Ronai and Ronai
AMERIKAI

Illetékes elvtárs jelenti a szakadék széléről 2012. december 31. hétfő 8:18 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Illetékes elvtárs jelenti a szakadék széléről

Budapest – A pártállamban volt gyakorlat, hogy a „nagy emberek” jeles napokon interjút adtak az újságoknak. A pártközpontban az illetékes elvtársak döntötték el, ki melyik lap olvasótáborát tisztelheti meg bölcseleteivel, és mondhatja el az aktuális közhelyeket. A helyzet ma hasonló ahhoz, ami volt valamikor. Örömmel jelenthetjük, hogy az év utolsó napján Giró-Szász András kormányszóvivőnek a Magyar Hírlap jutott. (És fordítva.)

Az egykor politológusként is ismert, mára a kormány megmondó emberévé lett Giró-Szász  természetesen a Orbánék és a Fidesz sikereiről zengedezett.  Az Európai Bizottság jelentését például úgy értékelte, hogy a magyar gazdaság közép- és hosszú távon is stabil, ilyen minősítést az elmúlt tíz évben nem kapott Magyarország az unió “kormányától”.

Giró-Szásznak nem kell a szomszédba mennie egy kis csúsztatásért: állítása szerint a kormány megőrizte a nyugdíjak reálértékét és a minimálbért is sikerült 5,4 százalékkal emelni. Arra pedig negyven éve nem volt példa, hogy egy kormány a rezsiköltségeket csökkentse.

A gyors átalakítást azzal indokolta, hogy a költségvetési, gazdasági és társadalmi állapotok hasonló problémákat jeleztek, mint a dél-európai országokban, ami Magyarországon egy 2006 óta húzódó morális válsággal is tetéződött.

A kormányszóvivő meglátása szerint az utolsó pillanatban érkezett egy kétharmados támogatottságú, határozott világképpel és víziókkal rendelkező kormány, hogy megfordítsa a szakadék szélén álló országot és kivezesse a válságból. Magyarország gyenge államból erős érdekérvényesítési képességgel rendelkező állammá vált, “s mára már nem a külső gazdasági erők döntik el mit, és miképp tegyünk” – fejtette ki.

A hallgatói tiltakozásokról úgy vélekedett: természetes, hogy a félelem és a korosztály viselkedéséből eredő lázadás az utcára vitte a diákokat. A kormányzat azonban a céljait – azt, hogy a felsőoktatást ésszerűvé, költséghatékonnyá, eredményessé alakítsa át – nem adta fel.

Nem pénzkivonásról van szó, éppen ellenkezőleg, sokkal többet fog a kabinet a felsőoktatás rendszerébe “beletenni”, mint eddig – közölte. Egy rossz finanszírozási rendszerben azonban továbbra is elfolyna a pénz, fenntarthatatlan lenne a felsőoktatás, így annak “kimeneteli oldala” biztosan nem szolgálna nemzetstratégiai célokat. Tehát minden szereplő számára elemi érdek, hogy a változások minél gyorsabban bekövetkezzenek – mondta a kormányszóvivő.

Akit részletesebben érdekelnek András bácsi tündérmeséi, és elalvás előtt szeretne nagyot álmodni, olvassa el az interjút a „békemenetes” Széles Gábor lapjában, a Magyar Hírlapban.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +22 ( 22 szavazatból)
Illetékes elvtárs jelenti a szakadék széléről, 5.0 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Inkább nem olvasom el. Elég így összefoglalólag is a hazugságokból. Érdekes egyébként megfigyelni, hogy megy össze és semmisítődik meg Giró Szász arca, személyisége ebben a funkcióban. Büntetlenül nem lehet szövetséget kötni az ördöggel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +51 (51 szavazatból)
  2. Egy idióta, akárcsak a többi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  3. "tisztelthölgyeimésuraim"

    .
    .
    Tényleg!
    Koltai művész úr!
    Nem kellene végre újra felújítani az Illetékes elvtárs produkciót ???
    Vagy most tényleg diktaúra van és nemmeri megtenni amit akkor simán megtehetett ??? Most volna rá igazán szükség !!!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (41 szavazatból)
  4. Egyre keményebb anyagra lesz szüksége, hogy Tündérországról tudjon szépeket mesélni, hogy képes legyen belehazudozni a hülyének tekintett honfitársai arcába, A4mutyis kidőlt már a mantrázásba, hát most ő viszi a hazug szót.
    Esztergom sok-sok pénzt adott neki Meggyes idejében, most ezt meg kell szolgálnia. Lábhoz, ül!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  5. Az, hogy a gazdaságról hazudoznak, már megszokott dolog. A gazdasági eredményeket a zsugorodás minősíti.
    A felsőoktatásba az unortodoksz Kuszaszem receptje szerint tesznek be pénzt – negatív előjellel, természetesen. Viszont az már több, mint pofátlanság, hogy a gumigerincű Girnyó Szász beszél a fiataloban meglévő “természetes” lázadási hajlamról! Ez a tulajdonság ugyanis csak egyenes jellemű emberekre jellemző, tehát Ő csak könyvekből olvashatott róla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +30 (32 szavazatból)
  6. Boldog új évet kívánok az Amerikai Magyar Népszava szerkesztőinek, újségíróinak, névvel és név nélkül kommentelő olvasóinak.
    .
    Kívánom, hogy a most következő évben jöjjön el az a bizonyos a kisfiú, és rikkantson egy jó nagyot, imígyen: “De hiszen a király meztelen!” .
    .
    Hogy ezután mi történik, azt Andersen “A császár új ruhája” c. meséjéből és Kosztolányi Dezső “A meztelen király” c. novellájából megtudhatjátok.
    .
    Hol van az a civil szervezet amely legyártana pár ezer kitűzőt és néhány transzparenst ezzel a szöveggel, hogy “De hiszen a király meztelen!” ? Örömmel elmennék az általuk szervezett tüntetésre. Pláne ha egy tehetséges grafilkus tervezne hozzá egy ennek megfelelő találó logót is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (30 szavazatból)
  7. Mi meg jelentjük a szakadék széléről Orbánra adaptálva Arany János: A WALESI BÁRDOK című gyönyörű költeményét.
    Ami meg ezt a kérész életű kormányszóvivő girnyószászt illeti,fog még ő mosakodni az általa elmondottakért!
    Sújtsa megvetés az emberek részéről, amiért eladta magát,és ilyen elvtelen gazembereket fényez
    .
    Más…
    Nagyon Boldog Újévet kívánok az AN fenntartójának, minden segítőjének,és minden kedves olvtársamnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (35 szavazatból)
  8. Egyik legnagyobb hernyo a fidesz Hordaban, embernek nem is lehet nevezni ugyanis teljesen kivetkozott magabol ! Nem vagyok agressziv de ha meglatnam valahol az utcan tragar szavakat uvoltve addig utnem rugnam amig lelegzik! Borzaszto indulatokat valt ki ez az erkolcstelen gusztustalan talpnyalo senkihazi Kerdezni felesleges mert nem valaszol csak ugatja az elore betanult hazugsagokat, vertelen pofaval ! Az ev csuszomaszoja dij melto nyertese! Okadek egy fereg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (39 szavazatból)
  9. Én is kívánok mindenkinek, ki ezen oldalakon szokott járni,
    BOLDOG ÚJ ÉVET!
    Demokratikusabbat, Szebbet, Okosabbat:
    És kívánom tiszta szívből Tündérország tündérdolgozóinak, tündértársainak, hogy tündérszemük nyíljon ki, és tündérgazdaságunkat reális tündértartalommal töltsék fel.
    És végül , de nem utolsósorban, BUÉK az AN segítőtársainak, Bartus Lászlónak, aki ha begurul ijesztget bennünket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (32 szavazatból)
  10. A kormányszóvivői nyilatkozatról nekem csak az jut eszembe: Boldog új évet kívánok az Amerikai Népszavának, és minden kedves köztársamnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (33 szavazatból)
  11. Egyik hülye, másik eb. Ehhez mit szólunk:
    http://hvg.hu/itthon/20121231_Gulyas_Gergely_az_AB_szembemegy_az_Alapto#rss
    .
    Az a probléma, hogy az országgyűlés orbán szavazógépe. Tehát lehet azt ugatni, hogy az alkotmányozó hatalom, csak a gond ott van, hogy nem a nép akarata valósul meg, hanem orbáné.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  12. Az ev utolso napjan en is mindenkinek boldog uj evet kivanok!
    http://drmandler.wordpress.com/2012/12/31/its-the-end-of-the-year-as-we-know-it-bye-bye-2012/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  13. Boldog új, jobb, jövedelmezőbb évet kívánok a szerzőknek és olvasótársaimnak.
    Vagyis: BÚJJÉK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  14. Kedves b, nem az a legnagyobb probléma, hogy “az országgyűlés Orbán szavazógépe”, hanem az, hogy ezt előre lehetett tudni, de sem akkor, amikor még megakadályozható lett volna, nem tettünk meg ellene mindent, sem azóta, amióta be is igazolódott, nem teszünk ellene semmi hatékonyat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  15. Báthory Ödönke

    A Kormány a rezsiköltséget csökkentse – ezt mifelénk úgy mondják, hogy más farkával verik a csalánt.
    A minimálbér emelése hasonlóképp. A feleségem a vállalkozásából egyre nehezebben tudja kitermelni a saját bére utáni közterheket. Ezentúl egy kicsit többet kell majd befizetnie ugyanakkora bevételből. Köszönöm szépen.
    A Kabinet fogja a több pénzt betenni a felsőoktatásba? Nem a tanulók adósodnak el az oktatás fenntartása érdekében? Vagy mit is jelent az önköltséges oktatás?
    Erős érdekképviselettel rendelkező ország lettünk? Ebből vajon mi hasznunk lett? Szívesen olvasnék erre egy-két példát. Azon kívül, hogy a szükségesnél kétszer akkora kamatra veszik fel a hitelt, miféle érdekérvényesítés történik,

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  16. It is not the lead that makes a dog faithful.

    Nem a póráz teszi a kutyát hűségessé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  17. A minimálbér kötelező megemeltetése minden kormány részéről a legcinikusabb pofátlanság.
    Nem a dolgozó érdekében teszik, hanem azért, hogy a büdzsébe folyó összeget megemeljék. Ugyanis minden járulékterhet az alapbérből kell eredetezni, tehát amint megemeltetik a minimálbért, a vállalkozó (munkást alkalmazó) összes járuléka is megemelkedik. Ez a közszférában nem okoz gondot, mert ők adóbevételekből emelnek bért, meg járulékot, a kisujjukat sem kell mozdítaniuk, csak beszedni, megbírságolni, kivetni, behajtani, ám a vállalkozói szféra azonban abból hajtja végre a kormány utasításait, amit a piacon értékesíteni tud.
    A piaci viszonyok egyáltalán nem tennének lehetővé egyetlen béremelkedést se, sőt: éppen ellenkezőt követelne a piac, mert mindenki sokkal nehezebben tudja csak értékesíteni termékét (szolgáltatását), de ez a kormányokat nem érdekli.
    Minden vállalkozó örömmel emelné alkalmazottainak bérét, ha csak az terhelné, amit a dolgozónak ad. Csakhogy nagyságrendekkel nőnek terhei a járulékok emelkedése miatt. A kötelező fizetésemelés kiadásainak legnagyobb tételeit nem a dolgozó kapja, hanem az állam söpri be.
    A közalkalmazott csak annyit tapasztal, hogy nőtt a saját fizetése, a vállalkozó meg azt, hogy sokkal több adót (járulékot) fizet be, miközben csökken a jövedelme, mert ugye nem építheti be termékei árába a kormány miatti kötelező fizetésemelést, mert akkor még kevesebbet tud eladni, ezért a saját fizetését sem képes kivenni. Ő a korábbi fizetéséből adja oda az államnak azt, amivel többet szednek be tőle. Érthető ez nagyon, csak a vállalkozókon (meg hozzátartozóikon) kívül senkit nem érdekel. Szájalni mindenki tud, anélkül, hogy tudná, hogy miről beszél..
    No, ez vezet egyrészt a vállalkozói szféra és a közalkalmazottak összeugrasztásához, másrészt pedig ahhoz, hogy a vállalkozó kénytelen elbocsátani a dolgozóit, és kevesebb dolgozója lévén: megemeltetni a normákat (ami meg a saját dolgozók kizsákmányolását és gyűlöletét fogja eredményezni).
    Ugyanez lesz a “rezsicsökkentés” eredménye is, kénytelenek lesznek más címen megemelni az árakat, de az sem lesz elég, elküldik majd a dolgozók egy részét is. És akkor megy majd a siránkozás, hogy milyen szemetek a multik, addig szinte senki nem jut el, hogy elővegye az eszét, és az ok-okozati tényezőket elemezze. Orbánnak az összes intézkedése kifosztás, csak közbeiktatja a vállalkozókat, hogy úgy tűnjön, mintha ők fosztogatnának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  18. Az év utolsó tündérmeséjét mondja a szakálas emberke.Felolvassa azt,amit leirtak neki és ő szemrebbenés nélkül olvassa,olvasa,olvasa.Mgteheti,mert jó pénzt kap érte.A pénzért,pedig az ilyen emberke eladná még az anyját is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  19. Itt a folytatása:
    .
    http://index.hu/gazdasag/2012/12/31/matolcsy/
    .
    Figyelem:
    .
    NYUGALOM MEGZAVARÁSÁRA KÜLÖNLEGESEN ALKALMAS ANYAG!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  20. Mikor valósult meg Magyarországon a nép akarata? Én ilyenre nem emlékszem. Vagy tegyük fel úgy a kérdést, hogy kit nevezünk népnek?
    Rengeteg kulturált, intelligens demokrata él ebben az országban. Látszik is virágzó demokráciánkon.
    Szavak vannak, de tartalom az nincs. És milyen szavak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  21. Sokan, de még nem elegen, megtanultuk a fidesz-nyelvet. Fideszül érteni kell, méghozzá piszkosul.
    “a magyar gazdaság közép- és hosszútávon is stabil”
    Értsd : A magyar gazdaság enyhén szólva instabil !
    “a kormány megőrízte a nyugdíjak reálértékét”
    Értsd : A kormány nem őrízte meg a nyugdíjak reálértékét ! Halló infláció !
    “a szakadék szélén álló országot kivezeti a válságból”
    Értsd : A kormány az unortodox politikájával a szakadék szélére kormányozta az országot !
    “Magyarország gyenge államból erős érdekérvényesítési képességekkel rendelkező állammá vált”
    Értsd : Utolsók lettünk a régióban.
    “A félelem és a korosztály viselkedéséből eredő lázadás az utcára vitte a diákokat”
    Értsd : Aki fél, az a kormány. Egy-két év alatt az új nemzedék úgy el fogja söpörni a diktatúrát mint a vöcsök !
    “Rossz finanszírozási rendszer”
    Na ez igaz ! Hiszen a közpénzek elherdálása kormányáról van szó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  22. Boldog új év már csak akkor lesz ha végre eltakarodik a meztelen király.A béka segge nem látszik annyira mélyen vagyunk már.Morálisa és gazdaságilag is.
    Miről is beszélnek ezek az új géniuszok???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  23. Koltai Robert ujraindithatna az illetekes elvtars parodiat!Orban elvtars,Köver elvtars,Bayer elvtars,Semjen elvtars…mekkora poénok születnének…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  24. Nettó hazugság-csokor.
    -
    BUÉK :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  25. Kedves Irén, azért ne rugaszkodjunk el teljesen a valóságtól, ha nem is tátjuk azt az ülepet, mert oly magasan van már hozzánk képest, azért a létezéséről tudunk: naponta zuhannak fejünkre a pottyantgatások. Megtehetik, mert már a békát is ellopták, azaz semmi akadálya, hogy a fejünkre sz@rhassanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. “a magyar gazdaság közép- és hosszú távon is stabil, ilyen minősítést az elmúlt tíz évben nem kapott Magyarország az unió “kormányától”.
    negyven éve nem volt példa, hogy egy kormány a rezsiköltségeket csökkentse.
    erős érdekérvényesítési képességgel rendelkező állammá vált, “s mára már nem a külső gazdasági erők döntik el mit, és miképp tegyünk” – fejtette ki.”
    Magyarul!
    Mára az EU-tól függetlenített gazdasággá és újra 3-4millió koldus országává lettünk.
    Éppúgy, mint ahogy az egy diktatúrában lenni szokott !!!
    .
    “a félelem és a korosztály viselkedéséből eredő lázadás az utcára vitte a diákokat.
    sokkal többet fog a kabinet a felsőoktatás rendszerébe “beletenni”,
    minden szereplő számára elemi érdek, hogy a változások minél gyorsabban bekövetkezzenek ”
    Magyarul!
    Mint mindennek, ennek is ára van/lesz. Ennek egyszavas meghatározása: alattvalóképzés.
    Éppúgy, mint ahogy az egy diktatúrában lenni szokott !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  27. Kecskeméti Károly vontolla

    Alalpvetően nem az a gond, hogy e különleges adottságú szószónok miket mond. Kinevezésekor itt üdvözöltem őt, megjósolva, személyisége százezreket taszít át a kormányellenes táborba. Az igazán nagy baj éppen az, amiről az AN-ben az utóbbi napokban sokat olvashattunk: ez a pasas és semmivel nem hitelesebb kartársai minden alkalommal elégedett, öntelt mosollyal távoznak, TÁVOZHATNAK az ellenzékinek vélt média beszélgetései után. A mai Magyarországon megoldhatatlan, hogy a fenti diagnózis például Bauer Tamással, Békesi Lászlóval, vagy Bokros Lajossal szemben hangozzék el. Egyre dühítőbb megélni, hogy a felkészültség hiánya, vagy a szervilizmus, vagy valami más, a Lajtától nyugatra ismeretlen ok miatt ezek a szövegek nem kapják meg méltó fogadtatásukat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. Víziói vannak a kormánynak. Az a belőttnek is van és az elmebetegeknek is.
    “Magyarország gyenge államból erős érdekérvényesítési képességgel rendelkező állammá vált, “s mára már nem a külső gazdasági erők döntik el mit, és miképp tegyünk” – fejtette ki.”
    Megnézném, ha kivonulna az összes multi, autóalkatrész gyár, telekomunikációs cég. Mi a fészkes fene dönti el, ha nem a külső gazdasági tényezők? A titkos olajmező? Nem is a vízkészlet. Jaj, el is felejtettem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  29. Kecskeméti Károly vontolla
    2012. december 31. hétfő
    14:40
    Én is megnéznék a köztévén egy Össztűz c. müsort. Nem véletlen, hogy nincsenek olyan beszélgetős műsorok, mint a franciáknál, ahol különböző érvek csapnak össze.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  30. S ikerekben
    E gészségben
    G azdag
    B oldog
    U j Évet
    M indenkinek!

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Ezt a felfuvalkodott hólyagot már akkor utáltam amikor még a Tétben , vagy a Civil a pályán műsorban osztotta a rengeteg eszét úgy nézve kollégáira mintha azok legalábbis értelmi fogyatékosok lennének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  32. *
    A képen szereplő pondró teljes életpályája szinte a szemünk előtt bontakozott ki az ATV segítségével.
    .
    Először a hozzá hasonló másik sunyi áltudományossággal, Kuminnal forgolódtak a baloldali-nak nevezhető tévék egyetlen mintapéldányában, amikor mindannyiunk Olgája próbált valamiféle lelket verni beléjük eredménytelenül és sz@ul szerepelt mindkettő… Kíváncsi lennék, merné e még őket tegezni, mint akkor, hogy “fiúk így, meg fiúk úgy…
    *
    Aztán jött a Tét című vitaműsor, ahol már kezdtek vizet pumpálni a szárnyukba – ahogy a bebábozódott hernyók szokták, amikor imágóból pillangóvá erőltetik magukat . Így sikerült jobboldali színeiket fel-felcsillantva felajánlkozniuk a FidSS-nek, Ma már mindketten a lombkorona legfelső részén tanyáznak és szárnyikkal csapkodva egyre följebb, följebb cikáznak érdemtelen munkájukat kínálva a l még vadabb ragadozóknak…. Bár bocs’ de a Vezérnél vadabb politikus nincs ebben a sárfészekben…
    *
    Előbb, vagy utóbb egy bölcs bagoly talán majd bekapja mindkettő éjjeillepkét, de ha nem hát a lepkék úgyis rövid életűek…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  33. tóthlili, 8:34
    Fenomenális észrevétel !
    Giró Szász arca már messze nem a régi.
    Az átalakulás (metamorfózis) ékes példája.
    Má-már Mussolinira kezd hasonlítani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  34. ÁÁÁÁÁ ….., már nem is jellemzem ezt a girómocskot.
    EGY SZÓ SEM IGAZ AZ ÁLTALA ELMONDOTTAKBÓL ! !!!!!!!
    Egy gerinctelen fíreg kormányrohadék !!!!
    .
    Mióta az eszemet tudom, azóta nem aláztak ennyit (polgármesteri hivatal, NRSZH “orvosi vizsgálat”, stb..).
    .
    Mióta az eszemet tudom, SOHA NEM ÉLTÜNK ILYEN ROSSZUL :-((((( !!!!!!!!
    Remélem, hamarosan eljön az az idő, amikor AZ ILYEN MOCSKOK IS HASONLÓAN ÉLNEK MAJD!
    .
    Ezúton kívánok az AN-SZERKESZTŐSÉGÉNEK és MINDEN KEDVES FÓRUMTÁRSAMNAK BOLDOG ÚJ ÉVET :-))) !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. Tisztelt Barry1, bumburi, sedona, grezó, stb. (Bocs, akit kifelejtettem) fórumtársaim!
    .
    JÖN MÉG FIDESS-KUTYÁKRA KAMION :-))) !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Igaz, hogy még nincs itt az év vége, de lehet, hogy négykézláb érek a végére.
    Ezért hát míg stabilan állok, addig Boldog Új Évet kívánok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  37. Minden kedves forumtársamnak és Bartus Lászlónak Boldog Új Évet Kívánok!

    http://i.imgur.com/i7t0b.jpg

    Remélem 2013-ban több minden összejön , mint az idén!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Ez lesz az év szlogenje :)

    Itt az Új Év,új jót hozzon,
    Régi jóktól meg ne fosszon!
    Hogyha új jót nem is hozhat,
    Vigye el a régi rosszat!

    Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy a Fidesz-t és az összes bagázsát jó messzire penderítse!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  39. Ha igaz az az állítása , hogy ” mára már nem a külső gazdasági erők döntik el mit , és miképp tegyünk ” , akkor ezek szerint teljesen saját akaratukból sanyargatnak …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  40. Illetékes elvtársnak és kevésbé illetékeseknek – visszaköszön a múlt:
    .
    “Aczél Endre: Rákosira emlékezünk
    Megjelent a 2012. december 30.-i lapszámban
    1950. január 1-én megszületett Nagy- Budapest, de a 22 kerületre való feldúsítás (Újpesttől Csepelig) csak apró része volt a közigazgatás átfogó reformjának. Az önkormányzatiságnak országszerte „becsókoltak”. A rendszer szovjetizálása olyképpen történt meg, hogy helyi, (átszervezett) járási és (határmódosításokkal, új megyeszékhelyekkel átszervezett) megyei szinteken tanácsok formájában megszülettek a központi államhatalom végrehajtó szervei, amelyeket az önállóságnak gyakorlatilag a maradékától is megfosztottak. Az iskolák, kórházak állami tulajdonba kerültek, a tanácsok annyiból gazdálkodtak, amennyit a központi költségvetés juttatott nekik.
    .
    Roppant érdekes, hogy Orbán Viktor Fidesz-rendszere 62 évvel később ugyanilyen elánnal rontott neki az önkormányzatiságnak. A távozó év első napjától kezdve a megyék vagyonát és vagyoni értékű jogait is államosították! (Még üdülőik se maradtak…) Nem mellékesen aztán: ma egy községi polgármesternek körülbelül annyi hatalma van, mint 1950- ben egy községi tanácselnöknek volt – a különbség legfeljebb annyi, hogy annak idején nagyon sokfelé iskolázatlanokat ültettek az első ember székébe, ma meg van valami minőségi követelmény. De ettől még a mozgástér (vö. helyi adóbeszedés) nem nagyobb. 2012 Magyarországán a Fidesz által tökéletesen eluralt járási hivatalok az urak; mint tudjuk, vezetőik meghatározatlan időre (harminc évre?) kapták a kinevezésüket. Körülbelül ugyanannyi – csak valamivel kevesebb – járási hivatal fog működni 2013. január 1-jétől, ahány választókörzet lesz 2014- ben, amiből termékeny következtetések vonhatók le.”
    Tovább:
    http://www.vasarnapihirek.hu/szerintem/aczel_endre_rakosira_emlekezunk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  41. A nyugdíjak összegével semmi probléma,csak nem lehet belőle megélni.
    Nem tudok a levegőn kívül semmit megnevezni,amit Orbánék még nem sarcoltak meg.Amikor az egyik hülye szócső kicsit amortizálódik,akkor melegváltással kiküldi Orbán a másikat.Szerintem ez a tetű is arra játszik,hogy majd felfelé buktatják,mint a szógyártót.
    Magyarország nemzetközi megítélése katasztrofális és ezt ez a görény is tudja,de jó pénzért /a mi adónkból !!/ nyomja a hülyeségeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  42. orban. kover, giro, sz@rgyarto,……..stb.egyszoval fidesz – MENTES, BOLDOG UJ EVET KIVANOK MINDENKINEK !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Allitolag jo a Csatt az ATV nevu adon pentek estenkent! Allitoag a fideszes fergek teljesen elvesznek a musorban a vitakban ahol az ellenzek kepviseloivel vitaznak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  44. Hello sommas, sedona , csatt, Molnár G., Leo Klein, observer and ADMIN!!!
    ( and all others)
    Happy new year, without that Suttyó!
    Finally we will win. Sure!!Don’t give up!!!! Barry1

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Barry1,
    Hello Barry,
    Happy New Year !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Boldog Ujj Évet minden még gondolkodni merő embernek.Aki ezeknek csak egy szavát is elhiszi az megérdemelné ,hogy az összes országrontóval bezárják élete végéig egy lakatlan szigetre.Engemet csak az érdekel ki fogja legyártani ,és főleg használni azt a radírt ami ezeket ,és törvényeiket eltünteti a közéletből………………………………………………….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. Tisztelt Barry1!
    .
    Barry1
    2013. január 1. kedd
    00:31
    .
    “Happy new year, without that Suttyó!
    Finally we will win. Sure!!”
    .
    Köszi, Neked is B.U.É.K :-)))!
    Szívből kívánom, hogy igazad legyen!
    wtS :-)))))))).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. T. Leo Klein!
    .
    Leo Klein
    2012. december 31. hétfő
    23:32
    .
    Így igaz.
    Rónai Egon műsora. Szoktam nézni.
    Ott aztán lehet látni a TIPIKUS FIDESS-es ARCOKAT és ERŐLTETETT, NYAKATEKERT, MEGMAGYARÁZHATATLAN és FELFOGHATATLAN orbán-RÉMÁLMOT :-(((((.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. Kedves Kommentelők. Én nem bízom addig a boldogabb új évbe, amíg ezeket a köpönyegforgató hazug paraziták hazugságait kell elviselnünk.
    Boldog új évetek majd akkor lessz, ha megszabadultok a diktátortól, a nép megnyomorítójától!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos