Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyűlöletkampánnyal vádolja a Fidesz az MSZP-t 2013. január 25. péntek 0:34 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyűlöletkampánnyal vádolja a Fidesz az MSZP-t

Veszprém – Mesterházy Attila ne folytasson gyűlöletkampányt Veszprémben! – szólított fel Navracsics Tibor a Veszprém megyei fideszes országgyűlési képviselők csütörtöki sajtótájékoztatóján, Veszprémben. A fideszes képviselők az MSZP Magyarország ma elnevezésű kampánya ellen tiltakoztak, amely véleményük szerint gyűlöletkampány.

Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a sajtótájékoztatón azt mondta: a szocialisták mindig azzal vádolják a kormányt, amit ők követtek el. Így például a gazdaság kudarcával “egy olyan párt vádol minket, aminek kormányzása alatt 2006-ban Magyarország majdnem világrekorder volt a költségvetési hiány tekintetében és 2007-ben az Európai Unió tagállamai között a legmagasabb hiányt produkálta” – fogalmazott.

Hozzátette: azóta viszont az Európai Unión belül Magyarország az egyik legalacsonyabb költségvetési hiányt tudja felmutatni, az egyik legstabilabb költségvetési gazdálkodást.

Navracsics Tibor azt mondta, a gyűlöletpolitikát az MSZP honosította meg Magyarországon, s most is azt akarják folytatni.

Akár még igaza is lehetne a Fidesznek, ha nem ismernénk az előzményeket. Azt, hogy ezt megelőzően, mintegy 150 millió forint értékben kitapétázták az országot a Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet gyalázó plakátokkal, melyekkel azt üzenték Magyarország lakosságának, hogy együtt tették tönkre az országot. És akkor az IMF ellenes kampányról még nem is szóltunk.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (10 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +8 ( 16 szavazatból)
Gyűlöletkampánnyal vádolja a Fidesz az MSZP-t, 4.2 out of 5 based on 10 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Visszanyalt a fagyi és most idegeskednek.

    Mottójuk: ” mi kétharmadosok vagyunk és lehetünk gyűlöletkeltők és bunkók mert a nép erre felhatalmazott minket, de ti kezeljetek minket úri emberként, úri módon.

    Nahát, ejnye, ejnye rossz neveletlen gyerekek, a feneketeken a tojáshéj. Menjetek haza verjétek meg apátokat és vissza se gyertek. Nem engedjük Orbán elvtársat megfricskázni.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (31 szavazatból)
  2. Semmi gyuloletkeltes nincs a plakatokon!! Tenyek makacs dolgok! Tetszik a fityisznek vagy nem , a plakat az igazat mutatja! Gyuloletkeltesrol ne ugasson a narancsvastagboros maffia. Vegre tenyszeru az MSZP , csak igy tovabb! Meg a vegen belejonnek , fideszt csak a sajat fegyvereivel lehet legyozni! Izzadnak is most rendesen. Minden elenzeki part csinalhatna hasonlokat mas szemelyekkel tenyszeruen! PELDAUL KOSA , LAZAR A KET LEGNAGYOBB ELADOSITOJA DEBRECENNEK ILLETVE HODMEZOVASARHELNYEK EGY POKER ASZTALNAL mondanak ALL INN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  3. Végre élőben is láttam ma a hoffmanrózsikás plakátot, éppen az egyik legvadabb fideSSnáci kerületben. Nem túl elegáns, viszont elég forgalmas helyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  4. A cikk túl hangsúlyosan fejezi ki a Fidesz álláspontját, kvázi annak szócsöve.
    Az pedig mi, hogy “Akár még igaza is lehetne a Fidesznek”?
    Mikor volt valaha is igaza a Fidesznek és konkrétan itt hol a Fidesz igazsága?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  5. Hogy merészeli azt mondani, hogy:” a gyűlöletpolitikát az MSZP honosította meg Magyarországon, s most is azt akarják folytatni.”?
    Pont neki hallgatnia kéne!
    Azt hiszi, hogy el lehet felejteni, amikor tömjénzsótival karöltve gyaláztak egy Gyurcsány nevezetűt a parlamentben?A kamera közelről vette, és ország világ láthatta, hogy még a nyála is fröcsögött közben???
    Pártjának minden tagja kb azon a szinten van ebből a szempontból, mint ő.Ha valamihez értenek, akkor az pont a gyűlöletkeltés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (22 szavazatból)
  6. Badoly mondja verébnek, hogy nagyfejű. – mondja a régi bölcsesség. Úgy látszik a nagy országgyűlési amortizátor, aki nyolc, kemény éven át gyalázta a magyar parlament falai között politikai ellenfeleit, megcsömörlött a gyűlölködéstől, de csak attól, aminek a hatását neki és köreinek kell elviselnie, ha nem bayerek, stefkák, szélesek, s holmi általuk szervezett civilösszefogások, semeczik, szijjártók vagy gírószászok ömlesztik azt a magyar népre, akkor már nem ilyen kényes az ízlése.
    Megjegyzem, ezt az embert tartja a magyar ellenzésinek mondott mésia a jobboldal egyik legkultúráltabb, legkonszolidáltabb képviselőjének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  7. Lehet bennem a hiba, de nekem nem jönnek be ezek a plakátok.
    Narancsos színezése nem hatásos, a fehér szavak áthúzása nem látszik jól.
    Jó ötlet, rosszul kivitelezve…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. telekis
    Ez tényleg legyen az ön problémája.
    Én már nagyon untam, hogy a Fidesz mindenen és mindenkin felülemelkedve mocskolódhatott, amortizálhatott, tett tönkre életeket és a baloldal eltűrte – most végre már nem tűri, mert ezekből a finomkodás röhögőgörcsöt váltott ki, a 2/3 annyira elvette az eszüket, hogy bármit megtehettek – hát elég volt, oszt jónapot!
    De szerintem ez még mindig nem a fideszes szint, mert a hugyenották szintjére soha nem fogunk lesüllyedni!
    Ezáltal pedig azer csak különbek vagyunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  9. Kivételesen egyetértek a fidesszel. A plakát maga ugyan “csak” tényeket tartalmaz, és a tények – mint tudjuk – makacs dolgok és a tényekkel szemben nincsenek érvek. Azzal tehát nem is próbálkoznak. Viszont valóban alkalmasak a nézőben a gyűlölet keltésére: ha belegondol, hogy NORMÁLIS kormányzással hol tarthatna, és ezzel szemben hol tart az ország. Az Orbán-ellenes plakátot viszont továbbra is hiányolom! Nem a kesztyűbábok a hibásak, hanem a kéz, ami mozgatja őket.
    Vagy zsinórok, nagy alul a kéz tehát ezekről a plakátokról is hiányzik.
    A demokraták még rendesen gyűlölködni sem tudnak – az a jobboldal sajátja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  10. telekis
    Mert nem értesz a pszichológiához. A narancs háttér segít megkerülni a jobboldali emberek agyában is egy tudati gátat, és a fehér bizony jól érvényesül a narancs háttér mellett. A fekete-fehér ellentétről már nem is szólva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  11. De Navra csicska adott egy jó ÚJ plakátötletet. Mert 2006-ban valóban nagy volt a hiány (majdnem 10 %), de Gyurcsány azt másfél év alatt levitte 3,8 %-ra. És a gazdaság ettől még nem került recesszióba, ahhoz egy világgazdasági válság kellett) “Rosszabbul élünk, mint 4 éve – amikor Gyurcsány 6,2 %-os kiigazítást csinált. EZEK meg 1 %-ot is csak a nép nyomora árán tudtak”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  12. Eddig még nem volt olyan kormánya Magyarországnak amit nem gyülöltem volna, de ez a mostani a leggyülöletesebb. Az előző kormány csak hülyének nézte az embereket, ezek viszont erőből nyomják el őket. A fidesz a multkori vereségénél a suttogó propaganda eszközét is bevetette, egyszerüen gusztustalan banda.
    A SZDSZben azért csalódtam mert a hatalomért lefeküdt az MSZP-nek, de ezt a bandát Fideszt le kellene egyenként csukni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  13. ja ők ne folytassanak gyűlölet kampányt, de a fidesz végig plakátolhatja, a buszokat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  14. Minden választási kampány idején utáltam az olyan plakátokat, amelyek az ellenfél lejáratásáról szóltak. Lássuk be a fidesz mindig is élenjárt a negatív kampányolás terén! Az végképp gusztustalan, hogy egy kormányciklus közepén is az ellenzék elleni lejárató kampányt indítottak, de hogy utána felháborodnak, hogy végre egyszer valaki visszarúg?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  15. Melyik is az ideillő közmondás?
    “Bagoly mondja …”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  16. .
    .
    ugyan kérem! uraim!
    .
    Mesterházi mikor beszél, akkor minden mondatában hangsúlyoznia kell, hogy mennyire SZERETI személyében magát navracsöcsöt.
    hiszen navracsöcsa egész politikai pályafutása a legkiválóbb példája egy tisztességes, korrekt, erkölcsös, jellemes, humanista, ám mindemellett modern, a XXI. század kihívásainak minden tekintetben megfelelő konzervatív úriember mivoltának. egy olyan politikus tanáreberének, ki mindig egyértelműen fogalmazott, mindig a tiszta, egyenes beszédéről, s cselekedeteiről volt híres, és ezért SZERETI őt mindenki, még maga Mesterházi is.
    és ennek igazolásaképpen, külön ki is szeretné emelni, a jó erkölcsű, tisztességes, korrekt magatartás példájaként azt, hogy milyen büszke is a miniszterelnök helyettes úr arra a tényre – s ezt magától, kebelbéli jó barátjától, s pozíciójában rokon bajtársától, semjéntől tudjuk – hogy a kapott feladatot milyen magas szinten képes megoldani. történetesen arra a kifejezetten a konzervatív erkölcs megtestesülésére gondol, mikor a volt miniszterelnököt karaktergyilkosság révén, percenként hazudozva minden lehetséges fórumon megpróbálták végképp ellehetetleníteni. majd folytathatná navracsöcs saját tulajdonú szájából származó egyéb kifejezetten a jó modorra, kultúrált, erkölcsös, konzervatií értékeke valló tanárember mivoltára valló cselekedeteinek felsorolásával. kiemelve azt a pozitív tényt is, hogy ez viselkedése ennek a tanár embernek, milyen pozitív, nevelő példával hat az általa tanított ifjúságra. ennek, azaz navracsöcs tevékenységének eredménye képpen, hála a jó istennek rengeteg olyan ember kerül majd ki azon intézményekből, hol a miniszterelnök helyettes úr a jövő nemzedékének elméjét pallérozza, mint maga navracsöcs!
    csak egy kérdést kérhetne még a végére Mesterházi:
    .
    hála a jó istennek? tényleg?
    .
    úgy gondolom, egy ilyen szöveg után NEM vádolható senki gyűlöletkeltéssel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  17. A “dakota közmondás” nem egy rasszista indíkú célzás Orbán származására? Vagy rasszizmus csak az, ami a jobboldali politikusok szájából származik? Ami a baloldalról, az ha rasszista is, az igazság szava? Nézzünk már magunkba uraim! (Ha képesek vagyunk rá. Mi ez a színjáték?)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -24 (24 szavazatból)
  18. Zsuzsa
    Te szerncsétlen hülye, a dakota közmondást orbán hozta be a köztudatba. Még az eredetét se tudod , akkor miért dumálsz bele?!!!!( ha döglött lovon …….blablabla……….)
    És mi van akkor ha én azt állitom,hogy orbán izlandi származású vagy walesi? Az is rasszizmus?
    Nem azt állitjuk,hogy ilyen ,olyan (jelzős) cigány., hanem ,hogy cigány. Jelző nélkül.
    Mi ebben a rasszizmus? Tessék? Nem hallom! Láttál már kamaszkori fotóját?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  19. Zsuzsa
    Szánalmas próbálkozás.
    Dakotáéknál viccesebbeket nem igen hordott a hátán a khm, a dakota ló!
    Ez hogy tetszik?
    L. Simon László verséből: “… és egy röhögő törpét követtem, akivel szét.aszott zsidó kurvák seggéről készítettünk gipszlenyomatokat….”
    Tudja, ő a kulturális államtitkár…..legyen rá büszke!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (13 szavazatból)
  20. kekec
    2013. január 25. péntek
    09:07
    “A narancs háttér segít megkerülni a jobboldali emberek agyában is egy tudati gátat”
    Erre valóban nem gondoltam…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  21. Itt a kedvencem, a ZSUZSA!
    A dakota nem mint fajta van emlegetve kedves fidesz imádó Zsuzsa, hanem Orbán kedvenc mondásaiból van “emlegetve”.
    Örül a lelkem ezért, mert ezek szerint 1, azaz egy könyvet már biztosan olvasott a kis dakota!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  22. FideSSes plakátok , unortodox barátság kampány :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  23. Minuszolták a kulturhális államtitkár versét?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  24. Plakáthirdetéseknél szokott olyan technika lenni, amikor egy-két nap múlva kiegészítik a plakátokat. Itt az ideje Ron Werber úr. A két narancsos plakát aljára csak két vékony kiegészítő csík kellene.pl. 2010 elején ennyi milliárd volt, 2012 végén ennyi milliárd volt az államadósság és közben elvették a jövő nyugdíjasainak pénzét az MNYP pénzek kizsarolásával. Vagy :Önnek azt mondták, hogy nem kap nyugdíjat, ha marad az MNYP-ben?Mégis kapott volna. Becsapták .Ön hogyan járt az egykulcsos adóval? Egy biztos a gazdagok jól jártak. Köszönjük FIDESZ.Lennének ötleteim.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  25. Navracsics ( Jelasich ) már Európában is ismert hazudozó, percenként változtatja a véleményét (?) aszerint , hogy milyen közel van a Kedves Vezető üllepe. Ez egy szánalmas figura, és az végképp érthetetlen , hogy valaha egyetemen tanított. Vajon mire taníthatott bárkit is ez a szerencsétlen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  26. Talán erre gondoltak a fideszesek, holott – még – nem is utcai plakát:
    http://kep.index.hu/1/0/376/3765/37658/3765852_1db27f426bb65bacc69ac0527a5d6b33_wm.jpg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. csakigazatmondó
    Az lehet, de a magyar zemberek mentális állapota ismeretében saccold már meg, hányan vennék tényleg komolyan?
    Zsuzsa
    Hol a fenében éltél 1998-2002 között, amikor Orbán nem tudott úgy beszédet tartani, hogy ne fűszerezze 1-2 dakota közmondással? Nem cigánnyal, nem rasszistával, hanem valóban dakotával? Vagy akkor még ovis voltál?
    Pl Ha a dakota észreveszi, hogy döglött lovon ül, le kell szállni róla”
    Csak erről már leszokott, pedig ez speciel El Tolcsyra és az unortodox (azaz a nem normális) gazdaságpolitikájára nagyon illik!
    Egyébként “Zsuzsa” meg “magunkba uraim”????? No ezzel meg “mosolyt csaltál az ajkaimra”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  28. kinek fájt és hova tűnt az én kommentem!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. Zsuzsa
    Ha nem szólsz bölcs maradhattál volna. Így azonban elárultad magadról: gondolkodás nélküli fidess imádó vagy, ezenkívül a fogalmakkal sem vagy tisztában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. Tibor magyarokhoz magyarul! Eroszakos, nagyhangu , gyuloletkeltoben egy eros vezert hisznek! Igaz egy nagy bloff a pali ,rettenetesen nem ert mashoz! Magyarok ebbol ertenek , a finomkodast nem erzik ! Ellenkezo esetben Orbannak se hire se hamva nem lenne! Igazi tusko paraszt marad , hiaba vegzett egyetemet!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  31. Erre az esetre mondja a magyar közmondás, hogy “Bagoly mondja a verébnek, hogy nagyfejű”!l
    Emlékszünk még Orbán Kijelentéseire”A haza nem lehet ellenzékben”!”Győztek a magyarok!”/A szégyenletes népszavazás után! Ne is beszéljünk a 2006 – os gyalázat utáni napokról amikor a fellázított randalírozók előtt a Fidesz vezérek egymást múlták felül a gyűlölet beszédek és szónoklatok tartásában. Aztán éppen nem is oly rég a fővárost szinte ellepték a Gyurcsányt meg Bajnait együtt ábrázoló óriás plakátok rajtuk az”Együtt tették tönkre az országot”felirattal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos