Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Az ártatlanság ereje 2012. december 17. hétfő 0:55

  • Hozzászólások(118)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Az ártatlanság ereje

Történt valami Magyarországon, amire kevesen számítottak. Ismeretlen, névtelen diákok néhány nap alatt falhoz állították Orbánt. Nem tud velük mit kezdeni, nincs válasza, remegnek a lábai, hebeg és habog, megígér fűt és fát. Minden lépése rossz, tökéletesen megegyezik azzal, ahogyan a bukás előtt álló diktátorok viselkednek. Ezek a diákok egy hónap alatt megbuktathatnák, ha akarnák. Nem fogják, mert nincs hátországuk, Orbán pedig semmi máshoz nem ért, csak a hatalom megszerzéséhez és megtartásához. De mindenkinél jobban tudja, hogy ezek fölött a gyerekek fölött nincs hatalma. Ezek őt néhány nap alatt képesek lennének elkergetni. Ezért minden követelésüket azonnal teljesíti.

De a diákok fellépése tükröt is állít a hivatásos „ellenzéki” sajtónak és az ellenzék politikusainak. Ezek a névtelen gyerekek két nap alatt nullázták le az összes ellenzéki pártot, pártelnököt, volt miniszterelnököt, élükön Bajnaival és Gyurcsánnyal, az összes megélhetési álságos civil fészbukossal együtt. Hogy lehet, hogy ezek az ismeretlen srácok két nap alatt ledarálták az Orbán-rendszert, a hivatalos ellenzék pedig két év alatt nem tudott vele mit kezdeni? Miért nem ellenfele Orbánnak a mai ellenzék és az ellenzéki sajtó? Hol van a nagy Klubrádió, a baloldali médiaelitet felvonultató ATV a megmondókkal, hol vannak a nagy ellenzéki pártok? Mitől hatékonyabbak ezek az ismeretlen, soha nem látott gyerekek, mint Magyarország neves újságírói, ellenzéki politikusai?

A diákok titka az egyenesség. Ezek a gyerekek nem félnek és nem hazudnak. Nincsenek megrontva pártpénzekkel, a Szerencsejáték Rt. hirdetéseivel, az állami megrendelésekkel, a pártkapcsolatokkal, a haverok érdekeivel, a bulis szellemmel. Nem rohadtak, nem korruptak, nem lehet őket megvenni, nem lehet őket zsarolni, nem lehet őket megfélemlíteni. Ha Orbán nem kapitulál, ezek a gyerekek napról napra radikalizálódnak, a követeléseik egyre erőteljesebbek és egyre univerzálisabbak lesznek. Ezek két hét alatt eljutnának oda, hogy most már nem a tandíj eltörlését, nem a röghöz kötés megszüntetését követelik, hanem ennek az ostoba, primitív és tehetségtelen kormánynak a távozását, és a hazug rendszer megszüntetését. Ezek a gyerekek két hét alatt kimondják, hogy ez az ország az övék, nem Orbán Viktoré, és takarodjon, amíg szépen mondják.

Ezekkel szemben Orbánnak nincs jó lépése. Nem tudja őket manipulálni, mert nincs rossz lelkiismeretük. Ezek a gyerekek politikai értelemben tiszták és ártatlanok, emellett okosak. Megmondják, hogy nem hülyék, ebből elég volt, és nem tűrik. Ezt a mondatot soha ne tessék várni se Bolgár Györgytől, se a többi baloldali sztárriportertől, se bármelyik baloldali újságtól, se pártvezértől, mert ha ilyen mondatot ki is mondanának, azt azonnal vissza is szívnák, és tettek nem követnék. Nevetséges lenne, és Orbán nevetne is rajtuk. Mindegyikük a kezében van. Annál fogva, hogy pontosan tudja: ezek az emberek már régen eladták a hivatástudatukat, a gerincüket, a szakmai tisztességüket, az elveiket. Nem tudják azt mondani, amit a diákok, hogy nincs veszteni valónk. Nekik még most is van. A megélhetés vagy a megélhetés reménye miatt óvatosak, és nem tudják, mi van Orbán kezében, mi kerülhet nyilvánosságra róluk. Nem zárták le azt a múltat, amelyben ők megromlottak, nem néznek szembe a felelősségükkel, ami ide vezetett. Nem hajlandóak azt mondani, hogy mindent vállalunk, elismerünk, mindenről lemondunk, mindennel szembenézünk, semmitől nem félünk, mindent vállalunk, de nem tűrjük tovább, és erre nemet mondunk. Ők továbbra is ott akarnak maradni, szerepelni akarnak, pénzt keresni, a háttérből megmondani, mindenkit manipulálni. Ezek az emberek soha nem fogják Orbán képébe vágni, hogy elég volt, mert tudják, hogy Orbán elneveti magát.

Ebből az következik, hogy az Orbán-rendszer fennmaradását legbiztosabban a baloldali és liberális média, a létező ellenzéki pártokkal biztosítja. Ez a rendszer nélkülük már összeomlott volna, mert az ártatlanok már nem tűrték volna azt, amit a felcsúti ámokfutó idióta művel. Ez az ember nevetséges a hamis és hazug gesztusaival, handabandájával. De életben tartják. A baloldali és a liberális ellenzék még most sem mérte fel, hogy mi történik, és mivel játszik. Még most is a túlélésre játszik, és abban reménykedik, hogy jönnek vissza az elvtársak, és minden úgy lesz, mint régen. Ha van valami, ami gyűlöletesebb még az Orbán-rendszernél is, akkor ez az. Nem arról van szó, hogy a személyeket kell lecserélni, és akinek bármilyen szerepe volt az elmúlt húsz évben, azt ki kell dobni. Ezt csak olyanok akarják, akik a helyükre akarnak lépni. De meg kell változni, szembe kell nézni az elmúlt húsz évvel, hogy mindenki az államot lopta, a pártokon keresztül a közpénzeket szívta, és nem az elveszett pénz a nagyobb veszteség, hanem az elveszett becsület. Szétrohadt tőle a sajtó, az oktatás, a tudomány, a sport, a művészet, az élet minden területe. Rendőrségről és ügyészségről már nem is beszélve. Magyarország életveszélyes hely lett, bűnözők és latrok tanyája.

Egy ilyen szétrohadt és a tartásában szétbomlott országot tud elfoglalni egy diktatúra, és csak egy ilyen országban maradhat tartósan hatalmon. Mindenki érintett, mindenki sáros, mindenkinek van valami a füle mögött, senkinek nem fontosak az elvek, az értékek, a tisztesség, nem maradt senkiben tartás arra, hogy ellene álljon a pusztításnak. Nincs erkölcsi erő, nincs erkölcsi alap, bárki megvehető, csak az árak különbözőek, mindenkinek van takargatnivalója. Nincs senki, aki a saját érdekei fölé helyezné az ország érdekét, aki lemondana a biztonságról, a megélhetésről, akár a fizikai szabadságról, aki bármit is merne kockáztatni a nemes célokért. Ha fel is támad valakiben a jóérzés, azonnal megszólal a rossz lelkiismerete. Ő nem lehet forradalmár azzal, ami a háta mögött van. Arra senki nem gondol, hogy ki lehet állni, el lehet mondani, hogy ezt rosszul csináltuk, ezt tettem, nagyon sajnálom, de megértettem, hogy ez így hova vezet, és most már csak egy dolog érdekel, hogy ezt soha többé ne lehessen így csinálni. Hogy jöjjön el újra a szabadság, a lehetőség, hogy ettől megvédjük magunkat, egymást és másokat, az országot, és legyen végre újra szabadság és demokratikus rend. Ezért mindent veszni hagyok, semmihez nem ragaszkodom, mindent kész vagyok feláldozni, de nem tűröm el, hogy a romlottságunk, a rossz lelkiismeretünk, a bűneink, és a zsarolhatóságunk miatt bohócot csináljanak belőlünk, megnyomorítsanak bennünket, elvegyék a jövőnket és a szabadságunkat. A bűneink nem foghatók azokhoz a bűnökhöz, amelyeket Orbánék elkövetnek. Bűnözők kezébe került az ország, bűnbanda bitorolja a közhatalmat. Nincs semmi, amit fontosabbnak tartanánk, minthogy ennek most és itt azonnal véget vessünk. És ezt nem azért nem tesszük, hogy mindent ott folytassunk, ahol abbahagytuk, hanem azért, hogy az soha többé ne ismétlődhessen meg. Mondja ezt valaki közülük?

Pedig aki erre nem képes, menjen el. Mert ha nem megy el, hanem ragaszkodik ahhoz, hogy továbbra is irányítsa az eseményeket, akkor Orbán segédkeze. Nemcsak Orbán tartja fogságban az országot, hanem a romlott, korrupt és a jellemét, a tartását veszített, zsarolható ellenzéke, és mindenekelőtt annak médiája is. Amíg ők nem változnak meg, vagy nem távoznak, hanem arra várnak, hogy az Orbán-rendszer farvizén elevezzenek, és ha magától megbukik, akkor mindent ott folytassanak, ahol abbahagytak, addig ez a rendszer nem bukik meg. Egyszerűen azért, mert ilyen emberek nem megbuktatják, hanem konzerválják a diktatúrát, és a fennmaradását segítik. Egy diktatúra ellenzéke vagy az utcán van vagy a börtönben. Az olyan ellenzék, amely diktatúrában a helyén van, felveszi a fizetését, és a tengeri nyaralását tervezi, az korrupt. A Klubrádió mártírjainak üzenem, hogy a világ börtönei tele vannak újságírókkal, akik még soha nem sajnáltatták magukat úgy, mint ahogyan ők nyavalyognak. Vannak férfiak, akik harcolnak, és nem szélsőségesnek hazudják azokat, akik ezt megtennék. Csakhogy azok az újságírók nem akarnak megélni a diktatúrában.

Erre mutatott rá a diákok fellépése. Óriási kontrasztot teremtettek, hatalmas fénycsóvával mutattak rá, hogy a jelenlegi ellenzék a médiájával együtt milyen megalkuvó, korrupt és jellemtelen, mennyire alkalmatlan arra, hogy Orbánnak a legkisebb problémát okozzák, és ebben azokat is megakadályozzák, akik erre hajlandóak vagy képesek lennének. Megfojtják a valódi ellenállást. Ezért a diákok idegen test, nem tartoznak Orbán klientúrájába, és a lefizetett, a zsebét szorongató álellenzék klientúrájába sem. Nem is tud vele semmit kezdeni a szemben álló két korrupt társaság. Ezért ezek a gyerekek nemcsak Orbánnak jelentenek problémát, hanem a babérjain ülő korrupt ellenzéknek is. Ők kihívást jelentenek az ártatlanságukkal, az egyenességükkel nemcsak Orbánnak, hanem azoknak is, akiktől neki soha nem kell félnie. És ha a diákok veszélyeztetnék a nyugodt helyzetüket, vagy bajba sodornák a még meglevő kiváltságaikat, ők azonnal a diákok ellen fordulnának. „Nem kell olyan forrófejűnek lenni.”

Nekem az sem tetszett, amikor a diákok első megmozdulására Gyurcsány Ferenc közleményt adott ki, amelyben óva intette az egyetemistákat mindenféle törvénytelenségtől és erőszaktól. Először is, Gyurcsánynak semmi köze hozzá, megvan a magukhoz való eszük, talán még több is, tisztában vannak a felelősségükkel. Pontosan tudják, mikor mit tegyenek, mert nem romlott a gondolkodásuk. Természetes a reakciójuk. Nem kalkulálnak be semmiféle sumákságot. Nyilván nem fognak semmiféle erőszakot alkalmazni, van annyi eszük, nem az a céljuk. De ha a hatalom úgy reagálna, akkor nagyon helyesen teszik, ha nem hallgatnak senkire, köztük egyetlen korrupt emberre sem, hanem csinálják a dolgukat. Főleg nem hallgatnak arra a volt miniszterelnökre, aki maga is nagymértékben tehet arról, hogy ez a rendszer létrejöhetett. Akinek egyik helyettese bizonyítja be egy könyvben, hogy puccskísérlet történt 2006-ban, és Gyurcsánynak nem a sebeit kellett volna nyalogatnia, hanem azonnal letartóztatni, és „Orbán bandája” címen bíróság elé állítani az egész rohadt csürhét. Ehelyett ezek most uralkodnak, és befejezték az államcsínyt. Ennek az elszenvedői a diákok, ezért Gyurcsány Ferenc ne osztogasson nekik tanácsokat, és senki ne akarjon a hátukon a hatalomba kapaszkodni. Gyurcsány fél attól, hogy a diákok nehogy valami törvénytelenséget kövessenek el, de azt elnézi az ellenzékkel együtt, hogy két év óta naponta követ el Orbán törvénytelenségeket. Miért nem tudnak fellázadni? Miért nem tudnak olyan egyenes mondatokat mondani, mint ezek a gyerekek? Hol van ezekhez képest Bajnai, aki a politikát Teréz anya munkájával téveszti össze, és aki szerzetesnek jó lenne, de ide most nem szerzetesek kellenek, hanem erős és bátor férfiak. Ártatlan, tisztakezű emberek. Olyanok, akikkel Orbán nem tud mit kezdeni. Akiknek nincs semmi vesztenivalójuk az igazsághoz és a szabadsághoz képest. Akinek a nem a jó modor a legfontosabb egy ilyen helyzetben, hanem az emberek nyomora és méltósága. Aki pontosan tudja, mit jelent, amikor egy miniszterelnök nem a tiltakozó diákokkal találkozik, hanem saját híveivel, nem a parlamentben és az érdekvédelmi szervezetekkel tárgyal a magyar ifjúság sorsát eldöntő kérdésről, hanem egy kocsmában, és ezután utasítja a miniszterét, hogy három nap alatt készítsen egy törvényt. Az ilyen ember nem egy kormány miniszterelnöke, hanem egy sötét bűnöző, akit bíróság elé kell állítani, és el kell ítélni.

Ezért ha Orbánnak a diákokat sikerül leszerelnie, ennek a rendszernek nem lesz vége, amíg ez a korrupt generáció ki nem hal. Az utódok majd tanulnak belőle, hogy a Tocsik-ügyek mivé tudnak tenni egy országot. A főszerkesztői telefonok a párthoz, hova vezetnek. A piactól teljesen elrugaszkodott hirdetési tarifák milyen mosott gerincet tudnak csinálni egykori ragyogó újságírókból, akik ezeket a tarifákat a kirabolt közpénzek nagyságához igazították. Nem felejtik, hogy a pártfinanszírozás reformját elutasító pártok a megszűnés szélére tudnak sodorni egy országot. Ezeknek minden szava súlytalan és hamis, annyit sem ér, mint egy ismeretlen harmadéves ménökhallgató pillantása. Ha valami oknál fogva nem működnének a fizikai törvények Magyarországon, mert az Orbán-rendszer úgy szűnne meg, hogy a régi banda jönne vissza ugyanolyan világgal, mint amilyen eddig volt, akkor ennek az országnak vége: azzal szűnt meg minden reménysége. Az egyetlen remény, hogy ezek az emberek vagy megváltoznak (nem fognak), vagy Orbánnal együtt tűnnek el, és jönnek ezek a fiatalok, akik ebben nem érintettek. Egyenesen gondolkoznak, beszélnek, és talán tanultak annyit az elődeik hibájából, hogy ne ismételjék meg. Majd ők csinálnak igazi forradalmat, nem kell őket semmiről lebeszélni. És talán az egyetemi tandíjak után foglalkoznak azzal is, hogy az egyetemeken ne tűrjék meg a rasszista és antiszemita oktatókat, a felsőoktatás ne legyen a szélsőjobb utánpótlás bázisa.

Addig pedig Orbán Viktor fogságban tartja a népet a baloldali és liberális elit és média hathatós támogatásával. Közös érdekük, hogy semmi ne változzon, erre garanciát jelent a Klubrádió és az ATV. Közben az egyetemisták elvégzik az egyetemet, és ha lesz egy kevés idejük, akkor elhajtják mind a két bandát, amelyek megérdemlik és kiválóan kiegészítik egymást.

Mi most csak annyit jegyezzünk meg: a diákok fellépése világosan megmutatta, hogy milyen korrupt az ellenzék, és kinek a kezében (zsebében) vannak. Erről soha ne feledkezzünk meg, és lehetőleg tartsuk távol magunkat attól a színjátéktól, amit Orbánnal együtt bemutatnak. A méltóságunkat őrizzük meg azzal, hogy nem dőlünk be ennek. Ők se nézzenek hülyének bennünket. Ha Orbánra nem vagyok kíváncsi, akkor rájuk sem.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.6/5 (61 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +71 ( 91 szavazatból)
Bartus László: Az ártatlanság ereje, 4.6 out of 5 based on 61 ratings

  • Hozzászólások(118)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

118 Reader’s Comments

  1. http://www.youtube.com/watch?v=CDkkvNXj2Ik

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  2. Látod Lacikám, most egyetértünk. Ha lefejtem az írásodról a szokásos zsigeri orbánozást, diktátorozást, meg a többi ostobaságot, akkor teljesen egyetértünk. Zseniálisak ezek a fiatalok! De hát ki legyen zseniális, erős, forradalmi, ha nem ők?!
    Szánalmas volt, ahogyan az ellenzéki pártok megpróbáltak felkapaszkodni hozzájuk, ők meg lerázták magukról a politikusokat, mint a kutya a vizet. Ez adja az erejüket!

    Ölellek és áldott Karácsonyt kívánok nektek!

    Lac

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  3. oldberg: ++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  4. mustár, dec. 17. 20:49+++++++++++++++++++++++++++++++++
    Sokan nem akarnak látni, szerintem ők voltak azok, akiket megvezetett a vekkeres, kordonbontó – még mindig nem vallják be maguknak, hogy rosszul látták ezt az ellenségeit megölni nem rest kontárt, oszt jónapot!
    Nehéz belátni, hogy a demokráciánknak ez a lény vetett véget, hogy kicsinálta a munkavállalókat, a rokkantakat, a rendvédelmiseket, a rákos betegeket és most a diákságot nyomja le, venné el a jövőt tőlük és csak a kőgazdagok maradnak, a többi nem számít! Hát ezek Gyurcsányoznak és varrnak a nyakába mindent, és nem néznek magukba, hogy azer valamit ők is elrontottak! Még mindig megy a visszamutogatás, ami azer is röhejes, mert amiben most dagonyázunk már a szánkig ér és ezt nem a Gyurcsány és Bajnai csinálja! Ha nem tudják belátni, hogy tévedtek, vádaskodjanak, és maradjon továbbra is nekik ez a hatalom, melyből már elég sok támogató is próbál kikerülni.
    Unalmas már a múltba merengés, ezt a Jobbikra kell hagyni, ők ehhez jobban is értenek, tudnak rovásírni, hátrafelé nyilazni, meg ilyenek…..))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  5. bruckenbacker kapitány

    Mi, szülők is segítsük gyermekeinke, én elmondtam a hatalom miértjeit ok-okozati összfüggését a gyermekemnek. 18 éves gimnazista nem buta, kitűnő tanuló. Mi ki tudjuk fizetni a tandíját de nem ez a lényeg.
    Tüntetni ment.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  6. Kedves Laci,
    mint tudod jól, én soha nem szolgáltam senkit, ezért az ellenzékről is mindig megírtam, amit kellett, ennek utána nézhetsz, vagy eddig is láthattad. Kettőnk között ez a különbség, hogy én nem vagyok elfogult senki irányába. Amit Te elfogultságod miatt “orbánozásnak, diktátorozásnak meg többi ostobaságnak nevezel”, az nem más, mint az ok, amiért az általad is nagyra becsült diákok nagy dolgokat tesznek. Ettől zseniálisak ezek a fiatalok, hogy felismerték Orbánt is, a diktátort is. Azt nem értem, hogy Te ezt még most sem veszed észre.
    Ez az ellenzek mindenkit csak korrumpálni képes, amilyen ő maga. Rossz lelkiismerettel bíró, számító emberek nem tudnak zsarnokság ellen lázadni. Ezt látjuk a fiatalok lázadásában, hogy ők (még?) nem ilyenek.
    Nektek is nagyon boldog Karácsonyt és sikeres új évet kívánok szeretettel az egész Családnak, üdv., Laci

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  7. Én azért még emlékszem az első HÖOK-os lázadásra, akkor szépen beadták a derekeukat Orbánnak akkor is sikerült megosztani a diákságot,
    Most is mi van? Hiába men t oda Fatér Ambrus a Hallgatói Hálózat képviselője a tárgyalásra őt nem engedték be. Rosszat sejtek. Ne legyen igazam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  8. Baby
    Aztán közölték, hogy mégis beengedték Fatér Ambruzst.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  9. köszi bumburi
    Azóta már azt is tudjuk, hogy nem tudták őket megosztani, ez nagyon jó érzéssel tölt el.
    Pácban van a nagy ötletelő és hát megöregedett ezek a fiatalok frissek és nagyon okosak Viktátor fáziskésében van hozzájuk képest. Remélem hamarosan vonalkódos lesz a gatyája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  10. Baby
    Ne örülj előre! Van annyira gazember, hogy ne adja fel!Sajnos segítői is szép számmal…
    Mindenesetre,szélesedik az elégedetlenség, és ez egy kis reménnyel tölt el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  11. Na,végre . Határon túli diák önkormányzatok a támogatásukról biztositották az anyaország belieket.
    A határon túliaknak meg kell érteniük ,hogy egy mindenhol páriaként kezelt, totálisan tönkretett , egy nyilvánvalóan elmebeteg által vetetett anyaország őket is teljesen kiszolgáltatottá teszi. Le fogják nézni őket, ahogy minket is. Lehet,hogy még disszidálni fogunk Romániába? Szlovákia már igy is nyugat hozzánk képest.
    Egy dolgot magyarázzanak már meg nekünk határon túli testvéreink!!!
    Hogy a francba van az ,hogy csak itt olyan fidesz pártiak.? Bezzeg otthon,ahol a bőrükre megy a játék ott nem kérnek a fideszesekből ( Szász ,Tőkés, Csáky
    Berényi, Kovács M., Ágoston stb……? He???? Hogy van ez?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  12. Bumburi
    “Egyenlőre nem látszik, hogy Orbán be lenne rezelve. Külsőleg. Most taktikázik, hogy hogyan tudja a diákokat átverni.”
    +++++++++:( Sajnos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  13. Kedves Bartus László!
    Azt azért észre kellene venni, hogy a diákmegmozdulásokról reális képet csak az ellenzéki médiumokban láthatunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. Barry1
    Erre mondtam azt, hogy bérhazafiak! Jönnek bértüntetni a mi bőrünkre.
    Lehet, hogy a diákság ott is másképp látja, nem tom’.
    Baby
    A vonalkód már régóta ott van a gatyókán! Amióta Gyurcsány felmosott vele csak az övéi előtt szónokol! Most sem ment el a diákokhoz, és a Parlamentben sem szólalt meg (fáj a foga), de a járási vezetők előtt azer fényezte magát, bármennyire is fájt a foga.
    Hát ilyen ez a fülkef…..dalmár…..bocs! A tapsikolóinak ő így tetszik, mert ők sem különböznek tőle, gerincügyileg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Kedves Oldberg,
    jól mondja, hogy azokat az embereket a lelkiismeret furdalás és a megtisztulni akarás szándéka hajtotta. De a mi esetünkben ezekben az emberekben se lelkiismeret furdalás nincs, se megtisztulási szándék. Éppen ezt kifogásolom, és a lelkiismeret furdalást és a megtisztulni akarást kérem számon, mert ha az megvan, akkor megvan a lázadáshoz szükséges lelkierő is. Nem abszolutizálok semmit, hanem a jelen állapotukat írom le, és éppen azt kifogásolom, hogy nincs szándék a megváltozásra, ez a lelkiállapot pedig alkalmatlan egy diktatúrával szembeni ellenállásra. BL

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Az írásoddal egyet értek.
    Azonban az elmúlt időszak megmozdulásai és az Advent valamint a bevásárlás – “leple” alatt átcsúszott a földtörvény. Amire senki nem figyelt csak kb 300 ember dec 16-án.
    http://www.youtube.com/watch?v=uavn3d1BajU
    A diákokat és a leendő gyermekeiket is ez fogja érinteni nem a tandíj.
    A jövőt 2/3 -al bebetonozva kiárulják nemzeti zászlót lobogtatva.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Sose gondoltam volna, hogy valaha tetszeni fog egy Bartus-cikk. De ez kurva jó, most olvasom harmadszor. Helyenként kicsit túloz, amikor minden ellenzékit lekorruptoz, de lényegében igaza van, és nagyon jól is fogalmaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  18. Drága Lackám!Egy jobb, sokkal jobb új esztendőt.És írjál,írjál rendületlenül.Nekünk ez az egyetlen fegyerünk.Ölelés jó barátod Szász István

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos