Ronai and Ronai
AMERIKAI

Török Monika: Zsidó vagyok 2012. november 26. hétfő 21:47

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Török Monika: Zsidó vagyok

Gyöngyösi Mártonnak: igen, zsidó vagyok. És? Problémád?

Gyöngyösi Márton (Jobbik) ma a magyar parlamentben felvetette, hogy nemzetbiztonsági okokból listázni kéne a zsidó származású képviselőket és kormánytagokat.

Igen? Mert miért?

Mert azoknak nem két lábuk van, nem egy szájuk, amin bemegy a kaja, nem egy seggük, amin kijön a maradék? Nem két szemük, egy orruk, két fülük? Nem a magyar nép választotta be őket oda képviselőnek? Nem ugyanúgy túrják az orrukat, ha unatkoznak? Okosak vagy buták, magasak vagy alacsonyak, kövérek vagy soványak, szőkék, barnák vagy kopaszok?

Listázzuk az óvodásokat is, nehogy már bekoszoljon minket egy zsidó gyerek, akinek vödör a jele és a mi gyerekünk mellett öltözik. Listázzuk.

A cigányokkal már megtettük, hát büszke is ránk az egész világ.

De nem is ez a legnagyobb bajom, mert minden ember szabadon lehet hülye, csak kár, hogy Göngyösi még nem rács mögött hülye.

Hanem hogy a házelnök nem vágta ki a folyosóra ezt a f… az embert. Hogy az egész Tisztelt Ház nem állt fel egy emberként és nem vonult ki. Hogy az MTI és a teljes magyar sajtó is kussol szép szolídan.

Az optimista verzióm szerint egyelőre mindenki kapkodja a levegőt. Azért nem pattan még szét az összes hírforrás.

Tanult kollegám szerint holnaptól minden tisztességes ember úgy megy dolgozni a parlamentbe, hogy rajta a sárga csillag.

De azért ne kössünk nagyobb összegű fogadásokat, meg fog-e ez történni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (55 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +72 ( 98 szavazatból)
Török Monika: Zsidó vagyok, 4.4 out of 5 based on 55 ratings

  • Hozzászólások(54)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

54 Reader’s Comments

  1. Avi 2012. november 27. kedd 18:37

    Szerinted egy 8, ismétlem 8 milliós országgal állandóan foglalkozni kell?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -8 (12 szavazatból)
  2. proaktiv: miért is ne?!szokja csak a szemük. apámért, anyámért, nagyszüleimért, rokonaimért én bizony viselem. ha valakinek nem tetszik, akkor elbeszélgetek vele. néha nem halkan. olyan a világon nem lesz többet, hogy nekem szégyellnem kéne a sárga csillagot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  3. Ma még a zsidó kettősállampolgárokat írják össze, holnap a nyugdíjasokat, aztán így sorban, szépen, egymás után (leszalámizva) akik egy kis gondot okozna ennek a kormányak, senki nem fogja megúszni!
    Lehet, hogy terelés volt a regisztráció megszavazásáról ez az összeírósdi, de azer azzal is foglalkoztak a képviselők, azer mert nem publikálták csak az ATV-ben, még megtörtént, hogy Áderhez fordultak, hogy ne írja alá vagy küldje az AB-hez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. Edit
    2012. november 27. kedd
    21:42

    Meg akartam válaszolni a kérdését, aztán rájöttem – fölösleges! Aki ilyen kérdést tesz fel és még a barátaira is hivatkozik, az úgysem értené!:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos