Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orbán az idén később szerez örömet híveinek 2013. január 28. hétfő 22:35 Forrás: Origo, AN

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orbán az idén később szerez örömet híveinek

Budapest – Február 22-én, pénteken, azaz, jóval a tavaszi parlamenti ülésszak kezdete után értékeli az évet a miniszterelnök – értesült az Origo. Idén Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc is korábban értékel, mint Orbán Viktor. A csúszás mögött az állhat, hogy 2013-ban már nehezebb lesz összeszedni a miniszterelnöknek tapsoló, hozzá lojálisnak mutatkozó bólogató híveket és a fizetett statisztákat.

Évek óta megszokott rend, hogy február elején értékel Orbán Viktor. 2011-ben és 2012-ben február hetedikére szervezték az évértékelőt, 2010-ben február 5-én mondta el beszédét.

Ily módon tehát Orbán elődjei, Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is korábban értékelik az évet, mint a kormányfő. Bajnai Gordon, az Együtt 2014 vezetője február 9-én a Millenárison, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke pedig február 19-én értékeli az évet egy budapesti hotelben.

Vona Gábor, a Jobbik elnöke január 26-án már letudta évértékelőjét: pártja népszavazást kezdeményez abban a kérdésben, hogy ha valaki súlyos erőszakos bűncselekményt követ el, akkor vonják meg tőle és egész családjától a segélyeket.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.9/5 (7 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +9 ( 13 szavazatból)
Orbán az idén később szerez örömet híveinek, 3.9 out of 5 based on 7 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(38)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

38 Reader’s Comments

  1. Javasolnám még a következőket: TV székház felgyújtásáért, stadionok szétveréséért, tiltott jelképekkel vonulásért szintén.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  2. Az egy dolog hogy később szerez örömet a híveinek, de szerez!
    Azoknak a híveknek ám fel sem fog tűnni, hogy az előtte való napokban milyen tények hangzanak el a mások értékelőjében,mert a hívő fülek be lesznek dugva a hallás megakadályozására…
    Még véletlenül sem fogják meghallani a tényeket, az irányt, és a megoldási javaslatot!
    Minek az nekik?
    Ők csak a vitéz Alcsúti, és Felcsúti Kőbányai Orbán Viktor beszédére vannak programozva!
    Hogy hazugság lesz minden szava?Miazhogy! Nagyonis!
    Azért a viccet félretéve… Én ha értelmes embernek tartanám magamat, akkor nem mennék el egy ilyen év értékelőre,ahol a hazugság, és a hallgatóság hülyének nézése lesz a fő cél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (27 szavazatból)
  3. Kimaradt…
    Nem hogy lenne egy értelmes köztük, és a vezér belépésekor elindítana egy számot, ami így kezdődik: Kisember, hát itt a vége…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  4. Aztán 2014-tavaszán,a választások elött kiáll a Hősök terére és fennhangon kiabálja”Ruszkik,könyörgöm gyertek vissza”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (25 szavazatból)
  5. nyugger
    2013. január 28. hétfő
    23:52
    .
    ++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  6. Tuti hogy elélveznek tőlle :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  7. MONDJON LE
    .
    Áder János, szörnyen gyászos tákolmányos, mondjon le!
    Matolcsiból kisüsti szól – mondjon le!
    .
    Balogh Zoli, apostoli tilitoli, mondjon le!
    Hoffmann Róza zörgő próza – mondjon le!
    .
    Si-
    Micska Lajos, hivatalos bejáratos – mondjon le!
    Semjén Zsolti? Hát ez meg ki? Mondjon le!
    .
    Lázár Jani ha állami: tud ártani – mondjon le!
    Papcsák Ferenc gyanús kegyenc, mondjon le!
    .
    Kövér Laci kőkorszaki dühös szaki, mondjon le.
    Orbán Viktor, zsebdiktátor! Mondjon le!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  8. “Vona Gábor… pártja népszavazást kezdeményez abban a kérdésben, hogy ha valaki súlyos erőszakos bűncselekményt követ el, akkor vonják meg tőle és egész családjától a segélyeket.”
    Na, kérem, ha valami, hát EZ a színtiszta náci ideológia, egészségére. Csak azt nem értem, miért nem tiltakozik ellen senki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  9. Nyugodjek BEKEBEN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. Hungarian citizen

    Elzavartuk az IMF-t, legyoztok az EU-t, Bajnai ur szives kozbenjarsaval eddigi kormanyzasunk alatt csaknem 200 embernek adnak munkat a multik, 500.000 embert sikerult eluldoznunk (az adoikkal, az itteni csaladjukkal, minden jovedelmezosegukkel egyutt), kozel 50.000 vallalkozast tettunk tonkre orokre, stb… Unnepeljunk hat, dicso vereim!
    – na ilyen hosszu nem lesz a beszed, de tartalmilag ennel tobb nem lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  11. “Orbán az idén később szerez örömet híveinek”
    -
    Nem ér rá, most elfoglalt, előbb magának szerez örömet, amit úgy szeret csinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. Az, hogy Orbán csak később szerez örömet a híveinek, egy téves állítás. Az orbán-hívők ugyanis permanens Orbán imádók, akik Istenként tekintetenek imádatuk tárgyára, s naponta élvezik örömokozó hatását. Az orbán-imádat okozta, végtelenített politikai oorgazmusuk akadályozza meg őket abban, hogy tisztán lássák az öket körülvevő tényeket.
    Az Orbán által kiagyalt és bevezetett, magyar-módi országértékelések ezt az intézményt is ugyan úgy elsilányították, aahogy minden értelmes, demokratikus dolgot eljelentéktenítettek.
    Orbán nyilván azért halasztja későbbre szokásos országszédítő szózatának időpontját, hogy abban hatásosan nullázhassa le a Bajnai és Gyurcsány által elmondottakat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  13. Orbán az idén később szerez örömet híveinek
    2013. január 28. hétfő 22:35
    Nos! Lássuk, mi ebben az öröm?
    Részlet Bartus László egyik írásából:
    Ha megnézzük az eddigi folyamatot, azt látjuk, minden lépés illeszkedik a rendszerbe. Lehet szépíteni, lehet úgy tenni, mintha nem vennénk észre, de itt egy hamisítatlan fasiszta állam kiépítése zajlik. Létrejöttének feltételei megegyeznek azzal, ahogyan az az 1920-as és 30-as években Olaszországban és Németországban történt. A Gyurcsány-kormány saját pártjától és a demokratikus normákat félresöprő ellenzéktől olyan támadásokat szenvedett el, hogy lebénult, a demokrácia meggyengült, hatalmi vákuum jött létre. Ennek csúcspontja az volt, amikor „apróhirdetésben” kerestek miniszterelnököt. A Gyurcsány-kormány későn ismerte fel, hogy ellenzéki támadás köpönyegébe bújtatott fasiszta puccs zajlik. Nem lépett fel azzal szemben a demokratikus rend erejével, és a puccshoz felhasznált szélsőjobboldali rohamcsapatokkal szemben sem mutatott kellő határozottságot. Ebből lett a Fidesz kétharmada, a Jobbik 14 százaléka. Ehhez társultak a félbemaradt reformok, a gazdasági válság, az életszínvonal csökkenése. Mintha csak közvetlenül egy háború után lennénk. Ez a demokrácia bukásához és a most létrejövő fasiszta állam kialakulásához vezetett. A tömegek bizalma megingott, és tekintélyelvű rend után kiáltott. A Fidesz a kétharmados parlamenti győzelem után befejezte a puccsot, felszámolta a jogállamot, eltörölte a demokratikus alkotmányt. Minden úgy halad, ahogy a múlt századi Európában. Sok tekintetben visszanyúlnak a Horthy-korszak tekintélyuralmi hagyományaihoz is, amelyek rehabilitációja most zajlik. Orbán fasiszta állama Gömbös Gyuláéra emlékeztet. Kívülről nézve ösztönös és tudatos jegyek keverednek egymással, de a vektorok egy irányba mutatnak. Magyarország a demokratikus köztársaságtól halad a fasiszta diktatúra felé, amelynek kiépítése megfeszített ütemben, rohammunkában zajlik.
    Ebből az következik, hogy egy szabad választáson bekövetkező demokratikus fordulatnak nem sok esélye van. Ha a nép elégedetlen, akkor a fasiszta Fideszt a náci Jobbik válthatja a hatalomban. A Jobbik a részleges törvényes kereteket is felrúgja, és totális diktatúrát vezet be. Ezt jó lenne megakadályozni. Ennek nyomán menekültáradat indulhat el Magyarországról, humanitárius katasztrófa fenyegethet. És akkor csak külső katonai beavatkozás állíthatja vissza a demokratikus rendet. Ha vége lesz a Nemzeti Együttműködés Rendszerének, akkor minden törvényt és rendelkezést, amit a fasiszta állam létrehozása érdekében szavaztak meg, egyetlen tollvonással el kell törölni. Nem lehet azok között a keretek között folytatni az életet, amelyeket a Fidesz létrehozott. Világossá kell tenni Európa és Amerika számára, hogy Magyarországon nemcsak túlkapások vannak, hanem az Unió első fasiszta állama épül. Ez veszélyt jelent a honi lakosságra, a környező országokra és Európa békéjére.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  14. Nem akarok agyverzest , ezert meg sem hallgatom a hazugsagait a rablovezetnek!Nagyot mondasai vmi egeszen elkepeszto agybajt sejtetnek a hatterben. Meg a vegen kiderul , hogy erosebb a gazdasagunk mint a nemeteknek , mercedesz pedig magyar mert vett 2 db reszvenyt az allam:):):).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  15. Jó lesz ez így – Gyurcsány, Bajnai, Orbán, Mesterházy.
    A vekkeres imádói a 8-10 éves gyermekek szintjén, nem is az elmondottakkal foglalkoznak, nekik az az öröm, a kábítószer, hogy hallhatják a hangját.
    Mint az egyszeri néni, aki szerint a pap szépeket mondott a misén.
    Amikor megkérdezték, hogy mit mondott, azt felelte, azt nem tudom, de olyan szépen beszélt…
    Az országértékelést, az IMF-jelentéstől, a Ft árfolyamától, az üzemanyag árától, a 4 milliónyi létminimumon élőtől, a 3 millió árok szélén hagyottól elég nehéz lesz kifényezni, bár a pávatáncos nem restelkedik amikor belehazudik az ő létharmatjának az orcájába, nesztek hülyék, ha nem hisztek a pénztárcátoknak.
    Mint a vicceben a csalfa asszonyka, most kinek hiszel édesem, a szemednek vagy nekem?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (14 szavazatból)
  16. És vezér fehér pónilóvon érkezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  17. ezt az egeszet nem ertem!! Nincs itt egy fideSSes fiu, aki kiallna az igazsagert es elvenne a kedveteket az ilyen “izetlenkedesekert”, mi?? Na, jo csak viccelek,nem kell mindjart sertodni!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. Nehéz lesz értékelni, inkább majd reagálni fog az előzőek véleményére….
    Hiszen most derült ki, hogy beborult – IMF jelentés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. Az egész banda tűnés!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  20. Nincs beszéde, ezért az egész évértékelőt az ellenzék fikázására akarja alapozni. De ahhoz meg kell hallgatni őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  21. Én meg jól kitolnék Orbánnal! Az orbáni évértékelő utolsó délelőttjén bejelenteném, hogy Gyurcsány-Bajnai-Mesterházy majd csak 1-2 hét múlva teszi meg az értékelést..
    Milyen fejetlenség lenne, szegény Habonynak pikk-pakk rögtönöznie kéne a kormányfői beszámolót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  22. Orbán szerezzen a feleségének örömet és ne bántsa a családját. (minket se)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. bmk
    2013. január 29. kedd
    12:12

    Szerintem az is előfordulhat, hogy megint nincs olyan elme és idegállapotban, hogy megjelenhessen a nyilvánosság előtt és képes legyen egy beszédet egy huzamban leadni anélkül, hogy teljesen hülyét csinálna magából. Az úgynevezett karizmája, ami sosem volt más mint indulatos, haragos óbégatás, ugyancsak kezdi kifutni magát, a beszédei egyre unalmasabbak és hatástalanabbak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  24. Brüsszelbe megy 29-én az Euró-zónáról tart előadást…mondja a kormányfő szárnyseggédje.
    Szerintem pedig lecsavar egy-két sallert, talán még tarkón is vág valakiket, pávatáncol egyet és mindjárt tudni fogják ott, hogy merre, hány méter és majd itthon fog előadni…
    Putyinhoz 31-én megy, hát lesz itt olyan fényezés, hogy még el is vakulunk a sok sikertől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Azt kívánom a kedves híveknek, hogy ennél nagyobb öröm sose érje őket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  26. A baltás gyilkos cinkosa (a későbbi hozzászólásaimban már nem írom ki, majd rövidítem: BGyC) egyre férfiasabb: nem okoz túl hamar örömet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  27. Bocs, azt akartam írni: “BGyC nem sieti el az örömszerzést.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. Olvastam, hogy két TV-s vita is elmarad, mert a kormánypárti vitapartner nem vállalta a részvételt.
    Ezer ez má’ valami.
    Már csak a szájtépők vannak talpon, mint mikrofonállványok, aztán mutogatnak visszafelé és mesélnek tündérmeséket a jelenről, kérdező riporterrel pedig nem érnek rá vesződni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. “Szenzor
    2013. január 29. kedd
    13:52

    Orbán szerezzen a feleségének örömet és ne bántsa a családját. (minket se)”

    Mivel?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. sydney
    2013. január 29. kedd 17:43
    Amivel tud.
    Ha nem tévedek, a legnagyobb örömet azzal szerezné, ha engedné elmenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  31. itt az Örömszerzés! (Oky Viktor király) 2010.vásztásokig szigoruan titkos!
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=319558038162110&set=a.280750868709494.68168.278219632295951&type=1&theater

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Nekem avval szereznének örömöt, ha kerekasztal beszélgetést folytatna Kun Bélával és Kövér lenne a moderátor. Tart ameddig tart csak nagyon-nagyon hosszú legyen és ne kelljen végighallgatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. EdCarping /2013. január 29. kedd 07:13 / +++++++++++++++++++++++++++++
    *
    Csakén, azt olvastam, hogy Putyintól kb. fél órát kap ov a tárgyalásra. Azon aztán lesz mit fényezni! Majd kiáll valamelyik “magyar hangja” és nagyszerű eredményekről fog zengedezni. A “királyi” és a rémhír, stb. tv-k és rádió ezekkel a zengeményekkel lesz lesznek tele.
    (Az már eredmény ov számára, hogy akad, aki fogadja.)
    Az igazságot majd megismerjük máshonnan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  34. csakén
    2013. január 29. kedd
    15:33

    “Putyinhoz 31-én megy, hát lesz itt olyan fényezés, hogy még el is vakulunk a sok sikertől.”
    -

    Legutóbb fél órát kapott, se üdítő, se kaja se bohóckodás, kapott egy gyors eligazítást és kivitték a reptérre, feltették a gépre és hazaküldték.
    -
    Szerintem nagyon kisfiú lesz, és hazafelé aggódni fog nehogy motorhiba miatt lezuhanjon a gépe, vagy kényszerleszállást kelljen végrehajtania valami barátságtalan helyen, mondjuk az Örményeknél. Igaz nem esik útba, de olyan kiszámíthatatlan mostanában a széljárás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Hogy kint mi történik, azt tudjuk és sokan azt is tudjuk, hogyan tálalják, akik pedig a fideszes médiákból tájékozódnak csak sikerről fognak hallani.
    Itt jön a vicc, most nekem hiszel vagy a szemednek?
    Mármint a pénztárcádnak….a vakegerek még mindig nekik hisznek.
    Tegnap olvastam egy TV-s beírásban, Viktor csak keményen a barrosoval – így, komolyan ezt írta, szóval helyeslik a sallert, bár szerintem nem Barroso kapja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  36. Most a keleti nyitás a sláger – már nem hazaárulás, már nem szitokszó, már dicsőség – mert a Fidesz teszi.
    Én eddig is tudtam és most is tudom, hogy bármely piac számít, pláne az orosz és tagállamai.
    Most viszont Lakitelken keleti nyitást fognak tanítani.
    De lehet, hogy azer átismétlik:
    menj haza és keverj le apádnak egy pofont, mert nem nevelt meg,
    Bayer cikkeit,
    valamint a bogarastól, a 3 millió felesleges emberrel mit lehet kezdni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  37. Szia Csakén 8.51 kor Olvaslak,és normális esetben mosolyognom kéne,nekem meg potyog a könny a szememből. Tudom miért van ám ez a téli depresszió vagy korai allergia .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  38. Kedves MK

    2013. január 29. kedd
    A többi aki erőszakos büncselekményt követ el nem segélyből ……él.gondtallanul

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos