Ronai and Ronai
AMERIKAI

Varánus blog: Amerikai bérenc a kuruc.info 2012. július 5. csütörtök 14:14

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Kedves amerikai Barátaim!

Segítség. Segítség. Help, help, vagy hogy mondják felétek. Bocsássatok meg, de az újfidesz után nehezen habla ingléz, úgyhogy azon  a nyelven folytatom amit Smit Páll is megért. Szóval az van drága aranyos mackótestvérek, hogy úgy el vagytok ezzel az antiszemitizmussal tévedve, mint farhátvadász közmunkás a madaras teszkóban, vagy, mint NATO különítmény Jutaspusztán, amelyik máig harcoló szovjet alakulatot keres az elbontatlan felvonulási épületek között, ha így jobban értitek.

Ugyanis ellenünk nem kell ám harcolni, mert ezt a Nyirő Jóskát csak nem temettük újra, és ahogy a dolgok állnak Erdélyben, nem is nagyon fogjuk. Igaz, a tantervbe betettük, de majd kivesszük, meddig tart az nekünk? Amúgy meg hányszor, de hányszor kérleltelek benneteket, hogy ne azt nézzétek amit mondok, hanem amit teszek. Megüzentem vikilíksz is, de ennyire nem figyeltek rám. Oszt’ csak fújjátok ezt az antiszemitizmust, szegény dajcstomi ínhüvelygyulladásig kijafaszozza Meliát, én meg legutóbb majdnem küldtem egy doboz szivart a Hillary naccságának, hogy jusson már eszébe hol a helye. Ráadásul ez a kamuhamu terv is rosszul sült el, Kövér kampányát a pártjainkkal együtt leszavazták a francba, magán a rendezvényen a kivezényelt TEK különítménnyel együtt voltunk vagy kétszázan, és tőletek kell megtudni, hogy nem csak balfaszok, hanem antiszemiták is lettünk? Pedig én magam írtam – na jó, a habonyárpi írta – külön kiskátét, hogy kell ezt a baromi égést kommunikálni, de ezek szerint azt sem(!!!!!!) olvastátok. A figyelmetlenségetek még hagyján, de hol marad az együttérzés, he?

Pedig nagyon is lenne miért! Van egy portál ebben az országban, amelyik engem zsidóbérencnek titulál minden alap nélkül, mert Simicska nem is zsidó. Legalábbis tudtommal nem az. Meg irkálnak összefele mindenféle hülyeséget, hogy én magyarázkodok meg minden, ahelyett, hogy a havi rendes befosáselméleteiket gyártanák szakmányba tovább.     orbán-kuruc infó.jpg

Őket pedig ti pénzelitek latrok! Tudom én, tudom! Amerikai szerverről nyomják, ez kiderült már régen. Ráadásul a médiatörvényünknek vetett gáncsok erre utalnak. Pedig a Fő-médiatanácsnokom kidolgozta már a likvidálási tervet is, ami mehetett a kukába az okvetetlenkedésetek miatt. Nekem hiába nyomjátok ezt a se füle se farka marhaságot, hogy:

„Az amerikai alkotmánybírósági értelmezésében a szólásszabadság fogalmába még az is beletartozik, ha valaki explicite bűncselekmény elkövetésére szólít fel. Ezért sem járhatott sikerrel a Gyurcsány-kormány, amikor a Kuruc.infót próbálta szerverről szerverre üldözni a tengerentúlon”

Mese habbal, pubik! Ha magamból indulok ki, itt a szólásszabadságban mindenki azt mond, amit szabad. Hagyjatok engem ez ilyen, és a még ilyenebb dumákkal:

” Az Egyesült Államokban korábban évekig folytak macska-egér játékok a hatóságok és egyes gyűlöletcsoportok, például a Ku Klux Klán között. Előbb-utóbb ezek a szervezetek rátaláltak egy másik gyűlöletcsoportra, amelyik már komplett szerverparkot üzemeltetett. Onnantól kezdve a hatóság is falakba ütközött, mert az amerikai kormány nem tud arra kötelezni egy internetszolgáltatót, hogy lekapcsoljon egy weboldalt”

Én a forradalom gyermeke vagyok, úgyhogy ne is etessetek azzal, hogy bármi elvehetetlen és lekapcsolhatatlan. Mint azt van szerencsétek látni, minden csak akarat és ügyesen megfogalmazott egyéni indítvány kérdése. De ha ilyen bénák vagytok szívesen küldök pár képzett szakértőt ingyen, hogy segítsenek megvalósítani azokat a demokratikus intézkedéseket amik nélkülözhetetlenek az általam kitalált unortodox-demo-autokrata  üzemmódhoz. Ezt a hálás utókor csak orbánokrácia néven fog emlegetni, csak úgy mondom szerényen. Cserébe csak annyit kérek, hogy küldjétek ki a helyi TEK-et, és veressétek szét a szerverparkot ahol ezeket a fotelnácikat kiszolgálják. Mert Kövér bajszára mondom, ha minket náciztok Nyirő miatt és nem a kuruc infót amit kijelöltem nektek, kurvára nem leszünk jóban! Világos?!

Na, azért.

Csókpuszi, Viktor.

* Két apró dolgot megjegyeznék, mielőtt mindkét oldal nekem esik:

1: Igen, aki a véleményszabadságot voltaire-i értelemben komolyan veszi, annak most szólnia kell.

2: Orbán legyen nagyfiú, a baklövéseik okozta diplomáciai bonyodalmak elől ne bújjon egy online portál segge mögé. Már, ha tényleg ekkora forradalmár.

(Megjelent a Varánus blogon)

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (24 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +33 ( 41 szavazatból)
Varánus blog: Amerikai bérenc a kuruc.info, 4.8 out of 5 based on 24 ratings

  • Hozzászólások(17)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

17 Reader’s Comments

  1. Kár, hogy ez sokkal szomorúbb téma. :(((((((
    ovi megnyitotta az utat a képviselőknek szóló levelével a magyar állam hágai bíróságra citálásához!!!!!!!!!!!!!!
    :(((((((((((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +28 (34 szavazatból)
  2. Igen nagyon szomoru, ahogyan a Nemzet türi!!!:-((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (26 szavazatból)
  3. Orbán legyen ott az Orbán hegyen,
    Jaj Viki, ez már ciki …
    Lukas magyarázatok, egyre jobban ellukasenkósodsz.
    Oligarchák?
    Nyet ! Az nincs a NER-ben.
    Aki ezt kérdezi, az labanc ( jó, hogy még nem ribanc ).
    Antiszemitizmus?
    Nyet ! Antiszemita csak az amerikai kuruc.
    Fehéroroszország felé haladunk? Bizony én magyarnak maradok meg, belőlem senki nem fog fehérbőrű oroszt csinálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  4. A csuti amikor a választ megírta vigyorgott egyet, mert hogy most már mindent szabad, de legalább látják a világ legbefolyásosabb emberei hogy nem szóbeszéd az idegrendszeri túlzott megerőltetésekről szóló pletykák.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (32 szavazatból)
  5. Én elcsodálkoztam, hogy nem a régi, jól bevált választ küldte el: “Ti meg bántjátok a négereket!” (Természetesen ma már afro-ameriakaiakat. Bocs az archaizálásért!) Mindenesetre az ottani képviselők elcsodálkozhatnak rajta, hogy ezek szerint az amerikai kormány finanszírozza a kurucinfot, ahogy kövérlacit a magyar állam. Fogadjunk, hogy erről most hallottak először! Kellett nekik okvetetlenkedni, most szégyellhetik magukat! Na!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  6. Látszik hogy nincs már csatasorban az a Habonyi vagy ki..az ügyes piáros , aki kitaláta a jólhangzó ámde hazát rombadöntő szlogeneket.
    Ha még működne akkor nem tűrt volna ekkora “PR” baklövést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  7. Geyza – akire gondolsz az a Wermer volt – már meghalt. Meg is látszik a kommunikációjuk színvonalán. Ez a Habony a nyomába sem érhet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  8. Ravasz roka, ez a vezír. Tudja, hogy ekkora pimaszság megbénítja az inteligens embereket, így képtelenek lesznek visszavágni.
    Az egyszerű zemberek szemében, pedig minden ilyen tett, hős kuruckodás a magyar nemzet érdekében.
    Volt, aki már a XVIII. században azt monda, hogy a magyarok azt is eltürik, hogy ha a meztelen fenekükre billogot sütnet, ha annak a nyele nemzeti szinű pántlikával van diszitve. Na ezért uralkodhat rajtunk most ez a fideszes siserehad OV vezírrel az élen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  9. Ott is elmondtam: ha a KurucInfó lenne a fő problém Mo-n, akkor nem lenne miért aggódni. Ez az egész szövegelés demagógia és eltereli a figyelmet a valóságról.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  10. T. Szerkesztőség!

    Eddigelé az én álnevem volt a Tüske.
    Hogy adhatták oda másnak?
    Furcsállom és nehezményezem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  11. Kitti!
    .
    “A Nemzet tűri” – írod.
    .
    Méghogy tűri. Egy nem kis része nemhogy tűri. de még akarja is. Mert lehet, hogy aljasság a holokauszt tagadása, de szerintem az “igenlése” vagyis az elismerése még sokszorosan nagyobb disznóság. Nos, ma a “Nemzet” mintegy 15 százaléka ezt a nézetet képviseli nem csupán tagadja, de akarja is és ezek magukat a jobbik résznek becézik. E réteg – a szavazókat is beleértve – kegyeiért küzd Nemzetünk vezére, aki ennek e hatalmas, másfél-milliós népnemzeti elit tömegnek nem csak elnevezésében, de a párttá válásában személyesen is közreműködött Zazrivecz-Vona Gábor harcos és “polgári” köri társával együtt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  12. Geyza!
    .
    Sajnos most Te tévedsz. Ez egyáltalán nem volt “PR tévedés”, sőt épp az ellenkezője, hanem igazi orbáni arrogancia. Olvasd el Váczi Mari [13.58] bejegyzését, az tökéletesen elmagyarázza…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  13. Egyszerű a világ!
    Orbán beszél, tehát hazudik mi pedig elvagyunk csak meg kell tanulnunk, az orbáni demokrácia szabályait!
    Szabad ember ebben a szabad országban (Orbánisztán) azt mond amit szabad ha nem akar bajt és minden és annak ellenkezője egyszerre igaz ha a Vezér mondja!
    Idősebbek hamarabb megtanulják az új rendet ha leporolják a kádári demokráciában szerzett tapasztalataikat viszont nehezen szokják, hogy megszűnt a munkásosztály! Az orbáni kasztrendszerben aki a munkájából él és nincs vagyona az pária, rabszolga és nem munkásosztály!
    Aki esetleg belerokkant a munkába és a Nemzeti Együttérzési Kormány Mengele tagozata elé citálják orvosi felülvizsgálatra, még riksakuli is lehet és fuvarozhatja a Nemzeti Elitet!
    Rövidebb távokra pl. Budapesten helyben egy ilyen riksatagozat állami státuszban alkalmazva kiválthatná a kormányzati Audikat!
    Mégiscsak embertelen ahogy a tűző nap károsítja a lakkot azokon a szép autókon amikor itt vannak ezek a kulik akik amúgy is megszokták az ilyesmit amikor még dolgoztak és ha két ilyen fél lábú volt rokkantat szorosan összekötünk kapunk egy teljes értékű munkaerőt négy kézzel! Kár lenne elvesztegetni ezt a hatalmas munkaerőpotenciált amikor mindenkire szükség van most, hogy milliószámra lesznek munkahelyek az országban!
    …- Persze ha el nem cseszik az előző kormányok, a zsidók és az IMF-EU-Amerika ezeket a zseniális terveket ahelyett, hogy ők is követnék Vezérünk útmutatásait és elindulnának vissza a feudális középkorba!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  14. kisember
    Nem is vagy olyan kicsi – “Kis-nagy Ember” hihihi :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  15. kisember!
    Írod, hogy “megszűnt a munkásosztály…”.
    .
    A történelemben, a társadalomban és a gazdaságban az nem úgy van, hogy osztályok csak úgy jönnek és mennek, vezetők kénye kedve szerint. Ahogy a természetben sem egyéni döntések, elhatározások alapján mozdulnak meg hegyek és öntenek ki folyók és nőnek ki a földből a katicabogarak…
    Munkásosztályt pedig a gazdaság teremti meg ugyanúgy, ahogy a tulajdonosok osztályát is.
    Amikor Törpeszuper Zsebdiktátor arról filozofál, hogy a középosztály így, az alsó osztályok meg úgy – á la pornó – akkor szómágiát gyakorol, mert azt reméli, hogy ha sokszor mondja, akkor akarata szerint lesz is… Lehetséges, hogy egy darabig igaza lesz, de szigorúan csak egy darabig.
    Ma Magyarországon, ha méreteit, tömegét illetően nincs is nagyobb munkásosztály, attól még létezik. Volumenében azért mondható kisméretűnek, mert az elmúlt huszonkét év ipari és egyéb termelői struktúrája – amelyhez addig kapcsolódott – visszafejlődött, elsatnyult, vagy jórészt megszűnt. Ugyanakkor – igaz, kis számban, de jöttek, települtek új gyárak, üzemek ipartelepek és kereskedelmi központok, melyek munkaerő igénye nem fedezi az azóta utcára került munkás létszámot. Ennek az is oka, hogy a modern gyáripar – a “lyoni takácsok réme – jóval kevesebb kétkezi munkást igényel, mint a 20 évvel korábbi. Másrészt az olcsó munkára épülő munkamegosztás annyira nemzetközivé vált, hogy a tőke – vagyis a befektetés – egyszerűen ehhez igazítja a mozgását, erre építi bázisait.
    A lényeg mégiscsak az, hogy munkásosztály úgy is létezik, ha minőségében és szerkezetében meg is változott, s hogy a munkával együtt maga is nemzetközivé vált. Sajnos ez utóbbi az, amely ennek a történelmi osztálynak manapság elsősorban meghatározza hivatásához fűződő vitatható minőségét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  16. Kedves Tüske,

    elnézését kérjük, de a másik “tüske” kis “t”-vel írja a nevét. Ezért nem ütközött a két név. Szeretné, ha ennél jobban megkülönböztetné magát? Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  17. Kedves Admin!

    Az én nevemről azóta nem megy át semmi.
    A magyarázat ellenére is neheztelek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos