Ronai and Ronai
AMERIKAI

Még mindig a narancs az úr 2012. július 2. hétfő 11:54 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Még mindig a narancs az úr
Székesfehérvár – Továbbra sincs változás az emberek szavazási hajlandóságában: a legnagyobb tábor változatlanul a távolmaradóké, és ott, ahol valamilyen esemény folytán időközi választásokat írnak ki, nem sikerül elvenni a Fidesz jelöltjétől a győzelmet. Igaz az is, hogy a fideszes jelölt előnye a most vasárnapi erőpróbán már messze nem volt behozhatatlan – tegnap Székesfehérvárott csak tizenkét szavazaton múlott a forduló, Tompán pedig a fasorban sem volt a jobboldal. Fordul a szél?
.
A Fidesz jelöltje, Nagy Zoltánné nyerte a vasárnapi időközi önkormányzati képviselő-választást a dunaújvárosi 7. számú egyéni választókerületben, ahol a 4028 választásra jogosult szavazópolgár a hét jelöltre 835 érvényes szavazatot adott le, ez 20,73 százalékos részvételt jelentett.
.
A legtöbb szavazatot, 295-öt Nagy Zoltánné kapta. Magyar András (MSZP) 283, Kozma Erzsébet (független) 110, Csóka Bernát (Jobbik) 56, Czuczor Zsolt (Demokratikus Koalíció) 41, Szilágyi Miklós (független) 36, míg Gergely Ákos (LMP) 14 szavazatot kapott.     Dunaújvárosban azért kellett időközi választást tartani, mert a körzet önkormányzati képviselője, a fideszes Szilasi Sándor március 27-én elhunyt.
.
Megállapítható, hogy az MSZP megszorította a Fideszt; ha pedig a három demokratikus ellenzéki pártnak sikerült volna összefognia, 338 vokssal nyerők lettek volna – ebben az esetben a Fidesznek vállalnia kellett volna a Jobbikkal való összefogás ódiumát, ha azt akarja, hogy jelöltje labdába rúgjon.
.
Ugyancsak vasárnap a Baranya megyei Száván Haszillóné Lovas Beatrix független jelölt nyerte az időközi polgármester-választást a korábbi elöljáró halála miatt. Az eddig a község alpolgármestereként dolgozó győztes 89, míg szintén független vetélytársai közül Zsebe György képviselő-testületi tag 47, Walter György 26, Ózdi Kálmán 5 érvényes szavazatot kapott. A 360 lakosú település 280 választópolgára közül 167-en mentek el szavazni, mindannyian érvényesen voksoltak.
.
Somlójenőn a független Nemes Ferencnét választották polgármesternek. A választásra jogosult 252 somlójenői közül 129-en járultak az urnához. Nemes Ferencné 108, míg a voksoláson induló másik független jelölt, Budai Benjamin 20 szavazatot kapott.
.
Tompán polgármestert és képviselő-testületet is választottak, mert április 17-én feloszlatta magát a testület; itt majdnem ötven százalékos érdeklődés mellett Véh László független jelölt lett a város eleje 991 vokssal, míg ugyancsak független ellenfele 874 szavazatot kapott.
.
Tompán nem kevesebb, mint huszonhatan versengtek a polgármesterségért, a java független, de volt jobbikos és egyszerre két fideszes jelölt is. A hungarista formáció embere a 17., míg a két fideszes a 21. és a 22. helyen végzett.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.2/5 (5 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 4 szavazatból)
Még mindig a narancs az úr, 4.2 out of 5 based on 5 ratings

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(32)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

32 Reader’s Comments

  1. A fidesz könnyen fog nyerni 2014-ben is. Legfeljebb majd addig tartják nyitva a szavazóköröket, amíg a fizetett választók által megnyerik a választást.
    Olyan ügyesen elmondta Orbán a választások előtt, hogy mire kell vigyázni választáskor a csalások elkerülése végett…Mindent el is mondott ezzel az eddigi győzelmük mikéntjéről. Nálunk pont a fideszesek alkalmazták az orbáni technikákat.
    Arról nem beszélve,hogy az általuk megkreált választási törvény nem sok lehetőséget hagy másoknak a nyerésre.
    Hacsak… Hacsak ez a birka nép kinyitja végre a fülét a hallásra, a szemét meg a látásra!
    Arcpirító szemétségeket követnek el a fideszesek, immár intézményesítve…
    Kívánom minden fideszre szavazónak, hogy érezze a bőrén, és szenvedje el a családja azt a sok gazemberséget, amit a szavazataik által a nyakunkba raktak!!!
    A fenti írás, azért nyújt némi derűlátást…Úgy legyen!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +32 (40 szavazatból)
  2. Az értékeléseknek alig van értelme!
    A magyar (vagy más) választók is tisztában vannak vele, hogy egyes időközi választásokkal bejuttatandó képviselő béna kacsa lenne a fityiszes túlnyomó többségű önkormányzatokban, de akár a parlamentben is, ezért is nő a választástól távol maradók aránya.
    Sajna ezt a fityisz-jobbik bagázs is tudja, ezért kellene nagyon ellenezni olyan választási rendszer bevezetését, amivel a fasiszta kurzus bebetonozhatja magát a következő választáson a hatalomba. :(((((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (28 szavazatból)
  3. Felesleges lett volna elmenni az átlagembereknek.
    Sztálinvárosban iszonyú FIDESZ többségű a közcsürhe(közgyűlés).
    Egy fecske nem csinál nyarat, csak összerondítaná a helyi maffia munkáját.
    Így könnyebb lesz majd büntetőügyben felelősségre vonni a pentelei (a település régi neve Pentele is volt) betyársereget!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (21 szavazatból)
  4. OK, hogy az idokozi valasztasoknak nincs sok tetje, de ha az ellenzek a 2014-es valasztason sem hajlando az osszefogasra es csak toketlenkednek tovabb, akkor belejuk kene rugni, de jo nagyot!! MSZP, DK. LM tessenek csak egy pilanatra felretenni a serelmeket, jut eleg hely a homkozoban mindenkinek.
    Csak azt a csunya Vikiket kellene mar elkergetni onnan, vissza a papajahoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  5. “Még mindig a narancs az úr ”

    Úr a pokolban amit kreált olyan kétharmaddal amivel alkotni is lehetett volna.
    -
    Business.

    Az ördöggel nem lehet beszélgetni, csak alkut kötni és Ő olyan üzletember akivel ha földi halandó alkut köt, csak veszíthet. Engedte önt nyerni hamiskártyás Orbán úr, és ön most fog csak rádöbbenni, hogy hol is van.

    A pokolban van tisztelt uram. Másokat pórbált oda lenyomni és pokollá változtatni a hazát és tisztességes emberek életét, de ön is ott van.
    -
    Kezdi már lassan érzeni, hogy emelkedik a hőmérséklet?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (19 szavazatból)
  6. Nekem a választásokon a legnagyobb bajom a függetlenekkel van! Az egésznek semmi értelme szavazás szempontjából. Ráadásul ha az a bizonyos 2 db független nem lett volna akkor nem a fideszes vérnyúl nyeri a választást….ennyin múlik! Sajnos ebben az országban az un. ellenzék még mindíg nem vette észre hogy ennyire széttagoltan kurvára nincs esélyük…..el kellene dönteni kinek mennyire fontos a hazája a párt vagy egyéni érdek előtt……jelen esetben utána van…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  7. Hagyományosan a legnagyobb táborhoz, a távolmaradókhoz tartozom. Eddig nem született párt, melyre érdemes volt szavazni.
    Az eddigi pártok tönkre tették Magyarországot, miért is aszisztáltam volna ebben?
    Egy új kispárt kéne, becsületes, nem korrumpálható emberekből. Itt van pl. Szlovénia példája, ahol az emberek felismerték ezt a lehetőséget, voksukat egy ilyen pártra adva, amely most sikeresen vezeti az országot.
    Eddigi politikusaink lejáratták magukat, semmi szükség állandó újraválasztásukra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (17 szavazatból)
  8. Volt már nekünk MagyarNarancsunk Bástya elvtárs korában.
    Akkor több mint 99% szavazott. ‘56 után az is eltünt, de ami
    megmaradt, az meg a rendszerváltáskor tűnt el.
    MINDEN ELMÚLIK EGYSZER !
    Erre már rájöttek a németek amikor megkezdték a “rugalmas elszakadást”.
    Akkor ők voltak a megszállók, Horthy mégis kitartott, pedig énekelték.
    .
    MA MÁR RAJTUNK MÚLIK MIKOR LESZ AZ AZ “EGYSZER”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  9. Korbács kő a maggyarnak.
    Nomeg stadion.
    ( Kenyeret már elfelejtette.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (14 szavazatból)
  10. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) több politikusa is kezdeményezte vasárnap egy Magyarországon bejegyzendő határon túli párt létrehozását, amelyre a magyarországi parlamenti választásokon a magyar állampolgárságot szerzett határon túli magyarok szavazhatnának.
    *
    Én már csak egy kis repülősót kérek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  11. Ha össze fogtak volna, nagymamám született volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  12. Egyik kistelepülésen élő kisbolt-tulajdonos azt mondta el a minap, hogy a falujában az emberek már csak azért sem mennek el valamely nagyobb, városi, vagy a fővárosi tiltakozások valamelyikére, mert “a szomszédok megszólják”!
    Ez a rossz, egyben a nem túl aktív demokrata pártpolitikusok számára megemésztésre váró, igen csak elgondolkodtató hír.
    A kissé jobb hír pedig az, hogy ő, a kisbolt-tulajdonos, eddig mindig a Fideszre szavazott, de egy jó éve már a híradók közelébe sem képes megmaradni, nemhogy a Hír TV által adagolt “kormányzati baromságokat” meghallgatni. Szegény lélek, ő is a magyaros, nemzeti színű masnival feldíszített, populista illúziókban ringattatta magát. De már józanodik …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (16 szavazatból)
  13. Kiegészíteném “voisine” által közölt RMDSZ-hírt azzal, hogy ha ezt tényleg meg is teszik (a magyar állampolgárságot kapott fel- és délvidéki, illetve kárpátaljai magyarokkal összefogva), akkor abból talán ki is sűlhet valami. Pl. az, hogy tekintettel a honi “Ellenzék” elsősorban egymást maró bénaságára, még az is megeshet, hogy határainkon kívüli nemzettestvéreink fogják majd a kezünkbe visszaerőszakolni a demokratikus köztársaságot!
    (A teljes hírt és a kommentemet lásd a http://www.szendamondja.wordpress.com -on!)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  14. Tegyük élhetővé !

    Össze kellene hoznunk egy kormányozni képes szakértői kormányt minél hamarabb , ha lehet még idén ! ! ! Ez az ország érdeke !

    Ennek a szakértői kormánynak a jelenlegi politikai elíttől teljesen függetlenek kell lennie,olyanokra van szükség, akik nem éríntettek az olaj szőkítéstől kezdve , Kaya Ibrahimon keresztül, az autópálya építő és parkoló társaságokat üzemeltető társaságokban és a jelenlegi Nemzeti maffia Együttmükődési Rendszerében sem .

    A sokból, a tömegből könnyebb jól választani, mint a parlamentben szerepet játszokból. Vagy lehet csak a tömegből lehet választani.(?)
    A tömegben pedig vannak igazi értékek, értelmes Gondolkodók, szakmájukhoz értő emberek között élő Emberek.

    *Igaza van annak a kedves Gondolkodónak, hogy írja, hogy hít alapon (amit igér majd betartja , vagy nem), ismeretlen politikusra, igérgetőre nem szavazhat a nép.

    A politikus állatfajta egy szükséges rossz.

    Politikusra és pártokra többek között azért van szükség, mert jól működő demokráciákban Ő a mérleg. Ő a tömeg-óhaj megtestesítője valamelyik oldalon, amire itt élőknek voksolni lehet idönként, MINDIG AZONOS (vagy hasonló) SZABÁLYOK közt .
    .
    Most nincs döntési helyzet, a választási rendszer meg van hackel-ve, a normális választáshoz szükséges választó polgár a fidesz-kdnp-s pravdán keresztül félre van informálva, persze közpénzen. A szaros pintér-orban még erre is sajnálja rabolt vagyonát. De szar lesz nektek nemsokára…

    Azt is látom, hogy a jobban beszélők, a mások hasába is lyukat beszélő típusú emberek elszaporodtak, mert a Nemzeti (alvilági) Együttműködés Rendszere ezt kívánja, mely nem a világpiaci változásokkal akar versenyben maradni, hanem egy virtuális XIX.századi Horty- kereszezve egy feudális- politikai rendszert versenyeztet egy száguldó ,high-tech sztrádán száguldó, agyműködésre reagáló robotokat fejlesztő keleti GAZDASÁGI világ ellenében .Magyarország ellenében. Minél nagyobb a különbség, annál nagyobbat kell hazudni. (jól beszélni tudó ,megélhetési jogászok előnyben)
    Hajrá ! és még egyszer hajrá Magyarország !
    .

    Emberek, kik a jog által egyre több anyagi javakhoz jutnak a mások kárára (, mert nem nővekszik közben az ország gazdasága). A meglévő javakat rabolják le GYÖNYÖRŰ – embereknek tetsző – SZAVAKKAL . Hazaárulók !!! Mind.

    .

    A vadászok is kilővik a beteg vagy nem kivánatos egyedeket az állomány minőségének fenntartásának érdekében (hallod énekes madarakat kilővő semjén?). Lőjjük ki mi is az elkorcsusolt politikus-álruhás hazug embereket, maffiózokat. Nekik nem lesz soha szerepük egy gyorsabban fejlődő , nemzetközi piacgazdaságba beilleszkedő Magyarországban, sőt még gátolják is minden erővel.
    .

    De akkor építse ki az itt lakó és dolgozó emberek a számukra elönyös rendszert?
    Szabályozzuk , hogy a vezetők mit tehetenek. Szabályozzuk ki legyen a vezető !
    Csalodtunk a fidesz -mszp felváltva uralkodunk rendszerében !
    Kellenek vezetők, nem kell sok. Legyenek kevesen, legyenek nagyon jók, nem kell hogy pártokhoz kössék magukat.

    .

    * A felelősséget a döntésekért bizony valakiknek vállalni kell, ez a politika. MO mélyre küzdőtte magát a környező országokhoz képest, politikai felelőségre vonás (és forradalom) eddig nem volt..
    Pici ország vagyunk. Ha vannak szakértő , az ország érdekeit prefferáló ,adott témában felelősen , politikusokat helyesen informáló szakemberek, akkor ha szakértői kormány politikusai nem érdekcsoportok vagy lobbik kivánalmainak megfelelően dőnt, akkor lehet , hogy Magyarország jövője mellett dönt.
    Nem kell 500 politikus egy szakértői kormányba, elég egy tucat. Ők legyenek felelősek személy szerint egyenként ( pártoktól függetlenül ) minden egyes döntésért!
    Legyen regisztrálva minden egyes szavazásuk, melyért igy vagy úgy felelőséget vagy színt kell vallaniuk. A döntésüket megalapozó szakértői véleményeket titkosíthassák felelőségre vonásuk időpontjáig.
    Az mentesíti, vagy itéli majd döntésüket később.
    At eddigi “rendszerváltosdi” titkosítások legyenek mind feloldva .

    ,
    .
    Az eltolcsy telefonos adót kiváltanám egy TV-s demokrácia szavazással, ahhol a TV-s vetélkedőben , az élő közvetítésben szereplő politikus jelőlt egyenes adásba kerülhetne a börtönben ülő jelenlegi parlamenti képviselővel, telefonos információt kérve.
    Ha jó információt kér , tovább jut. A sitten lévő ex-kolléga ha jó , felvilágosító választ ad -esetleg másokra alapozottan terhelő nyilatkozatot ad- , kap büntetési idő elengedést.

    Ezt az éló vér-showt eladnám, románoknak, szlovákoknak, ukránoknak, nyugat-európának, az egyesül államoknak,braziliának, indiának,… és (piszok nagy pénzzért????? copyright vagy ingyért) terjeszteném szamizdat? távol keleten, mint élő politikai valóság show-t.
    Engedném, hogy orbanról az egész világból szavazhassanak, azok is , akik nem itt fizetnek adót. Azok is , akik nem beszélnek magyarul.
    Jó lesz !! Jobb mint most !!
    az országunk meg lassan visszacsúszik a világ térképre…

    .
    Ha ezt megcsináljátok, akkor én – teljesen felelelősségtelenül megígérem, hogy a magyar foci bekerül EU 8-ba – , igaz sok munkával, izzadsággal, és egy darab új stadion nélkül.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  15. Nem tudom hogy láttátok-e ma az “Egyenes beszéd” című műsort , ahol Mihályi Péter közgazdász arról beszélt , hogy a vizitdíjat ismét bekellene vezetni!
    Atya világ , itt már mindenkinek az agyára ment a kánikula? :)
    Tessenek visszaemlékezni, amikor az MSZP kormánya beakarta vezetni, micsoda botrány volt belőle!
    Korházak átstruktúrájával egy totális káoszt is sikerült összehozni!
    Mindezekre az elképzelésre e neves közgazdász igazat adott!
    Jézusom, ilyen nincs!
    Most , amikor ilyen drága a busz és vonatjegy ezeket ki kalkulálta bele hogy emberek ide-oda utazgassanak?
    Úgy érzem, örüljenek azok , akik egészségesek és semmilyen egészségügyi problmájuk nincs!
    Mert ez az intézkedés a korházakkal kapcsolatban , brutális és megint a szegény embereket fogja nyomorba dönteni!

    Tisztelt Tegyük élhetővé !
    Szerintem abból nem lesz semmi, hogy “szakértői kormányt ” hozzunk létre, amikor a Magyar Szolidaritás Mozgalom Ifjúsági Tagozatának azon kezdeményezése , hogy sárgára mázolt papírdobozokat arra járók célba dobhatnak az általuk legjobban utált intézkedéseket idéző dobozokra, és persze az egész tákolmányra.és elhülyéskedjük a komoly ügyünket!
    Ezzel nem lehet “szakértői kormányt” létrehozni!
    A FIDESZ hosszú időre kívánja magát bebetonozni a hatalomba. Volt, aki egyértelműen kimondta azt is, hogy a jelenleg hatalmon lévők szándéka a hatalom hosszútávra szóló kizárólagos megtartása.
    Sajnos – egyelőre – hogy ez megváltozzon, még a jelét sem látom!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  16. sedona, hát én se hittem a fülemnek, de a hülye klubrádióban is ezt lehetett hallani, azt hittem rosszul hallok.
    és ráadásul a stratégiai szövetség a kórházakért! nevében lökték a baromságokat, teljesen azt hittem a kormány nevében beszél!
    az eszem megállt és halkan visszanézett!
    még egy újabb habverő társaság!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  17. bajao
    Akkor legalább már ketten vagyunk, akik jól hallunk , de szerintem még ezen a forumon, jó páran fognak csatlakozni hozzánk!
    Én már lassan kezdek értetlenkedni , hogy “most mi van ?” az eszem megáll!
    Lehet, hogy a forumozó társaimnak van igaza, hogy tényleg elkellene menni ebből az országból,mert ha még ez az ember is hülyeségeket beszél, akiről azt gondoltuk , hogy tudja a dolgokat , mélységesen csalódunk!
    Most olvastam, hogy Németországban rengeteg a munkalehetőség és szinte tucatszámra keresik a munkaerőt!
    Frankfurtról pedig azt, hogy az angol nyelvel is remekül lehet boldogulni , még mielőtt valaki azt írná, hogy nem tud németül!
    Egyszer még anno , felvetettem, hogy egy teherautóra pakoljunk fel – ezen forumon résztvevőkkel – menjünk egy szimpatikus országba, ahol boldogan élhetünk és egy kerekasztal mellett beszélhetjük meg Magyarország borzalmas dolgait!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  18. A fityisz ezelott is es ezutan is szabotalni fogja az uj kormanyok mukodeset,ugyhogy remenytelen az emberek sorsa.Az egyetlen helyes ut kifele vezet az orszagbol.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Én csak azt nem értem, hogy minek kell még történnie, hogy az emberek le akarják vetni magukról ezt bagázst…
    .
    Napról napra durvább, egy érdekes további fordulat:
    http://magyarinfo.blog.hu/2012/07/02/_kilakoltattak_a_mindket_labara_amputalt_not

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  20. “ha pedig a három demokratikus ellenzéki pártnak sikerült volna összefognia”
    -
    Csak ez a “ha” és “volna” ne volna. Kezdeném látni a felszakadozó felhőket.
    Kéne már valaki, aki a magyar népet fogná össze a rablóbanda ellen.
    -

    kikirics
    2012. július 3. kedd
    02:49
    -
    Nem kifelé kellene menni az országból!
    Ez a mi hazánk. orbanisztánt kell megszüntetni örökre orbánccal és egész bagázsával együtt.
    Ideiglenes diktatórikus kormány kell ami a NÉP érdekében a fideSS törvények alapján elítéli az összes hatalmon levőt, eltakarítja a szemetet. Elvenné a vagyont mindazoktól, akik a két év alatt gazdagodtak meg. Felülvizsgálná a rendszerváltás utáni gazdagodást, adócsalásokat. (Ezt mind a dolgozókkal fizettették meg.) Erre kapnának fél évet. Utána az összes fideSS törvényt, tákolmányt, munkaadó törvényt törölni, átalakulni demokratikus kormánnyá és tenni a NÉP érdekében.
    Ez sajnos egyelőre utópia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Tegyük Élhetővé: “Össze kellene hoznunk egy kormányozni képes szakértői kormányt minél hamarabb , ha lehet még idén ! ! ! Ez az ország érdeke !”

    Ajánlom magam valamelyik, informatikával foglalkozó beosztásra. 20 éve vagyok vállalkozó, dolgoztam több int egy évtizedig az államnak is, láttam, hogy pazarolnak, mennyire képtelenek a gyakorlatba átültetni az informatikai technológiákat, nincs távmunka, terv, takarékosság, elektronizálás, ami jó ötlet azt vagy elkaszálják, vagy lassan megy, vagy lenyúlják.
    Szóval, van némi tapasztalatom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Talán meg kellene alapítani a Pannon Köztársaságot. Polgárai saját államuknak fizetnének adót, saját rendőrséget tartanának, saját egészségügyi rendszerük, oktatásuk, parlamentjük, alkotmányuk lenne. Ha Magyarország adószedői erővel próbálnák behajtani a sarcot, akkor erővel védekeznének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  23. gets
    a Varánuszról egy Simple Ovserver nevű hozzászóló komment-része:
    Volt egy hasonlo valasztas a 10. korzetben 1.5 honapja is, es azokat az adatokat is ide tennem:

    párt arány/össz(10.) arány/össz(7.)
    fidesz 8.1% 7.3%
    mszp 5.5% 7.0%
    jobbik 1.5% 1.4%
    lmp 3.4% 0.35%
    dk – 1%

    Nem vagyok ismeros Dujvarosban, de azert joggal feltetelezhetjuk, hogy a 2 korzet nem nagyon ter el egymastol a lakossag osszeteteleben.
    Emellett szol a 2 nagy eredmenye, melyek viszonylag turhetoen adjak az orszagos tendenciakat, bar valo igaz, hogy a szocik jobban erosodtek, mint varhato lett volna.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  24. Rakoncátlan
    - éppen hogy most lehetett volna fordítani, mert eddig sem volt “iszonyatos többségük” (9:6), most viszont lehetett volna 8:7, ami miatt nem mulaszthattak volna a fidesznyikek egy ülést sem, mert különben oda a többség.
    Elég bénák voltak a kampányolók, ha ezt nem tudták tudatosítani!
    Egyébként összevissza 12 db (egy tucat) szavazattal nyert a fideszes. Ennél még az LMP is többet kapott (14 darabot)
    Másfél hónapja egy másik körzetben még 8,1/5,5 volt a két nagy párt aránya, azaz majdnem másfélszeres eltérés. Most meg 0,3 %, és 12 darab.
    “Apa kezdődik”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Nikos Galis
    Most élvezzük az orbánjárás áldásos hatásait, mert közel 3 millió ember adott egy elmebeteg kezébe egy biankó csekket. Pedig róla legalább némi ésszel és memóriával előre lehetett tudni, hogy mit fog művelni.Erre te most jössz azzal, hogy nyeretlen kétéveseknek adjunk másik biankó csekket, akikről azt sem lehet tudni, hogy mit fognak tenni, de isten bizonyra mondják, hogy ők aztán így meg úgy, de leginkább amúgy nem….
    “Hány éves vagy királyfi? És még hiszel a mesékben?”
    Ha vállalkozó lennél referencia nélkül felvennél akár egy takarítónőt is?
    Egyébként meg “Köszönjük Emese” a neked és a hozzád hasionló “távol maradóknak” ami most van. De talán jobb is, ha ilyen hozzáállással otthon maradsz. Az orvosi eskü megfontolandó része: NE ÁRTS!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Geyza
    Pinochet elvtárs óta tudjuk, hogy rendes diktatúrának igenis szüksége van stadionokra!
    szendam
    Majd elolvasom, most csak annyit: a pártalapításhoz 10 fő MAGYARországi lakóhellyel rendelkező magyar állampolgár kell, ilyen meg csak akad az áttelepültek között. A már bejegyzett pártnak viszont lehetnek már külföldi tagjai. Ezért az Rmdsz valóban csak “kezdeményezheti” – és kell hozzá 10 igaz embert találni, meg el kell fogadni egy Alapszabályt. Aztán érdekesen rendeződne át a honi politikai paletta!
    Ráadásul az Rmdsz és a Híd-Most mellett szól a demokratikus elköteleződésük, realitásérzékük, no és nem utolsó sorban a fizeSS-ellenességük. Azaz legalább nem ismeretlen nyeretlen kétévesek.
    Jelenleg a legnagyobb szavazó réteg a nem tudja/nem válaszol:
    egy ilyen formáció csuda dolgokat tehetne/

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  27. girbegurba – ez már felmerült ötletként:
    http://nepszava.com/2011/07/velemeny/bartus-laszlo-kerunk-egy-orszagot.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. kekec,
    Igen, de én tényleges programként javaslom. Valódi demokraták, ha van köztük elegendő jogász, államigazgatási szakember, katonatiszt, vállalkozó, szakszervezeti vezető, mérnök stb., és bíznak egymásban, elkezdhetnék. Lényeges az állampolgárok megnyerése, toborzása. Minden ilyen alakulat alapja a közös alapelvek elfogadása, meggyőződés igazunkban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  29. ….. “Habár fölül a gálya …. ”
    Még mindig és még meddig?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  30. Az RMDSZ részéről az “Amilyen az adjon’Isten, olyan a fogadj’Isten” technikához egy adalék (a törlesztés nem áll messze az erdélyi néplélektől)
    http://www.youtube.com/watch?v=_tFgE-FUj2M&feature=related

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Csendben jegyzem meg, hogy a harmadik helyezett ‘független’, 2010-ben, ugyanebben a körzetben jobbikos színekben indult.

    http://valasztas.hu/hu/onkval2010/467/467_0_index.html
    A baloldal értékelésekor ezt sem árt figyelembe venni.

    Továbbá, ezt sem:
    http://koczianpeter.blog.hu/?utm_source=ketrec&utm_medium=csoki&utm_content=2012_07_04&utm_campaign=index

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  32. Csendben jegyzem meg, hogy a harmadik helyezett ‘független’, 2010-ben, ugyanebben a körzetben jobbikos színekben indult
    .
    http://valasztas.hu/hu/onkval2010/467/467_0_index.html

    A baloldal értékelésekor ezt sem árt figyelembe venni
    .
    Továbbá, ezt sem:
    http://koczianpeter.blog.hu/?utm_source=ketrec&utm_medium=csoki&utm_content=2012_07_04&utm_campaign=index

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Még mindig a Fidesz győzne 2012. június 29. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos