Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Álmukban is hazudnak 2012. augusztus 23. csütörtök 15:04

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Álmukban is hazudnak

A magyar embereknek olyan az uborkaszezon, mint svájci óvodásnak a karácsony: egész évben erre várunk, és mindig megkapjuk, amit akarunk, például hetekig nem kormányoz a kormány, ami ugyan nem jelenti azt, hogy a dolgok jobban mennek, de legalább ideiglenesen nem is lesznek rosszabbak. Legalábbis így volt eddig, de idén csak nem akar uborkaszezon lenni, hiába biciklizik a miniszterelnök a Fertő-tő osztrák partján, Navracsics és Kósa akkor is nyilatkozik, arról nem is beszélve, hogy ilyenkor Semjén Zsolt vezeti (kvázi) az országot.

Navracsics általános miniszter például a totalitárius rendszerekről filozofált, egészen konkrétan arról, hogy míg Csatáry ügyéből villámgyorsan nemzetközi hír lett, addig Biszku Bélával nem akar foglalkozni a világsajtó, pedig a kommunizmus bűnösei itt élnek köztünk, csak Nyugat-Európa és (ezt már csak én teszem hozzá) az Egyesült Államok nem elég érzékeny a komcsik bűneire, miközben a nácikat üldözi.

Milyen igazságtalan ez, amikor a Fidesz kormány éppen a kommunisták ellen harcol, és a nácikat eltűri, bátorítja, néha megfeddi. Ebből is látszik, hogy a Nyugat hanyatlik, Navracsics miniszter viszont éppen ellenkezőleg.

Elvártam volna tőle, hogy megemlítse: Gyurcsány Ferencet sem ítéli el eléggé a Nyugat, pedig a Fidesz, és a vele gyakorlatilag szinkronban, ám láthatatlanul mozgó KDNP minden nagykövetségen leadott egy listát, amiben világosan leírták a bűnösök nevét, és elvárták volna ezen országoktól, ha már szövetségesek vagyunk, hogy beszálljanak a Fidesz választási kampányába, esetleg pénzzel is támogassák azt.

Hülye Nyugat, hülye nyugatiak.

Navracsics azt szeretné, ha a létező szocializmus vezetői, haszonélvezői és celebjei ugyanolyan megítélés alá esnének, mint a nyilasok és nácik, ami legitim álláspont, csak akkor azt nem értem, hogy miért bújtatja a pártja a besúgókat, miért teszi lehetetlenné az ügynökakták megismerését és miért alkalmaz fekete öves komcsikat, ha a pillanatnyi helyzet úgy kívánja?!

Természetesen csak tréfálok, mert pontosan értem: szükségük van komcsikra, besúgókra, ahogy nácikra és nyilasokra is, elvégre több lábon áll a nemzeti együttműködés rendszere, csak az a kár, hogy mindegyik láb büdös.

A műveletlenség és a butaság szériatartozék a Fideszben, de éppen Navracsics az, aki ebből a szempontból kilógott a sorból, úgyhogy érdekelne, hogyan számol el esténként önmagával, lelkiismeretével és miket mond neki a belső hang, amikor szembesül valamelyik ordas hazugságával vagy igénytelen és primitív propagandahazugságával (nem érdekel, csak úgy mondtam).

Kósa Lajos, ahelyett, hogy nyaralna, vagy csak hallgatna otthon, azt magyarázta egy másik műsorban, hogy milyen nagyszerű dolog is a választói regisztráció, mivel a határon túliak nem rendelkeznek magyarországi lakcímmel, és így átláthatóbb, egyszerűbb és logikusabb lesz a rendszer. Arra a kérdésre, hogy miért nem csak nekik kell feliratkozni, ha szavazni akarnak, azt válaszolta, hogy mindenkire vonatkoznia kell a szabályoknak, egység, szépség, egyebek.

Kósa Lajos sem ostoba, csak egy cinikus nihilista, aki nyilvánvalóan jól szórakozik saját és társai baromságain, viszont kiválóan megél ebből, miközben néha előugrik és nyilatkozik egyet.

Logikáját követve elég érdekes helyzetek fognak kialakulni Magyarországon, mivel ha például Szabó Béla, balmazújvárosi lakos megfázik, akkor az egész rohadt országnak Aszpirint kell szednie, míg ha Nagy Ilonka (Nyékládháza) tetováltatni akar a derekára valami tartósat és szépet, akkor Zalaegerszegen is retteghetnek a nagymamák. Kósa Lajos magyarázata hülyeség, maga is tisztában van a helyzettel: ki akarják rekeszteni a bizonytalanokat, a fiatalokat és azokat, akik a választások előtti napokig hajlandóak megfontolni döntésüket, mivel – szerintük – ez most a Fidesz érdeke, aztán ha jövőre ez megváltozik, akkor nem lesz regisztráció, de lesz helyette kék cédula, nyílt szavazás, cseréptörés, harminc éves ciklusok, ami éppen jön.

A regisztráció meg fog bukni, ha nem is az Alkotmánybíróságon, de legkésőbb Strasbourgban, és szerencsétlen MSZP fizetheti a kártérítést azoknak, akik emiatt nem tudtak szavazni, ám az sem lehetetlen, hogy különadót kell kivetni. Kósa Lajos nem okosabb Sólyom Lászlónál általában sem, de jogi kérdésekben egészen biztosan, úgyhogy amit csinál és mond, az alamuszi ködösítés csupán, hiszen az egykori köztársasági elnök – nyilvánvalóan megrettenve attól a párttól, amit rászabadított az országra, amikor úgy gondolta, ahogy most nem gondolja – világosan megmondta a frankót.

Miközben uborkaszezonnak kellene lennie, nyaraló politikusokkal, unalmas hírekkel, megmentett kismacskákkal és hőségriadókkal, balatoni riportokkal, valamint napozó színésznők képeivel a címlapokon. De már ezt a kegyelni időszakot is elveszi tőlünk a kormány, mert hiperaktív, mint minden mániákus elmebeteg. Akkor is ront a helyzeten, amikor pihenhetne, hátha valami megváltozik, hátha holnap már nem lehet elbarmolni azt, amit ma még el lehet.

Aztán hirtelen ősz lesz, a nagyágyúk visszajönnek a fővárosba, és mondanak valamit, amitől ez az időszak is nyugalmasnak tűnhet. Alig várom már Matolcsy első megnyilatkozását a paleoasztronautika témakörében, esetleg megszórva némi gyógynövénytannal. Csak abban bízhatunk, hogy képeskönyvet nézeget, mert azt nem tudja felböfögni.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (67 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +97 ( 105 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Álmukban is hazudnak, 4.7 out of 5 based on 67 ratings

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. VÉGRE!
    Már napok óta nem tudtam hülyén vigyorogni a napi kínokon.
    Az állatszipológusok szerint a majmok is félelmükben, kínjukban vigyorognak.
    Köszönöm PKI!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (44 szavazatból)
  2. Para nem parázik ezektől a csótányoktól,ezért csípem!
    Szép napot Imre!:-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +38 (46 szavazatból)
  3. Kedves Para
    Jol esett ez a cikk is.
    Köszönöm.

    Csak mellékesen. Ez az utolso egyetlen hely, amit még érdemes
    olvasni.
    Hála érte a fent tartonak.:……

    ….Egy külföldre szakadt magyar.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +42 (50 szavazatból)
  4. Para, te nem változol! Igaz, a helyzet sem, eltekintve az állandó fokozódástól. Szerintem álmodban is zseni vagy. Egy kritikai észrevétel: Ha jól emlékszem, a Gyalog galopp mondat – legalábbis a magyar fordításban – így hangzott: Hülye angolok, angol hülyék! Tehát a te mondatod is cizelláltabb lenne “Hülye Nyugat, nyugati hülyék!” – formában. Ezt csak mint önjelölt lektor írom, remélve, hogy még megérjük egybegyűjtött írásaid megjelenését.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  5. Jó volt olvasni és nagyon rossz is.
    Ez úgy borzasztó, ahogy van!
    Az jutott eszembe, hogy a büdös lábak is a hozzá tartozó fejtől bűzlenek. (És nem a lábfejre gondolok!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +37 (43 szavazatból)
  6. Jó cikk. Akkor is szerettem az írásait, amikor még csak nyomtatásban olvastam anno.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (22 szavazatból)
  7. Para barátunk mindig jó.Keserű,kedvetlen,.de milyen is lenne? Bátor ember és ez itten nagyon nagy szó.Ráadásul okos és szellemes. A legjob pesti fajta.Ma már kiveszőben lévő.De azért -élünk ám még cimbora.Sok mindent átélünk együtt.Végül miénk a győzelem -csak közben – ahogy Cicero mondja – rámegy az életünk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +31 (39 szavazatból)
  8. Parák – hál´ Istennek – mindig voltak, és mindig lesznek. És a Parák nem paráznak (bocs az “ócska” szóviccért…) Parák akkor is lesznek, amikor a jelenlegi büdöslábúaknak már a nevét is elfelejtik, amikor a csuti paranoiás (akinek jó hosszú életet kívánok) egy 4×4 méteres, gumifalú szobában rója majd öles léptekkel fel és alá, és olyanokat motyog maga elé, hogy “NENYI”, meg “szabadságharc”, vagy “elmúltnyócév”, esetleg “hajrámagyarországhajrámagyarok”…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +34 (38 szavazatból)
  9. A kommentek értékelését végignézve teljesen nyilvánvaló:
    Valaki belépett, és válogatás/gondolkodás nélkül mindenhová klikkelt egy negatívot.
    Könnyen lehet, hogy az illető magát a cikket sem olvasta el.
    Minden esetre oda is mínuszolt egyet.
    Aberrált ember, ha ez neki örömet, kielégülést okoz.

    Tessék ezt is lehet „unlike-olni”! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (33 szavazatból)
  10. joti: ez egyfajta szellemi (?) maszturbáció. Ez legyen a legnagyobb öröme a trolloknak… :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  11. Megszoktuk…
    Kell nekik ennyi sikerérzés.
    Többjük se legyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  12. joti
    Ezeknek a narancskegyeknek is élni kell valamiből. Úgy látszik 5-kor vagy 1/2 6-kor lejárt az ügyelete (vagy most vacsizik) mert téged eddig még nem mínuszolt.
    Egyébként meg Róna Péteren nem szoktam röhögni, de most lehet: így kell kulturált módon a földbe döngölni Orbán cs tsai Zrt-t:
    http://atv.hu/cikk/video-20120820_rona_peter

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (28 szavazatból)
  13. kekec: Róna Péter tapasztalt közgazdász. Olyasmi, mint Matolcsy, csak egy ici-picit más. Ő ugyanis érti azt, hogy mit mond Matolcsy, csak éppen megérteni nem tudja, lévén az érthetetlen. Matolcsy ezzel szemben nem érti, mit mond Róna, lévén az neki megérthetetlen… :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +29 (35 szavazatból)
  14. te kekec, nekünk pechünk van, visszajött a Narancsfütyi a vacsorázásból és úgy hányja a mínuszokat, mint semjénzsóti a keresztet… :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  15. Observer – de én vezetek bebebe!
    Na akkor még egy (úgy látszik, hogy az ATV-n egyre szókimondóbbak az interjúalanyok, így rég nem komcsizták le Orbánékat – az egyéb hülyének tartásról már nem is szólva! Ha elolvassák, legalább okulnak (vagy sem, de hát a képességeiről senki sem tehet, bár még a debilek is szorgalommal képezhetők)
    http://atv.hu/videotar/20120823_mikor_kerulunk_ki_a_bovlibol

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  16. Mostanában már én is csak ezeket az oldalakat olvasom,mert itt őszintén beszélnek arról,amiről a hazámban nem mernek,mert mindenki megfélemlített.
    Köszönöm Parának is a sok értelmes elemzést,bárcsak jönne már valaki,aki leváltja ezeket a tetveket és minimum a Hágai Nemzetközi Bíróságig tuszkolja őket,mert amit ez ellen a nép ellen elkövettek,az már eddig is kimerítette a népirtás fogalmát. /Miért is titkosak az öngyilkossági adatok???/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (21 szavazatból)
  17. és mára búcsúzóul:
    http://kuriros.blogbox.hu/2012/08/23/feljelentes/
    (Orbán levél útján elkövetett zaklatástól eltiltásáért)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (19 szavazatból)
  18. “Aztán hirtelen ősz lesz, a nagyágyúk visszajönnek a fővárosba, és mondanak valamit, amitől ez az időszak is nyugalmasnak tűnhet.”
    .
    Amióta a kormány nyaral, a nyugati valutákhoz képest száguld a forint. Ha visszajönnek, majd mélyrepülésbe kezd újra. Visszaszámlálás indul…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  19. Szerintem még az álmuk is HAZUGSÁG!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  20. Ez egy nagyon jó írás.GRATULÁLOK!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  21. Kedves Szász István és Mindenki!
    Hogy Para-Kovács keserű és kedvetlen volna?! Javaslom, hallgassák a Klubrádión hétfőnként 10-től délig. Egyszerűen frenetikus. De nem akarom polírozni, meg kell hallgatni.
    http://www.klubradio.hu/index.php?id=223
    Gratula, innen is!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  22. Ez egy nagyon jó írás?
    Egyszerűen nem értem egy nyelvet beszülünk egy országban élünk
    Ismerjük a történelmünket
    Tényleg egyforma bánásmód jár azoknak akik a kommunizmus ideje alatt embereket halálra ítéltek mint a náciknak.
    Ma már alig van olyan ember akit ne lepleztek volna le náci bűnei miatt az a szerencsétlen öregember, ott se volt amivel gyanúsítják, mégis az ajtaja előtt tüntetek külföldiek magyarok egyaránt, ezzel szemben mi történt a másik oldalon Biszku Bélával vagy Mansfeld gyilkosával akik valóban igazi főszeplői voltak a rendszernek?
    Semmi nem jöttek külföldi újságírók, senkit nem érdekel.
    Elvannak ezek az emberek a Rózsa- dombon a hatalmas nyugdíjukkal, nem bánták meg. Még mindig azt gondolják jól cselekedtek…
    Azt gondolom, Magyarország helyesen bánik a náci diktatúra szereplőivel, de ugyanakkor a kommunizmuséval közel sem.
    Még mindig köztünk élnek megbújnak és szennyezik a lelkünket,
    de sajnos a cikk szerzője és a többi reagáló ezt úgy látszik nem így látja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -17 (19 szavazatból)
  23. Hát igen. Kísértetiesen visszajön a “komenista” múlt, amikor a rádióban televízióban hallottuk valami párt, vagy állami ember süketelését, röhögtünk, vagy téptük a hajunkat a nyilvánvaló hazugságok , izzadságszagú magyarázatok, eszement eszmefuttatások, tenyeres talpas blődségek hallatán. Semmi nem változott. Visszajött a hazug világ, a debreceni, pápai, felcsúti és többi paraszt nem arról beszél amikor megkérdezik, miért nem aratnak, már pereg a napraforgó, hanem arról, hogy a magyar kormány tisztában van a mezőgazdaság helyzetével, megfelelő gépek állnak rendelkezésre, beleírták az alaptörvénybe az aratás megkezdésének napját, megkérdezték a zembereket is erről, a szocialisták, meg az Eu ebbe ne szóljon bele, különben is az elmúlt nyócévben ennél sokkal jobban pergett.
    A hülye pógár meg csak nézi ezeket a “zufókat”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  24. Ez a Navracsics vagy nagyon hülye, vagy pedig nagyon aljas. Én ez utóbbira tippelek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (18 szavazatból)
  25. Kekec: ez szép volt, köszönjük!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  26. Ahogy olvasom ezt a cikket nekem úgy tűnik egyre többen lesznek azok akik nevén nevezik a dolgokat. A minap Gere Ádám az ATV-n lekomcsizta a Fideszt és kormány helyett azt mondta, hogy “ez a társaság”. Amikor a riporter rákérdezett, hogy a Kormányt nevezi -e “társaságnak”, azt válaszolta, hogy igen, mert nem érdemlik meg, hogy Kormánynak nevezze Őket.
    Matolcsy-ról egyszerűen annyit mondott, hogy a közgazdaságról semmit sem tud.
    Hát ilyen egyszerűen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (17 szavazatból)
  27. Kekec! A kuriros.blogbox.hu-hoz:
    Feljelentés-kiegészítés:
    Fent nevezett Orbán Viktor (foglalkozása miniszterelnök) a postai úton való zaklatásomat ráadásul az általam, és sokunk által befizetett pénzből valósítja meg, tehát a sikkasztás, hűtlen kezelés cselekmény is terhére róható.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  28. Valamelyik hozzászólásomban már én is kétejemet fejeztemki a Matolcsi közgazdasádtani tudományával kapcsolatosan.
    Ami pedeig a Navracsics urat illeti,ő tudja miért védi a nácizmust.Arról mélyen hallgat,hogy ő is a létező szocializmus haszonélvezője vólt,ugy mint a többi FIDESZ.vezérek.Hiszen valamennyien a létező szoc-ban tanulhattak ,ingyen és ugyan ott töltöttek be jól kereső állásokat,sokan pártfunkcionáriusok,tehát “jó elvtársak”is voltak.Most a piros köpönyegüket levetve narancs szünü köpönyeget hordanak.Ami Kosa L.urat illeti,jobb lenne,ha hallgatna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  29. Valamelyik hozzászólásomban már én is kétejemet fejeztemki a Matolcsi közgazdasádtani tudományával kapcsolatosan.
    Ami pedeig a Navracsics urat illeti,ő tudja miért védi a nácizmust.Arról mélyen hallgat,hogy ő is a létező szocializmus haszonélvezője vólt,ugy mint a többi FIDESZ.vezérek.Hiszen valamennyien a létező szoc-ban tanulhattak ,ingyen és ugyan ott töltöttek be jól kereső állásokat,sokan pártfunkcionáriusok,tehát “jó elvtársak”is voltak.Most a piros köpönyegüket levetve narancs szünü köpönyeget hordanak.Ami Kosa L.urat illeti,jobb lenne,ha hallgatna Megszolalásaival,már sokat ártott az országunknak..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  30. egy jobb oldali – látom beszéli a magyart, kár hogy értelmezni nem tudja…..
    (a cikkel kapcsolatban sem)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Csakén: egy jobboldali talán beszéli a magyart, de írni már nem tudja, ebből adódik, hogy értelmezni sem tudja. És hja kérem, Rózsadombon sokféle népek laknak…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  32. Jusef
    2012. augusztus 23. csütörtök
    15:33
    Hála érte a fent tartonak.:……
    http://nepszava.com/kohanyi-tarsasag

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos