Ronai and Ronai
AMERIKAI

Tom Cruise be akarja perelni az Enquirer pletykalapot 2012. július 15. vasárnap 9:00 | AN Forrás: Yahoo News

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Tom Cruise be akarja perelni az Enquirer pletykalapot
Los Angeles – Perrel fenyegette meg a National Enquirert Tom Cruise ügyvédje a címlapsztori miatt, amelyben a lap azt állította, Katie Holmes, akitől a színész nemrégiben vált el, „a borzalmak házában” élt.
.
Bert Fields ügyvéd a lap kiadóját, az American Mediát a Hollywood Reporter által megszerzett levélben a következőképp ostorozza: „Maguk szétkürtölik ezekkel a hamis, gonosz hazugságokat Mr. Cruise-ról, amivel több millió dollárnyi szakmai és személyi kárt okoznak neki.
.
Az Enquirer szerdán hozott sztorija azt állítja, Holmest kínozták a házasság idején, közös gyermeküket, Suri Cruise-t pedig arra kényszerítették, hogy aprócska, ablaktalan szobában legyen benn öt hónapig. „Az igazi Tom Cruise egy szörnyeteg”, írta a botrányos összeállítás egyik címe.
.
Howard Bragman, az ABC News konzultánsa úgy véli, a National Enquirer cikke olyan szörnyűségeket tartalmaz, hogy Cruise-nak és jogászainak muszáj erre valamit reagálniuk. Ha nem teszik, az emberek úgy könyvelik el, hogy valami igazságnak kell lennie ezekben az állításokban.
.
Tom Cruise-nak azokkal az állításokkal is meg kellett birkóznia, hogy azért egyezett bele olyan gyorsan a válásba, mert Katie Holmes megfenyegette, hogy kiteregeti az összes szennyest, amit csak megtudott róla, ideértve a Szcientológia Egyház viselt dolgait. Mint köztudott, a világ jelenlegi egyik legnépszerűbb és legtöbbet foglalkoztatott színésze a szcientológusok reklámarca, egyes találgatások szerint pedig az egyházi hierarchiában a kettes számú ember.
.
.
Suri Cruise a válóper kezdete óta New Yorkban van édesanyjával
.
Fields ügyvéd ezzel szemben a TMZ-nek kijelentette, hogy ügyfelének nincs semmiféle titkolnivalója, és semmibe nem ment bele cserébe azért, hogy valamit elhallgassanak róla. Cruise ellenben megkeseredett ember az ellene irányuló hamis médiaállítások miatt.
.
A TMZ információi szerint Katie Holmes a válással nem kapott külön nagy összeget, több mint tízmilliót fog azonban kapni gyermektartás címén.
.
A színész jelenleg gőzerővel dolgozik Kaliforniában következő filmjén, az Oblivionon. Kislányát állítólag a válás óta nem látta, a People magazin szerint azonban nem múlik el olyan nap, hogy ne beszélnének telefonon. Suri Holmesszal együtt New Yorkban él azóta, hogy beadták a válópert. Minden lépését paparazzik követik, így pontosan tudni, mikor ment fagyizni, mikor állatkertbe és mikor gyorsétterembe.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Az hulyeseg h Tom a 2.ember ott, ő csak egy celeb, aki kellett neki, kapott is érdemrendet tőlük. A szci egyház bajban van: a vezeto Miscavage apja, és LRH unokája most hagyta őket ott, Miscavage feleséget 5 éve nem látta senki, és vezetők hagyjak el az egyházat az ott folyo ügyek miatt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  2. Azt gondolom az ablak talán szobába zárás is túlzás, de aki akarja tudni a szci egyház igaza arcát az olvassa az objektiven a szcientologiarol blogot. Vagy a village voice tudositasait: elképesztő de sajnos valós képet kap majd arról h miket is csinálnak egyházi státus mögé bújva. Az is igaz, h sok elkötelezett szci van, aki komolyan akar segíteni másokon, nekik drukkolok. Ők persze a valós, azaz saját propagandajukon kívüli híreket nem olvashatják, mert azert büntetés jár.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  3. Miert nem kerdezzuk meg a volt masodik feleseget Nicole Kidmann-t,az talan tudna meselni……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. Tuti h vele is alairattak vmi nyilatkozatot h tartja a száját cserébe kap lóvét

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Édes jó Istenem, én miért nem tudok valakit beperelni valami jó kis zsíros összegre?
    Mert nem születtem celebnek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Murdoch: a szcientológia ördögi 2012. július 2. hétfő | AN

Pereli a bulvársajtót a Terminátor stewardesse 2011. augusztus 7. vasárnap | RR

Katie Holmes pert akasztott egy magazin nyakába 2011. március 2. szerda | MTI

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos