Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kövérnek nem tetszik a vöröscsillag-ítélet 2012. szeptember 21. péntek 0:32 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(125)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kövérnek nem tetszik a vöröscsillag-ítélet
Strasbourg – Kövér László házelnök elfogadhatatlannak nevezte, hogy az Emberi Jogok Európai Bírósága elmarasztalta Magyarországot a vörös csillag használatának büntetőjogi szankcionálása miatt, ugyanakkor azt is mondta: a magyar hatóságoknak végre kell hajtaniuk az ítéletet, amelyben kártérítési kötelezettséget írtak elő. Mint mondta: „Nem nagyon lesz más megoldásunk, mint vagy vég nélkül kell fizetünk, vagy pedig felülvizsgáljuk az ide vonatkozó törvényhelyeket”.
.
Az Országgyűlés elnöke az Európa Tanácshoz (ET) tartozó országok parlamenti elnökeinek konferenciáján elhangzott beszédében Kövér úgy vélekedett, az ET égisze alatt működő európai emberi jogi bíróság ezzel az ítélettel kettős mércét alkalmazott, hiszen egymástól eltérő megítélést érvényesített az egyes önkényuralmi jelképek tekintetében.
.
Kövér László idézte Václav Havelnek – mint fogalmazott, a rendszerváltozás szimbolikus alakjává nemesült politikusának –, azt a kijelentését, miszerint nincs különbség a horogkereszt és a sarló-kalapács között.
.
„Ha az európai emberi jogi bíróság olyan ítéleteket akar hozni, amit elfogadnak őszintén minden tagállamban, nem csupán kötelezettségként a nemzetközi egyezményhez való csatlakozás miatt, akkor erkölcsileg megalapozott döntéseket kell hoznia a jövőben”, mondta a házelnök.
.
Kövér László hozzászólása azon eszmecsere során hangzott el, amelyet az Emberi Jogok Európai Bíróságának jövőjéről, illetve a nemzeti parlamenteknek e strasbourgi bírósági fórummal kapcsolatos szerepéről folytattak az ET-országok parlamenti elnökei.
.
Kövér beszámolt arról, hogy míg 1993-ban még csak 127, addig 2011-ben már 656 kérelmet nyújtottak be Magyarországról az Emberi Jogok Európai Bíróságához. Magyarországot 241 esetben marasztalták el az európai emberi jogi egyezmény megsértéséért, de ebből 184 esetben az indok a bírósági eljárás elhúzódása volt – tette hozzá.
.
A csillagper kapcsán újságíróknak nyilatkozva azt mondta: ha ebből esetleg valakik üzletet csinálnának, akkor „nem nagyon lesz más megoldásunk, mint vagy vég nélkül kell fizetünk (…), vagy pedig felülvizsgáljuk az ide vonatkozó törvényhelyeket, és úgy, ahogy van, hatályon kívül helyezzük, kivesszük a büntető törvénykönyvből mind az egyik, mind a másik diktatúrára vonatkozó preventív szabályunkat”.
.
A téma tavasszal került ismét napirendre, miután – a magyar állam fellebbezésének elutasításával – jogerőre emelkedett a strasbourgi bíróság ítélete a Magyarországi Munkáspárt 2006 korábbi elnökének, Fratanolo Jánosnak az ügyében, és ez az államot 4000 euró kártérítés és 2400 euró perköltség megfizetésére kötelezte.
.
Az Országgyűlés júliusban határozatban is kinyilvánította, hogy nem ért egyet a strasbourgi bíróság ítéletével, és kitart az önkényuralmi jelképek használatának szankcionálása mellett. A parlament akkor döntött arról is, hogy a magyar államra kirótt kártérítést és perköltséget a pártok költségvetési támogatásából fizetik ki.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 6 szavazatból)
Kövérnek nem tetszik a vöröscsillag-ítélet, 4.3 out of 5 based on 6 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(125)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

125 Reader’s Comments

  1. Köszike!
    Akkor mostmár annyit tudok, hogy kekecék kábé száz olyan hozzászólást hiányolnak, ami megvolt, ezek a millával voltak kapcsolatosak, és nincsenek sehol. Engem az érdekelne, hogy ezekkel mi a helyzet…
    Jó éjt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. csatt
    Lészi nézd meg:
    admin 2012. szeptember 22. szombat 18:09 kor irt tájékoztatását is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. csatt
    Mint írtam: csütörtök este 10-től péntek reggel 10-ig eltűnt a Szolidarítás az Operánál tüntet október 23-án c. cikknél vagy száz hsz.. Most sincs meg. LEHET, hogy volt közte maxwal is, de elvétve, és az eltűnés jóval megelőzte a szombati törlését.
    Viszont egy teljes napig nem hiányolta senki, csak Gonoszka és én.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  4. és csatt
    főleg azért érdekelne, hogy mi történt ezekkel a hsz-kel a helyzet, mert nem túl megnyugtató a tudat, hogy KÍVÜLRŐL ilyen szinten be tudnak avatkozni az AN működésébe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  5. Akkor tehát korszerű nagyonmagyar világunkban elrendeltetett , hogy ott az egyenlőségjel a deklaráltan , tudatosan tömeggyilkos eszme ( gyengébbeknek: fasizmus) és az emberek és népek egyenlőségének eszméje között ? Vagy mi van ? Mi lesz ? Akkor most : hajrá Magyarország , hajrá magyarok !?!?!? Vagy : vive la republique !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  6. Ezen a topicon nincs 18.09-es hsz, de emlékeim szerint admin maxwalt említi és a fasiszta tanok terjesztésének megakadályozását a törlés kapcsán.
    Nos, ezért idegesít engem ez a helyzet…
    Az előzményekkel nem foglalkoztam, mert elég egyszer olvasnom bárkitől eszmefuttatást, ha szagolni sincs kedvem a témát, én nem ártom bele magam.
    És akkor pár szót arról, hogy miért idegesít egyre jobban: Gonoszkáék a millával kapcsolatos hsz-eket hánytorgatják, tehát azokat nem lelik, pedig korábban olvasták azokat. MI történt?
    Eddig Bartus Lacitól (megeshet, nekem: bácsi) kizárólag tiszta, őszinte, szemléletes érvelést tapasztaltam. Azonnali valóságfeltárást hezitálás nélkül. Ez az első téma, amiben homályt érzek. Mintha nem akarná megérteni (intézkedni, felvilágosítani), mit feszeget kekec és gonoszka.
    Tehát leginkább az idegesít, hogy nem hiszek a szememnek.
    Azt nem hihetem, hogy ő “moderálta” volna ki, mert ebben az esetben elvárnám, hogy kimondja: “kivágtam ezeket a hsz-eket, mint a macskát x(-ik)arni.”
    Tehát hajlok arra, hogy támadás áldozata az AN, no de annak beismerése, hogy egyáltalán nem biztonságos a védelmi rendszer, pánikot idézhet elő…
    … Ám kekec és gonoszka eddigi ténykedését felidézve, nem feltételezhetek róluk annyi tapasztalatlanságot, hogy mindezideig nem fedezték volna fel a frissítési funkciót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  7. Kedves Olvasoink,

    megerositjuk, hogy maxval kommentjein kivul semmit nem toroltunk. Azok közül is csak azokat, amelyek népirtásokat és tömeggyilkosságokat relativizáltak. Történt azonban valami a nevezett időszakban, most igyekszünk tisztázni a részleteket. A szolgáltatótól az alábbi üzenetet kaptuk:
    Datagram Network Services Event Notification:
    ———————————————

    Dear Customer,

    The purpose of this notification is to inform you of this Unplanned HTTP Service Down at approximately 3:28:53 AM on 9/22/2012. This Event has been assigned Event ID:24145 for tracking purposes.

    Customer Affected: Olivia Media and Publishing Corporation [DG43909]
    Host Name: www1.nepszava.com
    Host IP: 69.60.24.6

    The Following Action has been taken: Service Has Been Restarted

    We restarted services and banned a few IPs there were crawling the site.

    This has been resolved, however, we will continue to monitor this event for 24 hours.
    Igyekszünk tisztázni mi történt, és kivédeni minden külső beavatkozást, ha volt ilyen. Mi nem törlünk semmit azért, mert kritizálja a Millát vagy bárkit. Ismerik a moderálási elveinket, azok nem változtak.
    Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. Kedves Nagy-papa, úgy néz ki, hogy turulszívű népnemzeti polgártársaink valóban az eszmék közé teszik az egymás fölötti párhuzamos vonalkákat, s mert hatalmuk van hozzá, az eszmék logóit viszont már emberi cselekedetekkel azonosítva vetik a pokol fenekére.
    Nem lenne ebben semmi kivetnivalóm, ha önmagukon kezdenék a pokolbaküldést, csakhogy önmagukat a “gyevi-bíró klán” tagjaiként kivételeztetik…
    … Rövidre fogva: Kövérék demokratának vallják magukat, de vajon összeegyeztethető-e a demokratikus eszmerendszer például (csak kiragadok egyet!) a választók zsarolása megélhetési viszonyaik ellehetetlenítésével?
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/kozmunkat-kell-vallalniuk-a-diplomasoknak-2110341
    Összeegyeztethető lenne a szólásszabadság teljes megvonása (aki nyilatkozni mer a saját munkakörével kapcsolatos témában, azt kötelezően bíróság elé citálják) a demokráciával? Nem hinném.
    … Nos, Kövérék gyakorlatának ismeretében (amiért ők önmagukat demokratának állítják be) a jövőben az is bekövetkezhet, hogy úgy emlékezik majd vissza ránk az utókor, hogy a demokraták a szemétdombra valók? Pusztán azért, mert önmagukat demokratának tituláló alakok visszaéltek a demokrácia szó adta lehetőséggel?
    Nemde a kommunistákkal kapcsolatosan ugyanez történik?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. … langyosodik, langyosodik…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. A magyar jobboldal idiótái ráadásul még tudatlanok is. Önkényuralmi jelképnek minősítették a vörös csilagot, mert még mindíg rettegnek attól az eszmétől, amely a szegények, felszabadítását, az emberek anyagi egyenlőségét, a tőkés kizsákmányolás, a kapitalizmus felszámolását tűzte zászlajára. A legigazságosabb társadalmi rendszert, a sosemvolt kommunizmust, ami előbb-utóbb az emberiség létformája lesz önkényuralomnak tüntették fel, félrevezetve evvel az emberek társadalmi és történelmi ismeretekben járatlan részét. A vörös csillag, a diktatúrákban nem az elnyomás, hanem az emberi egyenlőség jelképe volt. A magyar jobboldal rettegése érthető, mert a második világháború utáni rendszert – a néhány éves Rákosi diktatúra időszakát leszámítva- az országépítés, a jólét fokozatos növekedéseként élték meg, ellentétben a jelenlegi fasisztoid orbáni népnyúzó rendszerrel. Az, aki a vörös csillagot hordja, véleményt nyilvánít. Azt fejezi ki, hogy elitéli a kapitalista kizsákmányolást, a tőke diktatúráját, és kívánja egy igazságos, minden ember egyenlőségét és jólétét biztosító internacionális társadalmi rend létrejöttét. Ezt a rendszert, a felvilágosodás kezdete óta az emberiség legkiválóbb személyiségei köztük Marx és Engels álmodták meg.

    Sohse hull le a vörös csillag:
    Nap, Hold, Vénusz lehullott régen
    S ő dölyföl a keleti égen.

    Sohse vörös a hulló csillag:
    Rózsás, lila, zöld, kék vagy sápadt,
    Szeszélye az égi világnak.

    Hulló csillag, hullj, hullj, rogyásig,
    Ezer eséssel, ezer jajjal:
    Egy csillagból is jöhet hajnal.

    Vörös csillag, ragyogj és trónolj,
    Mióta ember néz az égre,
    Vörös csillag volt a reménye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  11. A Galamus-ból másoltam, kivonatoltam ezt a hírt:
    http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=163526:ft-magazin-megmarad-e-duehoes-ferfiak-kiszolgaloinak-a-szelsjobboldal&catid=79:kiemelt-hirek&Itemid=115
    .
    A Financial Times című lap Magazinjában
    Hogyan győzhetjük le a szélsőjobboldalt
    címmel közölte Simon Kuper cikkét. Európa jobboldali populista szavazóinak többségét a „vonakodó radikálisok” teszik ki. De vannak módszerek újbóli megnyerésükre
    .
    Nyugat-Európa gazdaságának a történelem során először nincs szüksége kevésbé képzett emberekre.
    … a félig képzett és teljesen képzetlen kétkezi munkások körében számíthat a legtöbb szavazatra.
    A következő kérdés: mit tudunk kínálni ezeknek az embereknek. … bizonyosan nincs sok értelme annak, hogy a mainstream utánozza az undok pártokat. Ezen kívül nem tudjuk visszafordítani a globalizációt, és nem tudjuk fájdalommentesen feloszlatni az Európai Uniót. De van jó néhány dolog, amelyet megtehetünk ezekért a szavazókért.
    … Először is a politikai elitnek meg kell büntetnie a saját soraiban előforduló bármiféle korrupciót.
    …folytatni kell a szélsőjobboldali pártok megbélyegzését. … Tiszteletet kell tanúsítani a szélsőjobboldali szavazók iránt, de a pártjaik iránt nem.
    A helyi szolgáltatások javításának nagy jelentősége lehet.
    Végül a legjobb hosszú távú stratégiánk a szélsőjobboldal ellen, ha minél több embert tanítunk ki. ….a magasabb képzettség – de még a franciaországi középiskolai érettségi is – beoltja a választókat a jobboldali populizmus ellen. Sokat jelentene, segíthetne, ha több szegény családból származó fiatalnak jutna ösztöndíj.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. Ez nem semmi!

    Azert ha Køver ekkora vihart tud kavarni, akkor meg szåmolni kell vele!???

    Meg a vegen levåltja az egesz vilågot a vørøs csillag miatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  13. gusztavnagy
    Milyen “viharkavarás”? Udvariasan végighallgatták, nem röhögtek a képébe , és elkönyvelték a “bolond lukból bolond szél fú” kategóriába, valahova Orbán mellé, ahova való.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. Tisztelt Admin
    Köszönjük a felvilágositást. Néha mi is észlelünk nyüzsgést, kotorászást itt a
    belföldi szolgáltatásnál. Sajnos még a működő tűzfal mögé is bahatolnak.
    Ezért kénytelen voltam a NetMeter nevű programot letölteni és felhasználni.
    E proram működésekor látható kis ablakán 3 szinnel mutatja a forgalmat.
    Segitségével láthatóvá válik, hogy milyen irányú információ folyik vonalamon
    bármely irányban. Nyilván rejtély, hogy a pillanatnyi kéretlen forgalom honnan
    ered és miért van, de a monitoron LÁTHATÓ az a lényeg.
    Üdvözlettel

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. Az biztos, hogy Kövérnek, mint az egykori MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének ifjúságkutató csoportjában tudományos segédmunkatársának illetlenség úgy mutatnia, mintha nem tudná, hogy az eszmére hivatkozás, és maga az eszme között jelentős különbség van.
    Különösen annak tudatában, amilyen kivétezettséggel kezeli az árpádsávos jelképet és az arra hivatkozás ellentmondásosságát: semmi baja azokkal, akik arcukat árpádsávval eltakarva randalíroznak gyilkolásra felhívást kurjongatva, nem is titkolva azt a motivációjukat, hogy ugyanazt a cselekvéssort óhajtják újra megvalósítani, mellyel nem csupán kurjongattak példaképeik, hanem a valóságban lőtték halomra áldozataikat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  16. admin
    Akkor nem az AN elvei változása, hanem a beavatkozás lehetősége miatt kell a jövőben aggódni. A hajnali beavatkozás valószínű, mert reggel a 4 óra valahányas rögzítésben már a csökkentett számú hsz szerepelt, amikor ugyanis nem láttam az eltűnt részt ellenőriztem, hogy a rögzítésben megmaradt-e?
    Csak egy tipp:ellenőrizni kellene Jade 2012. szeptember 20. csütörtök
    22:00 IP címét. Én ugyanis egyáltalán nem emlékszem 10-kor ilyen szövegre, pedig éjfélkor még fent ketyegtünk, és én a millás szövegét a NET-en 1 órás késéssel láttam (legalább) Nem fárasztom magam a megnézésével, ha lett volna előbb egy ilyen kivonat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Végtelenül tisztelem Václav Havelt és a kommunizmusért se rajongtam soha, de az elnök úrnak nem volt igaza. Mert a sarló és a kalapács elsősorban nem jelképek, hanem szerszámok, melyekkel dolgozni kell. Maga a jelkép se volt tulajdonképpen ördögtől való, hiszen a munkás, paraszt szövetséget jelképezte, más kérdés, hogy ezek miképpen valósultak meg Rákosi rendszerben.. Persze ezt ez az ingyenélő, parazita Kövér nem tudhatja, hiszen életében nem végzett fizikai munkát, a nevesített szerszámokat is csak a régi címerből látásból ismeri.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. és most már csak az a kérdés, hogy ezt a Millások csinálták ügyetlenül (mert ha csak 1-2 nekik nem tetsző hsz-t törölnek, az fel sem tűnt volna) vagy pedig valaki/k direkt a Milla ellen akarnak hangulatot kelteni?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  19. Ami a kommentek hackerek általi kitölését illeti, sajnos ez nam rendkívüli eset. Amikor 16 éves srácok át képesek írni honlapokat, az arról tanuskodik, hogy nekünk digitális bevándorlóknak bele kell törődnünk az ilyen lehetőségekbe. Lesznek már a közeljövőben ennél szomorúbb (vagy szívderítőbb) dolgok is. Képzeljétek el, hogy az informatika milyen fejlődését hozza az az idő, amikor az igazí cybernemzedék, a 2000 után születettek aktívvá válnak. Ők most még általános iskolábkban szenvedik el a jelenlegi oktatási szisztéma kínzását. Tizenkét éves unokám és osztálytársai azt mondják,, hogy kínzókamrába járnak, nem iskolába. Aki valamennyire tájékozott a számmisztikában, képzelje el, hogy aszületési mátrixában 2, 2, 1, számok szerpelnek, és így a sorsszáma 5. Alig értelmezhető mátrix. Amit én tapasztalok: Egyidejüleg három-négy felé tudja megosztani a figyelmét. A látótere vagy 30 fokkal szélesebb mint az enyém, a periférikus látása pedig hihetetlenül széles. Kinevet és igennel válaszol, mikor tréfásan megkérdezem tőle, hogy hátul is van-e szeme. Angolul egy éve tanul, beszélni nem tud, de a monitoron megjelenő utasítások többségét megérti és végrehajtja. Ezt úgy érte el, hogy kezdetben velem fordíttatta le. Verstanulásnál magától rájött, hogy este könnyebben jegyzi meg a szöveget. (jobbagyféltekés időszak) Legnagyobb meglepetésemre, mikor meghallgattam, és hibázott, közölte velem, hogy majd reggelre jobban megy. Ekkor majdnem dobtam egy hátast! A vizuális memóriája csodálatos. Hozzá kell tennem, hogy osztálytársai többsége hasonló, vagy még jobb képességekkel rendelkezik. Különösen azok, akik zeneiskolába is járnak. Ezeket a gyerekeket akarja a Hofman Rozi szellemi présbe kényszeríteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  20. Hát ha Kövér következetes, akkor extrém események következnek a hazaérkezése után!
    - Először is kimegy a temetőbe, és megtapossa, leköpködi a vörös katona nagypapájának a sírját.
    - Majd még két családtagjával teszi ugyan ezt, hiszen a vörös csillagot szolgálták!
    - Majd tükröt vesz elő, és szemen köpi a képét, miután Acél György (Appel Gy.) agit-prop osztályán dolgozott és szolgálta a vörös csillagot.
    - Összetépi a nagyon nehezen megszerzett diplomáját, mert a az átkozott kommunista elvtársak külön javaslata és kérése nélkül fel sem vették volna az egyetemre.
    Így már érthető talán, hogy miért nincsen közös platformja Kövérnek az Európai Unió elveivel! Mert ugyan ott is vannak emberek akik nem szilárd elvi alapon állnak, de ilyen szemetek nem jutnak közszerephez, nem hogy hivatalos állami kiküldetéshez!
    Úgy tűnik ez a fülkeforradalomi főhazugtól származik, és ragályos! Ő most éppen a pápa kezeit csókolgatja és köszöni meg a pápai feketecsuhás ügynökök segítségét a hatalma megszerzésében és kéri a segítségét a hatalma megtartásához! Aztán annyi! Meg ámen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  21. Az a helyzet, hogy az emberi viselkedésben sincs semmi új a nap alatt…
    Kövérék is a történelemben folyamatos következetességgel tapasztalható felismerés alkalmazásával (meggazdagodni legkönnyebben uralkodóként lehetséges, a megirigyelt értékhez hozzájutás legegyszerűbb módja az értéknek az erősebb jogán való elrablása) ragadták meg a hatalmat.
    Mindazokat, kik meggazdagodásuk, gyarapodásuk útjába állnának, még az előtt el kell végleg távolítaniuk, mielőtt valóban veszélyesekké válnának. Ebben a vonatkozásban kell legkövetkezetesebbnek és legkönyörtelenebbnek lenniük, mert nemcsak a további gyarapodást veszíthetik el, ha nem elég éberek, de számonkérés esetén egyéb veszély is leselkedhet rájuk. A hatalomba kerülés és a hatalom megtartás “legkiválóbb” mesterei a technika jelenlegi fejlettséghez legközelebbi korban a fasiszták és a kommunista eszme hirdetésével szerezhető hatalommal való visszaélők a nagymesterei.
    Kövérék tehát eddig a pontig semmiben nem különböznek a fasiszta és a kommunista eszmék terjesztésében rejlő visszaélések nyomán hatalomba kerülők és hatalmi helyzetük megtartása között.
    A különbség ott van, hogy az egyik oldalon: a fasiszták nyiltan felvállalták hovatartozásukat, a kommunista mundért magukra hazudók pedig pont az ellenkezőjét csinálták annak, mint amit hirdettek,
    ám Kövérék viszont azt a gyakorlatot folytatják, hogy nem a mundért magukra hazudókkal volt baj (azokkal nyilván semmi gond nem lehet, hiszen ők gyűjtötték be és fogadták saját testvéreikké a kommunista mundért magukra hazudókat a Fideszbe, ma szinte mindegyikőjük ott van náluk, az egy szem Biszku Bélán kívül)), hanem azzal az eszmével, ami az elképzelhető legigazságosabb társadalmi rend megvalósítását tűzi célul.
    Az, hogy ezt az eccerű póógár homályosnak látja, az értető bizonyos fokig (mert a közkommunikáció elnyomása miatt érthető), de hogy a társadalomkutatással foglalkozó, az MSZMP emlőjén nevelkedett (és minden lehetőségében az előző rendszernek kivételezettjeként jólétben dőzsölő) Kövér László ne tudná, azt hazudnia pofátlanság tőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Nekem meg Kövér nem tetszik.
    Amúgy elismerésem, talalom, kekec, Observer, a fáradhatatlan ismeretterjesztésért! De annyiszor elmondtuk, elmondtátok már ezeket – hiába.
    Ha a főnökeik vagy bálványaik nem képesek, vagy nem hajlandók felfogni és megérteni a különbséget, a hívek pláne nem fogják.
    Amúgy gyanítom, hogy nem tudatlanságról van szó, de ez a rosszabb.
    A náci-imádó és -utánzó sihedereknek viszont többnyire fogalmuk nincs a történelemről, ami teljesen megfelel uraiknak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  23. kekec 2012. szeptember 23. vasárnap 10:04
    Nem zárom ki a Millások közül egyes csoportok részvételét, de ha voltak is
    arról nem tudunk. Én mindig meggondolom, kinek az érdeke.
    Gondolj csak a Magyar Vizsla korában a szerver feltörésre. Nyilván az is
    folytatható. Különösen akkor, ha figyelembe vesszük a Dávid Ibolya napokban
    is folytatódó birósági ügyének kritikus pontjait (lehallgatás, lehallgatott anyag
    fidesz által történt közzététele, ki volt az UD ZRT vezetője azelőtt és mennyire kötődött a fideszhez, ki bizott meg hackert stb) Egy vot titkosszolgálat
    művleti főnöknek végtelen kotorászási alkalma adódott. Hiszen feltételezhető
    nem csak ez az egy ügy volt, amiről tudunk. De miért tudnánk olyan titkos
    ügyekről is, amihez semmi közünk? Minek lenne titkos szolgálat, ha csak ez az
    egy ügy lenne? De az ott szerzett információkkal és gyakorlattal visszaélni is
    lehet. Én inkább erre az összefonódásra gyanakszom, fidesz titkosszolgálataként.
    Nem tudunk semmit sem arról – még ma sem -, hogy ki vitte el a lehallgatási
    balhét. SENKI NEM VOLT ERRE KIVÁNCSI? ITT A BIBI !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Kövérnek nem tetszik a vöröscsillag-ítélet !

    Na és! Nekünk meg nem tetszik a kövér lasz-ló! Meg az őszes fityeSS bagázs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  25. Szoval lehet, hogy ez a regi amerikai szimbolum ujra legalis lesz otthon?

    http://www.windstarembroidery.com/Details.cfm?ProdID=1558

    http://en.wikipedia.org/wiki/California_flag#California_Lone_Star_Flag

    http://deephighlands.files.wordpress.com/2012/03/lone_star.gif

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Hejesírásra taníttota Smit Páll a diákkokat 2011. december 15. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos