Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Lezártnak tekintik 2012. szeptember 4. kedd 5:46

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Lezártnak tekintik

A Fidesz a maga részéről lezártnak tekinti az azeri ügyet – böfögte valamelyik biorobot az elé dugott mikrofonba, és ezzel végre megismerhettük Orbán Viktor álláspontját arról az apró diplomáciai bakiról, minek keretében egy baltás gyilkost átpasszoltunk Azerbajdzsánnak, némi készpénz ellenében.

Finom kis fordulat, ízlelgetni való kifejezés, „a Fidesz a maga részéről lezártnak tekinti”, érdemes csócsálni, forgatni a szánkban. Értelmezni felesleges, mert egészen pontosan a következőt jelenti: már megint akkora baromságot csináltunk, hogy beszélni sem vagyunk hajlandóak róla, mivel szavunk hazugság lenne vagy ostobaság, esetleg ostoba hazugság, tehát durcásan a fal felé fordulunk és megpróbáljuk rákenni Gyurcsány Ferencre.

Sunyi, sötét módszer, de mit is várhatnánk sunyi és sötét politikusoktól?!

Lezártnak tekintik.

Biszku Béla a maga részéről lezártnak tekinti az 56-os megtorlásokat (1963), Hermann Göring a maga részéről lezártnak tekinti a holokausztot (két nappal a nürnbergi per kezdete előtt), a japánok a maguk részéről lezártnak tekintik a II. világháborút (Pearl Harbor után fél órával), Kádár János a maga részéről lezárnak tekinti a Nagy Imre-ügyet (1957).

Lehet-e azonos politikai közösségbe tartozni olyan emberekkel, akik simán szemen köpik magukat és nemzetüket, ha lehetőség kínálkozik, hogy egy idióta, de gazdag állam némileg korrigálni hajlandó azokat az irtózatos hibákat, amiket gazdaságpolitikájukban elkövettek?

Mikor jön el az a határ, hogy a Fideszt körön kívülinek kell tartanunk, mert már nem csak tehetségtelenül kormányoz (volt már ilyen), nem csak arra használja fel hatalmát, hogy szétbarmolja a demokráciát, hanem a nevünkben olyan aljasságokat követ el, mint az azeri baltás gyilkos szabadon engedése?

Lehet röhögni Matolcsyn, lehet sajnálni Lázár Jánost, de mi van akkor, amikor eladnak egy elítélt mészárost Azerbajdzsánnak, mert pillanatnyi érdekeik úgy kívánják, legalábbis ezt mondja valamelyikük, aztán csak néznek, hogy felpezsdül a világ?

Nem teszek úgy, mintha tudnám, nem is az én dolgom megmondani, de az egészen biztos, hogy ezek után nem szívesen fognék kezet fideszes politikussal, nem szívesen tekinteném őket nemes ellenfélnek, ha a következő választásokon le kellene győznöm őket, és nem is örülnék, ha együtt sétáltatnánk kutyát, mert ez már nem vicces, ez már nem egy elkényeztetett és rohadt gazdag ötéves gyerek tombolása a játékboltban, hanem igazi, jellemtelen és becstelen eljárás, ami nemhogy Európára nem jellemző az utóbbi párszáz évben, de Afrikában és (fél)Ázsiában is nagyon kellene keresgélni a történelemkönyvekben, hogy példát találjunk rá.

Ilyen üzleteket pszichopata senkik kötnek mocskos utcasarkokon, aztán még el is büszkélkednek vele, de ők ettől pszichopaták, egy kormánynak pedig legalább nyomokban tartalmaznia kellene becsületes embereket. Nem mindenki, nem mindig, de néha valaki felcsattanhatna, hogy elég, legalábbis most, legalábbis ebből nagyon elég, és gondoljuk meg még egyszer, mit csinálunk és miért.

Meggyőződésem volt, hogy az Orbán-kormány nem a gonosz lakhelye, nem egy lepattant vámpírfészek, ahol a rossz jó és a jó rossz, de akkor miért nem hallom azok szavát, akik undorodnak az efféle üzletektől, akik láttak már üzletet és ismerik a diplomáciát, hallottak külpolitikáról, valamint meg tudják különböztetni a nemzeti érdeket Orbán Viktor személyes érdekeitől?!

Ennyire félnek, ennyire fogva vannak?

Mindenkiről van egy papír a Belügyminisztérium valamelyik fiókjában, mind sikkasztók, pedofilok, drogfogyasztók vagy csak annyira trágya alakok, hogy a havi fizetés mindent felülír?

Ahogy egy kommentelő írta valamelyik cikk alatt: a kormány az első adandó alkalommal elárult egy keresztény országot egy muzulmán állam kérésére, még csak nem is hezitált, a pénz az pénz, a keresztény erkölcs pedig keresztény erkölcs, kéretik nem összekeverni a kettőt.

Még aznap bejelentették, hogy az erkölcsi oktatás már az általános iskola első osztályától kötelező lesz, kicsit össze kellene hangolni a bejelentéseket, mert már röhögni sincs kedvünk.

Kedves nebulók, leendő szavazópolgárok, aranyos elsősök! Ma az erkölcsről fogunk beszélni nektek, és Rózsa néni vagyok, és abban a kormányban dolgoztam, amelyik mindent megtett, hogy a világ jobb legyen, hogy a magyarok magyarabbak legyenek, és ne legyen rosszaság, hazugság és lopás sehol. Nincs fontosabb, mint a tiszta erkölcs, most tehát megtanuljuk, hogyan működik mindez a gyakorlatban. Fogjatok papírt és ceruzát, majd írjátok le szépen, hogy melyik családtagotokat mennyiért adnátok el egy másik államnak, melyik barátotokat passzolnátok el az ócskapiacon, ha eleget ígérnének érte! Puskázni nem ér, arra ott van Hegyi-Karabah! Ne felejtsétek elolvasni az apró betűs részt, ahol – szigorúan törzsanyagon kívül – megtudhatjátok, kiktől és mikor védte meg a Fidesz Magyarországot a protestáns etika katolikusok számára átdolgozott parancsolatai alapján. Szex kizárólag házasság után, a drogok az ördögtől valók, magyar ember teli szájjal nem kérdez, mert ki lesz rúgva.

Márpedig a mi szánk mindig tele van, erről a kormány gondoskodik.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (61 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +88 ( 90 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Lezártnak tekintik, 4.8 out of 5 based on 61 ratings

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. tökéletes
    félelmetes
    tragikus

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +41 (47 szavazatból)
  2. Elfogytak PKI viccei? Vagy ennyire láposodott kis hazánk és már nem fussa?
    Ez a kormány akar erkölcsi oktatást az iskolák első osztályától kezdve bevezetni?
    Ez már a végjáték kezdete…. :((((((((((((((((((((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  3. Eszméletlen!!!!
    Gratula Para!!!!!
    Olvassátok el Bartus cikkét is (mind a kettőt!)
    “Összecsendül két pohár….”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  4. zseniális

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  5. “Ilyen üzleteket pszichopata senkik kötnek…”
    Ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  6. Bravó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (18 szavazatból)
  7. Nagyon jó az összefoglalás, de lásd, ma tiltakoztunk 2-3 ezren, személyesen, jelen voltunk!
    OK….SAJNOS csak 2-3 ezren :-(….
    A fotelból a laptop előtt ennyire futja az elszántság, energia, (egyelőre) a vélemény kinyílvánítási lehetőség kihasználása????
    Kiváló cikkeket olvasunk?… Na és?…Ez megváltoztat valamit is? Szerintetek mozgósít?….
    Hát NEM!!!!…Nem az AN oldja meg a “rést”, hanem egy igazi magyar összefogás, amelyben igenis lehet szerepe egy beteg Orbán (és beteg közvetlen seggnyalói- bocsánat: hívei) nélküli demokratikus összefogásnak.
    Igenis hiszek abban, hogy nem vagyunk birkák, és ezt az elmebeteget együtt takarítjuk el, az egyelőre fideszes, ámde demokrata honfitársaimmal, mert mi normális értelmes, egyetemet végzett, vagy nem végzett magyar emberek, akár fidesz, akár más párt közeli, de normális barátok, családok nem engedjük, hogy ez az elmebeteg elválasszon bennünket egymástól!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (32 szavazatból)
  8. jopászka
    Kész szerencse, hogy az örményekig zseniálisan fotózott nézőszögből ért el a hír:
    http://armenpress.am/eng/news/692204/mass-demonstration-in-front-of-hungarian-parliament-in-budapest.html
    Belülről nézve elég nagy csalódás volt, hogy csak ennyien jöttek ki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (9 szavazatból)
  9. bocs – jogászka
    Az egész eléggé fékezett habzású volt, tényleg arra jó, hogy egyre több embernek vegye el a kedvét az aktivitástól. Viszont a hungarocell kezek elég jó ötletnek tűnnek. Könnyen előállítható, utal a Tiszta Kezekre, nagyobb, mint a korábbi felfújt
    gumikesztyű – és jól feliratozható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (11 szavazatból)
  10. Kekec megvan még neked az a kütyü valahol? Nem kéne megkeresni? :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  11. http://www.youtube.com/watch?v=G3-HeU8mm74

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  12. Kekec,
    nem a fotó és hír, vagy álhír a lényeg, hanem az, hogy igenis bízzunk és reménykedjünk a magyarságunkban, a tenni kész magyar emberekben, azokban is, akik, átmenetileg külföldre kényszerülnek, vagy “csak megélhetési értelmiségiek” de ilyen-olyan módon segítik a magyar hazát, és visszajönnek, amint úgy látják, érzik, hogy megbecsülés vár rájuk: a tudásuk, a tapasztalataik, és amiatt is, hogy tényleg szeretik a szülőföldjüket…na jó nem vetítek: HONVÁGY!!!!-ról van szó. (sok külföldön, elismert kollégákból, és közgazdászokból álló baráti közösségtől származó infók alapján) ….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  13. Lezártnak tekintik, a szabadon eresztett bűnözőt ? Érdekes lázálom a beteg Orbán álmatlan éjszakáin: a nyitott cellaajtón visszasétál az óriás, baltás gyilkos, akit a hős törpe egy hatalmas kulccsal újra lezár…
    Pedig nincs menekvés Orbán, ezt már Arany János V. Lászlójától is megtudhattuk. Jó Budavár magas tornyán már csikorog az érckakas…!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  14. salem
    Már az echonak sem tetszik, amit Orbán művel? Igaz, hogy rögtön utána már megint átmegy eszeveszettbe, de amit az azeri gyilkos kiadatásáról mond, az vállalható. Máskor jelezd, hogy melyik részre utalsz, mert kevesen vagyunk hajlandók végig nézni a nacionalista adást, most szerencsére az elején volt amire – gondolom – utalni akartál..
    KORDON BLUED
    A “rémálom a Cinege utcában” inkább az, hogy megjelenik ott éjszaka, álmában egy baltás ember, és “embert farag” belőle. Netán családostúl, ahogy Szumgajtban tették (amire az echo is utal). Azért ünneplik EZT a gyilkost, mert a szumgajti gyilkosoknak kényelmetlen lehetett az a tudat, hogy az ilyesmit máshol a világon életfogytiglannal “díjazzák”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  15. „Lezártnak tekintik” úgy tűnik, nem mindenki:
    .
    http://index.hu/belfold/2012/09/04/megfenyegettek_azerbajdzsan_budapesti_nagykovetseget/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. Nem tudom, hogy lesz-e békemenet Orbánért, de olvastam, hogy Bayer Zsolt sem tapsikol ehhez a baklövéshez, talán már nem fogja vezetni és vinni, mondjuk a “Nem leszünk örmény gyarmat” feliratos táblát!
    Ha Orbán nem tudta mi lehet a következmény (mentegetői szerint), akkor egy lúzer (mert az előző kormány tudta, hogy miért nem teszi), de tudta, mert megerősítette az utcája őrizetét – a népet ki védi meg, azzal nem foglalkozik – minek nevezzem?!
    Hát felelős vezetőnek, aki a hazájáért és annak népéért mindent elkövet, ennek a kritériumnak nem felel meg – a legnagyobb baj, hogy sem ő sem a nyalókái ezt nem érik fel ésszel! Szerintük a zemberek túllihegik ezt a dolgot, három nap, aztán lecseng! Ezek a homokba dugják a fejüket és nem érzik, hogy mekkora a baj, mindenütt tüntetések és most már bennünket is elért a terrorfenyegetés, ezt azért már nem lehet az ellenzékre kenni!
    De, hála az Istennek a Cinege utcát lezárták, TEK-s tökösök védik, megnyugodtam, hogy az árvácskákkal mi lesz(?), hát ők úgyis sokan vannak…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  17. “Minden ország talpköve a tiszta erkölcs, mely ha megvész Róma ledől, s rabigába görbed.” Emlékezetből idéztem, lehet hogy nem egészen pontosan, de büszke vagyok arra, hogy engem szüleim és egykri kiváló tanáraim ebben a szellemben neveltek, és ezért utolsó leheletemig hálás leszek nekik. ” Ezerszer jaj MAGYARORSZÁGNAK. Ez nem csak az erkölcsi és szellemi csőd, hanem a teljes összeomlás előjele. Aki tud, meneküljön!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  18. Rogán szerint is pontot kell tenni erre az ügyre, ugyanis megtalálták a bűnöst!
    Aki egy emelten helyezte el őket – most keresi a tettest a TEK!)))))
    Hofi: Okos gyerek! Cukrot neki! Süvegcukrot, hogy arra üljön….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  19. Gyurcsányi a hibás!

    Meg a komcsik. Meg azelmúltnyolc. Meg a bankok.. Meg az íemef. Meg a Tesco.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  20. Két okból örültem druszám cikkének:
    1./ Visszafogott, kulturált hangneme miatt; én sokkal keményebben fogalmaztam.
    2./ Igen okosan tartózkodott a humortól; ez tényleg nem az a viccelődős cik(i).
    Ötös!
    (P.S.: Ki keresett ezen a baltáson? Mert az ország nem, ez az óta faktum…)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Örülök a cikknek, gratulálok, és egy kis kiegészítés.
    Ide vág egy idézet Szerb Antal : Pendragon legendájából. ” Dr Bátki szavai: Ilyen aljasságot azt hittem, csak pincében petróleum lámpa fényénél lehet mondani.”
    “Sanyibácsi”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  22. Köszi a cikket. Az elmútt nyócév után már a következőkből több mint két év is elmúlt.
    “Mikor jön el az a határ, hogy a Fideszt körön kívülinek kell tartanunk”
    Azt hiszem itt a válasz is a kérdésre:
    http://nol.hu/archivum/20120904-becsongettek__kisoreg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. Sajnos igaza van annak a hozzászólónak, aki megjegyezte, hogy a tegnapi Milla tüntetésen alig voltunk 2 ezren. Ha ennyi aljasság után, az emberek nem érzik, hogy fel kell állni a fotelből és el kell menni a tüntetésre, akkor valóban azt csinál velünk Orbán, amit akar! Osz jó napot! Bénák vagyunk, nem fogunk össze, nem hallatjuk hangunkat és csendben tűrünk. Ezt jól látja ez a diktátor, ezért tehetett meg minden a két év alatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  24. Ha a fidesz-vezérkarnak az MLSZ szabálykönyvön is túl terjedne az olvashatnéka, akkor az Egri csillagok 20. oldalán olvashatnák, hogy a gyaurnak adott szó nem érvényes, nem kell betartani.

    topi MaCKó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Németh Zsolt szerint számítanai lehetett erre, így keresztbe tett Martonyinak, aki rákente az azeriekre, hogy nem tartották be az igéretüket! (topi mackó++++++++)!
    De a hívők, azok vakon, jó mélyen…… mert szerintük mi fújjuk fel, világországként az egész világban is felfújjuk, mert kidagadtunk a fazékból, aztán majd elül ez is, minek etettük volna itt évekig (azeriek etették), most nem verik a mellüket, hogy megsértették nagy magyarságukat, most nem fáj nekik, hogy becsületünk a világ előtt odalett?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  26. Lezártnak tekintem ezt az ügyet mint a Grippen korrupciós ügyet is! Nálam a váltságdíj oszt jónapot! O.V. Graz

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. Lezártnak tekinthetjük – reménykedni pedig abban lehet, hogy a terroristák is lezártnak tekintik….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  28. “Meggyőződésem volt, hogy az Orbán-kormány nem a gonosz lakhelye, nem egy lepattant vámpírfészek, ahol a rossz jó és a jó rossz…”

    Sajnálom, Imre, ilyet talán lehetett _nemgondolni_ úgy 2002. tavaszáig — TF-gyűlöletmatiné –, azóta viszont aligha. Ott és akkor elkezdte építeni a kígyófészket ez az embernek, állatnak egyaránt rongy tébolyult. Elme- és lélek(telen)állapota valóban mentség lehetne és büntethetőséget kizáró indok, ám amikor egy nyilvánvalóan elvetemült pszichopata kezében teljhatalom összpontosul, ez a humanista nézet érvényét veszíti.

    Mert nem az vele a gond, hogy gonosz — Hitler sem volt az, tartott kutyát és még simogatta is, habár Mihályunk állattartási szokásairól csak az étrendjén keresztül lehet fogalmunk és abba a simogatás aligha tartozik bele –, hanem az, hogy beteg elméjében képtelen eligazodni. Sűrűsödő üzemzavarai, hektikus önellentmondásai nem rossz és gonosz megfontolásokon, csakis a pillanatnyi indulatain, akaratos, durcás hisztériáin múlnak. Teljességgel elhiszi önmagának — és egy egész népi foszenekar kíséri boldogan az eszement kakofóniát –, hogy minden csak az ő tudatában létezik és ezért nincs is semminek állandó állapota.

    Ha ő lenne a Higgs-bozon, akkor rendjén is lenne mindez, csakhogy hol Hazának, hol Haladásnak, hol Rafinált Kurucnak, hol a Félázsiai Világválogatott Középpályás Támadócsatárának, hol Megfellebbezhetetlen Közgazdasági Orákulumnak képzeli magát. (Esetleg egyszerre mindnek és még magasnak is. Sámli nélkül.) Nem kéne megvárni, amíg két istenné lesz és nekilát lerombolni önmagával egyetemben mindent, hiszen ez neki csupán illúzió, mint egy kalandfilm, ahol a kiirtott indiánok sípszóra felkelnek a művértócsából és meglátogatják a szolgálati büfét.

    Nem, meg kell fékezni, nincs idő kivárni, hogy a természet rendezze le ezt a problémát. Ha most egy népmesében lennénk, azt mondanám: zsákba vele és hajítsuk a farkasok elé. Ha ugyan azok is inkább meg nem jámborodnának ettől, mert az ösztönöknek is van határa. Akkor viszont hívjunk hozzá két markosabb papot, akik utolsó kenet helyett adják föl rá az első kényszerzubbonyt.

    Elszállítását Grazba a kincstár bizonyára fedezni fogja, de ha mégsem, úgy utazzék másodosztályon, elkülönített vagonban. Matuskának majd leadjuk a drótot különösebb nemzeti konzultáció nélkül, közönséges szikratáviratban…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Láttam a Kálmán Olgát a FIDESZ aunt Sally-jével, Rétvári Bencéjével. Régen RÖHÖGTEM olyan TÉRDCSAPKODÓAN jót. Köszönöm drága Olga, de hát könnyű dolga volt. http://atv.hu/cikk/video-20120911_retvari_bence
    .
    Az Aunt Sally egy angol fogalom, vásárok, pub-ok gúnyos céltáblája. Politikai Aunt Sally az, akit a pártja kiszolgáltat a médiának, hogy ő vigye el a balhét. Hát ilyen volt pl. a Schmitt Pált interviewoló Obersovszky Péter is akit immár közröhely zárja ki, hogy komolyan vegyék, bárkit is interviewoljon:
    http://www.youtube.com/watch?v=6ZNffWfdIg4

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos