Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Rossz és jó 2012. augusztus 13. hétfő 14:28

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Rossz és jó

Nyilvánvaló, hogy messze elkerülném Magyarországot, ha nem itt laknék, a vele foglalkozó híreket átugranám, a magyarokat némi sajnálattal figyelném, és kedvesen arra biztatnám őket, hogy keressenek maguknak egy olyan országot, ahol nem elmebetegek csinálják a politikát, de mivel magyar vagyok, mindezt nem tehetem meg, illetve csak rossz szájízzel és kellő mennyiségű cinizmussal.

Magyarország egy vacak hely.

A magyar rendőrség a közlemúltban egészen pontosan a lakosság tudtára adta, milyen irányt szabnak a politikusok a jövőnek, megmutatta Devecseren és Ozorán, hogy mi a követendő magatartásforma a fiatalok számára, és mi az, amitől tartózkodjanak.

Ideje lenne észrevenni, hogy a nemzeti együttműködésre a hippik jelentik a legnagyobb veszélyt, a nácik pedig semmilyet, ehhez aztán legyen szíves mindenki igazodni, vagy mehet Hollandiába. Magyarország eddig is csak külső nyomás hatására volt hajlandó eltűrni a szabadságot, de most, hogy Európa meghátrált, a nemzeti erők győzedelmeskedtek, visszatérhetünk a rendes kerékvágásba, ahol cigányokat terrorizálni huncutság, füvet szívni viszont államellenes cselekedet, minek elhárításához géppisztolyos rendőrök kellenek kutyákkal.

A keresztény erkölcs, az keresztény erkölcs, ez az a horgony, amihez a liberalizmus szennyes óceánján hánykolódó gyorsnaszádot Semjén Zsolt beiktatásával hozzákapcsolja az új rend, és akinek nem tetszik, azt majd nyugdíjazzák, vagy tudatosítják vele, hogy nincs helye ezen ég alatt, ahol olyan állócsillagok ragyognak nappal is, mint Pintér Sándor.

A romkocsmáknak vége, a bennük merengő humán értelmiségieknek szintén.

Kétségtelen, hogy a társadalom szempontjából rövid távon sokkal hasznosabbak a nácik, mint a hippik, hiszen egy náci házmesternél ragyog a lépcsőház, este 10 után csak az jön be, aki itt lakik, és a kukák is mindig időben kikerülnek a ház elé, hogy a szállítók elvigyék a szemetet, míg ugyanez hippi házmester esetében nem túl valószínű: a kapu nyitva marad éjszakára, a kuka bent, a lépcsőház meg vagy ragyog vagy nem, elvégre az ember nem robot. Én valahogy mégis úgy gondolom, hogy a náci házmesterek idővel több gondot okoznak, mint a hippik, bár bizonyítani nem tudom, csak egy megérzés, de mintha a történelem során az előbbiek több szenvedést hoztak volna, mint az utóbbiak.

Lehet-e annyira hülye egy politikus, hogy ezt nem látja át?

Lehet.

Gyermekünk tehát, ha be akar illeszkedni ebbe a szisztémába, lehetőleg legyen nyilas szimpatizáns, de minimum elszánt nacionalista, vágassa rövidre a haját, járjon kurultaj fesztiválra, fogyasszon pálinkát, vegyen el feleségül egy nőt, akár meleg, akár nem, igyon pálinkát és részegen ordítsa a Székely himnuszt, miközben veri a nőt.

Fontos még, hogy szakmunkás végzettsége legyen, mert egy munka alapú társadalomban nincs szükség bölcsészekre, évente két hét szabadságát Magyarországon töltse, vagy legalábbis egy hozzánk hasonló idegbeteg országban, de vigyen magával egy Nyirő kötetet.

Mint tudjuk, a francia forradalom környékén valami nagyon félrement Európában, nem beszélve a 68-as kulturális forradalomról, ami meggyengítette a kontinens immunrendszerét, kivetette privilegizált helyzetéből az egyházat, és olyan idiotizmusokat kényszerített ránk, mint az emberi jogok, hogy már a gyereket sem lehet rendesen elverni, nem beszélve a buzik kivégzéséről, a cigányok pofozásáról és a nők szavazati jogáról.

Ennek szerencsére vége: cigányok a cigánysoron, asszony, gyerek verve jó, a melegek örüljenek, hogy egyelőre nincs kényszergyógykezelés, de dolgozunk rajta, a nők pedig szavazhatnak, de csak a Fideszre.

Minden gyönyörű lesz, már látom magam előtt a szemüveges filozófusok buta és megdöbbent arcát, amikor Recsken a kezükbe nyomják a lapátot, és persze megérdemlik, ebben a lakosság nagyobbik része egyetért a kormánnyal, mint ahogy az sem véletlen, hogy a zsidókkal mindenhol baj van, elvégre mi sem az ujjunkból szoptuk ezt a dolgot.

Nem érdemes próbálkozni: Ozora nem, Devecser igen – világos beszéd.

Európára ne számítsunk, mert ha itt, a periférián egy tökéletesen jelentéktelen és értelmetlen ország úgy dönt, hogy a lehető legszarabb hellyé alakítja magát, akkor Európának ehhez egy szava sem lesz, elbúcsúzik tőlünk, megkönnyebbülve folytatja, amit eddig is csinált, és mi végre a magunk urai lehetünk a szokásos orosz segítséggel.

Biztos csak nekem tűnt fel, mert mint már jeleztem, egy cinikus állat vagyok, hogy a stadionokat a múlt évszázadban kiválóan hasznosították a labdarúgáson kívül egyéb célokra is, mint például a tömeges kivégzések és elzárások. Itt szeretném jelezni, hogy ennyi stadion ehhez felesleges, mert a jelekből ítélve annyi normális ember sincs itt, hogy egyet meg tudjon tölteni.

Felesleges volt ez a húsz év, a nyolcvanas évek általános és jótékony alkoholizmusát most sokkal nehezebb feleleveníteni, mintha csak simán folytattuk volna. Bár az kétségtelen, hogy a fekete címkés cseresznyepálinkához képest a fejlődés robbanásszerű, egyenletes és letagadhatatlan.

Egészségünkre.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.5/5 (170 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +196 ( 236 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Rossz és jó, 4.5 out of 5 based on 170 ratings

  • Hozzászólások(30)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

30 Reader’s Comments

  1. Sajnos, remek a cikk, boldogabb lennék, ha tévedne, rosszul látná! Azt egyáltalán nem értem, hogy abból a bizonyos 9 millióból tényleg egy sincs,aki…..?? H.Zs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (44 szavazatból)
  2. Ez is tökéletesen beleillik – tegnap írtam:
    .
    Nem erőszak a disznótor – dehát akkor miért nem látok egy magyar atlétát sem a Londoni Olympia most folyó záróünnepségén? Ott vannak örömtől ragyó fiatal arcocskáikkal, érmeikkel büszkélkedve minden náció tagjai : csak Magyarokat nem látok egyet sem – kivéve egy magyarországi híradón, ahol Debrecenben a Kósa vigyorog, sütkérezik az egyik aranyérmes dicsőségében. Úgy látszik “halaszthatatlan elfoglaltságura való tekintettel nem lehetnek Londonban”, vagyis Egérszegi és Kokó sorsában kell osztozzanak a Diktátor parancsára…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (38 szavazatból)
  3. Fájdalmasan aranyos, végtelenül cinikus, szép, új, fordított világ!!! :))) :(((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (31 szavazatból)
  4. Látod Imre milyen nagyot fejlődött a világ. Gyermekkoromban valahol
    beláthatatlan távoli múltban a legkisebb váltópénz 1 fillér volt. A napszám
    ennek 100-szorosa. Az 1 fillérnek is volt értéke, többféle cikket lehetett
    érte venni. Emliteni sem kell a nemzeti világban 2 db Hunia nevű cigarettát
    adtak érte. Ugyanakkor egy vajas kifli, vagy egygombócos fagylalttölcsér
    20 fillérbe került nehogy túlköltekezzünk.
    Azóta már sikerült elérni a jó forintot. Amikor 1 CHF 2,69 HUF-ot ért.
    Sajnálom, muszáj többször megemliteni változó világunkban.
    Hiszen most már olyan nagyra nőtt a életszinvonal, hogy a svájciak
    pénzét már közel százszor annyi forintért is meg tudjuk venni.
    Ráadásul a legkisebb váltópénz értékét 1 fillérről 5 HUF-ra sikerült
    feltornázni. Vagyis 500-szorosára. Mégsem lehet érte semmit vásárolni,
    de ha csak az hiányzik, akkor mást sem.
    Természetesen a Huniával együtt visszajöttek az időközben nyilassá
    álcázva átváltozott hunok is, de most már teljes valóságukban. Tisztelik
    a hagyományt. Lépten nyomin bizonygatják, hogy nem felejtették el a
    háború előtti “zamatos” magyar kifejezéseket és a mindennapi zsidózást.
    A hagyományos feketébe visszaöltözve, hiszen igy segithetik a
    rendőrséggel kölcsönösen egymás munkáját.
    Hagyománytiszteletükről már több helyen elég láthatóan bemutatkoztak
    Ozora és Devecser előtt is. Láthatóan nagyot fejlődTEK mára.
    Hiszen már a TV-ben is bemutatkozott a terror ország-világ előtt.
    Sajnos csak nagyon kis kővel sikerült saját vezetőjük fejét eltalálni.
    IGY MOST A RENDŐRSÉG HIÁBA KERESHETI A TETTEST.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (40 szavazatból)
  5. Most meg Efraim Zuroffot riogatjak…Errol irtam en is angolul.
    http://drmandler.wordpress.com/2012/08/13/hunting-the-nazi-hunter-hungary-may-go-after-efraim-zuroff/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (13 szavazatból)
  6. Imre, és a barna címkés kisvárdai barack, amiért a testvéri Csehszlovákiában mesés összegeket fizettek, ha sikerült átcsempészni a testvéri határon? Hol vannak már azok a daliás idők?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  7. …..max egyet ertek(y)…
    “Gyermekünk tehát, ha be akar illeszkedni ebbe a szisztémába, lehetőleg legyen nyilas szimpatizáns, de minimum elszánt nacionalista, vágassa rövidre a haját, járjon kurultaj fesztiválra, fogyasszon pálinkát, vegyen el feleségül egy nőt, akár meleg, akár nem, igyon pálinkát és részegen ordítsa a Székely himnuszt, miközben veri a nőt.”….na ebbol es hozza hasonlokbol nem kerek…..es nem is aszisztalok SOHA……….Peace!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (29 szavazatból)
  8. Na igen!
    Ha nem lett volna ez az egész 68-as baromság, meg Amerika sem akart volna mindenbe beleszólni, akkor nem kellene hallgatnunk az olyan hippi zenészeket, mint a Jimi Hendrix, meg a Pink Floyd. Ellenben a kitüntetett Ákos, az Egészséges Fejbőr, vagy a Kárpátia nemzeti rockjára lazulhatnánk, Fási Ádámról és az ő Zsülikéjéről nem megfeledkezve.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  9. Pillanatokon belül visszajön a lakónyilvántartó könyv, a házmesterekhez, amelynek van egy megjegyzés rovata, amit a házmester tölt ki, és ott véleményezi a lakót, és családját!Valamint elkezdődik, (ha már el nem kezdődött), a sürgősséggel kivizsgálandó becsületes névtelen feljelentések sora. Meg a kivizsgálást követő éjszakai fekete autók érkezése.
    Inkább, én is maradok annál, hogy messze elkerülöm Magyarországot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (30 szavazatból)
  10. Nagyon jó cikk, szuper kommentekkel, csak arra nincs válasz, hogy mit csináljon az a barom, aki már túl öreg, hogy elhúzzon innen. Én utálom a nemzetiszín fasisztákat, és a színvonaltalan gagyi dolgokat, de kénytelen vagyok eltűrni, mert mindenki csak a vállát vonogatja. Hát abból pedig nem lesz semmi! Birkák beeeeeeeee beeeeeee

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +33 (51 szavazatból)
  11. Köszönöm, hogy olvashattam. Különösen a magyar férfi leírása tetszett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (18 szavazatból)
  12. Tegyük élhetővé !

    Nem értem miért kell fiatalok, népszerű szórakozó helyeit megszüntetni (nem vagyok kábítószer barát, de a Z-pardont, Riót a Petőfi hídnál már megszüntették, ezek nem is erről voltak ismertek), feloszlatni, belügyileg vezetve tőnkretenni. (maffiának a legjobb bevétel a kábítószer terjesztés. Pintérék razziáztak a Hajógyári-szigeten , Ozorán, reménykedjünk, hogy Olajos Sanyi és 50L-Házipálinka Viktor nem új “termelő” üzletágban kívánnak terjeszkedni )
    Ha nem ez a valódi ok, akkor csak a Gratzi Akkumulátor Feltöltő fehérköppenyesek tudnák megmondani, hogy mi a baj az ifjúsági tömegrendezvényekkel, ahol a fiatalok inkább az ellenkező neműekkel, a barátokkal , az alkohollal , a zenével, a tánccal vannak elfoglalva. Még ha sokan is vannak, nem fognak fél-részegen egy átbulizott éjszaka után kormányt dönteni.( De ha nem hagyják őket szórakozni, talán elöbb-utóbb odacsapnak. )
    .
    Tehát már ismerjük a kormány egyik gyengéjét, retteg a tömegtől. Ha nem akarjuk, hogy jól érezzék magukat, tömegbe kell verődni, tömegben kell egyszerre morgolodni, fütyülni, kiabálni.
    Gondolatomat alátámasztom a januári Operabálnál történtekkel, az embereket kordonokkal kinyomták a járdára, vászonnal takarták a rálátást az emberekre a Kedves Vezető elöl.
    Tehát összefoglalva, egy beteg embert 1-2 hónap alatt ki lehetne készíteni teljesen ,törvényes , demokratikus keretek közt csak ÁLLANDÓ TÖMEGNYOMÁS alá kell helyezni a pszhihéjét , minél sűrűbben, minél váratlanabbul.
    Aug.20-i ünnepség után minden alkalmat meg kellene fogni . Ha vidi mecsre megy , a lelátokon, ha nem férnek be, akkor a stadion körül túlüvöltve a bentlévő 10000 szurkolót.
    Parlamenti ülésnap – átövöltve a történelmi falakat.
    Jó lenne, ha szeptember első felében Budapesten megrendeznék a hajléktalanok napját ! Jöjjön minden hajléktalan az országból egyszerre a Kossuth térre !! Miskolcról is oda lehet érni kb. 10 nap alatt. Jöjjenek sokan, mi akik még dolgozunk, vigyázzunk rájuk, ha kormányzati vagy belügyi túlkapás éri őket jelentsük fel a kormányt az EU-ban ! Ezt viszont meg kell szervezni. És a lakással rendelkező éhezők is jöjjenek !!

    Következő héten “ünnepelhetnének” az elbocsátott közalkalmazottak, a rá következő hetet adjuk a munka világába visszatérőknek, .. és így tovább.(remélem szerveződik, én nem vagyok nagy szervező)
    És ha már sokszor vagyunk sokan, akkor elöszőr finoman jelezzük , hogy a média – a közpénzes ! – beteg, gyógyításra szorul.Tudjuk gyógyítani.
    .
    . tudjon a tüntetésről sorozatról mindenki, ez is megérne egy országos kérdőív felmérés árát!
    .
    Ha a kormányzó hazug kollégista maffia nem védekezik, el lesz söpörve. Ha hazudozik , a tömeg fel lesz ingerelve.

    Ha a tömegre támad,vagy a Újpest Ultrákkal, Vónáékkal provokál akkor nemzetközi botrány, felgyorsított önbuktatás, esetleg fülkeforradalmárok lincseléselése következik be.
    Szerintem fel kellene pörgetni az eseményeket, hogy utána a Szabad Magyarország fellélegezzen, hogy tovább élhessen, fejlődhessen – amitől most néhány tucat tehetségtelen megakadályozza, akik a díszletváltásnál hatalmat, INFORMÁCIÓT kaptak.
    Akkor 89-ben sokan azt sem tudták mi az a szabadverseny, mi a demokrácia, hogyan kell megvédenie a demokráciának saját magát a szélsőségekkel szemben . * Az ellenzékieket sem ismerték az emberek.

    .
    Szerintem fel kell gyorsítanunk a regnálók bukását aktivítással !
    Fel kell gyorsítani, mivel minél hamarabb kezdjük meg az ország gyógyítását, annál hamarabb ÉS KÖNNYEBBEN leszünk túl a fertőző kóron. Nató beavatkozás kiprovokálásáig nem mernek elmenni.

    89-ben nem tudta a nép, hogy kinek adja a kormánykereket.
    Most már tudja ! Most tudja , hogy kiknek nem !
    Most utána tud nézni, hogy a jelöltek mit teljesítettek az elmúlt években , milyen elvek mellett kötelezték , vagy nem kötelezték el magukat, milyen volt a polgári életük…
    HATALMAS ELÖNY ! INFORMÁLTABB a nép , és gyorsan tud informálodni mint bármikor.
    Okosabbak vagyunk.
    .
    Később, ha felállt az új kormány és működik , akkor :
    pl. gyorsan , olcsón tud közvéleménytkutatni – ha erre van szüksége az információs társadalmától Interneten keresztül (és bármely elmaradottnak ad lehetőséget ebbe a társadalomba belépni, tesz is érte)- , de minden döntést szigorúan szakmai alapon kezel , de emberiességgel.
    .
    Manapság minden szakmai kérdés át van politizálva. Meg kell fordítani, ha egy kérdés még politikai, akkor tovább kell boncolgatni és le kell bontani szakmai kérdéssé. (mivel nem akarunk oligarchákat, közgépeket támogatni, erős, élhető országot szeretnénk. Ezt még az Alkotmányba is cserélhetőnek tartanám a szent-korona helyett)
    Tehát a kis számú vezetőség szakmai alapon hoz döntést, aminek politikai következményeit (bármikor lecserélhető) nekik vállalni kell.
    És amíg a gazdasági romeltakarítás folyik-átmeneti években-, addig nemzeti konszenzus alapján történjenek meg a megtermelt javak elosztása .

    .
    És ott lesz az erő (nem a vezetőben, hanem a magyar népben). Fél-ázsiai horda szellem helyett , egész-Európai polgári öntudat, műveltség, kultúra , hagyományőrzés.
    Mivel az ország vezetését mindig a legjobbak vállalják , -és közben a firkászok és a polgárság vadássza a korrupciót- természetessé válnak az egyre magasabb fizetések is.
    .
    Lehet ilyen apró dolgokon fog elkezdődni – jelenlegi nagymagyarország matricásoknál- , mint szabad átjárás a kultúrák közt, környező népek életének megismerése már az általános iskolában ?

    * Hajcihő írásait érdemesnek tartom tanulmányozni e téren

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (31 szavazatból)
  13. Tegyük élhetővé !
    2012. augusztus 13. hétfő
    20:27
    “* Hajcihő írásait érdemesnek tartom tanulmányozni e téren”
    .
    Érveivel szemben nem sok az esélye senkinek. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  14. Igaza van dakotának!
    Sok ember kimenne az utcára, ha lenne erő, ami összefogja őket. Az ellenzék gyenge hangú nyekergése nem elég, nagyon el sem hallatszik az emberekig. Maximum arra való, hogy esetleg a későbbiekben hivatkozhassanak rá,: – Mi mondtuk.
    Az ellenzék az emberekre vár, hogy menjenek az utcára, az emberek meg az ellenzékre, szervezze meg, álljon az élükre. Amíg így nézegetünk egymásra, a kormány röhög, mert röhöghet a markába.
    Itt ugyan vannak cikkek amelyek jól megfogalmazzák a lényeget, ami ma Magyarországon van, és igen jól követik mivé alakulhat. De ez önmagában kevés. Kevés, mivel nem elég beszélni róla, hanem tenni kellene valamit. Ehhez viszont politikai erő kellene. És ez az, ami nincsen. Ha lenne egy karizmatikus erő, ami megindulna, hamar feduzzadna.
    -
    Akik viszont nyüzsögnek, sajnos a szélsőjobb. De mivel erőt mutat, nő a tábora. Még akkor is nő, ha ez öngyilkos lépés. Talán ezt is fel kellene mérni az ellenzéknek, hátha megnézik, és észreveszik, nem nőtt oda a nadrág a székhez.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (13 szavazatból)
  15. A magyarok többségét szerintem megtéveszti az össze vissza beszéd. Orbán már annyi mindent mondott és annak ellenkezőjét is, h ember legyen a talpán aki kiigazodik rajta. Közben a háttérben , folyik a nagy pénzek lenyúlása. Talán a nehezebb időkre készülve. Nagy kérdés lehetséges lesz e Orbán bukása után ezeket a vagyonokat megtartania? Mert ugye akik birtokolják ezeket a jogokat jajgatni fognak, ha az állam ezeket vissza akarja venni tőlük…. Mi lesz itt még?
    Szinte hihetetlen amit Orbán és csapata művel. S nem tud ezzel semmit kezdeni az EU? A volt ügyész államtitkár mondja, kartelleztünk, na és akkor mi van??? Oszt jó napot! Van ennél lejjebb???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (15 szavazatból)
  16. gets:
    igaz is :
    Hová tűnt Hajcihő?
    Úgy volt hogy sörözünk egyet.
    ( Igazi gróffal még úgysem söröztem ! )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. “Van ennél lejjebb???”
    Van.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  18. Geyza
    2012. augusztus 13. hétfő
    21:52
    Szerintem a dkp.hu-n gyakrabban ossza az észt, biztos ott nagyobb a szükség – elkél a segítség. :D
    Arra a fórumra ritkábban járok, mert többen elhajlanak a nyalizás felé. :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  19. Az élet már csak ilyen az elmúlt nyolc évben tömegek skandálták, hogy GY. takarodj, de ők is a Fidesz köpönyegéből bújtak elő. Azért azt nem várhatja senki, hogy normális átlagember üvöltözzön az utcán,mint a sakál. Ezt tudja ez a fidesznyikhaj bagázs. Orbán valóban össze-vissza beszél, de egyre nincs felkészülve, hogy hamarosan eljön az idő, amikor kenyeres pajtásai már nem csak masírozni szeretnének, hanem kérni fognak a hatalom kenyeréből, amennyiben nem kapnak, majd vesznek belőle.
    Többek között ezt a “kérelmet” megelőzendő is segíti a diktatúra egyre gyorsuló kiépülését. Orbán tudja, hogy törvényes, demokratikus úton már képtelen lenne megnyerni a következő választásokat,ezért semmi se drága. Egy dolgot hagy csupán számításon kívül a mi -cseppet se kedves- vezetőnk, hogy nem nőnek a fák az égig !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  20. Zicherman István (Patek)

    Imi, hombre! Hát, nem tévedtem benned! Bár már évek óta nem találkoztunk, kedves kollégám, de epés nyelvezeted, tele jóízű cinizmussal még nem a múlté. :)
    Nagyon nagy jókedvvel és bőséggel olvastam cikked, és rákérdeznék: mit szólsz egy orosz és lengyel-nyelvű fordításához? Szakmány munkában összedobom, ha rábólintasz. Üdvözlettel: volt kollégád és írótársad. Patek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  21. Ez fájdalmas leírás, és legnagyobb pechünkre (már akiére) tökéletesen igaz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  22. hozzászólás egy másik fórumról.

    frontember876
    NEM fogalmazunk meg olyan véleményt, ami arra irányul, hogy egy szintetikus fesztiválon szegény békés fesztiválozók. Nem kevés személyes ismerősöm van lent most is. Nem kevés olyan közülük, aki hippi közösségben él tizen éve. És ők mondják, hogy igazából a rendőröknek volt igazuk (!!!). Mert ami most ott ment, az durvább volt, mint bármi, amit eddig láttak. Úgyhogy nekem itt ne jöjjön senki a rendőri fellépés hibáival, vagy azzal, hogy túlzás volt. Túlzás az (mondom ezt junkie-ként), hogy a 2 éves gyereket beengedi a szervező (flower-powerre hivatkozva), és anyuka szétbaszva fetreng a fűben a gyerek mellett. Aztán ha jön a rendőr, akkor az geciség.

    5. Volt olyan árus, aki 6 éve ott árul, és most húzta fel a rendőrségi mellényt. Évek óta figyelték őket. Ha a cikk arról szól, hogy lófaszt volt titkosszolgálati módszer, és erről mindenki tudott, akkor miért van meglepve mindenki, hogy elkapták őket? Ha mindenki tudta, és ez ennyire nyílt titok volt, akkor mire ez a felháborodás, hogy lecsaptak rájuk? Akkor miért nem állnak oda férfiként, hogy kérem, ezt mi nyíltan toltuk évek óta, most rábasztunk, dehát ez törvénytelen, tehát jogos?

    Simán lehet engem sértegetni, meg baszogatni, hogy primó vagyok.

    Ameddig a kommented nem tartalmazza azt a mondatot, hogy aki ketamint, lsd-t, szintetikus szemetet árul, amibe bele lehet halni, az pusztuljon, addig drogos fesztivál ügyben a hozzászólásod érdektelen és irreleváns. Azután lehet rendőrről, fesztiválozóról, államhatalomról és bármiről moralizálni, hogy ez a része tiszta, egyértelmű, és vitán felül áll.

    Egyébként ez mikori kép Paráról? Mostanában mintha jobb bőrben lenne ennél! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  23. sok igazság van ebben a cikkben.
    nincs ellenzék, legalábbis olyan, ami mögé jó szívvel beállnék.
    ellenben mindenki ugat a fotelból, hogy mit és hogyan kéne.
    de senki, senki sem veszi a fáradtságot, hogy csináljon is valamit.
    nyilvánvaló, hogy miért – még van munkája, még van keresete, jó esetben családja is, akiket eltart, nincs ideje megváltani az országot.
    senkinek nincs rá ideje, energiája.
    akinek meg van, az gyorsan elhullik és lesz belőle sifferandrás meg tökömtudja milyen fajankó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Vona-t Gábor koalíciót ajánlott a Fidesznek….
    Úgy gondolom, a két pofon már kevés lenne, pofonfa alá kellene állítani őket és jól megrázni, akkor sem fog már több szavazót veszíteni, de morzsáját a tisztességnek még talán menthetné a vezér.
    Ha már kicsúszott a kezéből a gyeplő, akkor ezeket nem állítja le senki, ettől
    Magyarország kerülhet a pofonfa alá….és már megint a jobboldal alatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  25. Maga zseni, kedves P-K-I, ezt már egyszer személyesen telefonon is mondtam, amikor Novák Zsófit kereste és én vettem föl(a mamája vagyok), ezt a szöveget óriásplakátokon kellene terjeszteni és az iskolában tanítani, legalább valami jó is lenne ott.
    Hajrá!
    Üdv
    ZMF

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. csakén

    Mikor ajánlotta azt a koalíciót?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  27. Na, most, Amerikában viszont már nem csak hogy verik, de a nyílt utcán le is lövik a békésen betépett késes négereket. Most jobb? Orosz tüntető kislányoknak, akár punkok, akár nem, három év néz ki per fő. Szerintem abszolút optimum, ha maradunk a Vezér szereteténél, megisszuk a cserkót, és elbutulunk élesbe’.

    Ehhez nagy segítséget ad nekünk az a Budai Pislogós Gyula barátod, Imre!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  28. zoli: sajnos nem írtam le azt a tegnapi cikket, sem a címét, sem azt, hogy hol olvastam (általában amiről hsz-t írok dokumentálom). Most, hogy rákérdezett el kezdtem keresni, de már nem találom!
    Tegnap így jártam a Budais cikkel is, olvastam, hogy Budai azt mondta: igen kartelleztünk, ha az EU-nak nem tetszik forduljon Strasbourghoz vagy ahova akar. Ma már nem találtam ezt a mondatot. Van ilyen…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  29. Kedves ZOLI és CSAKÉN
    .
    VONA – ORBÁN = Czája – Peczárszki

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  30. Azon túl, hogy jó mindezt leírva látni, mert az ember nincs tök egyedül a véleményével, nem nyújt semmi újat ez a cikk. A fűvel van egy probléma, hogy olyan cselekvőképtelen lesz tőle az ember. Vagy szorongó. Valahogy nem biztos, hogy egy füvest annyira érdekelnek a közügyek, mint egy nácit. És, ha ez így van, továbbra is szopatható, mert nem lesz képviselete. Ez a lényeg. Ha lenne képviselete a spanglisoknak nem szopatná őket a rendőrség. Szó sincs itt semmilyen világképről a rendőrség tekintetében. A ragyogó Pintér Sándor, olyan, mint az a fater, aki annyira fél a nagyobbik fiától, hogy, amikor az visszapofázik neki, inkább belerúg az öcsibe, annak úgysincs semmi ereje. Egyszóval a füvezésnek ebben az országban az a legnagyobb hátránya, hogy olyan helyzetbe hozza az füveseket, hogy nem füvezhetnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos