Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Fidesz erős ökle cáfolja a fasizmust 2012. november 18. vasárnap 19:58 | AN

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Fidesz erős ökle cáfolja a fasizmust

Budapest – A Fidesz a politikai harcban használja a hozzá közel álló Századvég közvéleménykutatásait: ha elhangzik egy számára kellemetlen állítás a Századvég azonnal szállítja a Fidesz igazát bizonyító “közvéleménykutatási” eredményt. Legújabban Mesterházy Attilának a l’Unita című olasz lapnak adott interjújára reagáltak, amelyben az MSZP elnöke kimondta a fasiszta diktatúra veszélyét. A pontos definíció a Fidesz lényegét leplezi le a demokratikus világ előtt, ezért kellett a Századvégnek azonnal cáfolni az állítást. Ez az Orbán-hívők becsapására elég, de a valóságot, a tényleges fasiszta veszélyt, és a demokratikus világ véleményét ez nem változtatja meg.

Mesterházy , az MSZP elnöke a l’Unitá című olasz napilapban “Az EU állítsa meg a fasiszta sodródást” címmel adott interjút, amellyel felhívta a figyelmet az Orbán-rendszer lényegére és várható következményeire. Az interjút az MTI nem közölte, arról részleteket nem adott ki. Mesterházy Attila, akinek pártja betiltását az alaptörvénybe írta be a Fidesz, azt mondta, hogy az Orbán-kormány minden eddigi intézkedését “az önkényuralom logikája sugallta, mely nem a jövőbe tekint, hanem a sötét, gyászos múltból meríti táptalaját minden téren szabadsággyilkoló politikával: a polgárjogoktól a szociális jogokig”.

A Fidesz erős ökle azonnal a párt segítségére sietett, és kimutatta, hogy “a felnőtt lakosság több mint kétharmada nem érzékel Magyarországon fasisztadiktatúra-veszélyt”, ugyanakkor az LMP és a Demokratikus Koalíció szavazóinak többsége egyetért a diktatúra kiépülésével kapcsolatos kijelentésekkel. A Századvég 2012. november 13. és 15. között készített felmérése során azt vizsgálta, hogyan vélekednek a választók a politikai nyilvánosságban az elmúlt időszakban több alkalommal elhangzott állításról, hogy “Magyarország fasisztává válik” és a kormány tevékenységét “az önkényuralmi logika” mozgatja. Maga a kérdésfeltevés is bizonyítja, hogy a fideszes cég kutatása válasz Mesterházy interjújára.

Az MTI-hez eljuttatott “kutatási összefoglaló” szerint a lakosság jelentős többsége, 67 százaléka nem ért egyet azzal az állítással, hogy az ország fasiszta diktatúra felé sodródik, míg a válaszadók körülbelül ötöde (22 százalék) szerint van igazságtartalma az aggodalmaknak, 11 százalékuk pedig nem tudott vagy nem akart véleményt nyilvánítani a kérdésben.A kutatás érdekessége, hogy ha valaki azt gondolja, hogy az ország a fasizmus felé halad, akkor vagy nem mer válaszolni, vagy azt mondja, hogy ez nem igaz. Az ilyen kérdés a fasiszta diktatúra részéről nemcsak provokáció, hanem a szakértelem teljes hiányáról is tanúskodna, ha nem lehetne tudni a politikai szándékot. A válaszok viszont éppen ellenkezőjét mutatják, mint amit az emberek mondani mernek.

Az 500 felnőtt megkérdezésével készített telefonos közvélemény-kutatás megállapította, hogy a politikai önbesorolás szerint minden csoportnál abszolút többségben vannak azok, akik nem tudnak azonosulni az elhangzott véleménnyel. A Századvégnek még azt is sikerült kimutatnia, hogy a magukat baloldalinak vallók 53 százaléka sem ért egyet a fasiszta hasonlat igazságtartalmával, a középen állók 62 százaléka, a politikai önbesorolásukban bizonytalanoknak pedig 60 százaléka vélekedik így. A Századvég kutatásával a Fidesz üzenete az MSZP-nek nyilvánvalóan az, hogy ne merje még egyser nevén nevezni a fasiszta diktatúrát, mert azzal még saját szavazótábora sem ért egyet.

A jobboldaliak esetében a Század vég azt mutatta ki, hogy a 89 százalék tartja alaptalannak a diktatúra kiépítésére vonatkozó vádakat. Ez az eredmény is mutatja a nyilvánvaló csalást: kizártnak tekinthető, hogy a jobboldaliak 11 százaléka azt mondaná, hogy fasiszta diktatúra veszélye áll fenn. Az MTI híre úgy fogalmaz, hogy “a demokráciakritikára” ugyanakkor az LMP és a Demokratikus Koalíció szavazói a legfogékonyabbak, az előbbi csoport 68 százaléka, az utóbbi 60 százaléka azonosult a kijelentéssel, míg az összes többi csoport, így az MSZP szimpatizánsai esetében is 50 százalék alatt van azok aránya, akik egyetértenek a diktatúra kiépülésével kapcsolatos kijelentésekkel. Ez utóbbi mondat a Mesterházy Attilának szánt manipulációs üzenet: még az LMP szavazói is 68 százalékban igaznak tartják az állítást, de Mesterházy saját pártjának szimpatizánsai nem. Ez képtelenség.

A náci Jobbik szavazóinak csak 55 százaléka nem azonosul az állítás valóságtartalmával, míg a Fidesz szavazóinak 92 százaléka, a KDNP-szimpatizánsok 100 százaléka szerint nem épül fasiszta diktatúra Magyarországon. Ebből is látszik, hogy a fasiszta diktatúra ideológiája a KDNP politikai katolicizmusából fakad, azt viszont nem lehet érteni, hogy a Jobbik szvazói csalódásból mondanák-e ennyien, hogy nincs fasiszta diktatúra. És vajon mitől Fidesz-szavazó még az a 8 százalék, amely szerint fasiszta diktatúra épül?

A fasiszta diktatúrák jellemzője, hogy a korlátlan hatalommal rendelkező hatalom saját cégeivel készíttet közvélemény-kutatásokat, amelyek a megrendelt eredményt produkálják.

Mesterházy Attila interjúja egy vicces megnyilvánulást is eredményezett. Wittner Mária, a Fidesz megélhetési 56-os képviselője, aki a hungarista-nyilas Magyar Gárda első felszentelésének zászlósanyja volt, kijelentette, hogy nincs fasiszta veszély, és Mesterházy hazaárulást követett el. Ez nyilván abból a fasiszta felfogásból következik, amely egy párttal azonosítja a hazát, és a Fidesz haza, amely nem is lehet ugyebár ellenzékben. Wittner Mária szerint “a szocialisták Nyugaton tett, hataloméhségből fakadó állításai minősített hazaárulásnak számítanak”. Az árulásban szakértő Wittner, aki valami rejtélyes oknál fogva egyedül úszta meg a saját perében a halálos ítéletet, és aki tartózkodott az ügynöklisták nyilvánosságáról szóló népszavazáson, azt mondta: “kikérjük magunknak minden tisztességes magyar ember és minden áldozat nevében, hogy Mesterházy lefasisztázza a kétharmaddal megválasztott kormányt”. Hozzátette, az MSZP elnökének meg sem lenne szabad szólalnia, mert “a hataloméhsége már annyira az egekbe szökik, hogy képes nap mint nap hazudni a parlamentben”.

Wittner szerint csak azok tisztességes emberek, akik az Orbán-kormány támogatói, akiket egyébként nem kétharmaddal választottak meg, hanem csak kétharmados parlamenti többséget szereztek. Wittner, aki szerint nincs fasiszmus, kétségbe vonja Mesterházy jogát a megszólalásra. A fideszes képviselő emellett azt mondta, hogy a szocialisták a mai napig nem számoltak el pártjuk, valamint az MSZMP bűneivel és utóbbi vagyonával, továbbá kifogásolta azt is, hogy az MSZP kisajátítja magának a Kossuth-címert és a lengyel Szolidaritást.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +19 ( 25 szavazatból)
A Fidesz erős ökle cáfolja a fasizmust, 4.5 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(36)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

36 Reader’s Comments

  1. Féniász László

    Milyen ország az ahol egy volt prostituált, aki gyerekét elhagyva ,az utcán kereste kenyerét és ezt forradalmi tettnek állítja be, ma komoly erőnek számító szervezet szárnyai alól mocskolódhat és terjesztheti fasiszta nézeteit. Nem véletlen,hogy nem füllik a foga az ügynöklista felfedéséhez sem a normális demokráciához hiszen mindkettő az ilyen lumpen elemek sírja.
    Undorítónak tartom azt a tényt, hogy ugyanúgy hagyják a zavarosban halászni, mind ahogy hagyták halottakat gyalázni,embereket pocskondiázni, szélsőséges indulatokat szítani pusztán hatalmi érdekekből a fidess oldaláról,hogy meg tudják teremteni saját fasisztoid államukat europa szívében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (57 szavazatból)
  2. mariska néni!
    Orbán papa és fiacskája vagyona miből ered, a sok peres ügyből, amit viki megnyert? A többi 9998500 főnek mi a véleménye?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (42 szavazatból)
  3. Tökmindegy, hogy mit mond egy olyan, aki 56 óta annak és aképpen adta el magát, ahogy éppen a szüksége hozta. Pont olyan hiteltelen, mint akiket most szolgál. Minden szava rothadó és bűzös.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +39 (47 szavazatból)
  4. Ez a századvég közvélemény-kutatás olyan, mintha magát orbánt kérdeznék meg, hogy te tényleg egyeduralomra törsz? A válasz biztosan nem az lenne, hogy naná.
    Mit várhatunk a századvégtől, biztosan nem azért kapta a 3milliárdos kormány megbízást, hogy a fidesznek nem tetsző kimenetelű kutatásokat végezzen.
    Csak azt nem értem, hogyan van embereknek ilyen vastag bőr a pofájukon, hogy simán belehazudnak bármit a szemünkbe úgy, hogy tudjuk meg vannak véve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (36 szavazatból)
  5. Fidesz nagyasszony lett, mióta meghalt Pongrátz Gergely! (Pongrátz életében szinte nem is tudtuk, hogy ki is WM.)
    Ha valaki, Ő ismerte igazán. Mária helyében mélységesen csendbe maradnék.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  6. A KDNP szimpatizánsok 100 %-a igen egyszerűen állt elő: 500 fős mintában max 1 vagy 2 ember lehet ilyen, azaz 1-2 ember nyilatkozata adta ki a 100 %-ot.
    Telefonos előfizetéssel rendelkező, tehát nem nyomorszinten vegetálók közül, a Századvég kérdésére az is csoda, hogy ennyien mertek egyetérteni Mesterházyval.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (26 szavazatból)
  7. Bizony, nálunk akkora a demokrácia, hogy a zemberek mondják meg, hogy van.e fasizmus, vagy nincs. És ha azt mondják, hogy nincsen, akkor nincsen. És punktum.
    Legközelebb pedig arról fogjuk kérdezni őket, hogy van-e gravitáció. És ha azt mondják, hogy nincsen, akkor itt nincsen gravitáció. Nálunk az van, amit a nép mond. A zEU csak álmodik ilyen halaló demokráciáról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (31 szavazatból)
  8. fasiszta diktatúra veszély……….. Mariska nem jó a fogalkalmazás Orbán diktatúra már van . Lukasenka észre is vette .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +35 (37 szavazatból)
  9. “Aki az ügynöklistákat nyilvánosságra akarja hozni, az is… ”
    Nem is akarják megismerni!
    Naná!
    A parlament 2/3-a rajta van. :-(
    Még nem hallottam, olvastam Mária szabadságharcos (:-D) asszonyról pozitív véleményt az akkori életéről, ténykedéseiről.
    Hogy is van ez???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  10. Bírom mikor egy náci akasztófa-szökevény erkölcsről prédikál

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +25 (31 szavazatból)
  11. Aki köztörvényes is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (29 szavazatból)
  12. Hogyan történt ez a közvélemény-kutatás? Bemutatkoztak, hogy Századvég izétől vagyok. Kérdeznék. Kérdéseim:
    1. Melyik párttal szíveskedik szimpatizálni?
    2. Egyetért-e azzal, amit az MSzP elnöke nyilatkozott egy olasz lapnak?

    (Felírták azt is, hogy ki milyen választ adott? Kiegészítésnek a Kubatov-listához?)

    Ebben az “eredményben” már az is hazugság, hogy megkérdeztek 500 embert. Miről kérdezték meg, ha az interjúról mélyen hallgattak???

    W.M. nyilván tudott az interjúról, azért hőbörög. Ha közhírré teszik a “felháborodást”, gondolom, arról is be kell számolnia a médiának (pl. MTI), amit elhallgattak.
    Egyébként igaza van Mesterházy Attilának.
    Az a baj, hogy ez MÁR nem sodródás, ez már maga a fasiszta diktatúra.
    Ezt mi, az AN olvasói már régóta tudjuk.
    Még van rajta némi csomagolás, de már nagyon szakadozott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  13. http://nol.hu/kulfold/lukasenko__magyarorszagnak_elege_lett_a_demokraciabol
    (Lukasenkót a kormányfüggő fehérorosz szakszervezetek korábban közgazdasági Nobel-díjra javasolták. Várjuk, hogy a magyar “békemenetesek” mikor terjesztik fel Matolcsyt…) Hajrá CÖF, meg fritz, meg csizmadia, …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  14. Wikipedia.org !!! Ussetek be nyugodtan a fasizmus szot!!!! En is elcsodalkoztam amikor elolvastam . Most nem folytatom meg a vegen izgatasert befolyasolasert elitelnek a “fuggetlen ” magyar birosagon. Vajon a wikipediat bepereli Wittner ober turban fulel mert feltuno a hasonlosag a fasizmus es a jelenlegi hatalom ideologiai kozott???? Ki a hazaarulo az meg nezopont kerdese! Szerintem az aki a kozvagyont ellopja, ellopatja , a kozvagyont pedig sajatjakent kezeli! Ezenkivul hazaarulo az is aki megteveszti a sajat szavazoit , becsapja a sajat allampolgarait!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  15. Szazadveget meg hagyjuk mert ha nyomozo urak nyomozhatnanak akkor kiderulne mire adja ki az allam a penzt! Erdekes mert azt irjak le amit Orban mond akkor viszont nem folyik valos munka amire felszippantjak a penzt a milliardokat! Gondolom a konyvelesukben talalnanak erdekes dolgokat , de a remeny hal meg utoljara hatha egyszer ez is kiderul! Heim helyeben biztos nem fogadnam el a penzt! Ugy latszik Heim gyomra nem eleg kenyes!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  16. Várom a pillanatot, amikor ez a matróna kiadja az emlékiratait…
    Ugyan bele merné e írni, amit egy Tv riportban mondott?
    Riporter: És kire lőttek ott fenn a háztetőn?
    W.M.: Le az utcára. Aki mozgott.
    Izgalmas könyv kerekedne ki belőle.Taglalva a köztörvényességet,meg a megmenekülését a halálos ítélet elől.
    Esetleg Pongrácz Gergelynek nincsenek emlékiratai? Mert nagy véleménnyel volt e nemes asszonyságról.
    Meg kéne kérdezni tőle, hogy nem tud meghalni? ( mint ő tette Horn Gyulára)
    Undorító!!! Erkölcsi hulla!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  17. fránya, banya-nyanya, igerjuk hogy a bukasotok utan a kovetkezo komany megadja a maximum nyog-dijat, vagyis a 47 ezer forintot es bizony visszamenoleg 5 evre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  18. Ez az elfonnyadt, megaszalodott agyu madam lenne a fidesz okle?

    Ha ez valahova “lesujt” akkor a veszes meszhianyban szenvedo karja azonnal eltorne. Nem kellene az Amerikai Nepszavaban mutogatni.Annyi sulya es hitele sincs, mint egy ejjeli pillangonak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (17 szavazatból)
  19. Ha nézem a parlamenti közvetítést, mindig azt látom, hogy ez a Mari állandóan telefonál (…vagy a füle fáj?).
    Hiába!
    Ő is egy fontos ember!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  20. Igen, folyton telefonál.
    A szex vonalon beszélget.
    Nyugdíj kiegészítésként műveli az ősi foglalkozást, hisze ebből élt egész életében.
    Pontosan olyan az erkölcsi színvonala, mint a pártjáé!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (20 szavazatból)
  21. Tessék elképzelni,mi lett volna,ha ennek a nőnek és társainak 56-ban hatalmat és fegyvert adnak.Segítek.Gondolatban adjanak ma hatalmat és fegyvert Zagyva Gy.Gyulának,Novák Emőkének,a Betyárseregnek,a gojmotorosoknak,a masírozó gárdának,vagy akár ennek a zavaros zászlóanyának aki lelkes náciként azonnal velük üvöltene.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  22. És íme, Wittnerrel az élen ezek a köztörvényes bűnözők a mai magyar ifjúság példaképei.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  23. Leo
    Könyvelés? Az mi? A NAV biztos nem őket fogja nyaggatni,+ Pintér+ Orbán+++tuggyuk kik cégeit.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Nem ez a némber volt ott a Köztársaság téren 56 október 30-án, amikor legyilkolták a kiskatonákat (leszerelés előtt 1 héttel!!) és amikor élő emberek szívét vágták ki, közöttük Asztalos és Tóth ezredesekét? Mert akkor ő is fasiszta gyilkos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  25. Gömbölini és Szálasi is tagadta – és bizonyította is -, hogy ők”azért nem fasiszták,
    mert ők csak “fajmagyarok”. Fasiszták pedig csak az olaszok voltak. A nácik
    meg németek, Frankó meg spanyol, de ott kezdődött és támogatták, tehát
    szövetségesként azonosultak vele. Úgy, mint az árpádsávosak és a birgerisek!
    Végeredményben ez lehetne felfogás kérdése is. Mi a meghatározás szempontja?
    -az-e amiben hasonlítanak, vagy
    -az-e amiben különböznek?
    Szerintem a HASONLÓSÁG DÖNTŐ, hiszen akár a tájszólás, vagy más lehet
    különböző, de attól még nagyon hasonlíthatnak egymásra akár hagyományaik
    vagy számtalan közös tulajdonságaik alapján.
    .
    Ez olyan magyarázat, mint egy múltbeli film címe: ” Az én lányom nem olyan” !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Az a csoda esett meg velünk, hogy beleestünk ebbe a telefonos kérdezésbe. Tanúsíthatom: a Kubatov lista pontos. Ugyanis én vettem fel a telefont – nem azonos a nevünk a pároméval -, azonnal közölték, hogy férfi kellene a kutatáshoz. Rólam elég jól tudni lehet, mi a véleményem, elég egy kattintás a netre, ráadásul elég egyedi a családnevem. A párom viszont hithű fideszes – nem véletlenül, hiszen a Kádár-rendszer dédelgetett kegyeltje volt -, így az ő válaszaira voltak kíváncsiak. Tudom, hogy a reprezentativitás miatt kell a férfi-nő, idős-fiatal, vidéki-városi arányokat megtartani egy ilyen felmérésnél – de ma már igen gyanakvó lettem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  27. *
    “Szerinte nincs fasizmus, aki ezt állítja az hazaáruló.” Na persze, természetesen. Sajnos nekem erről is egy régi pesti vicc jut eszembe:
    *
    …Columbus, útjában kiköt egy picurka óceáni szigeten… A sziget lakói szívélyes odaadással fogadják. A törzsfőnök is vendégül látja a sátrában a híres felfedezőt.
    Két falat közt Columbus kedélyesen odaszól a főnöknek:
    - Mondja, vannak itt maguk között még emberevők?
    A bennszülött mogorván, foghegyről válaszol:
    - Nincsenek, most ettük meg az utolsót…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. sydney! 5 ******************************************************************

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. entrópia !!
    *
    Első mondatod arról szól, hogy mi lett volna, ha ennek 56-ban fegyvert és hatalmat adnak a kezébe?
    Mégis, miről beszélsz? Hát adtak bizony, fényképek is tanúsítják pl. ahogy egy barátnőjével állnak gitárral a nyakukban – a két kis cafka. Nem véletlenül írta róla valaki, hogy “egy köztörvényes prosti volt”. A per még mindig tart amelyet ez a némber indított ellene, és ahol a gój motorosok “siettek az ő védelmére”, akik ott a magyar bíróság szeme láttára megverték Dániel Péter Ügyvéd Urat…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  30. KORDON BLUED

    Igazad van,pontosítok:Ha 56 után megszerezték volna a hatalmat………

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Valaki már rúgja ezt a kivénhedt Wittner k^rvát a sírjába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  32. Ez a vén maskara meddig élősködik még az adófizetőkön. Csak a levegőt rontja, mariska otthon nem lehet rejtvényt fejteni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  33. Ismerem ezt az ocsmány állhőst aki ma is bűnözői körökkel tart kapcsolatot
    rövidesen ki fog derülni minden ami köti és kötötte sok aljas bűncselekményhez
    Több nagyon súlyos bűn terheli ezt a rongy alakot

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  34. Azért nem kéne Wittner Máriát politikusnak tekinteni. 56-ban voltak kommunisták, hőbölgők, haramiák, forradalmár kevés. Nem hinném, hogy ő a pozitív figurák közül való lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  35. Szenilis vén tyúk a nemzet nagyasszonya. Ilyen tudatlan hülye lotyók csak a FideSSben kapnak mandátumot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  36. A Jobbik zászlós anyja, ha már a gyerekének nem tudott az anyja lenni, valahova kötődnie kell!))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos