a kollégáik mellett???
    Azóta amióta ez a dilettáns csapat van kinevezve a köztelevízió élére, nézhetetlen hírműsorokat adnak, mert minden hírben a fideszt fényezik, az ellenzéket meg tapossák!
    Teszik mindezt a mi pénzünkön?
    Ezek tényleg megőrültek!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  2. Ezt még senki nem tudja:

    1500 fegyveres biztonsági őr van az MTVA nyilvántartási rendszerében, azaz alkalmazásában.(Persze külső cégen keresztül – de a media foglalkoztatja fizeti őket.) Az összes többi média-alkalmazott – MTV Rádió MTI – műsorkészítőkkel, adminisztrációval, műszaki szakemberekkel együtt kb 2000 fő. A műsorkészítőket elküldik.A fegyvereseket nem.
    CSAK NEM AZ KÖVETKEZIK EBBŐL, hogy a fidesz a médiát fedő cégként alkalmazza, és a média számára kiutalt horror méretű pénzből – ÉVI 78 milliárd – fegyveres párthadsereget épít ? Ezt még senki sehol nem vetette fel !

    Ezért kell a csoportos létszámleépítés ilyen jellege, mert nem a műsorkészítés a fő cél – az csak mellesleg van ott – a pénz a fegyveres testület számára kell. Az MTVA egy hatalmi központtá alakul – részben már most is az.

    78 milliárd – gondoljunk csak bele ! Amíg a fidesz fel nem számolta, az önálló költségvetéssel rendelkező DunaTV 10 milliárdból működött, és ugyanannyi műsorpercet sugárzott mint az mtv.

    A fidesz valóban fegyveres konfliktusra készül. Fegyveres polgárháborúra, vagy arra, hogy akár fegyverek által is megtartsa a hatalmát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  3. A NOL-on írta nekem valaki ezt a rövid megjegyzést, amikor lefasisztáztam Gaudi-Nagyot, akit most épp ki akarnak zárni az ET (Európa Tanács) tagjai közül a sok rasszista-antiszemita megszólalása miatt. Amelyet Strasbourgban persze összegyűjtötték. Utána láthatjátok a válaszomat.

    “Meg Vagyok | 2013. január 21. | 22:38:5″
    “…Hát, ilyenek ezek a ‘fasiszták’, tanultak, többdiplomásak, nyelveket beszélnek, szóval, szörnyű világ jön Neked! Én azt gondolom, legjobb, ha minden normális ember alijázik……..”

    Kispofám, annál rosszabb! Mármint ha “tanult, többdiplomás, nyelveket beszél”.
    Nem tudom, hogy én a 155-ös IQ-mal normális ember vagyok-é, bár ha benneteket olvaslak nyilván hamarosan csökkenni fog az IQ-m, de még ha felére is esne , akkor is jóval meghaladja a hozzád hasonlókét. Egyébként meg, ha valakinek nem tetszik az én véleményem, elköltözhet ő mondjuk Észak-Koreába vagy El-Salvadorba……Mielőtt küldenéd a repülőjegyet Tel-Avívba, tájékoztatlak, hogy réges-rég jártam ott és másutt is abban az országban egy (katolikus) zarándokút keretében, nem is akárkivel….És ha láttad volna, amikor Jeruzsálemben a Sír Templomban beszéltem azzal, akit a magukat keresztényeknek gondoló (pl. Gaudi-Nagy) de valójában eltévedt zsidók vagy 2 ezer éve keresnek. Ő üzent is nektek, de még messze nem vagytok azon a szinten, hogy átadhatnám nektek, arra még várnotok kell vagy 3-4 ezer évet lehetőleg mindvégig Orbán vagy hasonló “kvalitású” vezérek irányítása alatt……Bármikor elutazhatsz Jeruzsálembe és megszállhatsz a vendégházamban a Via Dolorosán……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  4. sydney
    Én is hozok ugyanonnét egy idézetet és válasz-kommentet:
    holagerinced?
    “kis nyalas jobberek, fideszesek, pont ugy jartok, mint a szerbek, ott is az amerikaiak raktak rendet…”
    .
    Az közismert-e, hogy Gaudi Nagy Tamás Szerbiából menekült át Magyarországra? Ott diplomázott, aztán itthon eladta magát nemzetközi jogásznak a szerb diplomájával. Aztán pár éve eltüntette a Wikipediáról a nyomát is, hogy ott született és ott tanult.
    .
    Milyen ember az ilyen, az önmagát is megtagadó? Lelki roncs, emiatt most másokon tölti ki a bosszúját. Aki szerinte nem magyar, az nem is ember, hanem pusztulásra ítélt.
    .
    Minél több határon kívüli szabadul be a magyar politikai életbe, sajnos annál nagyobb a magyarkodás és más nemzetek, népek lenézése az országban. Abban az országban, ahol évtizedekig teljes természetességgel csak magyarok voltak, békés egymás mellett élésben.
    .
    Hol vagyunk már attól? A kirekesztés a legújabb – stílusosan nemzeti vagy – népsport. Minek? Kinek hiányzott?”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (20 szavazatból)
  5. Nehéz megállapítani, hogy ez a cikk valójában miről is szól, a további létszámleépítési tervekről vagy a FIDESZ (KDMP-t én sehol sem látok, hallok.) műsorperc túlsúlyáról.Milyen szép és lágy szókreálmány: ” uralja műsorperceket”, mintha nem az egész médiát uralnák, nem igáztak volna le mindent. Tisztelem a DK demokrácia melletti következetes kiállását, de jó lenne, ha konkrétabban és a megszokott keménységükkel fogalmaznának, ha megmaradnának a nekik kedvező arculatot adó nyilt, tiszta és világos beszédnél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  6. “A hazafiaskodás a kókler utolsó menedéke.” Samuel Johnson
    Ez a magyarkodókra is érvényes, akiknek nem olyan “természetes” a magyarsága, mint a levegővétel – na azok mondják meg, hogy e honban ki az igazi magyar.
    Ez a magyarkodás az elmúlt rendszerben valahogy nem került előtérbe, de mióta egyre többen jöttek a nem itt születettek, azóta vagyunk mi, akik itt születtünk magyarságunkban megkérdőjelezve!
    A térdig lelógó kokárdába burkolózás lett az igazi magyar jelkép.
    Én inkább szánalmasnak érzem az ilyeneket, mert közben ezerrel amortizálják a hazát, de ez már nem okoz fájdalmat nekik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. http://atv.hu/videotar/20130121_merre_tart_a_laborc_portik_ugy
    Hallgatva a Gyurcsány Ferenccel készített riportot, Ő már végre nevén nevezi a mai hatalmat: félfeudális-diktatúra.
    E rendszer jellegének egyik megnyilvánulása, mikor az őt kiszolgáló sajtót/médiát jutalmazza (ami ezért/tehát nem szabad!).
    Mi a teendő?
    1., A választást talán megnyerni, és utána meneszteni a szolgahadat?
    Mi legyen, ha ez nem sikerül? Újabb 4 év diktatúrában, vagy még 8 év?…
    2., A nevén nevezett diktatúrát megdönteni?
    Hova kíméletes a demokratikus ellenzék? Mire alapozott a jóindulata?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  8. Miért éri meg az “ellenzéknek” kussolni , TISZTELET A KIVÉTELNEK ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  9. Van ugyan az orbán-diktatúrának ellenzéke, de egyáltalán nem demokratikus. Ha a demokráciát és nem saját egzisztenciájukat védelmeznék, Magyarországon. már rég megdöntötték volna a diktatúrát forradalmi úton . Ez a nyámnyila neokonzervatív banda azt sem érdemli meg, hogy választás útján kerüljenek hatalomba. Nagypofájú hitvány bagázs. Ezt bebizonyították a legutóbbi nyolc éves regnálásuk alatt. Tehetetlenül teszetoszáskodva lesték, hogy foglalja el a csuti-banda az országot. . Akkor kellett volna eltakarítani őket a börtönbe, amikor feldúlták Budapestet, telehugyozták a Kossuth teret, amikor kordont bontottak a parlament előtt..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  10. Ducar 140
    2013. január 22. kedd
    15:52

    “Miért éri meg az “ellenzéknek” kussolni , TISZTELET A KIVÉTELNEK ?”
    .
    Erre én is roppantul kíváncsi lennék!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  11. Nyul György 2013. január 22. kedd 15:56
    „Ha a demokráciát és nem saját egzisztenciájukat védelmeznék, Magyarországon. már rég megdöntötték volna a diktatúrát forradalmi úton.”
    Te akár meghalni is kész vagy a forradalomban? Mert a forradalom – többnyire – vérrel és halállal jár.
    .
    „Akkor kellett volna eltakarítani őket a börtönbe, amikor feldúlták Budapestet, telehugyozták a Kossuth teret, amikor kordont bontottak a parlament előtt.”
    OK de hol voltál te akkor, nem láttalak, hogy ott háborogtál volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  12. Ma az M1-n 21 órától vetítik a “Nemzeti álmok” c. osztrák dokumentumfilmet,
    Magyarország búcsúja Európától, Andrea Morgenthaler és Paul Lendvai filmjét.
    Utána az Est-ben pedig megbeszélik a filmet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  13. Epp a minap olvastam valahol, hogy amikor Rakosit kineveztek, akkor osszeomlott es azt mormolta maga ele: “mi fenet fogok en csinalni 10 millio fasiszta orszagaban?” Nem kinos ez picit?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  14. Csak azt nem értem orbán miért nem szólította őket is fel? Visszafizetni az eddig feleslegesen kidobott prémiumokat mert a köztévét ma már akinek esze van senki nem nézi.Van, vagy nincs semmi jelentősége.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos