Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Hit Gyülekezete szalonképessé teszi a Fideszt 2012. november 30. péntek 6:54 | AN-álláspont/Bartus László

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Hit Gyülekezete szalonképessé teszi a Fideszt

Budapest – Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze a “szellemi atyja” és a kezdeményezője annak a “Mindannyian Együtt Jeruzsálemért” nevű alapítványnak, amely a vasárnapi tömegdemonstrációt szervezi a nácizmus ellen. A rendezvényen beszédet mond Rogán Antal, a nyilasokat és Horthy-t védelmező Fidesz frakcióvezetője, mellette pedig beszédet mond Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, valamint Bajnai Gordon volt miniszterelnök, a Haza és Haladás egyesület elnöke. A Hit Gyülekezete a nácizmus elleni tiltakozás ürügyén összeboronálja és közös nevezőre hozza az államcsínnyel diktatúrát építő Fideszt és a demokratikus ellenzéket.

Németh Sándor a nácizmus elleni tiltakozásra való meghívással szalonképessé teszi a Fideszt, és elmossa a különbséget az elnyomó rendszer urai és elnyomottai között. Aki a nácizmus mellé áll, az pozitív színben tűnik fel, és a jó oldalra kerül. Ezt a lehetőséget teremti meg Németh Sándornak, és soha meg nem hálálható szívességet tesz ezzel Orbán Viktornak. Németh Sándor azt a Fideszt engedi a nácizmus ellenfelének látszatában tetszelegni, amely tananyagba foglalta közismert antiszemita írók oktatását, amely magasztalta a Hitlert éltető Nyirőt, amely szobrokat állított két zsidó lány meggyilkolásában bűnrészes Wass Albertnek, amely kódolt antiszemita retorikával folytat szabadságharcot a zsidó világ-összeesküvés ellen.

Magyarország legaljasabb rendezvényére kerül sor vasárnap. Az antifasizmus szent ügyét használja fel a Hit Gyülekezete vezető lelkésze arra, hogy az államcsínyben vétkes, és a Jobbik megerősödésért egyedül felelős Fideszt tisztára mossa. Egy színpadra helyezi és egy jó ügy mellé állítja Németh Sándor az elnyomó rendszer képviselőjét és a demokratikus ellenzék legnagyobb tömörüléseinek két vezetőjét, és elmossa a köztük levő különbséget. A nácizmus olyan ügy, amely megtisztítja az ellene tiltakozókat. Ezzel felmenti a Fideszt az antiszemitizmussal kapcsolatos felelőssége alól, és csökkenti az orbáni rémálom súlyát is, és minden érdem nélkül pozitív szerepbe helyezi Orbánt és pártját. Egy olyan szerepben jelenik meg, aki a nácizmus elleni küzdelemből “közös” ügyet csinál, és ezzel közös nevezőre hozza a diktatúra pártját és az ellenzéket. Ez előszele egy nagykoalíciót előkészítő szerepnek.

Az ATV nagy sikerként és ujjongva számol be arról, hogy gyakorló nácik és antifasiszták együtt tiltakoznak egy pitiáner provokátor ellen, és megteszik az első lépést a diktatúra és ellenzéke kibékítése felé. Ennél szörnyűbb dolog nem történhetne Magyarországon. Az antifasizmust és a filoszemitizmust ennél aljasabb módon még nem használták fel. Az eseményt – természetesen – élőben közvetíti az ATV és a Klubrádió. Az ellenzék tisztánlátására jellemző módon tömegesen csatlakoznak a különböző szervezetek a rendezvényhez, és a Gyöngyösi-botrány ürügyén várhatóan a legnagyobb ellenzéki megmozdulásra kerülne sor, ha az nem a Fidesz tisztára mosását célozná.

A rendezvény szervezője az idén májusban létrehozott “Mindannyian Együtt Jeruzsálemért” alapítvány, amelyet szellemi atyja, Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, és Feldmájer Péter, a Mazsihisz elnöke hozott létre. Az alapítvány kuratóriumának elnöke Ungvári Tamás. Funkciójából arra lehet következtetni, hogy ő volt a közvetítő a Hit Gyülekezete és a Mazsihisz között. A vasárnapi rendezvényen felszólal Rogán mellett Ungvári Tamás is is, aki az ATV-ben való szereplésért és Németh Sándor pénzéért eladta magát.

Néhány hete még Németh Sándor több olyan nyilatkozatot tett, amely arra utalt, hogy megbomlott a Fidesszel való felhőtlen viszonya, miután a katolikus egyház tiltakozása miatt a Fidesz megakadályozta, hogy a Hit Gyülekezete két iskolát átvegyen, és az iskolabizniszbe bekapcsolódjon. Néhány nappal ezelőtt született a döntés, hogy a Hit Gyülekezete mégis megkaphatja a kiszemelt iskolákat. Szent lett a béke, hálából a Hit Gyülekezete Rogánt felállítja az antifasiszták színpadára a Fidesz képviseletében, és tisztára mossa a pártját. Egyszersmind elkezdi közelíteni a Fideszt az ellenzékhez, és megteszi az első lépést egy nagykoalíció összeboronálása felé, amely az ellenzék teljes felmorzsolásával lenne egyenlő.

Talán nem véletlen, hogy az Orbán-rendszer legfelvilágosultabb, és legelvhűbb ellenzéke, Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció nem lép fel a vasárnapi gyalázaton. Gyurcsány és pártja ezzel ma egyedül tekinthető a Fidesz ellenzékének, Mesterházy és Bajnai ezzel az összeborulással megszűnt az Orbán-rendszer ellenzékének lenni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.8/5 (37 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +32 ( 62 szavazatból)
A Hit Gyülekezete szalonképessé teszi a Fideszt, 3.8 out of 5 based on 37 ratings

Címkék:, , , , , ,

  • Hozzászólások(84)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

84 Reader’s Comments

  1. *
    Amennyiben elfogadom, vagy vallom azt tényállást, hogy a Jobbik édes gyermeke a FidSS-nek – márpedig az, hisz közös alomból – egyazon polgári körből – növesztette az “e g y . a . t á b o r , e g y . a . z á s z ló” megfogalmazója Orbán Vezér, akkor el kell fogadnom azt az állítást is, hogy azzal a táborral – ahol a zászló csak kicsit is árpádsávos – egy táborba lépni, kollaboráció a fasiszta bagázzsal.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (32 szavazatból)
  2. Besétál az ellenzék a NER-be? No hiszen …! :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  3. én örülök, hogy jelen lesz rogán antal.
    ha nem menne a fidesz akkor az lenne a baj, hogy “hallgatásával kiáll a jobbik mellett”. hadd lássák csak vonáék, hogy egyedül vannak!
    németh sándor pedig ugyan valóban nem a leghitelesebb arc egy rendezvényhez, de a cél jó, és ez számít.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -19 (43 szavazatból)
  4. A jobbik nincs egyedül, a fidesz pártolja. Ha a jobbik egyedül lenne, akkor a hatályos magyar jogszabályok értelmében be lennének tiltva, ki lennének penderítve a parlamentből. Aki örül annak, hogy a fidesz belökte Rogánt az ellenzék közé, az buta, és nem látja, hogy az ellenzék kollaboráns. Akinek pedig ezt hiába mondják el többször, többféleképpen, továbbra is csak örülni tud, az elveszett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (22 szavazatból)
  5. csak azt nem értem, hogy mindenki hangoztatja, hogy mindenkinek ki kell állnia a szélsőjobb ellen, majd mikor ez megtörténik, húzzuk a szánkat.
    az lenne szép, mint németországban, ahol drezdában a jobbközép és a radikális baloldal megfogja egymás kezét, ha a neonácik felvonulnak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  6. kevin,
    Tényleg ennyire érthetetlen? A Büntető Törvényköny (röviden btk.), azaz a 1978. évi IV. törvény mai napon (2012.XI.30.) hatályos állapota szerint, a 155. §, és 157. §-ban foglaltak alapján a jobbik tokkal vonóval betiltható (függetlenül Gyöngyösi kijelentésétől is). Gyöngyösi felszólalása a fidesz alaptörvényének (hivatalos elnevezése szerint “Magyarország Alaptörvénye (2011. április 25.)”) XV. cikk (2) bekezdését sérti. Ha a fidesz tenni akarna a szélsőjobb ellen, akkor betiltaná, nem pedig tüntizne ellene. Egy operett tüntetésnek annyi a foganatja, mint a tavaszi egér-pukinak – nem történik semmi.
    A fidesz nem fog össze a szélsőjobb ellen, ezért nincs semmi örülnivalónk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  7. Nem tudom, nem ismerem….Ti feltételezitek, hogy Rogán orrát megcsapta valami bűz?
    Ugrik az első patkány a hajóról? Ez ugyanis érdekes lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  8. Tisztelt Németh József Tibor
    Ön téved, Rogán ennyire aljas. Sőt az egész fidesz ennyire aljas, de a legaljasabb Orbán, aki az egészet irányítja. Ha nem az aljasság irányítaná őket, akkor réges régen kiosztották volna azt a két pofont, amit a szeretett vezető még 2010. áprilisában ígért. A két pofon nem lett kiosztva, nem lett rend, azaz aljas hazudozó a kormánypárt minden tagja, a vezetőjükkel az élen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (39 szavazatból)
  9. Szigorúan a magánvéleményemet írom le: Gyurcsány Ferenc soha , hangsúlyozom S O H A nem állna egy színpadra ezzel a halszemű mukival.
    Ennyi !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (40 szavazatból)
  10. Manoka ! Kéretik adatokkal bizonyítani a volt miniszterelnök hitelvesztése ügyében tett megállapításodat.
    Van egy érzésem: nem fogsz válaszolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  11. Apáthy István erzsébetvárosi jobbikos képviselő lemondtaa vasárnapra szervezett ellentüntetést, tette ezt olyan zsidózással, hogy a btk. és a fidesz alaptörvény szerint simán büntethető az egész pártjával együtt.
    Még egyszer hangsúlyozom: ha a fidesz nem tesz jogi lépéseket ellenük, akkor burkoltan nyilvánosságra hozza, hogy nem akar ellenük tenni semmit sem. A jogi eszközök adottak, ha a 2/3-os többséggel rendelkező kormánypárt csupán egy tüntetésre küldi el szónokolni Rogánt, akkor szemérmetlenül az ország népének szemébe hazudnak, és cinikusan kiröhögnek minket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (20 szavazatból)
  12. kedves tibor!
    ha betiltható, jelentse fel. ez nem a fidesz, vagy az országgyűlés, hanem a bíróság jogköre. bár ez egyébként nem tartozik a témához sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  13. Bartus úrnak ismét igaza van.
    Eddig Bajnai és Mesterházy is osztotta azt a nézetet, hogy most nem a jobb és baloldal, hanem az antidemokratikus és demokratikus erők állnak szemben egymással. Ezt a nézetüket feladva vállalják a közös fellépést a demokrácia felszámolásának egyik élharcosával, aki a legtöbb egyéni képviselői indítványt benyújtok között is vezető szerepet vállalt a III. Magyar Köztársaság alkotmányának és az egypárti uralmat akadályozó törvényeinek lenullázásában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (11 szavazatból)
  14. Akik azt gondolják,hogy Rogán csupa “emberségből” vesz részt ezen a megmozduláson,az vagy nagyon naiv,vagy vak! Ha Rogán valóban azért menne oda és szólna,mert az embersége ,tisztessége, becsülete azt kívánja,akkor nemhogy frakció vezető nem,de a fidesz parlamenti képviselője sem lenne! Ő egy karrierista semmi más , hogy a célját elérje mindent megtesz,akár azt is ,hogy embereken keresztül gázoljon. Semmi mást nem tesz,csak előre menekül.Vesztésre állnak,de ha a választást meg is nyerik nem lesz meg a 2/3-k és a saját maguk által készített satuból nem lesz menekvés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  15. Figyu!!!!!!
    Ott leszek. Annak ellenére, hogy rogán is ott lesz.
    Javaslom míg rogán beszél hátat kell fordítani, mint az a mocskos csürhe a meccsen az Izraeli Himnusz alatt.
    orbán pedig meg sem szólalt.Állítólag nem kérdezték.
    Ha jól tökön rúgnád de nem kérdezik akkor se fog feljajdulni? Kíváncsi lennék.
    Aljas fidesz nem a NEM.-re kellene ráakaszkodnia, hanem a 2/3 erejét használva a parlamentben kiállni az antiszemitizmus ellen.De ez részükre nem célra vezető.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  16. Báthory Ödönke

    Asszem, az antirasszizmus egy olyan alapvetés, amiben nem kéne pártoskodni. szerintem igenis helyes dolog, hogy aki egyetért a rendezvény céljával, az felszólalhasson. Ha pártoskodni fog, akkor úgyis kiröhögik. Ha nem fog pártoskodni, akkor meg oktalanság prejudikálni.
    Ideje lenne már leszámolni ezzel az ősi magyar széthúzással, hogy valamivel csak azért nem értek egyet, mert a politikai ellenfelem egyetért a dologgal. Meg hogy csak azért elmenni egy másik helyre, mert itt fellép X politikus. A másik helyen meg fellép Y politikus, az meg a harmadiknak nem tetszik, az csinál egy harmadik bulit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  17. Azt tudtuk eddig is hogy az MSZP Orbán zsebében van: lásd Puch-Simicka paktum.
    De hogy Bajnai is?
    Ez borzasztó! :(
    Vagy valóban arról van szó, hogy túl nagy volt a szerep, amit Bajnaira osztottak.
    Persze jobb, ha ez korán kiderül.

    Kiderül?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  18. Akkor lennének karakánok,ha a jobbikot azonnal betiltanák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  19. Várjuk meg a beszédeket! Hátha ott elhangzik olyan, hogy a fidesztől teljes mértékben elhatárolódnak. Kérik, hogy tiltsák be ezt az újnyilas pártot!
    Németh Sándor pedig nyaljon sót!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  20. Nagyon rossz húzás mesterházynak és bajnainak egy szinpadra állni olyanokkal, akik aktív és tevékeny részesei és támogatói annak, ami ellen tulajdonképpen most tiltakoznak.
    Ez olyan, mintha együtt ítélné el a meglopott ember az orgazdával a tolvajt. Egyre inkább úgy tűnik, Trianonban az egész országot el kellett volna osztani a szomszédai között :( Ez a nemzet nem érdemel mást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (11 szavazatból)
  21. “aki annak a pártnak a frakcióját vezeti, mely ott ült az antiszemitizmus záptojásán, míg csak ki nem sikerült keltenie a magyar turulfiókát, a Jobbikot.
    Aztán óvta, védte, nevelgette, tenyeréből etetgette, míg csak ez a büdös dögkeselyű össze nem szarta teljesen az országot.”
    PuPutól az idézet tetszett a metafora gondoltam megosztom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  22. Ha Rogán komolyan gondolja, hogy felszólal, akkor azonnali hatállyal lépjen ki a Fideszből, abból a pártból, amely a Jobbikot hatalomra segítette, mondjon le a parlamenti mandátumról, és pusztai magányban vezekeljen évekig. Simlisekre, szemforgatókra nincs szükség a magyar politikában. A fasizmus elleni harc fontos, de ha ezen a gyűlésen a szervezők támogatják fideszes politikus szereplését, akkor ez nem más, mint a kormánypártok szerecsenmosdatásának kezdete. Csinálja, aki akarja. Csókoljuk meg Orbán Viktort, mert elküld valakit (maga nem mer jönni), és hívjuk Kövért is, ő még jobb is lenne. Én Fidesz takarodj-jal fogom üdvözölni Rogánt! És ezért jó, hogy ott lesz, remélem a tömeg mindenféle hazug csitítgatás ellenére elküldi melegebb éghajlatra! A Fidesznek mennie kell, és nem 2014-ben, hanem sokkal előbb!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  23. Tisztelt Németh úr!
    A fidesz eddig mindent a maga javára tudott fordítani, most is ezt fogja tenni göbbelsi propagandájával! Ezért nem szabad a demokratáknak oda menni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. T. Németh József Tibor!
    ” Ez a véleménye a FIDESZ-nek kedvező ……….”
    .
    Tenyleg EZ a VELEMENYE a fidesznek?
    .
    Akkor:
    1,) Miert hozta letre a jobbikot?
    2.) Miert nem lepett a ciganyok elleni inzultusok eseten?
    3.) Miert nem akadalyozta meg a garda es hasonlo nacisarjak avatasat, randaliirozasat?
    4.) Miert nem szulettek elmarasztalo iteletek budahazy es a tobbi hasonlo eseteben hosszu evek ota?
    5.) Miert nem igyekszik a fidesz vezenyelte ugyeszseg a naci haborus bunos eliteleseben?
    6.) A Parizsi bekeszerzodes ertelmeben. HA AKARTAK VOLNA – mar be lehetett volna tiltani oket, – foleg 2/3-al – de mar elkezdtek magyarazni, hogy miert nem lehet, azaz keresik a mentseget a szamukra!
    .
    Stb. stb………………….
    .
    Es tudja miert?
    Mert pont ugyanolyan aljasak, mint a jobbik, azzal a kulonbseggel, hogy ezek rafkos ugyvedek, akik pontosan tudjak, hogyan kell masok hata moge bujni, felelosseget semmiert nem vallani, es az ilyen alulmuvelt ostoba 1 bites agyuakat hasznaljak “elopajzsnak” !
    .
    Roviden: Az egyik 19, a masik 1 hijan 20, csak a kirakatrendezesben van kulonbseg! IGY AZTAN NEM OK LATSZANAK A JOBBSZELEN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  25. T. Németh József Tibor!
    A felsorolasbol nehany fontos kimaradt:
    .
    Ha a fides antifasiszta, akkor:
    .
    Hogy kerul a tanterve, nyiro, vas.stb
    Kover az “oregapja” hamvait hurcolaszta, vagy egy fasisztaet?
    Vagy mi ujsag prohaszkaval?
    Vagy miert nem tesznek semmit a horthy kultusz , szoboallitasi hullam ellen, ahelyett, hogy magukat is magas szinten kepviseltetve avatnak jobbra- balra?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  26. Mar megint a zsidok korul majomkodnak. Nem kell semmi vasarnapi vonulgatas, helyette a Jobbikot be kell tiltani, vezetojuket lecsukni (hagy irja meg kuzdelmes elettortenetet) es utana ertelmes dolgokkal foglalkozni. De ez ugy latszik nem megy, vagy tul nehez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Nagy a dilemma, kedves Barátaim, és a pro/kontra felhozott érvek mindegyikének jelentős igazságtartalma van. Azzal én is egyetértek, hogy a DK az egyetlen valóban következetes ellenzéki erő. Támogatottsága viszont (most mindegy, hogy miért) alig éri el a parlamenti bejutási küszöböt. (No nem itt, az AN olvasói között, hanem széles Magyarországon…). Hogy Rogánt miért küldte oda a Fidesz, az világos: maximális hasznot akarnak húzni (elsősorban a külföld előtt) a dologból. A többi résztvevő szervezet esetében (lehetnek vagy 20-25-en) már sokkal differenciáltabb a kép, az általánosítást én nem tartom elfogadhatónak.

    Lenne egy kérdésem azonban. Ha annak idején Churchill és Roosevelt nem teszi félre valamennyi ellenérzését és utálatát a sztálini kommunista rendszerrel szemben, és finnyáskodva elutasítja az együttműködést a Szovjetunióval, lehetséges, hogy ma EU helyett Egységes Fasiszta Európa lenne, élén a berlini mauzóleumban üvegkoporsóban mumifikált Hitler utódával… Ez vajon megalkuvás volt, vagy a történelmi szükségszerűség felismerése részükről? És ne feledjétek azt sem, hogy a nácik legyőzése után aztán jött a fultoni beszéd, a hidegháborű, majd (40 évvel később) a Szovjetunió bukása…

    Tudom, többen azt mondják majd, hogy a két dolgot nem lehet összehasonlítani. De ma Magyarország számára Orbán ugyanazt jelenti, mint akkortájt Hitler a világnak.

    Nagy a dilemma, nehéz jól dönteni. És azért elmegyek holnap. És nem kell velem egyetérteni. Csak elgondolkodni, hátha van igazság ebben (is)…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  28. Alapjaiban egyetértek Observerrel. Nem értek egyet – nem akarom, hogy igaza legyen – a szerzővel, és azokkal a kommentelőkkel, akik a szerzővel értenek egyet. Nem akarom, hogy igazuk legyen, mert ha ez valóban így lenne, akkor nekünk és egész Magyarországnak régen rossz! EMBEREK! Ha ez igaz,akkor nem érdekes, hogy ezután mit mondunk, mert nem tehetünk semmit, a történések mennek a maguk útján, tőlünk függetlenül. Ha itt mindenki (mindenki alatt értem Bajnait, Mesterházit, Gyurcsányt, Juhászt, Schiffert, meg a hogy is hívják, a volt katonát) csak azt akarja , hogy ő kerüljön hatalomba, lexarva és legázolva mindent és mindenkit, akkor MAGYAROK! TÉRDRE IMÁHOZ, mert mást nemigen tehetünk! Tudom, hogy sok ember sok szemétségre képes hazánkban a hatalomért, de ne vegyétek el a hitemet, hogy van azért még becsületes ember is Magyarországon! Ha ezt a kis reményemet is elvesztem, akkor nincs is miért küzdeni, nincs miért élni! Én még remélek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. Neroka!
    Térdre imához – és lesz miért élni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  30. Teljesen el kell hatarolodni a fideszes gorenytol! Ha van eszuk holnap nem allnak vele fel egy podiumra! Rogan is a fasiszta fonoke segget nyalja!!!! Nincs ott keresnivaloja holnap!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  31. Ezt se feledjük:

    A közelmúltban tapasztalható nyugtalanító rasszista jelenségek hátterében az ember helyzetével kapcsolatos téves felfogás áll.

    Az ember nem a testével, hanem halhatatlan szellemi lelkével azonos, és nem ítélhető meg vagy utasítható el semmifajta testi tulajdonsága vagy csoporthoz való tartozása alapján sem. Továbbá Isten gyermekeként minden ember egyenlő, akinek ugyanolyan joga van használni Isten teremtését, mint bármelyik másik embernek. Az emberi kiválóság sem testi különbségeken és vérségi származáson alapul, hanem kitartó, a tudás és műveltség megszerzésére irányuló erőfeszítésen, ami nem monopolizálható egyik embercsoport által sem, mert mindenki vele született joga és lehetősége. Ezért elítélendők mindazok az ideológiák és mozgalmak, amelyek nem tudják tolerálni az emberek között meglévő különbségeket, és azt propagálják, hogy egyik vagy másik embercsoport másoknál felsőbb rendű, és ezért uralmi pozícióra rendelt; továbbá nem riadnak vissza mások származási alapú megbélyegzésétől vagy erőszakos elnyomásától sem.

    Ezen védikus elvek alapján döntött úgy a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének vezetősége, hogy a Közösség részt vesz a neonáci mozgalmak térnyerése ellen tiltakozó megmozduláson 2012. december 2-án. Az MKTHK üdvözli, hogy – a meghirdetett program szerint – a megmozdulás pártpolitikától független rendezvény. A Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közössége minden politikai párttól egyenlő távolságot tart, viszont fontosnak tartja a társadalmi kérdésekben való állásfoglalást.

    http://krisna.hu/w/?q=node%2F4736

    … és azt se, hogy a Fidesz szellemi atyja mindezen elvek meglovaglásával tisztára igyekszik mosni magát és pártját.
    Ez az igazi aljasság!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Azért utolsó lehetőségként nem zárnám ki a lüke Tóni tojással , vagy rohadt paradicsommal való megdobálását ,még mielőtt elmondaná hagymázas beszédét aminek se füle se farka nem lesz csak Viktorka örült lázálma egy soha meg nem valósult (reméljük)világról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. A DK és az Együtt 2014 két vezetője, Magyarország két volt miniszterelnöke ingyen tette a dolgát – ha voltak is rossz döntéseik, akkor is az országért és a benne élőkért tettek, nehéz időkben, egy alávaló ellenzékkel a nyakukban!
    Akik most itt vannak, azok tesznek ránk és az országra is!
    Ezért nem tudják elvenni azt a hitemet egyesek, hogy élnek itt a hazáért, a népért tenni akarók és nem igaz, hogy az országban csak romlott vezetők léteznek!
    Observer –
    Mi lett volna, ha a két nagyhatalom nem fog össze a harmadikkal?
    Hát mi magyarok nem félázsiaik lennénk, hanem teljesen azok, no persze, ha egyáltalán túléltük volna az odautat!
    Értet Lenke
    Köszi a Krisnásokat/nak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. Mindenkinek ajánlom elolvasásra a TISZTA LAPPAL című könyvet.
    Alcím: A Fidesz a magyar politikában 1988-1991.
    Számtalan olyan mondat van leírva aminek ma pont az ellenkezőjét teszik . És ezt nem Debreceni József szerkesztette,hanem Bozóki András akit nem lehet az MSZP. szekértolójának nevezni .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Nyomoznak Bartus hamis 6-os kartonja ügyében 2014. szeptember 29. hétfő | AN

Vezéráldozatot hozott a ifjúbaloldali maffia 2014. május 29. csütörtök | AN

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos