Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövér megkapta a kilövési engedélyt Sólyomra 2012. december 22. szombat 12:33 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövér megkapta a kilövési engedélyt Sólyomra

Budapest  – Visszalőtt a kormányt bíráló Sólyom Lászlóra a Fideszes Kövér László. Az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott, hogy Sólyom László szemlátomást nehezen viseli köztársasági elnöki tisztségének elvesztését, és neki is felelőssége van abban, hogy 2010-re alkotmányos szempontból is a csőd szélére jutott az ország.Ebben mondjuk Kövérnek igaza van. Sólyom már a másik oldalon helyezkedik, de köztársasági elnöki működése gyalázatos volt, nélküle nem lehetett volna államcsínyt végrehajtani. Sólyom akkor ébredt fel, amikor megértette, hogy kidobják a Sándor-palotából. Addig a Fidesz csicskása volt.

A vezető kormánypárti politikus beszélt arról is, hogy másként látja az Alkotmánybíróság szerepét, mint a testület első elnöke. Az alkotmányos kultúra hanyatlása kapcsán pedig azt mondta, hogy helyes lenne, ha mindenki önkritikusan számolna el az elmúlt 20 évével. Sólyom László az utóbbi időben ismét kritikusan nyilatkozott az Orbán kormányról, amely szerinte napi politikai érdekeinek megfelelően nyúl bele az alkotmányba.

Kövér László az interjúban ismét a kiállt a háromhetenkénti parlamenti ülésezés mellett . A Fideszes házelnök ezt a képviselők létszámának csökkenésével, és munkaterhük növekedésével indokolta. Az első Orbán kormány idején egyszer már bevezetett ritkább ülésezés mellett, 2014-től változás lenne még, hogy megszűnne a  részletes vita és helyette főként egy törvényelőkészítő bizottságban zajlana a módosító javaslatok formálása- derült ki a Fideszes politikus terveiből.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.9/5 (9 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +16 ( 20 szavazatból)
Kövér megkapta a kilövési engedélyt Sólyomra, 4.9 out of 5 based on 9 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(66)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

66 Reader’s Comments

  1. Tetszik nekem, hogy Kövér az elmúlt húsz évet vizsgáltatná mindenkivel.
    Én 30 évet mondanék. Vele kellene kezdeni a vizsgálatot! Hogyan lett a kommunistából antikommunista?
    Sokan azt mondják, hogy új seggekből régi szelek fújnak. Nem így van.
    Régi seggekből fújnak ezek a régi szelek. Csak most más zászló alatt állnak.
    (Tudjuk: “…egy a zászló…”, csak kifordították.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  2. “Régi seggekből fújnak ezek a régi szelek.”
    Ez tetszett.
    Valamint Kövér parteigenosse elvtárskori belépője is:
    http://orulunkvincent.blog.hu/2012/12/22/nicsak_ki_beszel_125

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. Bolsevista kutyából persze, hogy nem lesz demokratikus szalonna – bár utálom ezt hasonlatot. Tisztelettel elnézést kérek a kutyáktól! Amúgy meg tökmindegy, hogy a parlament hetenként, három hetenként, vagy egyáltalán nem ül össze. Ez nem demokratikus parlament, hanem bolhacirkusz. Nyugodtan megszüntethető. Legalább az “ellenzéknek” nem lenne hol legalizálnia az önkényuralmat, néhány “elvtárs” nem vehetné fől árulásáért a lóvét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  4. A Alkotmány Bíróság elnökeként meg tiltotta privatizáció ügyészségi felülvizsgálatát! 5év alatt amúgy is elévült, tehát nincs tovább szükség rá!
    „ A törvényről

    A törvény olyan, mint a pókháló, amely megfogja a kisebb állatokat, a nagyobbak azonban átjutnak rajta. A dongó beléje jutva széttépi, s kirepül belőle, a kis légy azonban fennakad benne.” Görög mondás.

    „hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. *
    Kövér és Orbán közösen jegyzett mondata 1987-ben, az ő fasiszta ars poétikájuk
    *
    “… A JOG, A BÁRMIKOR MEGVÁLTOZTATHATÓ PARANCSOK HALMAZA…”
    *
    ui
    Azt nem értem, hogy e mondat napvilágra kerülése után még voltak olyan, magukat demokratának nevező emberek – e két sötét alak környezetében – akik továbbra is hittek bennük. Mint például Kéri László, Fodor Gábor, stb – Sőt ezek még ma is magyarázzák a maguk akkori bizonyítványát, “Viktor akkori jószándékú szerepléséről”. .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  6. Bocs’, egy kiegészítés:
    *
    Az ominózus mondat kiegészül egy csupán szóval:
    *
    A JOG . C S U P Á N . A BÁRMIKOR MEGVÁLTOZTATHATÓ PARANCSOK HALMAZA.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  7. *
    Aki e fenti mondat felett szemet hunyt az, vagy soha nem volt demokrata, vagy egy naiv álmodozó hülye volt, és sajnos az is maradt. – Sokan voltak ezek és ma sincsenek kevesen.
    Az ő felelősségük is óriási, hiába mentegetik magukat, csak a már rég fejét-vesztett fejsze nyelét szorongatják. Hatalmas a kár !!!
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  8. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    Tévedés!!! Ez nem Sztálin-bajusz, ez egy tipikus magyar paraszt-bajusz.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  9. Jaj, Tisztelturam

    Most igazan tevedsz, ez nem egy tipikus magyar parasztbajusz. Ez egy tipikus visszanovesztett kaderbajusz, ami anno a nepiesch hatteret volt hivatva igazolni. Most ugyan nem nepiesch, hanem nemzeti a ferfidisz Kover orra alatt. Valtoznak az idok.
    Egy tipikus magyar paraszt ezerszer jobb politikus es becsuletesebb allamferfi lenne, mint ez a figura.
    Szeretettel udvozollek MIT

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  10. tisztelhölgyeimésuraim

    .
    .
    Norbert!
    .
    Nem, oly rég, nincs húsz éve, Orbán Viktor pontosan ebben a hanglejtésben hadarta a magyart. Megfigyelhető volt, hogy a fidesz vezetőségének nagy része így karatyolta a világ legszebb nyelvét. A Vezér és sleppje egyszercsak leszokott erről a borzalmas szokásáról – vsz. logopédiai edzéseket vettek – kivéve ezt zsírosbajszú gazduramat (ld.: a kép) aki – hát Istenem – ha máshoz nem is, de ehhez kómikus szokásához szigorúan hű maradt.
    Mert a fidesz szó hűséget jelent, és az kötelez… Jaa…
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Kövér nem csak Sólyomra kapott kilövési engedélyt.A többi ezután jön. Kilövi a múltat, vele együtt a szocikat, a DK-t,és mindenkit aki nekik nem tetszik!
    Ez a lelki nyomorék ember a saját múltját is szeretné eltörölni,de nem megy neki. Ott a családi háttér, és hiába csinál ő bármit, a múlt visszahúzza.Tulajdonképpen saját magának a lelkivilágával hadakozik, és az van kirakatba téve.Szánalmas…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  12. Orban tenyleg Orsos neven szuletett? Allitolag romaniai magyar csaladtol fogadtak orokbe. Ez igaz lehet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  13. Leo Klein
    Nem mindegy hogy milyen néven született,és hogy örökbe fogadták e?
    Egy ember “minőségét” nem ez határozza meg szerintem! Ráadásul senki nem tehet a származásáról!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  14. Ez az ember olyan sötét mint az alagüt és még a vonat sem jőn szembe (neki) !!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  15. Nagyon poenos,amikor a babok azt hiszik, hogy valamit er a szavuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  16. Balogh de nem balga

    Uraim!
    Ne legyünk igazságtalanok! Miért csak a “szegény” Sólyom Lászlót kritizáljuk? No nem akarom mentegetni, de az igazsághoz tartozik, hogy nagyon sokan vannak az értelmiségnek nevezett “hordában” akik büne óriási a mai helyzet kialakulásának vonatkozásában. Természetesen a hordából kivételezettek a gerincesek. De a kivételek erősítik a szabályt. (sajnos úgy látom, még mindig a gerincesek fogyatkoznak. Lásd M. Akadémia vezetésének való alányalás (gerinces kilépő nagyon elenyésző)
    Itt van például Kéri László uram. Ő ugyanúgy megvilágosult, ismét igaza van, ismét hirdeti az igét és kezd újra megdicsőülni, mert sok mamlasz hagyja. Nem kell nagyon messzire visszaemlékezni, mikor véres szájjal köpködte a szocikat és Gyurcsány Ferencet. Sőt, több alkalommal kinyilvánította azon véleményét, hogy Orbán Viktornak is meg kell adni a lehetőséget a bizonyításra. Pedig, hát ismernie kellett a jellemét, mert Ő is a nevelője és oktatója volt. Mondhatnám, a tevékenységének a csődje a társaság. Most sem tapasztalom, hogy beismerte volna fatális “tévedését”, ha tévedés volt, vagy valami más. Ebben a szakmában lehet tévedni büntetlenül? no nem büntetőjogra gondoltam, de erkölcsi oldala is vagyon a dolognak. Hasonlítsunk csak, ugyebár egy buszsofőr hiába dolgozza le egész életét hibátlanul, csak egyszer, az utolsó napon kell egy kicsit figyelmetlennek lenni, és mindez kit érdekel, kit hat meg? irány a kóter évekre.
    Mielőtt bárki is félreértene, nem becsukni szeretnék én senkit, de nem igazságtalan egy kicsit ez a felelősségmentes havajozás más kontójára?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos