Ronai and Ronai
AMERIKAI

Rákócza Richárd: Kóser lesz a turulpotyadék? 2012. augusztus 6. hétfő 16:40

  • Hozzászólások(79)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Rákócza Richárd: Kóser lesz a turulpotyadék?

A víkend szenzációja kétségtelenül a felszínen a magyar nyilvánosságnak szánt zsidó vezető, Köves Slomó találkozása az emberfajta egyik legundorítóbb példányával: az olyan renegáttal, aki semmi másért, mint pénzért árulja el az övéit.

Szegedi Csanáddal sokan, sokfelől foglalkoztak már, jóllehet nem érdemes túl sok szót vesztegetni korunk hősére, a buta emberre, aki butasága dacára sokra viszi, mert oda áll szekeret tolni, ahová érdemes. A butaság nagyon sok esetben teljes lelkiismeretlenséggel jár együtt. Erre nagy szükség van, ezért tolonganak az ostoba, buta arcok valamennyi pártban, elég megnézni a mai politikai elitet, fénytelen tekintetek, merev arcok, hazudozás kezdetekor árulkodó mimikák és mozdulatok. Hogy is volt a régi vicc a hülye szó fokozásáról? Hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas. Most jön még egy a végére: politikus.

A politikust főleg az különbözteti meg az őt általában bosszúból hatalomra juttató – és utána a hatalomban indokolatlanul megtűrő – alattvalótól, hogy lényegesen gátlástalanabb, amellett mindig meglátja az újabb lehetőségeket. Ezt nevezhetjük ügyességnek, de üzleti érzéknek is. Szegedi Csanád maga is üzletember, tökéletesen ki tudta használni a magyarosch ébredéshullám (majdnem azt mondtam: reneszánsz) étvágyát, és kialakított egy üzlethálózatot, ahol a nemezromantika rabjai kitombolhatták magukat.

Ehhez csak sok szerencsét lehet kívánni. Ez még elmegy, ha valaki zsidó, bár necces.

Katherine Anne Porter könyvében, a Bolondok hajójában szerepel egy zsidó, aki abból él, hogy katolikus kegyszereket sóz a mexikói indiánok nyakába, mert azok akkor is megveszik az ilyesmit, ha ennivalóra nincs pénzük. A zsidó vallás a bálványimádás mindennemű elősegítését egyértelműen tiltja. Köves Slomó, az őt „létrehozó” Oberlander Báruch rabbi és az egész Chabad-Lubavics – amelyet nem egyszer így emlegetnek zsidó körökben: „a szekta, ami legközelebb áll a zsidósághoz” – hosszú éveken át egyértelműen bálványimádásnak tartotta en bloc az egész katolikus hitet és egyházat. Újabban, mióta egy csónakban eveznek, már nem annyira biztosak ebben, nem is szívesen foglalnak állást a kérdésben.

A nézetek változnak – idővel, de akár földrajzi fekvéstől függően is. Köves és Oberlander egyértelműen nemmel felelnek, ha megkérdik őket, vajon mozgalmuk múlt században elhunyt vezetője volt-e a Messiás, illetve ma is ő-e a Messiás, annak dacára, hogy meghalt. Hozzáteszik, hogy akadtak, akik így gondolták. A valóság viszont az, hogy a mozgalom nagy része Messiásnak tartja a rég halott vezetőt, abban hisz, hogy nem is hal meg; illetve visszatér, egy valóban kisebbségben lévő csoport pedig arról van meggyőződve, hogy az elhunyt nemhogy a Messiás, de maga az Isten. Ilyen fokú istenkáromlás és bálványimádás után már igazán nincs mit csodálkozni azon, ha Pesten – meg Óbudán – valaki lemutyizik egy kicsit a katolikus egyházzal.

Meg a Fidesszel. Meg a Jobbikkal.

A kérdés az, hogy miért ehhez a társasághoz állított be Szegedi Csanád, amely jó húsz éve egyetlen házaspárral jelent meg Magyarországon, és jóllehet befolyásolt követőinek, híveinek száma – az importált rabbi családokat leszámítva – a húsz és a kétszáz között mozog, és a hívek is folyamatosan fluktuálódnak, mostanra sikerült kicsavarnia a – néhány „misét” ugyancsak megérő – Mazsihisz kezéből a zsidóságnak hitéleti célokra folyósított összegek egy részét. Ilyen intenzív valakinek az identitás-keresése? Elvégre van választék. Ott a Mazsihisz, a forrásmegosztás után még mindig milliárdos apanázsával. Ott van az ortodoxia, bár a legtöbben azt mondják, nem valami vonzó hely, újabban mégis megpróbál kifelé nyitni, mert vannak versenytársak. Létezik a modern ortodox vonulat, nyári szünetét tölti ugyan, de szeptembertől teljes gőzzel üzemel a fiatalokat nagyvonalú ösztöndíjakkal csábító Tikva, és hetente többször zsúfolásig telik srácokkal a Visegrádi utca, ahol igen komoly oktatás folyik. Formálódik egy breszlávi haszidokat követő fiatal közösség is Pesten, és ott vannak a különféle reformcsoportok. Eközben a nagy garral felavatott, a gazdag budai zsidóság pénzszivattyújának szánt, ám megnyitása után évekkel is csak omladozó Lajos utcai zsinagógában Köves Slomónak szombatonként minjengondjai vannak – azaz: nem jön össze a tíz felnőtt férfi, aki az istentisztelethez szükséges.

Miért épp a Chabadba tért hát be Szegedi Csanád, aki saját elmondása szerint csak azután döbbent rá zsidóságára, miután fölöttébb rokonszenves ismerősei még nagyobb szeleteket követeltek a brüsszeli tortából, és amikor nem kapták meg, „leleplezték” őt. Amikor pedig azzal védekezett, amivel Horn Gyula („Na és?”), jött az ominózus hangfelvétel, amiből kiderült: nem elég, hogy zsidó, még ostobán hazudik is. Szegedi butasága egyébként a hangfelvételen is szinte sikolt. Még csak meg sem fordult a fejében, hogy bizonyos dolgokat nem mondunk ki, mert azt a másik ember rögzítheti.

Szegedi hiába ostoba zsidó, valahol mégiscsak üzletember, amellett megvan benne az a fajta gátlástalanság, ami Brüsszelbe eljuttatta. Igaz, ott több alkalommal majmot csinált magából – fingó oroszlános mellénnyel, hamutartón való zabálással –, de azért ne feledjük, hogy ennek a majomnak havi nyolcezer eurót fizetnek a majomkodásért, plusz az összeg, amit sleppre költhet, valamit tehát tud. Viszont a „megtérése” még nagy gyümölcsöket nem termett: a náci párttól kapott mandátumát zsidó létére megtartja magának, mert annyi erkölcsi érzéke nincs, mint a Tiszából kifogott, Szegeden kirántott békának.

Ez az erkölcsi érzék vitte be Csanádot Köves Slomó Károly körúti irodájába, jó érzékkel találva meg a zsák a foltját. A Chabad-központba ment, amit Steiner belvárosi polgármester anno ingyen hozzájuk vágott. Akkor a zsidó Steiner jó barátja volt Köves, tegnap a Fidesz jó barátja lett, de pontosan látja, „merre visz a végzet”. Amerre a pénz van. Csanád pedig tudja, hogy az ő helye ott van. Villámgyorsan felismerte, milyen tőkét lehet ebből a bukásból kovácsolni. Bement a telefonfülkébe abban a reményben, hogy kilép onnan, mint Superman.

Köves elmondása szerint „megdöbbent”, de nem utasította el a látogatást. El kell mondani, hogy Köveshez, Oberlanderhez és a többiekhez már nem olyan egyszerű bejutni, mint valaha, a hőskorban, amikor bárki felhívta őket és elcsevegett velük. Bejelentkezés van, időkérés, titkárnő szól vissza, ahogy az nagy uraknak dukál. Kizárhatjuk annak lehetőségét, hogy Csanád csak úgy besétált. Főleg pénteken, amikor a szombat közeledtével a vallásos zsidó azt se tudja, hol áll a feje. Ha Csanád tudta, hogyan kovácsoljon tőkét a szituációból, még jobban tudta Köves Slomó. Felbecsülhetetlen a látogatás propagandaérzéke, amit Magyarország leendő főrabbija igazán értékel. Róla szólnak holnap az újságok, aztán majd pénz is lesz belőle egyszer. És még nála is jobban tudta a budapesti Chabad mögött álló agytröszt, Oberlander Báruch, aki nélkül a szervezetben senki a kisujját sem mozdíthatja.

A Chabad-rabbik egy pénzes és buta, ugyanakkor agyafúrt embert láttak maguk előtt, aki bármire hajlandó, csakhogy előre törjön. Ha képes volt a pénzért a nyilas szennycsatornában hengergőzni, miért ne lehetne bármi másra is felhasználni? Elvégre ő nem akármilyen módon bizonyított. Oberlander a szocialista-szabaddemokrata érában viszonylag távol maradt a politikától, a Fidesz felé azonban már akkor nyitott, részint mert másfelé nem lehetett. A Fidesz teljesítette ígéretét, százmilliós segélyhez juttatta a nyolc-tíz rabbicsaládból álló garnitúrát az adófizetők pénzéből; efelett Oberlander egymaga rendelkezik. Szegedi Csanád még minimum két évig EP-képviselő, és szeretne később is az maradni. Ha van valaki, aki szeretne egy elbitangolt bárányt reklámarcnak, főleg, ha az illető fel tud állni kaftánban Brüsszelben, akkor az Báruch Oberlander, aki még a turulpotyadékot is kikaserolja, ha érdekében áll.

A nyíló távlatok végtelenek. A Chabad-Lubavics mindig hosszú távon gondolkodik és dolgozik. Ha a tsuvá – a megtérés – valós, az egy hosszú folyamat, ami egy ponton föltétlenül tartalmazza Szegedi Csanád kedves felesége és gyermekei zsidó hitre térítését. A Chabadnál jelenleg százezer forinttal indul egy mezei betérés, amiért nem garantálnak semmit, a pénzt ellenben lenyelik. Szegedi jómódú ember, esetében a tét mindenképp emelhető, bár az is igaz, hogy náluk a folyamat nem fog évekig elhúzódni. És ha valami nem úgy megy, ahogy képzelték – elhajítják Szegedit, mint a rongyot. Nem ő lenne az első.

Én azonban ebben az utóbbi lehetőségben  nemigen hiszek. „I think this is the beginning of a beautiful friendship.”

Szegedi Csanád mégsem olyan buta, mint amilyennek látszik. Azt mondta: úgy érzi, bizonyos értelemben sorstársa Köves Slomónak. Ezt igazán jól érezte meg. Mind a ketten árulók és képmutatók, akik eladták lelküket. Hogy a kettő közül melyik a nagyobb gazember, az nem vitás: amelyik okosabban, ügyesebben és aljasabban csinálja ugyanazt.

A volt nyilasnak van mit tanulnia az új rabbijától. Hálából megoszthatja Köves Slomóval azt, amit a Turul termékekből keresett.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (45 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +31 ( 53 szavazatból)
Rákócza Richárd: Kóser lesz a turulpotyadék?, 4.3 out of 5 based on 45 ratings

  • Hozzászólások(79)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

79 Reader’s Comments

  1. Ez is igaz.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  2. csiszár istván

    Az ateisták sohasem voltak kemény és bátor emberek.

    Így sohasem irthattak semmiféle hívőket.

    Ráadásul az ateisták 99 százaléka (velem ellentétben ) kifejezetten pacifista.

    Egyébként pedig én abban a 10 százaléknyi izraeliben hiszek , akik még a fentebbi , “pontosított” statisztika szerint sem hisznek semmiféle Isten-ben , God-ban , Allah -ban , Jahve-ban stb.

    ( Jahve alatt azt a nemlétezőt értem , ahogy a vallásos zsidók nevezik Istent ; bár nem tudom , hogy ma Izraelben tényleg így kell-e mondani ).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  3. Nem szabad kimondani a nevét…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  4. ricsi – ha jól tudom, a Jahve az nem is név, inkább olyasmi jelző, mint a magyar Magasságos.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Nem jelző. A JHVH egy nagyon érdekes héber szó, mert egyszerre múlt, jelen és jövő idejű, kvázi kifejezve azt, hogy a tulajdonosa időn és téren felül áll. Van azonkívül még sok istennév, pl. Él, Elohim, Él Sáddáj stb., és van olyan is, amihez a héber ábécé összes betűjét felhasználták, de azt csak a legfelsőbb szintű kabbalisták ismerik. A JHVH helyett, ha szövegben szerepel, azt szokták mondani, Ádonáj (kb. Úristen), vagy egyszerűen azt, hogy Sém (név).

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  6. csiszár istván
    2012. augusztus 7. kedd
    19:16
    (Szerkeszt)
    Az ateisták sohasem voltak kemény és bátor emberek.
    Így sohasem irthattak semmiféle hívőket.
    .
    Azért Sztálin meg Lenin kitettek magukért.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  7. érdekes….engem soha nem fogadott köves slomó….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  8. http://atv.hu/cikk/video-20120806_koves_slomo
    “meg is kell állni egy jó ideig a nyilvánosságnak”
    “az egész történet a szélsőségessége miatt nagyon tanulságos”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Kapott húsz percet az ATV-n ingyen, már megérte Csanádkát ajnározni.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  10. csiszár istván

    R.I. C.S.I néptárs !

    Sztálin és Lenin a szabályt erősítő kivételek voltak.

    Bár magát Sztálint egyébként is egy ortodox keresztény papnevelő intézetből szalajtották.

    Sajnos ma az ateisták túlnyomó többsége egy békés , toleráns és végtelenül pacifista hajlamú ember.

    Ezért vannak egyre inkább olyan üldöztetésnek és pogromoknak kitéve , mint egy időben a zsidók voltak.

    És ezért kellene az ateistáknak is egy olyan katonai erőt létrehozniuk , mint például a mai Izrael állam.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (6 szavazatból)
  11. csiszár istván
    2012. augusztus 8. szerda
    04:09

    http://leharblog.wordpress.com/2012/02/28/a-vallas-szerepe-izraelben-1-resz/

    Kiemelés az írásból:

    “Nézzük, mit mond a statisztika:
    Egy nem túl régen készült felmérés szerint Izrael zsidó lakosságának 80%-a hisz I-tenben és 65%-ra tehető azok száma, akik a Tóra tanításait kötelező érvénnyel, életvitelükre nézve útmutatónak tekintik. 43% nyilatkozott úgy, hogy a vallást ugyan nem gyakorolja, de nem is ateista és csak mintegy 3%-ra tehető azok száma, akik ateistának és egyben vallásellenesnek tartják magukat.
    A számok már önmagukban is jelzés értékűek, de nézzük, mit jelent ez a gyakorlatban.
    A 3%-nyi ateista nem nagy szám, ha azonban hozzávesszük a 43% vallástalan, de nem vallás tagadót, akkor azt mondhatjuk, hogy Izrael zsidó lakosságának nagyjából a fele a mindennapi életben, minden értelemben vallás nélküli életet él.
    Ugyanakkor a 43%-ot is differenciálni kell, hiszen ebbe a csoportba tartoznak – a zömében keleti gyökerekkel rendelkezők – azok, akik a nagyünnepeken mindenképpen, esetleg még szombaton is felkeresik az imahelyeket, de a minján után autós kirándulásra indulnak.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  12. És Köves Slomó a magyar honvédség főrabbija ! Nem tévedek nagyot ha azt állítom ,hogy egyetlen hittestvére sincs a honvédségnél.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  13. Nem is értem, hogyan járhattam csukott szemmel,- hát a boltja kirakatában volt egy tábla: tegezt tessék !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  14. csiszár istván
    2012. augusztus 8. szerda
    04:09
    (Szerkeszt)
    R.I. C.S.I néptárs !
    Sztálin és Lenin a szabályt erősítő kivételek voltak.
    .
    Lehet, de belehalt 100 millió ember. A zsidóság azt tanítja: aki egy embert (nem zsidót: bármilyen embert) elpusztít, a világot pusztítja el.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  15. Arató Gyula
    2012. augusztus 8. szerda
    08:47
    (Szerkeszt)
    És Köves Slomó a magyar honvédség főrabbija ! Nem tévedek nagyot ha azt állítom ,hogy egyetlen hittestvére sincs a honvédségnél.
    .
    Nem tévedsz. Fizetése viszont van.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  16. lehar
    2012. augusztus 8. szerda
    06:32
    .
    Türelmesnek kell lenni azzal a 3 %-kal…

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Megalakul Jobbik zsidó tagozata? Szegedi Csanád mint leendő főrabbi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. “Köves Slomó

    Köves Slomó (született Köves Máté, Budapest, 1979. – ) ortodox rabbi, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége alternatívájának szánt, attól független Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) egyik alapítója, vezetője, az óbudai zsinagóga rabbija.
    Életrajza]

    Budapesten született. Rabbinikus tanulmányait Oberlander Báruch Chábád Lubavics Zsidó Nevelési és Oktatási Egyesületénél kezdte, majd az egyesült államokbeli Pittsburghben (Pennsylvania) található Yeshiva High Schoolban, a franciaországi Institut Superieur D’etudes Rabbiniques et Talmudiques-ban és a New York-i Central Lubavitch Yeshivot-ban végezte. Letette a szofér (hivatásos tóramásoló) és a mohél (hagyományos körülmetélő) vizsgákat is.
    Az óbudai zsinagóga

    A második világháború óta ő volt az első Magyarországon felavatott ortodox rabbi. Köves rabbivá avatásán 2003. január 7-én az akkori köztársasági elnök, Mádl Ferenc, illetve Mordecháj Elijáhu prominens izraeli ortodox rabbi (1983-1993 között Izrael szefárd főrabbija) is részt vett. A ceremóniát is ő vezette, amire a Vasvári Pál utcai zsinagógában került sor, amit a szintén ortodox, de nem Magyarországon felavatott Oberlander Báruch rabbi vezetett és vezet azóta is.

    Felavatása után Köves nekilátott társaival a Statusquo Ante (ortodox, de a külvilág és a többi zsidó irányzat felé is nyitott) vallási filozófiájú Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség megszervezésének, amit 2004. május 24-én jegyeztek be.

    2007-ben a Debreceni Egyetem történelemtudományi kara doktorrá avatta. 2010 tavasza óta a felújított és újranyitott óbudai zsinagóga rabbija.

    2012. május 2-án Hende Csaba honvédelmi miniszter a Magyar Honvédség tábori főrabbijává nevezte ki.[1]

    Feleségével és három gyermekével Budapesten él.” Honvédségi kinevezését a Fidesztől kapta, Hende Csaba nevezte ki! Forrás: wikipédia

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  19. Jó kis cikk volt, a végén jót derültem.

    ” Hálából megoszthatja Köves Slomóval azt, amit a Turul termékekből keresett.”

    Bálványboltos Csanád azért nem ennyire „magukfajta”, nem szokása osztozkodni, most sem azért váltott, mert lelkiismerete ezt követelte volna tőle. Csanádunk gátlástalan gazember, aki a várható jogi eljárások miatt, inkább nálunk esedezik védelemért. Köves Somlóval remélhetőleg megoszt majd bizonyos dolgokat, de biztosan nem a gyűlöletkeltésből származó bevételét, hanem azokat a titkokat, amihez mint Jobbikos vezető hozzájutott a nyilas párt vezetőiről, azok gazemberségeiről. Genetikailag torzult (génhulladék) Csanádunkat azonban másképpen saccolom be, szerintem azokért a bizonyos titkokért is kérni fog valamit, a bűnbánaton kívül. Szerintem pénzt és védelmet fog kérni tőlünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  20. “Arató Gyula
    2012. augusztus 8. szerda
    08:47
    (Szerkeszt)
    És Köves Slomó a magyar honvédség főrabbija ! Nem tévedek nagyot ha azt állítom ,hogy egyetlen hittestvére sincs a honvédségnél.”

    Úgy hallotam, Hende alapította tartalékosok közt keresheted a hittestvéreket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. “Hogy is volt a régi vicc a hülye szó fokozásáról? Hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas. Most jön még egy a végére: politikus.”
    .
    Aktualizálva és röviden: Hülye, hülyébb, politikus. (Tisztelet a ritka kivételnek.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  22. Köves életrajzából ki tetszett hagyni a Lubavics elötti kor részletezését!
    Nagyon tanulságos volna+megértenénk mi köti össze Szegedi Csanáddal!
    Megtalálta zsák a foltját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  23. Kövesék, nagyon sok vegyes házasságból született izraelita családot tettek tönkre viselkedésükkel, és térítettek el a zsidó identitástól+sok ellenséget szereztek Izraelnek. Nézetük ellenkezik Donin, és a zsidó vallás tanításaival.
    Izrael elfogadja, támogatja a Habadot, és ezért lemond több százezer Zsidó családról akik nem lehetnek Zsidók, Izrael szemében Lubavics mozgalom javaslatára! Mindent elintéznek, még a disznószart is kikaserolják! A Zsidókkal meg megetetik. Kövi Slomo 20. éltévéig karácsonyfa alatt hanukázott,Kérdezze meg valaki mit is csinált gyerekkorában, hogy élte az életét+! Most meg irtja a vele nem egy véleményt táncoló, Izraelhez ragaszkodó embereket.
    Kérdezze meg valaki miért köpi le a Rabbiképzőt? Ő nem ott kezdte a neológoknál? Leköpi a fiatalkori barátait! Most meg életeket tesz tönkre? Zsidó anyától, vagy apátol született embereket tántorít el a zsidóságtól! Mert neki nem elég koserak!Holokausztot megjárt zsidóknak osztja az észt? Pénzért bármit?A Zsidó vallást nem / kövi slomi / találta ki, viszont nehogy a vesztét okozza a Magyar Zsidóságnak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  24. Viszont abban igaza van orbinak, hogyha szétzavarja a mazsihiszt slomo segítségével akkor a maréknyi lubavcsit már könyed mozdulattal megküldheti izrael felé átvéve a zsidó vagyonokat mint hitli bácsi valamikor régen! Remélem slomit itt tartja az állatkertben mint egyetlen magyarországon megmaradt zsidó majmot! Ugye értitek miben egyezik a három említett ember?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  25. Bocsi, nem voltam diplomatikus, de slomi sem volt az,+ irtotta a családomat a viselkedésével! Izraelhez fűződő kapcsolatomat mérgezte, és Zsidó elődeim emlékét gyalázta meg! Nagyon sokat szenvedünk szótlanul a Szegedi Csanád
    Jobbikosaitól+elveszítjük munkánkat, megélhetésünket mert, nem akarunk Zsidókra és Izraelre köpködni.Zavartan mosolygunk amikor Szegedi tanítványai jutnak a közélet vezető helyeire, és nyíltan szidják a Zsidó vallású
    embereket.
    Mi nem számítunk zsidónak De! Zsidóként szenvedünk! Nincstelenné vállunk + mehetünk a vakvilágba. Izraelnek és a Zsidóságnak nem vagyunk elég jók, bezzeg a Csanád és az azt befogadó Slómó az Igeeen ! Ti mit éreznétek? Én nem tagadom meg az elődeimet, de mit tegyünk? Minden reggel a sírás kerülget felnőtt létemre. Mit mondjak a gyerekeimnek? Azt amit a köves Slomó? Nem vagytok Zsidók! Ha meg akartok élni gyalázzátok Izraelt, gúnyoljátok hiszen ezt tanította Szegedi bácsi, és akkor ti is kereshettek 8000- Eurót+ ha gazdagok lesztek betérhettek a Lubavicsnál, és teljes értékkel bíró Zsidók lesztek! Ezért, pár Zsidó élet árán a tiétek rendeződik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (2 szavazatból)
  26. Nálunk élérte a célját! A fiam nem akar Zsinagógába menni!
    Azt mondta ezek gyilkosok! Igaza van? Hogyan tovább?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  27. *
    Állítólag, Köves Slómó a legzsengébb ifjúi korában még a Krisnatudatú Híívők Egyházában kereste az ő istenét. A jelenlegi állása kifizetődőbbnek bizonyult…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  28. “!!!!
    2012. augusztus 23. csütörtök
    03:19
    Köves életrajzából ki tetszett hagyni a Lubavics elötti kor részletezését!”

    Gyerek volt még akkor.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  29. “KORDON BLUED
    2012. október 21. vasárnap
    11:32
    *
    Állítólag, Köves Slómó a legzsengébb ifjúi korában még a Krisnatudatú Híívők Egyházában kereste az ő istenét. A jelenlegi állása kifizetődőbbnek bizonyult”

    Baromság ez is. A testvére krisnás, ő sose volt az. Őskomcsi család volt egyébként, és fiatalon megismerte Oberlandert, elkezdett hozzá járni tanulni. Kisklambó volt még. Nem karácsonyozott húszévesen, sokkal korábban se.már tinédzserként ment ki tanulni Franciaországba, Amerikába, Izraelbe, úgyhogy amiket négy felkiáltójel ír, az is nagy baromság. Soha nem járt a neológoknál, a rabbiképzőbe se. Lehet valakit utálni a szemétségeiért, de azért összevissza firkálni róla nem kell. Jártam én is előadásaira jó régen, ott voltam, amikor rabbivá avatták.Másnak indult ő is. Aztán ez lett belőle.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos