Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: Zsidókat fognak ölni 2012. június 5. kedd 20:34

  • Hozzászólások(131)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: Zsidókat fognak ölni

Két hírt közlünk, amelyek csak látszólag függetlenek egymástól.

Az egyik szerint „illegális határátlépőnek nézték péntek este a civil ruhás határrendészek Szegeden a Forrás szálloda étterméből kilépő arab sakkozókat.” Ennyi lenne a hír egy normális országban, bár ez így még akkor is necces. Miért feltételezik azonnal egy arab kinézésű emberről, hogy illegális bevándorló? Ránézésre ítélnek meg embereket, és a kinézésük alapján minősítik őket? Az illető ország sajtója ízekre szedné a történetet, és a felelősök azonnali lemondását követelné.

De Magyarország a világ közepe, a magyar nép nemcsak a világ legokosabb, de legvendégszeretőbb népe is, mint tudjuk. Ezért itt a történet tovább folytatódik. A civil ruhás rendőrök ezután igazoltatni akarták az arab sakkozókat, akik a fellépés alapján arra gyanakodtak, hogy ki akarják rabolni őket. Nincs okunk kétségbe vonni az állításukat: ha valaki azt mondja, hogy egy magyar rendőr úgy lépett oda hozzá, hogy arról azt feltételezte, hogy ki akarja rabolni, azt azonnal elhisszük, legfeljebb azt nem értjük, hogy miért nem rabolta ki. Az arab sakkozók futásnak eredtek, a civil ruhás rendőrök utánuk. Elkapták őket, az egyik elmenekült, a másikat, az Egyesült Arab Emírségek sakkszövetségének tagját, ütötték-verték, úgy megrugdosták, hogy öt bordája eltört. Ne felejtsük, hogy az ok mindössze annyi volt, hogy illegális határátlépőnek nézte őket néhány magyar rendőr. Feltételezzük, hogy a magyar rendőrök nem az igazolványukat felmutatva, szabályszerű igazoltatásba kezdtek, mert akkor a sakkozók nem feltételezik, hogy rablókkal állnak szemben, és nem nem futnak el.

Az összevert sakkozó ezután elájult, de ezt a rendőrök már nem láthatták, mert miután összeverték, az embert otthagyták az utcán. Dögöljön meg, ha egyszer illegális határátkelőnek látszott. Miért van olyan arab pofája? A verést akkor hagyták abba, amikor az ember már nem kapott levegőt. Azt nem tudták figyelembe venni, hogy az illető kegyelemért könyörgött, mert asztmája van, hiszen magyar rendőr angolul nem tud. Még a határőrizetnél sem, pedig ott többnyire nem magyar ajkúak behatolása várható.

Az Emírségek The National nevű újságja leírta, hogy a sakkozók hogyan észlelték, amikor magyar rendőrök közeledtek feléjük: “Szálim és én épp sétáltunk visszafelé a szállodánkba, amikor részeg férfiak csoportja közeledett felénk, és fenyegetni kezdtek bennünket, ezért kitértünk előlük, és igyekeztünk vissza szállásunkra.” Ők részeg férfiak egy csoportját észlelték fenyegetően közeledni, amikor a civil ruhás magyar rendőrök megjelentek. Egyetlen szavukra elhisszük, hogy a civil ruhások be voltak rúgva, mint az állat, és úgy közelítettek az alacsonyrendű arab kinézetű jöttmentek felé, akik be merték tenni a lábukat Szeged városába és a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe, hogy azt fenyegetőnek lehetett érezni. Miután a rendőrök garázda bűnözőket megszégyenítő módon összeverték az ártatlan arab sakkozókat, azok nem tudtak hova fordulni. Vicces, ahogy a The National érzékeli a magyar valóságot: “A rendőrséget nem hívhattuk, mivel rendőrök támadtak meg bennünket, de jött Péter, mentőt hívott, és az behozott a kórházba.” Ez a mondat többet elmond Magyarországról, mint egy kétszáz oldalas szociológiai tanulmány.

Az arab újság cikke azzal zárul, hogy „úgy tűnik, problémák vannak az illegális bevándorlókkal abban a városban, és gyanús volt nekik a két emírségi”. Ez a jellemző ezekre az alacsonyabb rendű arabokra, hogy még ők keresik a mentségeket. De vajon hány illegális bevándorló élhet Szegeden? Mennyi bajt okoz az illegális bevándorlás Rózsa Sándor városának? És vajon két sakkozó mivel válthatott ki bármiféle gyanút a magyar rendőrökben? Vajon, kell-e mondani? Azzal, hogy arab. Ez volt a gyanú alapja. Azzal, hogy nem úgy néztek ki, mint a többi szegedi, cseppet sem hasonlítottak például Józsira a kocsmából, ahol korábban vedeltek, mint a vadszamár. A verést azért kapták, mert részeg támadóknak nézték a rend részegen támadó őreit, nyilván nem ok nélkül. Nem tudták, hogy a hivatalos Magyarország civil ruhás képviselői ilyenek, ez egy csendes hétköznapi igazoltatás, az unalmas mindennapok része. Emiatt elszaladtak, mert rendőrt nem láttak a közelben, akik voltak, azok a rendőrök éppen őket kergették.

Amerikában, a déli államokban most próbálják bevezetni, hogy az illegálisnak tűnő embert igazoltathassa a rendőr az utcán, de ez ellen nagy a felháborodás, mert nyilvánvalóan előítéleten alapul minden ilyen feltételezés. De ezekben az államokban az illegális bevándorlók száma tízezrekre rúg. Amerika más részein még egy autót sem meszelhet le a rendőr igazoltatás és ellenőrzés céljából, ha az nem követett el semmi szabálytalanságot, mert ez a zaklatás sértené a lemeszelt polgár szabadságjogait. Most rasszista indokot ne is említsük, hogy valakit a külső jegyei miatt tartanak gyanúsnak, és annak alapján feltételezik róla, hogy bűnöző. Persze, Amerikát nem akarjuk hasonlítani a sokkal fejlettebb Magyarországhoz, amelyben a világ legkedvesebb és legokosabb népe él, amely magán kívül ostobának, hülyének és elmaradottnak tart mindenki mást.

Ezt az öt bordatöréssel járó rendőri intézkedést sem szégyelli ez az ország, van egy fogadásunk, hogy az eljárás az intézkedő rendőrök dicséretével, esetleg kitüntetésével végződik. Úgy gondolják, hogy ez mutatja, hogy ennek az országnak van tartása, önbecsülése. Pontosan úgy gondolkozik ez a nép, mint abban a kocsmában, ahonnan az intézkedő rendőrök kijöttek. Nehogy azt higgye egy arab, hogy itt mászkál, ahogy neki tetszik. Olyan elmaradott társadalmi formációkban, mint a hanyatló Nyugat demokráciái, egy ilyen intézkedés miatt a belügyminiszter széke inog, a külügyminiszter pedig sajnálatát fejezi ki, miután a kórházi ágynál megjelent az Emírségek bécsi nagykövete. Szerencséjére őt nem verték össze, és bordatörés nélkül visszatérhetett Bécsbe. Az elmaradott nyugati kultúrákban egy ilyen eset után azonnal kirúgják a bűnöző rendőröket, a bírósági ítéletet letartóztatásban várják.

Szegeden ezzel szemben a nyomozó ügyészség most azt vizsgálja, hogy „jogszerű volt-e az intézkedés”, és az asztmás sakkozóval szemben „indokolt volt-e a testi kényszer alkalmazása”. Teljesen felesleges a vizsgálat, előre megmondhatjuk a végeredményt: az intézkedés az illegális határátlépőknek látszó tárgyakkal szemben teljesen jogos volt, hiszen arabot nem szül magyar anya, sakkozó arabról pedig Szegeden még nem hallottak. A testi kényszer használata is teljesen jogos volt, miután az intézkedés alávont személynek látszó tárgyak elfutottak, és ezzel futásra kényszerítették öt sör és két féldeci után a törvény őreit. Aki nem rúg beléjük ezek után, az vesse rájuk az első követ. Emellett a testi kényszer mellett szólt az is, hogy az arabokon látszott, hogy legfeljebb sakkozók lehetnek, de semmiképpen nem bokszolók, mert ebben az esetben a testi kényszer alkalmazásától a magyar rendőr eltekintett volna. Az éber járőröket kitüntetés illeti, hogy két arab sem jelenhet meg úgy Szeged utcáján, hogy az elkerülje a figyelmüket, nem beszélve a teljesítményről, hogy ilyen részegen messziről felismerték, hogy a céltárgyak arabok. Érdemeiket az sem csökkenti, hogy a felismerést könnyítette az arabok barnább bőrszíne, mivel ennek alapján akár cigánynak is nézhették volna őket, cigányokat pedig a magyar rendőr nem illegális határátlépés, hanem illegális határ át nem lépés miatt ütlegel és rugdos. Fentiekből következik, hogy a járőrök jó magyar emberként cselekedtek, őseinkre emlékeztető virtusról, éberségről és tettrekészségről tettek tanúbizonyságot. Megvédték az arab sakkozóktól a magyar szabadságot. Igazi szabadságharcosokhoz méltóan cselekedtek. Nyirő József is megdicsérte volna őket, függetlenül attól, hogy ezúttal nem zsidókról, hanem arabokról volt szó, de majd eljön annak is az ideje. Apjuk úgyis ugyanaz volt.

Mindezek után azt javaslom, hogy az alaptörvénynek nevezett Felcsútmány preambulumát cseréljék ki erre a történetre. Ha valaki képet akar alkotni arról, hogy mi a magyar, ki a magyar, milyen a magyar „jog” állama, az ebből a történetből mindent megtud. Ebben benne van a Szentkoronától a katolikus magyar családmodellig minden, amit erről a népről, nemzetről és országról tudni kell, és tudni érdemes. Minden más csak ebből következik.

Másik hír szerint „Antiszemita inzultus érte Schweitzer Józsefet. Szidalmazta Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbit az utcán egy ismeretlen kedden – tájékoztatta a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) az MTI-t. A közlemény “a Magyarországot elöntő rasszista gyűlölethullám újabb megnyilvánulásának” nevezte, hogy egy ismeretlen odalépett az utcán a volt főrabbihoz, szidalmazta és azt mondta neki: “utálok minden zsidót”. A Mazsihisz vezetése és a rabbitestület az egész magyar zsidóság nevében elítélte a történteket, egyúttal szolidaritásra hívott mindenkit.
Emellett arra kérték a döntéshozókat: tegyenek meg mindent, hogy “az ilyen és ehhez hasonló antiszemita inzultusok ne ismétlődhessenek meg”. (MTI)”

A két hírnek csak látszólag nincs köze egymáshoz. A két jelenség ugyanarról a tőről fakad. A különbség mindössze annyi, hogy arab sakkozók kevésbé érezhetik magukat veszélyben, mert viszonylag ritkán merészkednek magyar földre, a magyariak büszke népe közé. Ezzel szemben az itt élő zsidók, akik nem illegálisan lépték át a határt, arra számíthatnak, hogy a Horthy-kultusszal a Fidesz felügyelete alatt álló magyar szélsőjobb a cigányok után a zsidók ellen fordult. A zsidókat deportáló és haláltáborokba küldő Horthy Miklós kultusza nyílt hadüzenet a zsidóság ellen, és ha a cigányok nem úszták meg a cigányellenes uszítást gyilkolás és haláleset nélkül, ők sem fogják megúszni. A magyar nép morális védelmére és a magyar hatóságok intézkedésére nagyjából annyira számíthatnak, mint a Szegeden megrugdosott arabok.

Felelősségünk teljes tudatában tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy Horthy és a Szálasi-imádó Nyirő rehabilitálása után zsidókat fognak először verni, majd gyilkolni Magyarországon. Ebben semmi látnoki nincs, ez a dolgok természetes rendjéből következik. A szavakat mindig tettek követik. Módszeresen lebontják a gyilkolással szembeni gátlásokat, kijelölik a bűnbakokat, akiket le kell vágni, és majd lesznek rá jelentkezők, akik ezt megtegyék. Aki azt hiszi, hogy számíthat annak a rendőrségnek a védelmére, amely ártatlan asztmás arab sakkozókat rugdos az utcán, az téved.

Orbán Viktor egyeduralkodó Magyarországon. Semmi nem történhet az ő jóváhagyása vagy engedélye nélkül Magyarországon. Akkor vetne véget a rasszista és antiszemita uszításnak, amikor akarna. De nem teszi, mert így akarja. A zsidóság megvédéséről szóló szólamok arra valók, hogy leszerelje a külvilágot és a józan védekező reflexeket. A Külügyminisztérium parancsba adta a külképviseleteknek, hogy a magyar országimázs javítása érdekében mindenhol rendezzenek Wallenberg-megemlékezéseket, hogy a világ azt higgye, Magyarország nem antiszemita ország. Pedig ez már ezekből a megemlékezésekből is látszik: a holokausztból az Orbán-rezsim magyar sikertörténetet akar kovácsolni, mintha a magyar holokauszt a mentésről, és nem 430 ezer ártatlan ember halálba küldéséről szólt volna. A magyarok a zsidókat ma is ugyanúgy deportálnák már, ha lenne hova. És ezt ugyanolyan ölbe tett kézzel nézné végig a lakosság 99 százaléka, mint 1944-ben, lesve azt, hogy mire teheti rá a kezét utánuk. Orbánék nemcsak a Kossuth-téren forgatják vissza az órákat 1944-be, hanem a lelkekben is. Az a Horthy-rendszer a hívószó, amely a náci Hitler és a fasiszta Mussolini között ingázva okozta egymillió ember halálát és az ország pusztulását. Az Orbán-rendszer szellemisége jelenleg is Hitler és Mussolini között ingázik. És ne feledjük, hogy Orbán egyszemélyben felel mindenért, ami ma Magyarországon történik, miután minden hatalmat törvénytelen módon magához ragadott, a demokratikus alkotmányt és a jogállamot államcsínnyel felszámolta. Azzal, hogy minden hatalom az ő kezében összpontosul, azzal ugyanakkora felelősség is jár. Élhetne is vele, de nem tud. A lelkét megfertőzte az a politikai katolicizmus, amelynek antiszemita uszítása hozta létre a világi, politikai antiszemitizmust, a fasiszta és náci diktatúrákat. Ez a történet ezért végződhetne másképp is, de nem fog.

Időben szóltunk: ha nem állítják le a Horthy-kultuszt, Wass Albert, Nyirő József és más fasiszták, nyilasok, nácik rehabilitációját, Magyarországon zsidókra fognak vadászni és zsidókat fognak ölni. Ez elkerülhetetlen. Ha ez megtörténik, annak első számú felelőse Orbán Viktor lesz, aki a háttérből mindezt engedi és kettős beszéddel antiszemita uszítást folytat a „nemzetközi globális nagytőke” ellen, a politikai ellenfelekben és a külföldi demokratikus fékekben is a zsidókat láttatva. Magyarország orbánista “szabadságharcát” a zsidók ellen vívja, ezért senki ne csodálkozzon, ha előbb-utóbb felmerül egyesek fejében a gondolat, hogy meg kellene szabadulni azoktól, akik minden bajunk okozói. De ugyanolyan felelős lesz az a magyar nép is, amely soha nem nézett szembe a felelősségével a történelmi bűneit illetően, hanem a felelősséget mindig másokra hárította, és most is egy fasiszta diktatúrát támogat.

És felelősek lesznek azok a gyáva, korrupt és kollaboráns demokraták is, akik sunyi módon meg akarják úszni a fasiszta rendszert, úgy tesznek, mintha semmi különösebb nem történt volna, akik arra játszanak, hogy majd magától elmúlik, és egy korlátlan hatalom majd önmagát korlátozza. Nem fogja. Aki azt állítja, hogy Magyarországon szabad választások lesznek, az hazudik. Aki azt állítja, hogy választásokkal le lehet győzni az Orbán-diktatúrát, az még nagyobbat hazudik. Magyarország léte is megkérdőjeleződik majd, olyan tragédiába sodródik a mostani sunyiság és gyávaság miatt. Magyarország megint későn ébred, de nem azért, mert nem lehetett volna tudni, hogy mi következik, hanem azért, mert számító volt, és megint rosszul számít. Diktátorok kegyelmében bízni nem szabad. Diktátorokkal szemben egyetlen dolgot lehet tenni, elzavarni őket. Minél előbb, amíg nincsenek áldozatok.

Magyarország legfőbb problémája a barbárság. Máshol a korrupció is kifinomultabb, Magyarországon ez is barbár módon zajlik. Nokiás dobozban viszik, vagy a Közgépnek adják. A fasizmus és a nácizmus terjedése a barbarizmus jele. És a barbárok leütik, megölik azokat, akik nekik nem tetszenek. Az arab sakkozók szegedi története is a barbarizmusról szól, az antiszemitizmus és a nyilaskultusz is. A demokraták lapítása, sunyisága, a helyzet mentegetése végzetes hiba. Magyarország majd csak akkor lázad fel megint, amikor már késő lesz. Pedig nemhogy most, hanem a második nap után fel kellett volna lázadnia, és elsöpörni ezt az ostoba fajankókból, közönséges tolvaj haramiákból álló, fasiszta ideológiákból élő, uszító, antiszemita, kirekesztő, politikai hazárdjátékot űző, az alapvető emberi jogokat és szabadságot lábbal tipró, nemzetellenes, tehetségtelen, buta, elmebeteg és Magyarországot tragédiába döntő bandát.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (123 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +144 ( 188 szavazatból)
Bartus László: Zsidókat fognak ölni, 4.4 out of 5 based on 123 ratings

  • Hozzászólások(131)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

131 Reader’s Comments

  1. TAMÁS Gáspár Miklós

    A történelmi egyházak közleménye a dr. Schweitzer Józsefet ért támadás kapcsán

    Az evangélikus, a katolikus és a református egyházvezetők közös nyilatkozatot adtak ki a nyugalmazott országos
    főrabbit ért június 5-i inzultus kapcsán. Megütközéssel értesültünk arról, hogy a köztiszteletben álló
    dr. Schweitzer József nyugalmazott főrabbit, testvérünket, Budapesten, a nyílt utcán zaklatták és megalázták vallása miatt.
    A gyáva támadást a leghatározottabban elítéljük, egyben kifejezzük együttérzésünket és szolidaritásunkat világhírű
    honfitársunkkal és az egész zsidó közösséggel.

    Erdő Péter bíboros, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke

    Bölcskei Gusztáv püspök, a Magyarországi Református Egyház
    Zsinatának lelkészi elnöke

    Gáncs Péter, a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (17 szavazatból)
  2. Kedves Gazsi,

    erre a közleményre reagál újabb írásomnak (Lélektani határ) ez a része, amely megkérdőjelezi a nyilatkozat őszinteségét, és felveti a nyilatkozók felelősségét. Idézem az idevágó részt:
    “Azt a tényt, hogy Schweitzer József nyílt megtámadása fordulópont és határkő, még az antiszemitizmus gerjesztésében élenjáró „történelmi egyházak” is érzékelik. Egy képmutató nyilatkozatot adtak ki, amelyben elítélik a történteket. Csakhogy a katolikusok vezette „trojkának” úgy kellett volna kezdenie, hogy sajnáljuk, elítéljük és bocsánatot kérünk az egyházatyák zsidóellenességéért, az első századok zsidóüldözéséért, majd az antijudaizmushoz társult antiszemitizmusáért, amit szinte szó szerint vett át a politikai antiszemitizmus és a nácizmus a katolikus egyháztól. Bocsánatot kérünk Luther Márton zsidók ellen írott fröcsögő, gyűlölködő, antiszemita firkálmányaiért, a reformátusok folytathatták volna a megbánást azzal, hogy a történelmi bűneik mellé felsorolják, hányszor védték meg, és melengették keblükön a náci ifjabb Hegedűs Lórántot. Folytathatnák azzal, hogy egy héten belül leveszik Debrecenben azt a Horthy-emléktáblát, amelyet Bölcskei Gusztáv nemrégiben avatott fel. Bölcskei azt hiszi, hogy amikor a deportálásokat elrendelő Horthy Miklósnak emléktáblát avat, annak nem az lesz a következménye, hogy két héten belül Schweitzer Józsefet a nyílt utcán lezsidózzák és verbálisan fenyegetik? Ugyanaz a forrás nem adhat keserű és édes vizet: aki Horthyt magasztalja, az ne sajnálkozzon Schweitzer rabbi megtámadásán, mert azt ő maga idézte elő. Előbb törje össze a Horthy-táblát, bánja meg a bűnét, kérjen bocsánatot, és utána sajnálkozzon. Addig csak a bűneit szaporítja efféle képmutatással. A katolikus egyház püspökei és érsekei nemrégiben fejtették ki kódolt formában a zsidó-világösszeesküvést, Márfi érsek kevés híján felmondta a Mein Kampfot. Ez a méreg ebből a kútból jön, és nem csordogál, hanem ömlik. Az egyházi nyilatkozat nem más, mint a felelősség elhárítása, mossák a kezüket, mint Pilátus, mert pontosan érzik, hogy mi fog történni. Ezek az egyházak mindig elvetik a magot, és meglepődnek, amikor az szárba szökken, és úgy tesznek, mintha semmi közük nem lenne a mérges gyümölcsökhöz.”
    Baráti üdv., B. Laci

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (33 szavazatból)
  3. maugli a farkaskölyök

    A TGM által publikált egyházi tiltakozó levél aláírói nem mondanak igazat, mert tetteik cáfolják szavaikat. Előbb minden erejükkel a Horthy restauráció és a többi szélsőjobboldali törekvés és megnyilvánulás ellen kellet volna szót emelniük…Hazug szemforgatók.
    Adminnak – sajnos – teljes mértékben igaza van. Válaszában minden szónak súlya van…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (15 szavazatból)
  4. maugli a farkaskölyök

    sagdyev
    “Orbánékat el kell kergetni, a fasisztoid jobbikot pedig felszámolni”
    Fogalomzavart vélek fölfedezni ebben a mondtodban [a pediget én szúrtam be,bocs'], bár mondanivalóddal egyetértek…
    Mi e mondat ellentmondása? Csak az az árnyalatbeli különbség, hogy a Jobbik nem . f a s i s z t o i d . – azaz fasizmusra csupán hajlamos – hanem tömören kifejezve, egy fasiszta párt. Ezzel szemben a Fidesz valójában a fasisztoid párt, mely a két párt részére Orbán által . k i o s z t o t t . s z e r e p e k .szerint nem mondhathatja és nem cselekedheti olyan durván a mondandóját, ahogy azt a Keresztapa Jobbik nevű keresztgyereke minden nap teszi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  5. maugli a farkaskölyök

    Most hallom a rádióban, hogy a csepeli baptistaimaházba 5db ismeretlen tartalmú üvegpalackot hajítottak. A palackokra horogkereszteket festettek.
    Ezeknek már a keresztény baptizmus is ellenségszámba megy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  6. maugli a farkaskölyök

    Egyébként ebben a Kossuth Déli Krónikában egy árva szó nem esett a Schweitzer ügyről, még arról se, hogy Áder ezt beszédben ítélte el.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  7. maugli a farkaskölyök

    Csakén!
    .
    “A Nagy-Magyország után ácsingózók”-ról annyit, hogy példakép apáik és nagyapáik az első lehetőséget kihasználva, a Hitlertől visszkapott területekről magasfokú szervezés példáját produkálva, azonnal Auscwitzba depotálták az ott élő összes – több-százezer magyar zsidót. Jegyzőkönyvek tanúsága szerint, Eichmann nem győzött csodálkozni a magyarok tulbuzgó igyekezetén.
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  8. maugli a farkaskölyök

    Azért végre már megszólalhatna a Vezér ölebje, Köves Slómó úgynevezett főrabbi is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  9. A civil ruhás rendőrök fellépését én is megtapasztaltam már.
    Nem csodálom, ha az arabok futásnak eredtek.

    Egyik csendes este hazafelé sétáltam a Bp-i pillangó parki lakásom felé, amikor a mellékutcába hirtelen – nagy sebességgel és bőgő motorral – bevágódott egy autó, a járda mellett hatalmas fékcsikorgással megállt, majd hirtelen civil ruhások ugrottak ki belőle. Én már bent jártam a park területén a járdán ezért tőlem vagy 30 méterre ugrottak ki az autóból, és futva eredtek utánam. Akár rablóknak is nézhettem volna őket, de szerencsére nem vagyok ijedős és nem szaladtam el, épp csak hátrapillantottam és mentem tovább. Amikor mögém értek rám kiáltottak, hogy – halló! Megálltam és feléjük fordultam. Két kopott farmeros tornacipős alak állt ott. – Tessék – mondtam. Nem látott erre egy hátizsákos alakot ? – kérdezték. – Nem – mondtam – megigazítva hátamon a hátizsákom. – Miről van szó – kérdeztem – kik maguk ?
    Erre az egyik alak előhúzott a farmerja zsebéből egy nejlon zacskót, amiben valamilyen jelvény volt, olyan rendőrjelvény-szerű, tenyérnyi. Ebből nem tudtam megállapítani, hogy ezek vallóban rendőrök. – Mi történt? – kérdeztem. – Teljesen másról van szó – mondta az egyikük. – Hát akkor viszlát mondtam nekik és elsétáltam.

    Ez a magyar rendőrség.
    Most mondja valaki, hogy ez nem a faszkalapok országa.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  10. Miert csak Koves Slomo,hol van peldaul a nagy mellvero Peto Ivan ifj Rajk Laci es a tobbi volt Szdsz-es akikben annak idejen annnyira biztunk es remeltunk……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  11. Tamas Gaspar MIklos!
    Remelem nem gondolja komolyan ,hogy egy civilizalt ember elhiszi ezt az ugynevezett “egyutterzo”levelet……?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  12. Álszent duma ömlik még a vízcsapból is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  13. Ez a TAMÁS Gáspár Miklós ugyanaz?
    Admin Gazsinak szólítja, tehát talán igen. Csodálkoznék, ha valóban így lenne.
    Ez lenne az a kiművelt és éles ítélőképességű TGM?!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  14. LEHET hogy kevés és későn jött az egyházak nyilatkozata – de mégis csak nyilatkoztak – amikor hallgathattak volna is. És sokan igazodnak utánuk, tehát van társadalmi hatása is: tisztességes keresztény ember nem művel ilyet. Éppen ezért a Jobbiknak sem tetszik, bár más okból.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  15. Fringe
    2012. június 7. csütörtök
    15:10
    A MAZSIHISZ volt az első aki kiverte a balhét. Slomo lapít a fűben mint a sz@ar. A zsido.com honlapjukon egy semmitmondó kis minuszos írásban sajnálkoznak. Kapja be!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  16. Figyeljetek csak egy picikét!
    http://atv.hu/cikk/20120607_sarga_csillagos_fiatalok_vettek_korbe_a_kepviseloi_irodahazat?source=

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  17. Az igazi TGM alapvetően fontos és nagyon jó politikai észrevételét olvastam épp most az e-heti Magyar Narancsban.
    Érdemes elolvasni!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  18. Tisztelt Tamas Gaspar MIklos!
    Remélem máig már észrevette melyik országban él.
    Tisztelt Bartus Úr
    Köszönjük a cikket. Nagy szükség van ilyen figyelmeztetésekre.
    Sajnos fiatalabb barátaim is kételkedtek – néhány éve – abban,
    hogy mi fog következni. Ma már látják igazam volt. Mégis sokszor
    értetlenül – kérdően – néznek rám. Nem értik miről beszélek, mert
    szerintük a 20. százasban nem történhet ilyesmi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  19. Kedves girbegurba,

    TAMAS Gaspar Miklos néven az igazi TGM bejegyzését olvahatja felül. :)) Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  20. Csillagszemű Szarvaslány

    Tudjátok melyik az az ország, ahol a 19. században először vehettek földet a zsidók?
    Magyarország!
    Döbbenet!
    Honnan jött ez az izzó zsidógyűlölet?
    Sokféle gyűlölködés volt ebben az országban az elmúlt 1100 évben, de ez a zsidógyűlölet nagyon durva, ami az elmúlt 100 évet jellemzi.
    És akiket istenítenek és visszasírnak 19-20. századi vállalkozókat, akik igazán fellendítették és felpörgették ennek az országnak a gazdaságát a Kiegyezés után, a nagy részük zsidó volt. Akkor ez nem volt téma, nem volt ilyen nyilvános gyűlölködés, sőt! Akkor tényleg csak egy nemzet létezett a magyar.
    És most?
    A múltkor nyíltan lezsidózott a volt gimis osztálytársam a héven, amikor meglátott. Beleröhögtem a képébe és mondtam, hogy sürgősen feküdjön le, mert láthatóan elmentek otthonról. De utána figyeltem az embereket: senki nem mert a szemembe nézni, elhúzódtak, mintha leprás lennék…
    Ez nem engem minősít, hanem ezt a fene büszke magyar “árja” fajtát!
    Pfújj!
    Undorítók!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  21. A cikk alapvetésével és az iszonyatos jóslatával egyetértek. Azonban van egy mondat benne, ami az egész írás igazságtartalmát negligálja, ez pedig: “A magyarok a zsidókat ma is ugyanúgy deportálnák már, ha lenne hova.”
    Minden igazságtalanság és jogtalanság alapja az ÁLTALÁNOSÍTÁS!!!
    A leírt történeteket is az általánosítás következménye, a kollektív bűnösség idiotizmusa magyarázza.
    Vigyázni kellene a hibás következtetésekkel és érvekkel, mert, mint a rossz puska, visszájára sülhet el, és inkább árt a jó szándékával, mintsem használ.
    Borzalmas, ami ma Magyarországon napjainkban történik, itt élni nem jó!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  22. igazak igaza 2012. június 6. szerda 09:01: “Bárkinek joga van bárkit szeretni vagy utálni.”
    .
    Talán akit ismer, de akit nem is ismer, azt miért utál(hat)ná valaki? Mert másképpen néz ki? Mert más a véleménye valamiben?
    Ember, gondolkodj, hova vezet a gondolatmeneted? Téged pl. másutt mindenütt utálnának a kinézeted miatt, ha az utálat lenne világ rendje, de szerencsére a világ fejlettebb és haladóbb részein nem az.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  23. No comment: http://www.guardian.co.uk/world/2012/jun/07/israeli-court-deportation-south-sudan. Mindez csak jelzésértékü arra nézve, milyen szomorú és hamis – egyben megengedhetetlen – mindenfajta általánosítás, bármely népröl legyen is szó. “Magyarokról”, “zsidókról” egyaránt álságos általánosítani, vagy éppen “kollektóv” bünöket felróni; hiszen a zsidóság is “kollektíve” szenvedte el métatlan és v´rlázító üldöztetését a Holokauszt során. Ezt “tükrözn”i annyi, mint végeérhetetlenné tenni az amúgy is nagyon nagy bajt: az indokolatlan, kizárólag sértettségekre visszavezethetö gyülölködést, amit egyetlen szempillantás alatt le kellen fújni a porondról. Egyik” fél” reakciói sem nevezhetök, sajnos, normálisnak, mert hiányzik a kölcsönös megértés kísérlete.Egyébként pedig: “felek” nincsenek. Csak kirekesztés, diszkrimináció és színszürö mentális szemüvegek vannak. Megálljt kellene parancsolni ennek a lidércnek, és tartózkodni az általánosítások, sztereotípiák használatától, megérteni, hogy itt két népcsoport egymás sebeit tépi folyton föl: aki intelligensebbnek tartja magát, az hagyja hát elöbb abba! – szépen kérem…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  24. Csapó Gyula
    Talán megmagyaráznád? Most a magyar zsidókról vagy az izraeliekről beszélsz?
    Mert a magyar zsidók milyen “sebeket” tépnek fel, főleg a “másokét”? Az izraeliek esetében pedig “kibicnek semmi sem drága” .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  25. Ez lemaradt: Izsák-Bács politikai menedékjogot kért:
    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=557833

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  26. négy hónap telt el kekec hozzászólása óta, és ma új fejezetéhez ért az antiszemitizmus Magyarországon. Kerényi Andrást a Budapesti Zsidó Hitközség dél-pesti körzetének elnökét két férfi támadta meg amikor kifelé jött a zsinagógából. Holnap összeírás, holnapután vagonírozás? hová tart ez a nyomorult ország?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  27. kovácsúr,
    Még nem tartunk ott. Egyelőre a felheccelt aljanép garázdálkodik, esetenként pedig a paramilitáris csoportoknak gúnyolt különítményesek. Még nincs zsidó- vagy cigánytörvény, vagyis egyelőre nincs állami pecsét rajta. Viszont az állam legfelső szintjén az ájtatos mellébeszélés és ellenére támogatják ezeket.
    Jellemző a csepeli polgármester reakciója, aki szóban elítélte a tettet, és fellépést ígért az uszítással szemben. De akkor talán nem kellene Wass Albert estet rendezni a művelődési házban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  28. kovácsúr
    A verésről nekem is ez a cikk ugrott be azonnal. Viszont tiszteletem a megvert EMBERNEK, aki nem hagyta magát, üldözte a verekedőt, akit így hamar el tudtak fogni. Majd (árgus szemekkel) figyeljük a fejleményeket.
    és aki ennyi idő után idetalál az megérdemli :
    ,,,
    viszek egy csúnyán
    beszopott mesét
    viszem a legesleges-
    legutolsó esélyt
    ki tudja, lesz-e
    búcsúzni időm
    viszem a Duna-parton
    levetetett cipőm
    mit bánom úgyis
    elviszem lazán
    elviszem gond nélkül a
    hátamon a hazám
    aki ma büntet
    az holnap lövet
    viszek egy mindig vissza-
    visszahulló
    követ…

    Read more: http://offforever.blog.hu/2012/05/23/erdos_virag_ezt_is_elviszem_magammal#ixzz28YBld5F9

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  29. Magyarországon minden előfordulhat és Murphy törvénye szerint
    elő is fog fordulni.
    Azt hittem, elkerülhetjük, de ez a hitem megingott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. admin írta (2012. június 7. csütörtök 19:22)

    “Kedves girbegurba, TAMAS Gaspar Miklos néven az igazi TGM bejegyzését olvahatja felül. :))”
    .
    Ezt örömmel hallom, mert először nem hittem el — TÚL RÖVID VOLT :) :) :)
    Eddig is jó társaságban éreztem itt magam, most még jobbá vált.
    .
    Ami a témát illeti: Az egyházaknak ez az “Ah! De hisz önt megverték, uram! Álljon fel, leporolom!” szintű nyilatkozata sima porhintés az egyházaktól, amelyek mindeközben keblükre ölelik a verőlegényeket, de ezt Bartus Laci sokkal szebben és pontosabban leírta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  31. Igen Nagyrabecsult Bartus Laszlo, koszonom a nyilt es oszinte beszedet, a dolgok nevukon nevezeset, es a mindig vilagos, megalkuvas nelkuli kiallast a fasiszta fenyegetes ellen.
    A magyarorszagi kialakult allapotok ugy latom, parhuzamban vannak a nemetorszagi 30-as evekbeli hangulattal. Ugy gondolom, Orban csakugy mint annak idejen Hitler a meglevo zsidoellenes erzelmeket lovagolja meg, aminek a gyokereirol szazszor annyi konyvet lehetne irni, mint ami eddig megjelent. Ahogy a viccben elhangzik, antiszemitizmus nincs, de az igeny megvan ra. A magyar politikusok mindent elkovetnek, hogy azt az igenyt ebren tartsak es felerositsek a sunyi titkolatlan naci retorikajukkal, a zsidoellenes utalasok es csengoszavak hasznalataval, mert a zsidogyulolet az egyetlen nepi ohaj, amit az orszaglo politikai blokk maradektalanul ki tud elegiteni, es latnivaloan orommel is tesznek eleget annak az elvarasnak.
    Szemelyes es csaladi elmenyeim alapjan en mindig ereztem a felszin alatt lappango zsidoellenes indulatok jelenletet, es ezert idejekoran elhagytam az orszagot, akkor amikor a tobbseg abban bizott, hogy az lesz az uj Kanaan. Sajnos az akkori legrosszabb remalmaim a mai nap beteljesulni latszanak, es Bartus Laszloe az egyetlen hatrozott es megalkuvas nelkuli hang nemet kialtva a zsidogyulolo es Horthy, Szalasi imado csocselek elorenyomulasa ellen. Koszonet erte.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos