Ronai and Ronai
AMERIKAI

Kétmillió dollár értékben loptak játékokat 2012. augusztus 14. kedd 17:48 | AN Forrás: Yahoo News

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kétmillió dollár értékben loptak játékokat
Miami – Olcsóbb termékek dobozaiba tették át a drágábbakat és a pénztárnál kifizették: így sikerült mintegy kétmillió dollár értékben megkárosítani a Toys R Us játékáruház-láncot egy anyának és felnőtt fiának.
.
A trükköt országszerte kipróbáltáa Michael és Margaret Pollara, akik a Broward megyei seriffi hivatal letartóztatási parancsában álló indoklás szerint az így szerzett játékokat később az interneten adták el. A tolvajokat letartóztatták.
.
Pollaráék Hawaiitól New Yorkig végiglopták az országot; huszonhét államban összesen 139 Toys R Us áruházat károsítottak meg. Végül is azon buktak le, hogy valamennyi tolvajlás alkalmával még a lánc pontgyűjtő kártyáját is használták, és azzal újabb engedményeket értek el.
.
Általában nagy dobozban lévő, de viszonylag olcsó játékokat szemeltek ki maguknak; a dobozt aztán kiürítették, és értékesebb árucikkekkel – darabonként 150 dolláros legókészlettel, 99 dolláros Leapster padekkel – tömték meg. Míg a hetven éves Margaret Pollara általában hesszölt, a „munkát” a 46 éves fia végezte, akinek az eBay- és PayPal-számláján több mint 900 ezer dollár volt letartóztatásakor.
.
A hatóságok májusban kezdtek nyomozni utánuk, amikor egy dél-floridai áruházi eladónak feltűnt az előző nap még a polcokon látott nagy dobozok hiánya. A nyomozók most az áruházi videók felvételeit elemzik.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 3 szavazatból)
Kétmillió dollár értékben loptak játékokat, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(4)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

4 Reader’s Comments

  1. Magyar embert is hallottam már büszkélkedni hasonló eljárással kivitelezett lopással. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  2. A fasorban sincs orbánéktól, ez a két szerencsétlen flótás. Nálunk a trükkös lopásnak ezt a formáját sokkal nagyobb stílűen játsszák! A fidesznyikek a Parlamentben beterjesztenek egy egyszerű törvényjavaslatot, majd az éj leple alatt egy kormánypárti képviselő a végszavazás előtt 2 perccel egy módosító javaslatba csomagolva elővezeti mondjuk a komplett államosítást. Azután a pénzt nem egy kacat PayPal számlán parkoltatják, hanem simicska, és nyerges off-shore cégein keresztül néhány kanyarral Kajmán-szigeteki meg Tongai számlákra osztják, majd a tisztára mosott pénzt a mégis csak sokkal biztonságosabb svájci bankokba utalják.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  3. Kispályások. A lopószoknyát nem ismerik. Jobb mint a doboz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Ja, Norvégiában most volt, hogy a cigányasszony betette a szoknyája alá a nagyképernyős tévét és kicsattogott vele.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Szabadrabló üzemmódban a Fidesz 2014. január 8. szerda

Orbán földtörvénye a frakció homokozójában 2012. november 5. hétfő | AN

Schmitt: nem a doktori miatt lettem elnök 2012. március 28. szerda | AN-álláspont

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos