Ronai and Ronai
AMERIKAI

TJ lett Jacko gyerekeinek ideiglenes gyámja 2012. július 26. csütörtök 12:25 | AN Forrás: MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
TJ lett Jacko gyerekeinek ideiglenes gyámja
Los Angeles – Egy unokatestvérükre, Tito Joe “TJ” Jacksonra ruházta át a “pop királya gyerekeinek” gyámságát csütörtökön egy Los Angeles-i bíróság.
.
A 2009-ben gyógyszer-túladagolásban elhunyt Michael Jackson végrendelete alapján a gyerekek – a most 15 éves Prince Michael, a 14 éves Paris és a 10 éves Blanket – gyámságát eredetileg az énekes-zeneszerző világsztár édesanyjára, Katherine Jacksonra ruházták rá. Az idős asszony hol- és hogylétével kapcsolatban azonban az utóbbi hetekben ellentmondó és nyugtalanító értesülések láttak napvilágot.
.
.
Jacko szülei. Katherine idegrendszere felmondta a szolgálatot
.
A Jackson-család mátriarkája több mint egy héttel ezelőtt váratlanul eltűnt, amit a gyerekek és a külvilág számára senki sem magyarázott meg. A sajtóban megjelent, a rokonok nyilatkozataira hivatkozó találgatások odáig mentek, hogy már kétségbe vonták a 82 éves asszony szellemi és fizikai épségét is.
.
A hosszúra nyúlt találgatás után végül hétfőn derült ki, hogy a Jackson-sztárok anyja Arizonában pihen. Ügyvédje szerint az orvos magas vérnyomás miatt környezetváltozást írt elő a számára, valamint azt, hogy a nyugalma érdekében ne beszéljen a gyerekekkel.
.
A bíró mindenesetre felfüggesztette Katherine gyámsági jogait és azokat ideiglenesen a 34 éves TJ Jacksonra – Michael Jackson Tito nevű fivérének fiára – ruházta át. Elrendelte továbbá, hogy a gyerekek a bíróság engedélye nélkül nem hagyhatják el Kalifornia állam területét.
.
.
Ifjabb Tito Joe Jackson
.
A gyerekek gyámsága mellett a popkirály öröksége miatt is háború dúl a Jackson családban, hétfőn a perpatvar miatt még rendőrt is kellett hívni hozzájuk. A vita alapvetően négy fivér és Janet Jackson között folyik. A Jackson-fiúk szerint a végrendeleten hamis az aláírás – amely a gyerekek felügyeletét Katherine-re, az örökségét pedig két gondnokra bízta –, mert Jacko a keltezés napján nem is tartózkodott Kaliforniában. A végakarat értelmében a vagyonból származó bevételek az elhunyt sztár anyját és gyerekeit illetik, amit a fivérek erősen vitatnak.
.
Hivatalos iratok szerint az örökség Michael Jackson halála óta eddig összesen bruttó 475 millió dollárt fialt, amiből fedezni lehetett a Thriller szerzője által felhalmozott, 500 milliósra becsült adósság nagy részét. A Billboard zenei magazin ezzel szemben 2010-ben azt írta, hogy a hagyatékból már az első évben 1 milliárd dollár bevétel származott.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)
TJ lett Jacko gyerekeinek ideiglenes gyámja, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Négy évet kapott Michael Jackson orvosa 2011. november 30. szerda | RR

Majdnem 90 ezret adtak az Oscar-szoborért 2011. július 31. vasárnap

Michael Jackson közelébe temetik Liz Taylort 2011. március 24. csütörtök | FH

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos