Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán Viktor nem Magyarországon él? 2013. január 31. csütörtök 0:26 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán Viktor nem Magyarországon él?

Budapest – Mesterházy Attila  az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: szerinte a kormányfő osztogatásba kezd, ha megszűnik az ország elleni túlzottdeficit-eljárás. Az MSZP elnöke szerint Orbán Viktor miniszterelnök úgy beszélt Brüsszelben, mintha nem Magyarországon, hanem egy másik országban élne.

“Mintha elszakadt volna a cérna, mint hogyha nem ebben a világban élnének, mintha egy teljesen másik országból szereznék a tapasztalataikat, mint az átlag állampolgárok” – kommentálta a szocialista párt elnöke, hogy a kormányfő Brüsszelben sikertörténetnek nevezte a magyar gazdaság eredményeit.

Mesterházy Attila szerint ezzel szemben Magyarországon 180 fokos gazdaságpolitikai fordulatra van szükség a növekedés beindításához, ugyanis a tavalyi recesszió után idén sem várható GDP-növekedés.

Az MSZP elnöke hozzátette: nem ígérik, hogy a 2014-es kormányváltás után Kánaán lesz, rendkívül szűk költségvetési mozgástérrel számolnak. Annál inkább, mert “Orbán Viktor csak azt várja, hogy kikerüljünk a túlzottdeficit-eljárás alól”, és osztogatásba kezdhessen – jegyezte meg.

Az MSZP terveit ismertetve azt mondta: szeretnék, ha az ország legkésőbb 2016 elején csatlakozna az euró előszobájának tekintett ERM-2 árfolyam-mechanizmushoz. Ez fegyelmezettebb, kiszámíthatóbb gazdaságpolitikát igényelne, de erős jelzés lenne a piacoknak, segítené a bizalom helyreállítását – hangsúlyozta.

Mesterházy Attila az ellenzéki egyeztetésekről azt mondta, lényeges, hogy a közös jelölt- és listaállítás előtt megállapodjanak, milyen programot hajtson végre a következő kormány.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +20 ( 22 szavazatból)
Orbán Viktor nem Magyarországon él?, 4.5 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. 1956 forradalmakvetkeztében közel 200,000 Magyar hagyta el Magyarországot, Orbán fülkeforradalmának következménye 500,000 hagyta ott Magyarországot http://velemenyvezer.blog.hu/2013/01/29/matolcsy_elszolta_magat_felmillioan_dolgoznak_kulfoldon#more5050453

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  2. orbán a saját beteg világában él. Ideje lenne ezzel az embereket szembesíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  3. Orbán egy súlyosan terhelt, szellemig fogyatékos, Asperger-szindrómás és antiszociális, NPD-s, gyaníthatóan skizofrén, kényszercselekvő, aberrált, elme és idegbeteg.
    .
    A Fidesz és a kapcsolódó bűnöző tagok beálltak az őrült mögé, vigye a könnyű eset cezaromániás a felelősséget, tisztítsa el az akadályokat az útból, felszerelték hókotró lapátnak a terepjárójukra és most nyomják a gázpedált.
    .
    Közben az őrültnek megjött az étvágya, valós hatalomra tett szert a hatalom elvakította, és parancsolgatni kezdett, a felelősséget pedig most készül lerázni magáról. Közben szellemileg, mentálisan és intellektuálisan megroggyant, egyre kevésbé beszámítható, valóban már nem tudja nem érti, hogy hol van és miről szól ez a játék.
    .
    Most lavírozni próbál, a vagyonszerzés, a felelősség, a hatalomgyakorlás, és az önvédelem útvesztőjében, miközben egyre használhatatlanabbá válik a számára kijelölt szerep eljátszására.
    .
    Kérdés ki ismeri fel és ki unja meg ezt előbb? A magyar nép, a választói, vagy a saját bűnöző szindikátusa. Az előbbi esetben leváltják és diliházban végzi, az utóbbi esetben jobb ha a vécére is magánhadsereggel és csőre töltött ágyúval megy mert nem lesz olyan biztonságban z élete mint a gumiszobában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +43 (51 szavazatból)
  4. Orbán másik dimenzióban él , az ELMEOSZTÁLYON .
    Csak még mindig nem értem 2014-et , miért kell hagyni hogy mindent romba döntsön az elmebeteg addig , “ellenzék” véget érhet a süket duma , sok millió ember sorsa van a kezetekben , mélyszegénység , kilátástalanság , éhezés , de ti valahogy csak elvagytok valahogy addig UGYE nem éheztek nem fáztok és gondolom még befér egy kis nyaralás is . Aztán megint pár év eltelik amig a sz@rt kitakaritjuk a fírgek után , vajon ki marad csóró akkor is , köszönjük RÁÉRTEK.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  5. Orbán olyannak látja Magyarországot, amilyennek látni akarja. “Éleslátásában” bizonyára segítik az őt körül vevő mamelukok, kik amolyan, jó szűrőn szürik, az éleslátást elhomályosító tényeket, ahogy ez a vezérelvű pártokban és országokban lenni szokott.
    Azon egyébként egyáltalán nem csodálkozom, hogy Orbánnak tetszik, amit csinál, Mesterházynak pedig nem. Ezért állnak a politikai paletta egymással ellentétes oldalán.
    Látni kell azt is, hogy miközben a magyarok jelentős része cssendes elégedettlen, addig Orbán rendszerének túlélését lelkesen segítik a pénzpiacok és az Európai Néppártba tömörült – az EU döntéshozó többségét alkotó – pártok is. A baj csak az, hogy ezért nagyon súlyos árat fogunk fizetni, miközben a fülkeforralom győztesei megszerzett vagyonuk nyújtotta biztonsággal fogjákkajánan szemlélni a kirabolt nép további vergődését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  6. Mesterházy ne legyen már naív! Orbán tiszta lapokkal játszik, hiszen csak a kötcsei beszédét kell meghallgatni. Mennyi idő is telt el annak elmondása óta?
    Az elvtársak meg most ébredeznek?
    Azóta tákolmányt csináltak,meg egyéb nyalánksággal szórakoztatták a nagyérdeműt.
    Mesterházynak meg most esik le a tantusz???
    Vannak szavak, amiket ki kell mondani!!!
    Úgy látom a mi politikusaink gyávák!
    Amíg az egyik Brüsszelben hazudozik, a másik idehaza úgy tesz mintha most venné észre a hazudozást.
    KOLLEKTÍVAN NÉZNEK BENNÜNKET HÜLYÉNEK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (28 szavazatból)
  7. Teljesen mindegy ogy hol él. Agyilag annyira beteg, hogy nem képes felfogni a helyzetet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  8. Mesterházy nem gyáva csak gondol a jövőjére és az Mszp -re.Nem könnyebb megalkudni mint harcolni a jogokért!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  9. Azer tegnap is pergősen nyalinkálta a száját – új gyógyszerre kell már lassan váltania, a Kamupyrin és a lex@rom már nem hatásos.
    Ő itt él és milyen remekül és nagyokat vigyorogva, hogy mennyire megszívathat mindenkit, bár ahogy elnézem a TEK meg az ételkóstoló azer nem a nyugalmát mutatja!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (14 szavazatból)
  10. A vezér nyugodtan ondhatta azt,amit kondott.A Barossó Ur megerősitette a mondottakat.Ez uj lendületet adott a vezérnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  11. elyesirási hiba miatt megismételve.
    A vezér nyugodtan,dagadt mellel mondhatt azt,amit mondot.Az EU.elnöke megerősitette az elmondottakat.Ez uj lendületet ad majd a vezérnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  12. Orbán “gazdaságpolitikáját” rendkívül egyszerű megérteni. Ő és bandája ki akarja fosztani Magyarországot, és mindent ennek rendel alá. A 3 %-os hiánycél betartása ebből a szempontból kulcsfontosságú, ettől függ ugyanis a túlzottdeficit-eljárás megszüntetése. Ez magyarra fordítva az EU-támogatások folyósítását jelenti. Erre a pénzre fáj a foga az Orbán-maffiának, ugyanis a magyar gazdaságból – jelenlegi állapotában – nem lehet már huzamos ideig százmilliárdokat a Közgépen keresztül saját zsebeikbe szivattyúzni. A hiánycél tartására viszont egy súlyos recesszióban lévő gazdaság külső források bevonása (értsd hitelfelvétel) nélkül nem képes. Különösen akkor nem, amikor a belső forrásokat (pl. elrabolt magánnyugdíj-kassza) már felélte. Van ugyan még némi lehetőség: most éppen a lakossági megtakarításokra vetettek szemet, ezét csábítják minden lehetséges eszközzel a “zembereket” arra, hogy vásároljanak euróban kibocsájtott államkötvényeket, fantasztikus reálhozamot ígérve, és elhallgatva annak a kockázatát, hogy államcsőd, vagy csőd körüli helyzet esetén a papírok szart sem érnek majd. De – érthető módon – az IMF-től nem akarnak (a pénzpiacinál lényegesen alacsonyabb kamat mellett – hitelt felvenni, mer ebben az esetben fel kellene hagyniuk az “unortodox” (értsd: fosztogató) gazdaságpolitikájukkal. Ezért aztán marad a pénzpiaci (spekulációs) tőke, amely viszont lényegesen drágább az IMF-nél. Ezzel persze az eladósodás és az adósságszolgálat (a visszafizetendő tőke, plusz a kamatok) folyamatosan nő. Ez a politika arra a hajóskapitányra emlékeztet, aki a hajóján keletkezett léket úgy foltozza be, hogy az aktuális vízvonal felett kivág egy lemezdarabot, amely nagyobb, mint a lyuk, és azt használja fel a javításhoz. Igaz, hogy ezzel nagyobb lyuk keletkezik, és a törvényszerűen beáramló víz miatt a hajó vízvonala hamarosan feljebb kerül, ami gyorsítja a vízbeáramlást, amire a kapitány újabb darabot vág ki a hajótestből, és így tovább. Könnyen belátható, hogy mi a lesz a végeredmény: a hajó előbb-utóbb elsüllyed. Orbán pont ilyen kapitány. Az ország hajója pár év múlva menthetetlenül elsüllyed. De mielőtt ez megtörténne, az Orbán-banda (Simicska, Nyerges, és a többiek) beszállnak a mentőcsónakba, és sorsukra hagyják a hajót. A fedélzeten maradók (legénység, utasok) pedig szinte kilátástalan helyzetbe kerülnek, a menekülésre csak nagyon kicsi esélyük marad.

    Ezért kell mindenkinek fellázadni, és kitenni ezt a drágalátos kapitányt és barátait az első útba eső lakatlan szigetre. Utána pedig haladéktalanul hozzálátni a hajó nagyjavításához. Ismerve a mai helyzetet (rengeteg a lyuk, a motor időről-időre nem működik, a fékeket kiiktatták, az üzemanyag vészesen fogyóban van), nem lesz könnyű. De nincs más megoldás: együtt kell dolgoznia mindenkinek, amíg van még némi halvány esély a menekülésre. Különben marad a tengerfenék…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  13. Nagyon tetszett a MEGFIGYELŐ hozzászólása. Egyet javítanék. Én nem lakatlan szigetre, hanem a tenger fenekére dobni őket nyakukban egy nehezékkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  14. Tegnap hallottam:

    Orbán faggatja Kádárt, hogy sikerült ilyen sokáig hatalmon maradnia?

    A válasz: nem az elején, hanem a végén kell megbolondulni!!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  15. A legborzasztóbb az hogy a csuti kiment a Barossohoz,megetette hülyeségekkel és utána a sajtótájékoztatón rihegtek-röhögtek.Tehát az EU vezetése elhiszi ezt a sok baromságot és nem is kíván ellene semmit sem tenni.Ennyit az EU hozzáállásról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  16. Observernek igaza van, mindenben hibátlan amit írt…
    Annyit tennék hozzá, hogy nagyon remélem, a túlzottdeficit eljárásból mégsem kerülünk ki, azaz a nép kárára Simicskáék mégsem jutnak majd hozzá az EU-s pénzekhez. Ugyanis itt nem elegendő 3%alatt tartani a hiányt, hanem ésszerű és növekedést előidéző gazdaságpolitikát is kell folytatni. És ezt ma külföldön senki nem látja biztosítottnak, sőt azt vélelmezik, hogy már idéntől újra nem fogjuk tudni tartani az előírt hiánycélt.
    Persze a Viktátor erőlködik.
    Még mindig nem érti, hogy nem a nyúl viszi a puskát. Nem ő dönt, hanem rólunk döntenek. És teljesen mindegy, hogy hányszor fog előállni a győzelmi jelentéseivel és kéri a pénzt (védőhálót, hiánytalan kohéziós összegeket, stb.), mindannyiszor fogja őt lepattinti a brüsszeli bürokrácia.
    És ezt most már sokadszorra nem megérteni, hát…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  17. T. topi mackó !
    Öné az összes pont és nyert egy hangszórót! Tényleg gratula! Csak egy támogatót lehetett nyomni sajnos. +++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  18. Ez is idevaló:
    .
    1956 forradalma következtében közel 200,000 Magyar hagyta el Magyarországot, Orbán fülkeforradalmának következménye 500,000 hagyta ott Magyarországot http://velemenyvezer.blog.hu/2013/01/29/matolcsy_elszolta_magat_felmillioan_dolgoznak
    .
    a mai The Guardian szerint tavaly 353,000 -en emigráltak az Egyesült Királyságból – nem csoda, hogy a második magyar város London…

    Inward migration to the UK stood at 536,000 people in the year ending March 2012, which is lower than the 578,000 who immigrated the previous year and the lowest immigration figure since 2004.

    353,000 people emigrated from the UK in the year ending March 2012, which is higher than the 336,000 who emigrated the previous year.

    The fall in net migration has been caused by fewer immigrants and higher numbers of emigrants who have British or non-EU citizenship. Estimated numbers of non-EU immigrants to the UK fell to 296,000 from 317,000 the previous year. 73,000 immigrants were British, compared with 92,000 the
    previous year.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. OV pontosan tudja, milyen a gazdaság állapota. Szándékosan mondja az ellenkezőjét. Tehát még csak nem is meggyőződésből. Azaz HAZUDIK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  20. 3xbóvlis Putyinnál:
    Mo. elementáris érdeke, hogy jó viszonyban és szoros együttműködésben legyen Oroszországgal. Mi magyarok tisztában vagyunk azzal, hogy Oroszország milyen fontos partnerünk.
    És nem szakadt rá a plafon, mivel éveken keresztül ott gátolt és köpködött az előző kormányokra – sőt hazaárulózott!
    Putyin:
    az orosz cégek részt vennének a magyar energiaipari beruházásokban.
    JESSZUSOM, AZ OROSZOK MÁR A SPÁJZBAN VANNAK! Gyurcsánynak mondták a fideszesek a Parlamentben!
    Tényleg nem jó, ha a nagy piacra visszakerülünk, csak az a sok mocsok ne jutna az ember eszébe, amit ezek műveltek!
    Az a cég, amelyik a rendszerváltáskor felkészült az orosz és a tagállamok piacára, ma Magyarország egyik legjobban menő vállalata.
    Ott a vezetők nem az orrukig láttak, hanem tudták, hogy nem szabad elveszíteniük azt a piacot, amit évekig kiszolgálhattak.
    Amit elveszítettünk és mások a helyünkre léptek, már nem biztos, hogy vissza tudjuk szerezni, mert bedolgozták magukat és az árak is kiegyenlítődtek.
    Olvasgattam a véleményeket – hát most a köpködők tapsikolnak – milyen ügyes ez a vekkeres, oszt jónapot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  21. Húúúú, elrontottam, javítom:
    ….ott gátolt és köpködött az előző kormányokra, ahol tudott…
    Tényleg jó dolog, ha a ……
    Átírtam a mondatokat és még a javítást is sikerült elrontanom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  22. Őrjöngő Zsebdiktátor

    Hágában van börtön- tébolyda??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. Ö.ZS.
    Majd megoldják)))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. “Orbán Viktor nem Magyarországon él?”
    DE igen egyedül Ő ÉL!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Orban a sajat vilagaban el mar vagy 30 eve! Egesz pontosan burokban, luxusvillaban testorok vedelmeben, soforrel magas juttatasokkal , korlatlan ingyenes utazasokkal , dotalt ebeddel szinte ingyen eszik , minden koltseget a nep fizeti az adozok! Fogalma sincs a vilagrol , felhokarcolo tetejerol figyeli a gyalogos forgalmat ! Dolgozni soha nem dolgozott, egy szo mint szaz , mint egy kozepkori kiraly ugy el , bar szerintem azoknal sokkal jobban kenyelmesebben !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  26. Teljesen igazat adnék Mesterházynak ha ezt az eszmefuttatását megtoldaná azzal hogy konkrétan rákérdezne a Parlamentben a megváltóra !!_Ugyan mondja már el milyen betegség gátolja a tisztánlátását. és jó lenne ha alávetné magát egy nem fideszkdnp-s orvosi bizottság vizsgálatának ! Még sokan emlékszünk arra mikor egy riporter kérdéséra aljas vigyor kíséretében úgy válaszolt , hogy “hiszen mindenki tudja ” hogy Gyurcsány ideggyenge!Az ország helyzete olyan hogy nem megengedhető az hogy ELMEBETEG mini szterelnöke legyen ! Igaz lenne ez akkor is ha szárnyalna az ország minden téren !!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  27. csupor

    Nem vagyok benne biztos,hogy Barroso nem pávatáncos, csak kicsivel profibb mint ez a szasz. Sokáig azt is gyanitottuk, hogy az IMF is hülye és benyal mindent. Én akkor azt kérdeztem: IMF adott már lóvét? Nem? Érdekes. Ezek más szinten játszanak. Kinek lenne az érdeke , (közép vagy hosszútávon) hogy ezek észhez térjenek. Szerintem még “bátoritják” is.Ez az elmebeteg meg szinte megrészegülve a “sikerektől”, rohan a vesztébe. Ez csapda,de se esze,se intelligenciája nincs, hogy ezt észrevegye.Nekem nem a nyugat ,az EU vagy az IMF tünik problémának , hanem a magyar nép jelentős részének az elképesztő sötétsége.Ma beszélgettem egy egyszerű, rendes
    “kisemberrel”. Irtózatos ,hogy mivel tömték tele a fejét( multik ,bankok, báncsák a magyart,stb……) a leges legelemibb közgazdasági ill . gazdasági
    alapfogalmakkal sincs tisztában.És a legveszélyesebb az hogy meg van győződve róla,hogy ő igenis ért hozzá. Mondtam is neki: Ezzel a tudással akár hidat is tervezhetnél,vagy csinálhatnál egy-két komolyabb műtétet is. és az ilyenek korlátlanul etethetők bármivel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. “Orbán Viktor nem Magyarországon él?”
    De még mennyire, hogy itt él. Az adókedvezményben részesülő leszakadó térség-térképen Tokaj (benne Orbánék családi szőlőhegye) az egyik kedvezményzett:
    .
    “Kijelölték a 47 vállalkozói paradicsomot
    [origo]|2013. 01. 30.
    .
    Dolgozónként 400 ezer forintos kedvezményt ígér a kormány a szabad vállalkozási zónákban. Szerdán hozták nyilvánosságra, hogy melyik 47 térség részesül az adó és járulékelőnyökből.
    .
    Kijelölte a kormány azokat a térségeket, amelyek szabad vállalkozási zónák lesznek. A Nemzetgazdasági Minisztérium által közölt listán 47 térség szerepel, a legtöbb Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár megyében.
    .
    Czomba Sándor foglalkoztatásért felelős államtitkár egy hete még arról beszélt, hogy 33 térséget jelöl ki a kormány. A keddi ülésen végül 47 kijelölésről döntöttek.
    .
    A szabad vállalkozási zónákban komplex vállalkozásösztönző programokat kínál majd a kormány, amelybe fejlesztési, beruházási, adópolitikai és foglalkoztatáspolitikai kedvezmények tartoznak.
    .
    A zónákban létrejövő vállalkozások Czomba Sándor szerint 400 ezer forint támogatást vehetnek igénybe minden új munkahely létesítése után. A zónákba települő cégek a munkahelyvédelmi akcióterv előnyeiből is részesülnek: két évig járulékmentesen, egy évig 50 százalékos teherrel foglalkoztathatják a dolgozókat.
    .
    A zónák közé került Edelény, Encs, Tokaj, Heves, Salgótarján is. A teljes listát elérheti a kormány honlapján.”
    http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/komment/20130130-kedvezmenyekkel-araszt-el-47-terseget-a-kormany.html?SYSref=http%3A%2F%2Fvallalkozoi.negyed.hu%2Fvnegyed%2F20130130-kedvezmenyekkel-araszt-el-47-terseget-a-kormany.html&cmnt_page=1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Most csinálja meg magának saját Magyar”saga”-t, a mi semmittevő passzív elfogadásunk mellett.
    Hogyan? Egy kis adalék hozzá Így.
    http://fn.hir24.hu/itthon/2013/02/01/iskolaktol-nyulja-le-a-klik-a-butorokat-szamitogepeket/~~fokusz
    És innen egy lépés, hogy a lakásban csengetnek, és visz ami kell. Kapsz egy jegyzéket róla. (Ilyen már volt, a perek vannak most is folyamatban)
    Majd jön a korona. És 2010-től indult az Orbán dinasztria.
    (Elképzelem, hogy majd valamikor körmeneteken a Szent Jobb mellett viszik az Orbán Balt.)
    MI NEM ÉLÜNK MÁR MAGYARORSZÁGON. Hagytuk, hogy lenyúlják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Mindettől eltekintve; olvassátok el ezt:
    .
    http://index.hu/gazdasag/2013/02/03/hig/
    .
    Különös teki9ntettel erre a mondatra:
    .
    “…Kiderült az is – Kuszaszem szerint – , hogy félmillió kitűnő magyar dolgozik külföldön, akiket Matolcsy György szerint majd a megduplázódó GDP fog hazacsábítani…”
    .
    MEGDUPLÁZÓDÓ GDP???????
    .
    WTF???
    .
    Wazze, a világ tartósan stabil országainak a legerősebb gazdaságaiban szokott a GDP REÁLÉRTÉKE “duplázódni” (nemzetközi piactól is erősen függően); kb. 40 év alatt!!!
    .
    OK, hogy Kuszaszemtől és bűntársaitól az ilyen holdkóros kijelentések megszokottak, de mindig elcsodálkozok, hogy van ennél is lejjebb…
    .
    Azon kívül, igen sokan nem csak a megélhetés ellehetetlenülése miatt hagyták el sz…rgyarországot, hanem mert a Zország mentálisan is egy bukott csődtömeg, és elviselhetetlen a közhangulat. A Zátlagzember mentalitása meg egy ősmajoméhoz hasonlít, na, így nem csoda, hogy menekül, aki nem ilyen, és tud még menekülni.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos