Ronai and Ronai
AMERIKAI

Schmuck a szocdemek elnöke 2012. november 26. hétfő 0:03 | AN

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Schmuck a szocdemek elnöke

Budapest – Schmuck Andor megörökölte Kapolyi Lászlótól az MSZDP elnöki székét, amelynek csak örülni lehet, mert egy ember megélhetése legalább már biztosított. Schmuck Andor gerontofíliája nem enyhült, továbbra is a “szép korúakat” molesztálja. Hátha lesz annyi idős támogatója, akiket maga elé tartva egy parlamenti bejutó helyet szerezhet magának. Az négy év megélhetés, plusz Blikk, Bors és celebség, abból pedig előbb-utóbb pénz is van. Tényfeltáró riportereknek arra érdemes figyelniük, hogy “szorgalmazza országos nonprofit szervezet létrehozását ingatlan- és földalapú életjáradék bevezetését”. Még nem lehet tudni, hogyan, de valahol ott van elbújtatva a lenyúlható nagy pénz.

Schmuck Andort választotta ügyvezető elnökévé a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) szombati tisztújító kongresszusán a leköszönő Kapolyi László elnök helyére. A párt jövő májusban dönt arról, mely szervezetekkel kíván együttműködni a 2014-es választásokon. Általános alelnöknek Balogh Lászlót, pártigazgatónak Schiller Lászlót választották meg – tájékoztatta a párt a távirati irodát. Közölték, hogy 2013. május elsejei kongresszusukon határoznak majd arról, hogy mely politikai pártokkal, szövetségekkel működnének együtt a 2014-es országgyűlési választásokon. A közlemény szerint az MSZDP csak programalapú együttműködésre nyitott.

A párt a kongresszuson elfogadott, az 55 év felettieket támogató programjával a közeljövőben meg kívánja keresni az összes demokratikus pártot, valamint az ország nyugdíjas szervezeteit. Az MSZDP mindent elkövet a nyugdíjak bruttósítása, tb-járulékkal sújtása és adóztatása ellen – áll a közleményben.

Az MSZDP 55+ elnevezésű programja egyebek között tartalmazza az 55 évesnél idősebbek kilakoltatási tilalmát, valamint a kegyeleti járandóság és a magáncsőd intézményének bevezetését e korosztály számára. Szorgalmazza továbbá országos nonprofit szervezet létrehozását ingatlan- és földalapú életjáradék bevezetésére.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (3 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +5 ( 7 szavazatból)
Schmuck a szocdemek elnöke, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(22)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

22 Reader’s Comments

  1. “Schmuck Andor gerontológiája nem enyhült, továbbra is a “szép korúakat” molesztálja.”
    Jó lesz ez gerontofiliának is.
    gerontofília: idősek iránti vonzódás
    *
    A Gerontológia: Az öregedés és öregkor élet- és kórtanával foglalkozó tudomány.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  2. Május még belefér Bajnai jövő nyári jelzésébe. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  3. voisine
    Koravénségről még nem hallottál?
    gets
    Nem tudom miről egyeztetne, amikor állítólag már az összes választási körzetben megvan a jelöltjük? A visszaléptetésükről?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  4. Kicsit muris, ahogy alig létező társadalmi klubok és tag nélküli fantompártok jelentik be fontoskodva, hogy kivel hajlandóak együttműködni, vagy szövetséget kötni. Szerintem ha valaki esetleg ajánlana Schmuck Andornak egy-két befutó helyet valamilyen pártlistán, még május előtt is simán meghozzák a szocdemek, meg a tisztelet társaságosok azt a szignifikáns döntést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  5. Christopher
    2012. november 26. hétfő
    01:01
    A DK-ra ez nem érvényes:
    http://www.demokratikuskoalicio.hu/index.php/2011-12-05-15-42-05/hirek/3750-gyurcsany-ferenc-politikaban-nincs-csendes-ulti

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  6. Christopher
    Kapolyi MINDIG az Mszp listáján jutott a parlamentbe, soha nem indult önállóan az Mszdp színeiben. Rendszeresen meghívják Schmuckot a szoci értekezletekre, tehát borítékolható az együttműködésük. Mondjuk ezért nem értettem, amikor pár hete bejelentették, hogy az országban elsőként a szocdemek tudtak minden körzetben jelöltet állítani. De lehet, hogy ezek visszaléptetésével fizet majd a listás helyéért.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  7. kekec,

    igy van. Azt hiszem, hogy tényleg csak azért kell az mszdp név, mert azzal próbálnak imponálni (esetleg zsarolni) az mszp-nél, hiszen a kapolyi meg a schmuck igazán soha sem volt húzónév Magyarországon.

    Egyébként csak akkor lehetne komolyan venni az mszdp-t, ha esetleg előállnának egy igazi húzónévvel….mondjuk Rónával. De ő már máshol leszerződött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  8. Van olyan hogy Magyarországi Szoc.Dem párt?
    …mit meg nem tudok kishazámról :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  9. Választást nyerni a Fidesszel szemben nem csak összefogással lehet, hanem annak szavazóbázisának részbeni felszalámizásával is.
    Vannak olyan húzó nevek, akik képesek lehetnek a nagy pártoktól kisebb-nagyobb tömegeket elcsábítani.
    Szerintem ilyen például Bokros Lajos, és nem ilyen Schmuck Andor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  10. Nahát! Az aranyos Schmuck Andor! Akit imádnak az öregek! Aki ezért azt hiszi, hogy meg is vezetheti őket a saját megélhetése érdekében!
    Ezzel egyel szaporodott a kuplerájba jelentkező qrvák száma! Akiknek a ” madám” parancsol.Hogy melyik? Természetesen a mostani.
    Tényleg édesszájú a magyar ember. Lassan nem lesz akkora torta, amelyikből minden jelentkezőnek jutna!
    Remélem a pártjának az indulója ez lesz: Isten tudja honnan jöttem, köd előttem,köd mögöttem, szél hozott,szél visz el…………………………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  11. “A nagy döntéseket mindig Andor hozza meg. Krisztinát ez cseppet sem zavarja, ”
    Elnéztem a házassági képet.
    Andorkát pénzzel jól kipárnázták, Krisztina ízlését meg csak csodálni lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  12. Gonoszak
    Én úgy tudom, hogy elváltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  13. Mit mondjak, ezt schmuckot nézve, nem is csoda. Csak anatómiai ismereteim emlékeire gondolva, a zsírban nem találni a cserkészkolbászt.. :)))
    Meg különben is, gyomorrontást lehet kapni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  14. Csak így, ukkschmuckkfukk?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  15. Ismereteim (és a kép) szerint Magyarország reménye nem ez az önjáró disznósajt lesz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  16. Ez a párt az a párt, mely szavazói számát tekintve mélyen alulmúlja még taglétszámát is. Ők az emeszpé kádéenpéje.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Smukk pici egy szelhamos , csak mivel mosolyog allandoan azt hiszik , hogy HITELES! Nem az :)!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. A magyar politika egyik “ékszere”. Sírnom kell. És sajnos tényleg népszerű a nyugdíjasok körében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  19. Viszont ma Olgánál kizárólag a Jobbik parlamenti zsidózásról volt hajlandó beszélni. Amit mondott, tökéletesen vállalható volt. Akkor is, ha volt benne esetleg színpad és számítás is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. Stumpné Bekes Margit

    Ne feljtsétek! Schmuck volt az egyedüli ember,aki határozottan és karakteresen kiállt a Jobbikos képviselő gyalázatos felszólalásával szemben! Ha ezt nem tette volna meg,akkor a parlamenti pártok képviselői nem ébredtek volna fel ma reggel,hogy mit kell tenniük!!!! Tegnap a beszéd után miért nem vonultak ki a Parlamenti patkóból?????!!! Ja! Volt egy Andor,aki felébresztette bennük a demokratát! Egyébként nagyon sok szépkorút támogat,segit,nagyon régóta! Várjuk meg mit fog képvileni mint szocdem! Nem kell előre pálcát törni egy ember feje felett!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Pardon Andor, férfi voltál! Gratulálok.
    Látod, a látszat csal. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  22. Kár “NÉPSZAVA” feliratú elektronikus sajtótermékként mocskolni a Magyarországi Szociáldemokrata Pártot. Ez a Magyar Nemzet nevű fideszes pártlap és a Bayer féle médiazsoldosaik stílusa. A történelmi pártot a rendszerváltó magyar politikai maffia zúzta szét 89-90-ben az exkomcsi államapparátus segedelmével, meggátolva egy hiteles baloldali párt újjáalakítását. Megismétlődött 1948. Ezért is tart Magyarország ott ahol most van. Hiteles történelmi pártok helyett mocskos bűnöző politikai elit garázdálodik. parlamenti álbalodal és áljobboldal. Mindkét oldalon volt mszmp-s üzletember politikus klán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hollande lehet Franciaország új elnöke 2011. október 18. kedd | AN

Ellenfél nélkül 2011. július 3. vasárnap

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos