Ronai and Ronai
AMERIKAI

Konyhakéses férfit lőttek a Times Square-en 2012. augusztus 13. hétfő 15:20 | AN Forrás: Yahoo News

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Konyhakéses férfit lőttek a Times Square-en
New York – Ellenszegült az igazoltatásoknak, majd tizenöt centis pengét lengetve menekült egy egész csapat rendőr elől a kábítószer hatása alatt álló férfi, akit végül szitává lőttek.
.
Megállapították, hogy a késes férfi az 51 éves Darrius Kennedy volt, aki marihuánás cigarettát szívott a Times Square-en, de nem kizárt, hogy más tudatmódosító hatása alatt is állt. Igazoltatáskor agresszívvá vált, kitépte magát az intézkedő rendőr kezéből és ekkor vette elő a tizenöt centis pengével rendelkező kést – számolt be az esetről Paul Browne rendőri szóvivő.
.
.
Kennedyt több alkalommal felszólították, hogy dobja el a kést, és a felszólítást a járókelők közül sokan hallották. A férfire hat alkalommal paprikasprayt is fújtak, de ezzel sem sikerült jobb belátásra bírni, így tüzet nyitottak rá.
.
Tizenkét lövés dördült el, ebből hét találta el a hátráló férfit: három a mellén, kettő a bal karján, egy a bal lábikráján, míg egy lövedék az ágyékába fúródott. A fegyvert használó rendőröket az eljárás végéig adminisztratív szolgálatra vezényelték.
.
Az eseménysort sokan örökítették meg mobiltelefonjukon – lásd itt és itt –, ezeken látszik, hogy tíz-tizenöt egyenruhás kerítette be a fekete bőrú, rasztahajú férfit, akit végül a 37. utca kereszteződésében terítettek le.
.
.
A súlyosan sérült férfit azonnal a Bellevue kórházba vitték, de ott már csak a beállt halált tudták megállapítani. Nem kizárt, hogy az eset nyomán ismét megpróbálják kijátszani a faji kártyát, jóllehet a fekete férfinak volt priusza, és nem most csapott össze először a rendőrökkel. 2007-ben a Lincoln Centernél tartóztatták le, mert ordítozva kóborolt a forgalomban. Akkor csavarhúzót fogott az intézkedő rendőrökre, de ezt megúszta negyven nap elzárással. Egy évvel később elmekórtani megfigyelésre vitték be szintén a Bellevue-be, mert a Times Square közelében fölrugdosta a kukákat.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Konyhakéses férfit lőttek a Times Square-en, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:,

  • Hozzászólások(49)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

49 Reader’s Comments

  1. Ilyen esetekre valami állatoknál is alkalmazott altató lövedék talán humánusabb megoldás lenne, vagy nem?! :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (11 szavazatból)
  2. na ezt rühellem, a fenéért lövik szitává, amikor 1-2 lövéstől is padlót fogna?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (10 szavazatból)
  3. Ez volt a legjobb megoldás, egyben intő példa. Ne csináljunk már a Times Square-ből is majomházat!

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (17 szavazatból)
  4. Egyszerűbben is ártalmatlaníthatták volna szerintem. Ha lábon lövik attól már elfekszik. Nem ez volt a legjobb megoldás, bár a kiváltó ok nem látszott a videón. Még ha pisztolya lett volna, de egy kés ellen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  5. Igen, kedves Tánó, egy kés ellen. Tudod, hiába tanítják a különböző harcművészeteknél, hogy hogyan kell egy késes támadót lefegyverezni. Az élet az egész más. Aikido-ztam és krav magáztam.
    Amit tanultam az Aikido-n, azt elfelejthettem a Krav maga-n. Egy idegbetegtől, vagy egy elszánt embertől nem olyan egyszerű elvenni a kést, főleg nem sérülés nélkül.
    Más a film és más az élet.
    Egyébként, ha elolvassuk figyelmesen a cikket, látható, hogy először lefújták spray-vel, de az nem használt.
    Azután több lövés érte a végtagjait. És ne felejtsük el, fényes nappal, amikor nagyon sok ártatlan ember között kell eltalálni egy ugráló embert, az kihívás. Főleg úgy, hogy nem életellenes lövésekkel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Tánó, ártalmatlanná teszed, és utána? Ki fizeti a kezelését, pszichiátriát óránként minimum 400 dollárral? Nyilván akire a kést fogta, majd az.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  7. De hol az 5 golyó?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  8. ricsi: Godolom lecsukják, és talán ingyen orvos várja ott, de ahhoz hogy agyonlőjék támadnia kellett volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  9. Öngyilkosság amerikai módra. Miknek kellett történni, ha már a rendőrök ide jutottak…..?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  10. A késlengetés támadás, Tánó. Ez nem kétséges. Ne hülyéskedj már, szerinted mi a támadás, ha nem az, hogy valaki tizenöt centis haleffal robog a Times Square-en? Ártalmatlanná kell tenni a dúvadat. Remélem, a két zsernyákot kitüntetik. Meg kellett volna várni, míg embert öl?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  11. Hát azért ez igy elég szánalmas a rendőröktől.Ha a spré nem használ akkor még mindig ott a gumibot.Ha csak a térdének vágják neki erőből akkor már összerogyott volna mert akármannyire se volt tudatánál azért a testet nem lehet becsapni .Vagy ugyan igy térden lőni legfeljebb csak kúszni tudott volna de felállni nem meg igy lefelé kellett volna célozni amivel senkit sem veszélyeztettek volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  12. De lehetne más megoldás is ezután az eset után.Gondolm tudjátok hogy vannak sokkolók amik 15-méter távolságból is hatásos azok amelyekből a vékony drótok kilőhetők persze elég kölcséges lenne minden rendőrnek egy ilyet biztositani.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  13. Még valami.Egy tömegtüntetésen vajon mennyire veszéjtelenebb egy vascsővel hadonászó tüntető vagy mondjuk egy kés.Álltalában a könygáz jó belátásra birja azilyen embert.Felmerül a kérdés hogy vajon a spré amit használtak abban mi volt?Egy sima akár házilag is elkészithető paprikaspré önvédelmi célból is hatásosabb lett volna.Egy sima zöldségből mint a csipőspaprika rostjából kinyert maró vegyület hatásosabb a könygáznál és egyben az egészségre is ártalmatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  14. ez nagyon el lett túlozva. a pasas folyamatosan hátrált. Mo.-n ezért már ülnének a rendőrök. 1 térdlövés és nyekk. na jó, ha mind a 2, akkor tolószék egy életen keresztül. de még mindig jobb, mint lelőni valakit, mint egy állatot. ez egy kivégzés volt. ja..nyugtató lövedék, sokkoló ? (traser) ha ölni kell, ölni fog egy jobb kor….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  15. ……….nem ertek hozza, de ugy erzem egy kicsit tulzott volt a fellepes! talan nem kellett volna meghalnia ennek az orultnek!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  16. Valszeg be volt tépve PCP-től vagy valami más borzalmas szertől, Kakas, azt ugyan meg nem állítod gumibottal. Nem véletlen, hogy hetet kellett belenyomni, attól aztán megállt.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  17. PCP?
    A drog fájdalomcsillapító tulajdonságai az eleve erőszakos egyéneknél kitartó testi sértést okozó cselekedetekben nyilvánulhatnak meg, mivel a drog hatására fájdalomérzetük csökkenhet. A drog rekreációs fogyasztási mennyiségben is előidézhet skizofréniás rohamra hasonlító pszichotikus állapotot.

    Így kicsit más…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Nem kell szépíteni a dolgot, ez sima kivégzés volt. Az intézkedés erőssége nem állt arányban a fennálló veszélyhelyzettel. Ezt itt többen is kifejtették. Tegyük félre a nacionalizmusból fakadó, a mi kutyánk kölyke elvet, és legyünk realisták.
    Magát a lövés pillanatát nem látni a videókon, de mindaddig amíg hátrafelé mozgott, ez kivégzés. Amennyiben a lövés előtt elindult előre, konkrét támadást intézve a rendőrök ellen, akkor önvédelem. Ekkor, és csak ekkor igazolható a halálos lövés. Amerikában nagyon sokan fogyasztanak drogot, akik amúgy tisztességes emberek, de tudatmódosítás alatt bepánikolnak, vagy agresszívek. Akkor lőjenek ki minden drogfogyasztót? Ki marad akkor Amerikában? A gyilkosságpártiak ezt is mérlegeljék.
    Újra írom én is: Nem támadott, hátrafelé mozgott! Nem ok a lövésre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (10 szavazatból)
  19. Mindenki olyan jol tudja, de egy idore ne a verzo szivekkel gondolkozzunk. A Time Square nem egy behaviorisztikus kiserleti laboratorium, hanem egy minden idokben nepes varosresz, ahol egy kessel a kezeben randalirozo orult sok embert megsebezhet vagy megolhet egy fel perc alatt.
    Itt mar pontos jogi velemeny szuletett a kriminalitas es az artatlansag tobb aspektusaban, igy mostmar a birosagokat bezarhatjuk, es nepszavazassal is megallapithatjuk egy ilyen fellepes veszelyessegi szintjet es bevadolhatosagat a szakemberek (rendorok) hatranyara, mert ok sem tokeletesek. Esetleg torvenybe iktathatjuk a konyhakesek teljes es visszavonhatatlan tilalmat.
    Meg ujrairva is a nem tamadott, hatrafele mozgott logika a keses kenyere-kedvere kiszolgaltatna a mozgasa iranyaban a gyanutlan potencialis aldozatokat. A rendorok celja nem az artatlansag merlegelese, hanem az artalmatlansag biztositasa volt. Jo munka, artatlan aldozatok nelkul.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  20. Kakas
    A rendörök nem hordanak magukkal könnygázt. (Esetleg a kocsiban van). Azért nem, mert az nem csak a célszemélyt bénitja meg, hanem a járókelöket is. No meg ahhoz a rendörnek fel kell húzni a gázmaszkot.
    A pepper spray a sztenderd felszerelésük része. Vagyis amit te paprika kivonatnak nevezel. Valójában nem paprika exraktum, hanem szintetikusan elöálltott capsaicin csak a kivülállók nevezik annak, aminek. Azzal nem sikerült megfékezniük ezt a hülyét. Az elsö és a második végtagra leadott lövéssel sem. Miért is gondolná akárki is, hogy ezek után nem a homlokára kell célozni? Ez nem Budapest ahol megvárnák amig megkéseli a mentösöket, járókelöket aztán felhivnák az állatvédöket, hogy szabad e megfékezni vagy ezzel sérülnek a személyi jogai. A Time sq pedig dugig van emberekkel. Nem várhatnak a rendörök arra, hogy másban kárt tegyen. És ez jól is van igy. Majd más barom drogos is elgondolkodik rajta … vagy nem és levadásszák.
    Ricsivel értek egyet. Agyon kell löni. Ezzel egy kicsit sokat szaroztak a rendörök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  21. Mate, Ivan Tibor
    -
    egyetértünk

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. 120992
    “.. de mindaddig amíg hátrafelé mozgott, ez kivégzés. Amennyiben a lövés előtt elindult előre, konkrét támadást intézve a rendőrök ellen, akkor önvédelem. ”
    -
    Nagyon el vagy te tévedve. Felszólitották, lefújták, ennek ellenére hadonászott egy késsel ahol emberek ezrei tapossák egymást. A rendörök NEM önvédelemböl likvidálták (ez fel sem merül), hanem, mert ennek ellenére nem dobta el a fegyvert. Ez Amerika. És mi pont ezért szeretjük.
    Igen, vannak akik drogot fogyasztanak. Majd ebböl tanulnak.

    A endöröket ki kell tüntetni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  23. Tánó:
    “PCP? A drog fájdalomcsillapító tulajdonságai …”
    -
    Ne fogyassza ha nem birja. Persze lehet, hogy a rendöröknek elöször vért kellett volna venni és megvárni a toxikológiai eredmény és csak az†ean elvenni töle a kést . Pesten biztos igy csinálják. Szerencsére itt nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Szoval ha te’rden lovik – akkor lehet hogy soha nem ja’r utanna es sza’z ezres mutetek utan (allami pe’nzbol) – me’g bepereli a NYPD-t…
    Igy, nincs per, nincs te’rd mutet, csak egy hulla. Nem azt mondom hogy helyeslem, de logikus.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  25. Mate, Ivan Tibor

    A valaszokat olvasva Sandor Gyorgy, akkor meg humoralista otven evvel ezelotti velemenye jut eszembe. “A tudatot a let hatarozza meg: a hol-let.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. ricsi
    2012. augusztus 13. hétfő
    20:14

    Korabban csavarhuzoval tamadt a rendorokre de akkor hogyhogy nem kellett szetloni? Amugy meg hogy jon ide, hogy ki fezetne a korhazi kezeleset stb? Ember vagy? Akkor ugy is kell gondolkozni! Mindenki megmentheto es ez ne azon muljon ki mit tett az eleteben ami esetleg rossz! Az ember attol ember, hogy a bunozoket is megmenti es nem azt nem azt nezi, hogy egy bunozo! Tudod mielott palcat torsz valaki felett mondjuk nem art tudni mi valtotta ki belole ezt az eletmondot. lehet ha Te is ott szuletsz olyan korlmenyek koze ahol ez a szerencsetlen akkor lehet Te is igy vislekednel!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  27. Az itt olvasható okoskodásokban nem csak a hozzászólók jogismerete, igazságérzete, de az itthon szerzett élményei és a közös múltunk is megjelenik. Nagyon, nagyon sajnálom a Magyarországon élő és a tapasztalataikat itt szerző embereket.
    Közben alig gondolnak arra, hogy az emberekkel teli utcán aki késsel a kezében hátrál, az a mögötte lévő embereket veszélyezteti! A fejét egyetlen lövés sem érte, mert a járókelők miatt lefele lőttek a rendőrök, és valószínűleg ölni sem akartak. Csak megállítani, és eljárás alá vonni.
    Ez a rendőrök feladata. Akár ki van a kormányon, vagy ha van, vagy nincsen szám a rendőr sapkáján.
    Ha a rendőrök működési joga párt vagy kormányfüggő, akkor nem tekinthetők többé rendőrnek, hanem csak a párt meghosszabbított kezének. Az a rendőr aki a kormányra esküszik, nem rendőr! Aki a szabályok betartására, a rend fenntartására, az ártatlanok védelmére, az rendőr!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Mate, Ivan Tibor
    2012. augusztus 13. hétfő
    22:04

    Senkinek sincs azzal baja ha megallitjak csak azzal, hogy milyen modon! Amikor korbe vettek ott nem sok civil tartozkodott 30 meteres korzetbe es senkinek esze agaban se volt odamenni az emberhez, ha estleg raszalad a civilikre mas a helyzet de itt lathato, hogy a rendoroktol hatralt! De nem vilagos miert nem hasznaltak sokkolot vagy sima lablovest? Azert 2012-ben legyen mar modszeruk a rendoroknek ilyen esetekre ahol nem pisztolyt fognak rajuk! Jo munka akkor lett volna ha komolyabb serules nelkul lefegyverzik az illetot ahogy mar szamtalan esetben is volt ilyenre pelda, csak kerdes mennyire tokosek a rednorok vagy mennyire humasuak akik ott vannak!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  29. cOLOMBUS
    2012. augusztus 13. hétfő
    22:45

    Honnan tudod melyik testreszre lottek eloszor? ha egyszerre 3-4 rendor tuzelt mert a cikkbol ugye kitunik, hogy adminisztracios (irodai) mukara vezenyeltek oket a vizsgalat lezarasaig, hogy nem 1 rendor lott hanem tobb is valoszinuleg egyidejuleg. Ezt meg mi Budapest dumat jo lenne elfelejteni, mondjuk fogalmam sincs magyarba hogy intezik a rendorok a dolgokat de hogy itt sokszor eros tulzasba esnek az biztos! Tudod itt mindenkinek vannak jogai meg a bunozoknek is, a rendoroknek is. Es nem tudom elfogadni azt sem, hogy ugy mukodik itt a rendorseg, hogy 7 kemeny es jol kikepzett rendor nem tud megallitani egy keses tamadot csak ugy ha lelovi! Ha valamilye oknal fogva nem hasznalhattak volna fegyvert akkor ez az ember most 7 rendort osszkaszabolt volna? Ugyan mar!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (6 szavazatból)
  30. Azert az is erdekes, hogy 12 lovesbol het talalt, vajon a tobbi golyo hova csapodott be? meg szerencse hogy nem lottek le artatlanokat is ekkora tuzeroben!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  31. Súlyos beteg az a társadalom, amelyben kérdések fogalmazódhatnak meg egy disznóölő nagykést lengető drogos ledurrantásával kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy az illető társadalomból kiveszett minden önvédelmi reflex.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  32. “Azert 2012-ben legyen mar modszeruk a rendoroknek ilyen esetekre ahol nem pisztolyt fognak rajuk!”
    -
    Miért legyen? Rokonod volt?

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  33. tavol elo
    2012. augusztus 14. kedd
    11:18
    .
    Na, ezt most jól megmondtad! én sokkal szarabb körülmények közé születtem, mint ő! Nem New Yorkba, a világ fővárosába, hanem Magyarországra, a világ segge lyukába! És mégsem lett belőlem drogos állat

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  34. Keresztes S.:”
    Az itt olvasható okoskodásokban nem csak a hozzászólók jogismerete, igazságérzete, de az itthon szerzett élményei és a közös múltunk is megjelenik. Nagyon, nagyon sajnálom a Magyarországon élő és a tapasztalataikat itt szerző embereket. ”
    -
    Arany szavak. Teljesen egyetértek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  35. ricsi:”Na, ezt most jól megmondtad! én sokkal szarabb körülmények közé születtem, mint ő! Nem New Yorkba, a világ fővárosába, hanem Magyarországra, a világ segge lyukába! És mégsem lett belőlem drogos állat”
    -
    Ricsi, nem tudom mi trtént de nagyon egyformán jár az agyunk (hm, beteg vagyok?. Megelöztél pont ezt akartam irni én is csak megelöztél.
    -
    Ez a drogos marha is megtanulta az iskolában (még tesztet is irt, mert itt azt is kell), hogy mit kell tennie ha a rendör azt mondja neki dobja el és feküdjön hasra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  36. távol élö: “Ezt meg mi Budapest dumat jo lenne elfelejteni, mondjuk fogalmam sincs magyarba hogy intezik a rendorok a dolgokat de hogy itt sokszor eros tulzasba esnek az biztos!”

    Érdekes, nekem pont az ellenkezö tapasztalataim vannak/voltak. Eddig még mindig segitséget kaptam a rendöröktöl, bajom sohasem volt velük. Igaz nem is drogoztam.
    Hogy legyen valami fogalmad, hogy mi folyik az óhazában csak röviden 2 tipikus példa.
    -
    Példa 1
    Karácsony elött egy nappal 3 erös legény a sötétben keritésen át, fürész elö és sorban vágja ki a méretes fenyöket anyám kertjében. Anyán kirohan aztán vissza, mert megfenyegetik, hogy az ö torkát is elvágják. Anyám telefonál a rendörségre, ahol azt tanácsolják zárja magára az ajtót, majd kimennek hozzá. Igen. Kimentek. Karácsony után 2 nappal felvenni a jegyzökönyvet.
    -
    Példa 2.
    A kertes házunk elött egy felnöttnek kevés nyikhaj lefékez és kidobálja a pijás üvegeket a kocsiból, mert nem akarja, hogy otthon a mama megtalálja. Az úton a járdán, a virágok között mindenhol szilánkok. Kimegyek takaritani, mielött valaki belehajt. A szemközti szomszéd is kijön és elveszi tölem a sepröt. Hivaja a sheriffet aki 2-3 perc alatt ott is terem. Az utca végén megkeresi a derék legényt és közli, hogy vagy feltakaritják az üvegcserepeket vagy hivja a tüzoltókat ami minimum 500 $ + a takaritás dija. Mama szalad és takarit. Azért a mama, mert a gyermeket a seriff elviszi vérvételre.
    -
    Tudom, sok-sok példát lehet mondani kiki vérmérséklete és drogbeállitottsága szerint másként látja de az elmondott 2 példa tipikus.
    Ha a szomszéd kutyájától nem lehet aludni kijön a rendör. Magyarországon családi balhéhoz nem megy ki addig, mig vér nem folyik. Magyarországon fel lehet jeleteni valakit azért, mert levideozza, ahogy a buszsöför vezetés közben szétteritett újságot olvas. Próbálnák megtenni itt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  37. ” Ellenszegült az igazoltatásoknak, majd tizenöt centis pengét lengetve menekült egy egész csapat rendőr elől a kábítószer hatása alatt álló férfi, akit végül szitává lőttek. ”

    Véleményem szerint, ezt ott két héttel korábban is hasonlómód megtették volna.
    Ámbár, ott nem is Pintér úr oszlatja a szervezett bünözés elleni rendvédelmi erőket…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  38. Dimitru1
    -
    Nézöpont kérdése. Nem elmenekült a rendörök elöl, hanem késsel hadonászva futott a járókelök közé, felé miután felszólitották arra, hogy dobja el a kést. Ha valkiben kárt tesz a megkéssel,… no, itt akkor vonják felelösségre a rendöröket de nagyon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  39. Színtiszta gyilkosság volt kétségtelen. Az amerikai rendőrök gyávák voltak. Nem vagyok nagy véleménnyel a magyar rendőrökről de biztos vagyok benne, hogy ezt az esetet jobban kezelték volna, a fickó életben marad. Egyébbként ilyen esetekben árulkodó a kilőtt golyók nagy száma. Azért lőnek ilyen sokat bele a rendőrök, hogy ne lehessen megállapítani, hogy melyik volt a gyilkos golyó és így felmentsék az elkövető bagázst.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  40. Aki igazoltatás elől menekül és kést vesz elő védekezéshez, az gyaníthatóan korábban olyan súlyos bűncselekményt követett el, amiért érdemes késsel ellenállnia a rendőröknek. Ezért a rendőrök kötelességszerűen üldözik és elfogják, közben szükség szerint erőt alkalmaznak.
    Ez a kérdés, hogy szükséges volt-e a lövöldözés, és megfelelő mértékű volt-e.
    A drog kiváltotta fájdalomtűréshez nem tudok hozzászólni. Nem tudom, meg lehetett vona-e állítani másképp. Talán ha a rendőröknél rendszeresítve lenne a lasszó vagy a háló, esetleg a mobil ketrecdobó munkagép…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  41. Herooo: “…Nem vagyok nagy véleménnyel a magyar rendőrökről de biztos vagyok benne, hogy ezt az esetet jobban kezelték volna, a fickó életben marad. ”
    -
    Lehet, de miért lett volna az jobb ha életben marad?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  42. Általában az a véleményem, hogy jobb ha az emberek életben maradnak és bíróság elé kerülnek egy rendőri intézkedést követően. Remélem nem vagy olyan nácikra hajazó felfogású, hogy az az ember megérdemelte a halált, csak azért, mert késsel szaladgált.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  43. érdemes egyébbként megtekinteni, hogyan intézkedik egy sokkal veszélyesebb esetben a New Scotland Yard

    http://youtu.be/cX5CPx4RKWw

    senki sem sérült meg

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  44. Heroo: “Remélem nem vagy olyan nácikra hajazó felfogású”.. WTF?
    Dehogynem. Én alapitottam a MagyarGárdát. Mi több én irtam a Mein Kampf-t .
    Továbbá úgy veszem, hogy megbotlottak az ujjaid.
    -
    Ez a drogos hülye késsel hadonászva berohant a járókelök közé. Ha valakiben kárt tesz a rendörök a felelösök. Hogy hova céloztak meg nem mondjuk, mert csak találgatunk. De az 5 golyóból ami nem talált arra lehet következtetni, hogy a végtagokra illetve a kezére, amelyben a a kést tartotta. Hogy én mit gondolok annak nincs nagy jelentösége. De az ilyen szemetekért nem hullatok könnyeket. Te meg akkor nácizz engem, ha már te is több ezer óra önkéntes munkával segitetted a feketék felzárkózását.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  45. cOLOMBUS
    2012. augusztus 14. kedd
    20:32

    Nem én értettem félre, legfeljebb én fogalmazhattam félreérthetően.
    (Azok számára, akik nem találkoztak még a kommentjeimmel…)

    :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  46. Dimitru1
    -
    Rájöttem már korábban. Lehet, hogy rosszul hangsúlyoztam. Bocs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Herooo
    2012. augusztus 15. szerda
    17:25
    .
    Kár volt belenézni, felforrt a vérem. Le kellett volna lőni, mint egy kutyát. A Brit Birodalom tutira nem azzal a mentalitással épült fel, hogy hat rendőr behátrál egy kést lengető elmebeteg elől. Ide vezet a politikai korrektség!

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  48. Ezt ma hozta a HVG, egy másik hasonló eset.
    http://www.youtube.com/watch?v=NEKCJlYtUwc

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  49. nem olvastam el minden hozzaszolast, ezert talan nem enyem az otlet elsore, hogy az ilyen esetekben barmikor hasznalhatnanak arra alkalmas “fegyverbol” kiloheto halot, amilyeneket afrikaban a vadak ellenorzesekor, megjelolesekor hasznalnak sikeresen. Ha egy ragadozot, vagy egy foemlost sikerrel befognak vele, erre a szerencsetlen emberre is ravethettek volna egy-ket halot. A masik pedig epp az elobb olvasott felhivasbol ered:
    http://www.urbanlegends.hu/2012/02/nem-zacher-gabor-irta-a-ghb-korlevelet/
    Ilyen es ehhez hasonlo szerek koztudottan leteznek, egy fuvocsovel ( masik kontinensrol egy hagyomanyos eszkoz) hangtalanul a szervezetebe juttathattak volna. Csak tiz percig kellett volna vitatkozni, szoval tartani…. Tiz percen mult az elete….
    OK, tudom, epp a Time Square-en volt, ahol az Ido (szinten) Nagy Ur.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Élőben az új marsjáró landolása 2012. augusztus 1. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos