Ronai and Ronai
AMERIKAI

Farkas Flórián menekül a romák elől 2013. január 11. péntek 7:17 Forrás: AN

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Farkas Flórián menekül a romák elől

Budapest – Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat vezetője sikertörténetnek tartja a romák szempontjából az elmúlt két évet. Az érintettek, vagyis, a cigányemberek erről persze mit sem tudnak.

Ők csak azt látják, amit mindenki az országban: Farkas csak villogni szeret, nagy emberek társaságában mutatkozni, ám ahányszor a romákat valamilyen atrocitás éri, netán ők maguk gerjesztenek konfliktust, a Fidesz politikusa, Bayer Zsolt párttársa messze elkerüli a veszélyes helyeket.

Pedig sokakat érdekel az országban, mi a véleménye Farkas Flóriánnak Bayer Zsolt Ki ne legyen? című cikkéről. Vajon ő is úgy gondolja, mint az 5-ös számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa, hogy a cigányok jelentős része tagolt beszédre és kommunikációra képtelen? Rövide ideig úgy tűnt, ha nem is a nyilvánosság előtt, de legalább a szerzővel megbeszélik a problémát. Farkas Flórián megbeszélésre hívta Bayert, valamint a Magyar Hírlap főszerkesztőjét, a pártállami múltja okán a szakmában nyakkendős bérborzként ismert Stefka Istvánt.

Most azonban Farkas bejelentette, hogy későbbre halasztották a megbeszélést. A magyarok jelentős része ezt úgy mondja: soha napján.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +36 ( 40 szavazatból)
Farkas Flórián menekül a romák elől, 4.8 out of 5 based on 22 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(43)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

43 Reader’s Comments

  1. Későbbre halasztották a megbeszélést?
    Mi van? Elhajtotta Bayer,meg Stefka a díszcigányt? Mert szóba sem állnak vele?
    Nem veszi észre ez a Farkas Flóri, hogy ő csak egy címke a fidesz kalapon?A fidesz csinált belőle valakit, akkor most megint érvényesül A tanú c.filmből az idézet: majd egyszer kérünk magától valamit Pelikán elvtárs….
    Ez a hülye Flóri meg befogja a pofáját, mert soha nem képviselte a társait, mindig a saját érdeke volt az első.. Hiába, aki köztörvényes volt, az nem tud másképp viselkedni. Ha anno nem kap amnesztiát Göncz Árpádtól, akkor ő most is a sokadik senki lenne valamelyik börtöncellában!És most nem a “cigány bűnözésről” beszélek, hanem ennek az embernek a múltjáról!
    Mikor képviselte ez a cigányok érdekeit??? Pedig lenne dolga bőven!
    Mert pont az a réteg szenvedi meg az elmúlt 23 év legtöbb megaláztatását… És akkor mást még nem is említettem!
    Szégyellje magát!-mondom én, elfelejtve, hogy a fideszben ismeretlen fogalom a szégyen. Ezt is szétterítik az országra, mint a többi mocskukat.
    A cigányság meg hallgat… Pont úgy, mint az ellenzék.Bár azok néha köhintenek egyet kettőt, de ez az alak még azt sem teszi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +60 (64 szavazatból)
  2. Már maga az a felvetés, hogy itt bármi megbeszélni való is lehet, hányingert keltő.
    Az esemény későbbi időpontra történő halasztásának a lebegtetése pedig egyenesen szánalmas és felháborító.
    Van dolgunk (ezzel is) a vasárnapi tüntetésen!
    Azoktól akik eljönnek kérdezném, hogy -az egyetértésen kívül- az AN-szellemiségének megfelelően akarunk-e szórólapokat kiosztani a résztvevők között? Például felvilágosító tájékoztatást adni a 2014-es választások valódi esélyeiről, az újellenzéki kerekasztal (szerintem) értelmetlenségéről, stb-javaslatok…
    Mi legyen a szórólap szövege?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (20 szavazatból)
  3. A cigányság tényleges vezetői nem azok, akiket “megvásároltak, hogy bepalizhassanak” hanem saját társadalmi felépítettségüknek megfelelően a vajdák.
    Ezek, akik bármelyik politikai oldalról lettek megvásárolt ripacscigányokként odarakva, soha sehol egyetlen pillanatig sem képviselik a cigányok valós érdekeit. Ugyanis a valóságos érdek a cigányok önbecsülésének, mások általi megbecsültségüknek a kivívása lenne, amit kizárólag tanulással, a munka alapú társadalomban aktív részvétellel, az egymás mellett élők saját és a másik hagyományainak nemcsak szavakban tiszteletével, hanem egymás kölcsönös elvárásaihoz következetes igazodással lehet csak eljutni.
    Ebben az érdekközösségben éppúgy nincs helye az eltartók dölyfében tetszelgésnek, mint a saját felemelkedés megbénulása okai közül a saját felelősséget kihagyva, mindig másokat hibáztatásnak.
    Csak remélem, hogy a cigányság soraiban is megindul végre a megtisztulási folyamat, és Farkas Flórián (is), meg a többi megvásárolt bábú (is) oda kerül végleg, ahova való. Oda, ahol nagyon keményen meg kell dolgozni az érvényesülésért, sőt a mindennapokért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (33 szavazatból)
  4. Magyarországon az elmúlt két év minden eseménye sikertörténet volt. A fülkeforradalmárok oldaláról nézve biztosan így volt, hiszen céljaiknak megfelelően uralmuk alá terelték az elkóborlásra hajlamos nyájat, saját zsebeik dagadnak a beletömött adóforintokból, s úgy gondolják, hogy elfoglalt bársonyszékeikből a jövőben nem kipenderíthetők. Farkas egyike azoknak a haszonlesőknek, aki valóban sikerükként élhetik meg életük elmúlt két évét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  5. Sajnos a csuszomaszok serege csak bem akar elfogyni! Mindegyik veajlik egy kis penztol , lehetosegtol ! Parragh Laszlo is egy ilyen diszpinty Farkas Floresz is , Gasko is . Sajnos ok is mind csak a sajat erdekeik szemelitt tartasa tartasa menten vegzik dolgukat! Ez azt jelenti ,hogy nem a kozosseg erdejeit kepviselik eloszor hanem a sajatjukat aztan ha nem sertik a dolgok a sajat egyeni erdekeik felfutasat akkor probaljak kepviselni amit kene! Undorito onzo koponyegforgato csalo mindegyik! Hol vannak a karakan becsuletes emberek? Miert nincsenek poziciokba? Miert csak a fergek vannak meg a seggnyalok kerulnek oda??????? Tehetseg szikraja nelkul!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (23 szavazatból)
  6. És az az áldott jó ember ,a véletlenül sem giccses,vitéz nagybányai
    Mága Zoltán???? A szeretet apostla…… Ő hol a francban van????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  7. Ha valaki kiválasztottnak hiszi magát, attól ő még nem kiválasztott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  8. Mocskos dolog bármit magyarországon a cigánysággal kapcsolatban sikertörténetnek nevezni. Kérdezzétek a sok éhező fagyoskodó,rettegő cigányt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  9. ff soha sem képviselte a cigányság érdekeit. Ez egy buta, karrierista seggfej. Olyan ugorj a kútba… típus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  10. Én is úgy látom, mint telekis. Nem az lepett meg, hogy elhalasztotta a “megbeszélést”, hanem az, hogy mi a fenét akart “megbeszélni” (hacsak nem úgy értette, mint amikor a kocsmában odaszól valaki a másiknak, hogy “gyere ki és megbeszéljük”).
    Aki tud olvasni (lásd: szövegértés), az azonnal megértette, miről írt ez a ritka undorító, aljas ember. Továbbá azt is megértette, hogy gondosan bele vannak építve a szövegbe a kibúvók, hogy a szokásos fideszes szómágiával lehessen majd operálni. Még egy-két nap, és Bayer valóságos mártír lesz, akit megtámadtak, aki azzal védekezik: úgy kezdődött, hogy visszaütöttek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  11. “…sikertörténetnek tartja a romák szempontjából az elmúlt két évet…”
    .
    - Abban a sz…jbatekert Zországban minden sikertörténet. Minden.
    .
    Menekül a külföldi tőke: sikeres beruházások.
    .
    Brutális, fojtogató adóemelések: adócsökkentés, de amúgy meg a Zelmúttnyócév a hibás.
    .
    Oktatás teljes- tökéletes dezintegrálása, szétverése: világszínvonalú oktatáspolitika.
    .
    Leállt beruházások, megbénult építőipar: Gyorsnaszád, rettegje Európa!
    .
    Összesen kb. hatmillió, szegénységi küszöb alatt élő nyomorult (a 9 millióból): Tündérmese.
    .
    Külföldre menekülő tömegek: sikeres munkahelyteremtési program, az meg csak egy pár “szerencsepróbáló” kivétel, meg amúgy is, hazaáruló mind.
    .
    Rabszolgamunkára kötelezett tízezrek, éhbérért: sikeres közmunkaprogram, kitörési lehetőség, példa a fiataloknak.
    .
    Stb.
    .
    Siker, siker, siker!!!!!!
    .
    OrKbánnak és bandájának meg kell döglenie. Családtagjaikkal, bratyijaikkal együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  12. ” Ez Farkas emberke soha nem képviselte a társait .”A többi képviselő talán azt képviseli?A választóik érdekeiért dolgozik?A fészkes fenét.Mind a saját érdekeit képviseli.Mind a husosfazék közelébe akar maradni,oszt jónapot.Nagy takaritásra lene szükség a parlamentben.Ki kellene söpörni mindenkit.Utánna fertőtleniteni kellene a teljes tissztaság érdekébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  13. Az utolsó mondatodat feledve igazad van!
    Nem csak Orbán és bandája felelős.
    Azok a ( “ugyorj hopp”) képviselők is akik szavazatukkal hozzájárultak ehhez az őrülethez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  14. A rendszerváltás óta senki nem beszél arról, hogyan lehetne a cigányságot foglalkoztatni, munkát, munkahelyet biztosítani részükre és figyelemmel kísérni életük alakulását. Az “átkosban” államigazgatási feladat volt ez. Jómagam is három családdal foglalkoztam és nagyon szerencsésen. A rendszerváltás után mély szegénységbe süllyedtek. Csakis a politikánkat lehet ezért hibáztatni, mert eddig minden: ennél fontosabb volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. Mit tehet az az ember akinek nincs munkája, jövedelme, tanulatlan, műveletlen, rosszul szocializálódott, elvették életterét, jövőképét és mindemellett még a családját is el kell tartania?
    Hát megpróbál abból megélni amiből tud? Lop, csal.
    Lehet tátott szájjal csodálkozni.
    Természetesen ezért csak ő a felelős. Mi, a társadalom nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  16. A magyar vírus “csak saját érdekem szem előtt tartása” fertőz mind jobb, mind baloldalon. Attól tartok, ezután sem lesz másképp. Aki pedig kilóg a sorból, azt eltapossák. Itt tényleg fertőtlenítésre lenne szükség és valahonnan egy másik bolygóról telepíteni friss húst a közéletbe is és elszigetelve minden külső hatástól hagyni őket dolgozni, mert a fertőtlenítés csak ideig-óráig lesz hatásos, a vírus a levegőben van. Én nem hiszek a magyar csodában. Pesszimista lelki szegény vagyok, elárulom mindenkinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  17. Szeretném felhívni mindenki figyelmét néhány tényre. A környező országokban körülbelül másfél millió magyar származású ember él kisebbségben. Magyarországon néhány százezer cigány. Magyarországon a felnőtt lakosság szerintem 30 százaléka többé-kevésbé rasszista érzelmeket táplál a cigányokkal szemben. A rasszista magyarok ugyanakkor kivétel nélkül felháborodással válaszolnak ha a külhoni magyarokat valami sérelem éri. Honnét veszik ezek a fajmagyarok a bátorságot erre a felháborodásra? A cigány, a zsidó és a többi kisebbségi ugyanolyan kisebbségi mint a külhoni magyar. Ezek a “bayerzsoltista” díszmagyarok jogosnak tekintik a mócok marosvásárhelyi betörését, aminek több “bozgor” közöttük Sütő András áldozatul esett. Valószínüleg, mert a Gárda masírozásai hasonlóak ahhoz, csupán annyi a különbség, hogy mivel a gárdistákat a rendőrök igyekeznek megfékezni, ezért még nem folyt vér.
    Más:
    Szerencsém van, hogy több barátom van külföldön, akiket néha meglátogatok, mert ők már nem szívesen jönnek Magyarországra, így nekem kell hozzájuk mennem. Őket nem is nagyon érdekli mi történik nálunk, de néznek TV-t olvasnak újságokat. A magyarországi rasszizmus és antiszemitizmus terjedésével pedig ezek a médiák rendszeresen foglalkoznak. Hozzáteszem, nem a magyarországi judeoliberális ellenzék biztatására, hanem azért, mert ez ott unikumnak számít. Európában vannak neonáci mozgalmak meg pártok is, de nem a parlamentben. Igaz hogy Magyarország következmények nélküli osrszág, de Európa nem az. A magyarországi antiszemitizmus egyenes következménye például a nézők nélküli román-magyar meccs. A bayer-cikknek is lesz következménye. A világ már erre is felfigyelt. Tudják már, hogy a bayer a csuti legbensőbb barátai közé tartozik. Azt is tudják, hogy a magyar kormánypárt a rasszizmus védelmezője. Ezek után hogy fog szóba állni a csutival a német miniszterelnök? ( Így is kapott elég kritikát, és Németországban választások lesznek.) Ami még ennél is szomorúbb, azt tapasztalom, hogy eltűnt a magyarok korábbi megbecsülése. Európa páriái lettünk. Én ezt leginkább abból érzem, hogy barátaim nem értik, miért élek még mindég ebben az abnormális országban, és ezt már meg is kérdezik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (17 szavazatból)
  18. A magyar vírus “csak saját érdekeim szem előtt tartása minden magasabbrendű eszme és cél helyett” fertőz mind jobb, mind baloldalon. Attól tartok, ezután sem lesz ez másképp, legalábbis egy jóideig nem. Aki kilóg a sorból (ahogy most Bajnai úr is próbálkozik az új úttal), azt a csorda úgyis eltapossa. Itt fertőtlenítésre lenne szükség és valahonnan egy másik bolygóról, de legalábbis másik földrészről telepíteni friss húst a magyar közéletbe, elszigetelve minden külső hatástól és hagyni őket dolgozni, mivel a fertőtlenítés csak ideig-óráig hatásos, a vírus a levegőben van. Honfitársaink között élve percről-percre belélegezzük. Én nem hiszek a magyar csodákban, a magyar mentalitás egyik napról a másikra való megváltozásában. Ez, ha meg is történik, hosszú idő alatt fog. Bölcs mondásaink is figyelmeztetnek?: “Egy fecske nem csinál nyarat” és “Aki a korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók”. Egy pesszimista lelki és minden tekintetben szegény ember, aki a többi véleményét megtartja magának, mert azzal mindenki jobban jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  19. csatt!
    *
    A cigányság vezetőiről tett, bár (talán) jó szándékú, mégis antiroma átfűtöttségű fenti kinyilatkoztatásodat nem tudtam lájkolni, épp ezért egyelőre egyetlenként jómagam mínuszoltam le.
    *
    Idézem a szavaidat:
    Ezek, akik “bármelyik politikai oldalról lettek megvásárolva”…,
    vagy “…a saját felelősséget kihagyva…” , avagy egyáltalán “c i g á n y s á g “-ról mint úgy, mint egy egységes, talán faji alapon, vagy a barna bőr, vagy valamiféle azonos homogén kultúra alapján[?]. Ez a besorolás, vagy skatulya nem más mint maga a rasszizmus, mert . e g y s é g e s . cigányság, mint olyan egyszerűen nincs is, azaz nem létezik.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  20. http://politikusbunozes.info/2010/
    “…börtönt megjárt, majd rejtélyes módon kegyelmet kapott MSZP-s bűnöző cigány a Fidesz soraiban
    Mint arról már beszámoltunk, Farkas Flórián személyében egy köztörvényes bűnöző ül a Parlamentben, a Fidesz soraiban. Farkast többször elítélték, börtönben is ült, ám a legdurvább az, hogy mikor az 1990-es évek második felében bíróság elé akarták állítani sikkasztás és hűtlen kezelés miatt, nos, ekkor egész egyszerűen Göncz Árpád köztársasági kegyelemben részesítette. Indoklás nem volt, az ügyet pedig szokás szerint harminc évre titkosították. Tehát Farkas nem került bíróság elé bűncselekményéért. Kezdetben az MSZP szövetségese volt, az Országos Cigány Kisebbségi Önkormányzat és a Lungo Drom elnökeként százmilliós támogatásokkal stafírozta ki az akkori kormányzat….”
    De legalább pávatáncolni azt tud.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  21. Ahogy Flóri viselkedik, előbb-utóbb fizikálisan is menekülni kényszerül előlük, mert mint egy gennyes fekélyt fogják kivetni nemzetiségük testéből, de megérdemli, mert féreg ember!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  22. gusztavnagy

    Pontosan így van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  23. A KIDŐLT FA
    *
    Ha cigányságról, mint egységes népcsoportról egyáltalán beszélhetünk, akkor annak csakis egyedül az egységes sorsát említhetjük, mégpedig a több-évszázados kirekeszetettségét és szinte tökéletes szegregációját. Ennek is igen ritka és statisztikailag elenyésző kivételei voltak a kirekesztők által “jó cigányoknak” becézett muzsikus romák.
    *
    A világ szegregáltjait – páriáit – tekintetbe véve, a négerek, a zsidók, az érinthetetlenek kasztja, a spanyol cigányok, és még lehetne bőségesen sorolni, számukra, történetük során mindig a kereskedelem, a hulladék gyűjtés és értékesítés, kereskedelem, valamint a muzsikálás maradt, mint megélhetési forrás. A többihez ˙munkához, földhöz, szakmához nem hagyták őket közel merészkedni. Aztán érdekes módon, mindről azt terjesztették, hogy utaálnak dolgozni, vagy ha mégis csinálnak valamit, az biztos nem lesz fizikai munka… Már csak árnyalta a részleteket az, hogy milyen kultúrát erkölcsi korlátokat [kultuszt, vallást] sikerült megvalósítaniuk a “maguk korlátozott lehetőségei és két fizikai üldözés, [pogrom] között” e kiszorított népcsoportoknak. És itt feltétlenül ki kell hangsúlyozni, ha sikerült is nekik, a többségi társadalom – ha másképp nem ment – kitalált, és rájuk fogott olyan a jóerkölcsbe és törvénybe ütköző magatartásokat, amelyeket nem hogy álmukban sem követtek volna el, de saját vallásuk tiltott is [ld vérvád].
    *
    Egyedül az úgynevezett “szocializmus” valósította, illetve próbálta megvalósítani nem is kevés sikerrel a romák kirekesztetségének és szegregációjának felszámolását, azzal, hogy elsősorban munkát adott nekik, másrészt nem tett különbséget roma és nem roma között a szociális megoldások terén.
    Persze itt meg kell jegyezni, hogy a magyarság egy nem kis része ezt a megoldást már akkor sem nézte jó szemmel, sőt… Ezek az indulatok rosszindulatú híresztelések és viccek formájában kerültek a napvilágra. (Ki ne hallott volna az új lakások parkettaégetős pletykáiról, v. a lopós cigányokról terjengő viccekből.) De a nehéz, fizikai munkát végző vasmunkás, vagy szénbányász cigány munkásokról egy elismerő mondat már akkor sem hangzott el.
    *
    Mégis, így visszatekintve abban a rendszerben a “cigányság” előtt normális perspektíva bontakozhatott ki. Ám jött a rendszerváltás amely, mint kidőlt fa állta útját ennek, a már elkezdődött pozitív folyamatnak. És nem kevesen, nem átallanak azt állítani, hogy a “szocializmusban szőnyeg alá söpörték” a kisebbségi problémákat, ami hazugság, szemtelen hazugság… Legföljebb tiltották a Bayer és társai náci provokációit, és az ma sem lenne baj.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (17 szavazatból)
  24. Kordon Blued, ugyanugy ki lehet mondani, ahogy Kertész Akos tette, hogy a magyar genetikailag alattvalo ÉS rasszista. Szerintem van összefüggés a kettö között. A kisebbségi komplexust valahogy ellensulyozni kell. Egy magyar (szintén kérdöjeleket kell képzelni ide ???) mindig, még ha ezt semmi aron sem mondana ki magasabbrendünek képzeli magat az allitollagos «ciganytol», amit nagyon jol kimuntattal csak egy krealt fogalom. Olyan, hogy cigany tulajdonképpen nincs. Miért nincs? Azért mert rassz sincs. Ez ilyen egyszerü. DE ugy latszik, hogy ezt nehéz megemészteni. Mi az, hogy fehér?, mi az, hogy sötét? , ha ezt a fodrasznal hasznaljuk, akkor ok, de egy politikai forumon mi a fraszt keresnek ezek a fogalmak? Jo, ez l e n n e az idealis, tudom nem igy van, ezért meg kell beszélni.
    A munkanélküliség, az oktatas, a gazdasag, politika probléma, nem a ciganysag. A politikusoknak (egyes politikusoknak) nagyon jol jönnek az effajta mü balhék, mert ez eltereli a figyelmet a valos problémakrol, söt raraknak egy lapattal, hogy a problémat ahelyett, hogy megoldanak, csak kiélesitik. És sokkal többen ezt vitatjak meg ahelyett, hogy Bayer rasszizmusarol lenne szo, ezt ö nagyon jol kitalalta. Mert ö is és orban is ismeri a tarsadalmunkat és ebben a kérdésben sajnos kitünöen.
    Masrészt diktatura van, akkor meg mi értelme van «cigany» integraciorol beszélni? A diktaturat pont a «cigany» gyülöletre alapozzak. (plusz zsido). Nekem az logikus, hogy ilyen ügyeket csak egy egészséges demokracia oldhat meg, diktatura végképp nem. A sorrend
    1. Demokraciat
    és a többi probléma idövel ezaltal fog megoldoni remélhetöleg. Ne döljünk be az uszitasnak. Ne higgyük, hogy a nyugdijasok, mozgassérültek, diakok, «ciganyok» stb a probléma. A probléma a k o r m a n y és sajat begyepesedett gondolkodasunk, aminek ez a kormany az eredménye. Tehat a «cigany» probléma is a mi hibank.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  25. a “dísz rigó ” készül a tagolt beszédre. Idáig én sem értettem, hogyan képes tagolatlanul ilyen sokáig a helyén maradni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. Még szép hogy kussol Flóri, ha kiteszik a szűrét a Fideszből, – (ahol azért csurran csöppen neki is valami, ezért szarja le a fajtáját) – akkor ő is mehetne közmunkára, vagy leshetné a postást, mikor hozza a segélyt!
    Ráadásul, a többi roma jól meg is agyalná, (mert már nem védené a mentelmi joga,) az elől meg “disszidálhatna” Kanadába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  27. Gyula Bognar, Jr.

    A Fidesz az kizárólag bűnözők és bűnpártolók bandája. Nincs egyetlen kivétel, aki még ma is a pártban van, ha maga nem bűnöző, akkor társainak bűnét pártolja. Becsületes ember nem is lehet a Fideszben. Ezek után természetes, hogy egy volt rabot, egy leültetett bűnözőt fizetnek le, roma képviselőnek.
    Kezdésnek kifizettek 2.0 milliót a tönkretett és lelakott székház eltüntetett berendezésért, tudva, hogy annak tetemes részét vagy hazavitték, vagy raktározták a roma szervezet tagjai.
    Magyarország ma már nyugodtan küldheti képviselőjét Mianmarba, demokráciát tanítani, (volt Siam), mert arra a szintre süllyedt, onnan pedig alig egy kis lépés lefelé és egy árnyalat különbség Észak-Korea demokráciája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  28. Ebben a nagy “kirekesztettségben” nem zavar senkit, hogy éppen a cigányok ragaszkodnak leginkább ahhoz, hogy mind formai, mind tartalmi vonatkozásokban nagyon is megkülönböztethetők legyenek másoktól? Semmi szembetűnő nincs abban, hogy rajtuk kívül bármelyik kisebbséget nézzük, mindegyik szinte eggyéolvad a befogadó nemzettel (persze, nyelvüket, szokásaik néhány részét átmenteni igyekeznek), de életvitelükben, reagálásaikban szinte megkülönbözhetetlenek a többségi szomszédaiktól?
    Megint kezdődik a fürdővízzel a gyereket is…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  29. Telekis!
    Most éppen hol vagy? Én egyetértenék veled!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. Tegyük élhetővé !

    Annyira gazdaságilag NULLA, szakadék a regnáló rezsim hogy elő kellett vennie a cigány kérdést, virtuális 13. nyugdíjakat (KÉSŐBB mondjuk, cseszintsétek nem lehetséges, …OSZT jó napot) .
    .

    A fideszfőpöcs Európának gazdasági rendszerváltásról beszél. Mit ért Betegünk ez alatt?
    Milyen gazdasági rendszerváltást csinált a szájnyalinkás?
    Átmentünk szocialista-maffia lenyúlós , lenyúlt pénzeket külföldre vivő ,nem termelő PR nagyhatalomá ?

    .
    MO rendszerváltása=ámokfutás jelenleg szocialista pártállami rendszerváltásra hasonlit. Erre akarja Európát ösztönözni a Beteg – akit a komcsi párttitkár apja egész életében vert és kihasznált ?
    Mondja Orbán Viktor , maga nooooooormális ?

    .
    Kérjük orvosa véleményét is !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  31. Kordon Blued:
    Azt mondta ma egy vállalkozó a klubrádióban aki útépítésben is érdekelt :
    ” Ha Magyarországon nem lennének cigányok , akkor autópályák sem lennének. A legnehezebb , legembertelenebb munkákat végzik el , amire a fajmagyar képtelen lenne , viszont a legkevesebb bérért teszik mindezt. Olyanok mint a németeknél a török vendégmunkások. Csak még annál is keservesebb a sorsuk , mert a török vendégmunkások haza tudják küldeni a keresményüket. De itt ??! “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  32. NE zárják ki Bayert a Fideszből! Ott a helye!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  33. Na Ki!

    Azt hiszem értelek és igazad van!

    A Fideszt zárjuk ki a társadalomból! Mert ezek biza összetartoznak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  34. Most az a legfobb gondja, hogy a regi Audijat felsobb utasitasra lecsereljek
    ujra!
    Valoban az lenne a gerinces megoldas a Fidesztol ha bayert nem zarnaki!
    Ami osszenott az ossze is tartozik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  35. Fidesz taktika: a problémás dolgokat agyonhallgatni, vagy ha ez lehetetlen – időben elcsúsztatni a konfliktust. Az idő ugyanis tompítja a történések élét. Ezt látjuk a diákok esetében is, akikkel a kormány „tárgyal” – azután a dolog majd szépen elhal.
    .
    Ez a dísz-cigány is megkapta az utasítást: halasztani a konfliktust, húzni a rétestésztát, majd csak lecseng valahogy a dolog. Farkas Flórián magától semmit sem tesz – ehhez hiányzik a felkészültsége és a gerincessége – egyszerűen utasítást hajt végre.
    .
    A nap kellemes híre, hogy négy – magára valamit is adó – egyetem megtiltotta a kommunikációs szakos hallgatóinak, hogy szakmai gyakorlatot a Magyar Hírlapnál folytassanak.
    .
    Más szavakkal: a Magyar Hírlap deklaráltan is szennylap lett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  36. “Pedig sokakat érdekel az országban, mi a véleménye Farkas Flóriánnak Bayer Zsolt Ki ne legyen? című cikkéről.”
    Engem azért Rogán nyilvános véleménye is érdekelne a témában, különös tekintettel a dec. 2.-ai szereplése függvényében. Nem feltétlenül a cikk miatt érdekel ez, hanem azért, mert azon a rendezvényen az ő szereplése okán mosták tisztára a fideszt a vele egy színpadon szereplő résztvevők. Itt az újabb bizonyíték arra, hogy a fidesz mégsem demokratikus párt, hogy amit a demonstráción elmondott rogán, az csak ócska, hazug porhintés. Itt a pillanat, amikor ezt a fejükre kell olvasni, elhatárolódni tőlük mert nem demokratikus párt. Nyiltan a szemükbe kell mondani, hogy hazug csalók, itt a cáfolhatatlan bizonyíték.
    Az a bajom, hogy ezt így, ebben a formában nem nagyon forszírozzák az ellenzékiek, vagy nagyon halkan teszik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  37. öregszeder
    A tüntetetés erről fog szólni.
    MSZP, DK, és az LMP (tagság, nem a vezetés) – ezért vonul a Fidesz székháza elé., gondolom lehet csatlakozni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  38. Csakén!
    Köszönöm az infót. Remélem sokan vesznek részt. A zárójeles megjegyzés azonban nem tetszik, mert egy párt vezetők, vezetés nélkül gittegylet, mi pedig csak rágjuk a gittet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  39. Sokan csak a ccigányságot tartják loposna /zsiványnak./A politikusaink többsége nem cigány!!!!!!! Az ő tettüket minek nevezzük????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. Tapis32
    Tiborc panasza ma is aktuális:
    “Aki száz meg százezret rabol, Bírája lészen annak, akit a szükség garast rabolni kényszerít.”
    Fehérgalléros bűnözők, annyitisér lézeres pl….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  41. *
    Miaszösz ! Kösz ! Jó aszösszeneted !
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  42. A flórikáról hónapokkal ezelőtt szinte ezeket irtam le, jó ember ez nem változik,marad olyan amilyen kezdetektől fogva. Jólfésült fizura szabott öltöny üres fej- hiányzik az agya ,igy az esze is ,de az is lehet van tanácsadója.
    Ha bármelyikünk ennyi éven át ingyen munka nélkül ennyit keresett volna ,lehet csendben lennénk-csak ha már magunk vagyunk szembehányhatnánk magunkat.
    Ma egy élelmiszer bolt előtt kéregetett egy ember. két napja nem ettek ,megszólitott sok embert legalább egy kenyérre adjanak,nem adott senki. Nem volt alkoholszagú sem piszkos,és nem volt cigány. Aki adott neki az volt cigány, futott utána és halottam a köszönetet az Isten áldja meg.
    Hinni kell abban hogy vannak még tiszta fejű,tiszta szivű emberek a legcsóróbbak között is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  43. csakén
    2013. január 12. szombat
    10:58
    ” A tüntetetés erről fog szólni.
    MSZP, DK, és az LMP (tagság, nem a vezetés) – ezért vonul a Fidesz székháza elé., gondolom lehet csatlakozni….”
    Ez a lényeg valóban. Erről szólt a tüntetés és sajnos engem igazolt. E014, mszp, lmp a láthatáron nem volt, pláne nem tömegesen (tisztelet a kivételnek).
    Rogánnal persze parádéztak egy szinpadon, ő szalonképes. Gyurcsány az ő szemükben nem az, még akkor sem, ha most ezt nem kellett volna hangsúlyozni.Innentől kezdve nekem a felsorolt szervezetek és vezetőik ugyanolyan hazugok, mint a fidesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos