Ronai and Ronai
AMERIKAI

Nem vonul börtönbe Dániel Péter 2013. január 11. péntek 16:29 Forrás: AN

  • Hozzászólások(156)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Nem vonul börtönbe Dániel Péter

Budapest – Nem vonul a börtönbe Dániel Péter, annak ellenére, hogy a Magyar Nemzet szerkesztősége aggódik, hogy mikor kezdi meg büntetése letöltését.

Mint ismeretes, a kaszinótojásos akciójáról elhíresült ügyvédet a Kaposvári Törvényszk pénzbüntetésre ítélte a Kerekiben felállított Horthy-szobor leöntése miatt. Az ügyvéd a büntetést nem volt hajlandó kifizetni, s úgy tűnt, börtönbe kell vonulnia, ám az ügy időközben másképp alakult.

Dániel Péter a Facebookon ezt írta egy bejegyzésében: „Tegnap felhívott a (mély)Magyar Nemzet egyik újságírója és azt kérdezte, hogy mikor vonulok börtönbe a kereki Horthy-szobor leöntése miatt. Nos van egy rossz hírem a számára és minden ellenségem számára is. Időközben egy neve elhallgatását kérő magánszemély kifizette helyettem a büntetést, így nem megyek börtönbe. Én tudom, hogy ki ez az általam korábban is nagyra tartott személy, de természetesen tiszteletben tartom a kérését és nem árulom el a nevét. Viszont ezúton is köszönöm Neki!”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.1/5 (35 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +44 ( 58 szavazatból)
Nem vonul börtönbe Dániel Péter, 4.1 out of 5 based on 35 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(156)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

156 Reader’s Comments

  1. Nem. Petőfi.
    Supermen lett belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (5 szavazatból)
  2. Dániel Péternek nagy tisztelője vagyok, és minden bizonnyal leszek is!
    Ez az ember egymaga többet tett a diktátor rendszere ellen és azok kiszolgálói ellen, mint az egész ellenzék összességében! Nem holmi papírokat és indítványokat írt, hanem megpróbálta a kezébe venni azt az igazságtalan és gyűlölködő, hazug és náciságot elfogadó, és bizony sok esetben maga is náci jeleket mutató problémát. Hogy mit tett vele? Azt amit tehetett. Harcolt és harcol ellene! Még
    ha nem is tudja egymaga megnyerni a harcot, de van bátorság. Hogy ereje mennyi azt nem tudom, de kötelességünk mellette állni és amiben tudjuk segíteni, vele harcolni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (15 szavazatból)
  3. Minden tiszteletem Dániel Péternek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (14 szavazatból)
  4. Minden tiszteletem mellett meg kell állapítani, hogy Dániel Péter EGy dolgot bizonyított be,, amit már Garasék is elénekeltek: Egyedül nem megy!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  5. Kekec!
    Nem álltunk ki mellette.
    El kellett volna menni a tárgyalásaira. Az Oktogonnál, is alig voltunk, csak a skandáló nyilas csürhe volt, már bocsánat a kifejezésért.
    Pedig odamentem, hogy eggyel többen legyünk!
    Ennyit tettünk, és ez a semmi volt, lássuk be. Az hogy ezeken az oldalakon dícsérgetjük, nagyon nem lég!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  6. elég, nem lég

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos