Ronai and Ronai
AMERIKAI

A torontói rabbik tiltakoznak a menekültek érdekében 2012. június 28. csütörtök 14:46 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A torontói rabbik tiltakoznak a menekültek érdekében
Budapest/Toronto – Levelet küldött a torontói rabbitanács Stephen Harper kanadai kormányfőnek, amelyben kéri, hogy emberéletek megmentése érdekében álljon el a menekültek egészségügyi ellátórendszerének szűkítésétől, olvasható a Canadian Jewish News című lap internetes oldalán.
.
A szövetségi egészségügyi programnak a tervek szerint június 30-án életbe lépő változtatásai azt jelentik, hogy a kormány a jövőben nem biztosít az alapellátáson felüli gyógykezelést a menekültek meghatározott csoportjának a Kanadába érkezésük utáni egy évben. Mint ismeretes, a kanadai menedékkérők tekintélyes hányada magyarországi roma, de Kanadában kért menedéket a folyamatos magyarországi vegzatúra elől menekülő Kertész Ákos író is.
.
„Országszerte azt halljuk az orvosoktól, hogy az emberekre betegség, sőt akár halál várhat, ha nem juthatnak hozzá a program keretében járó életmentő kezeléshez. Ez a gyerekekre is vonatkozik”, áll a június 18-i levélben, amelyet Howard Morrison rabbi, a tanács távozó elnöke és Michal Shekel rabbi, a testület ügyvezető igazgatója írt alá.
.
A felülvizsgált programban a „biztonságosnak” ítélt országokból – köztük Magyarországról – érkező menedékkérők folyamodványát továbbra is elbírálja a menekültek bevándorlási hivatala (IRB), de csak akkor részesülhetnek az alapszinten felüli gyógyellátásban, ha betegségük vagy állapotuk veszélyes lehet a többi emberre. A tébécés például megkapja majd a kezelést, de a cukorbeteg inzulinellátását nem fedezi a módosított szövetségi program, írta a lap szerdán.
.
Jason Kenney bevándorlásügyi miniszter szerint a rabbik levele hamis feltevéseken és „jó adag dezinformáción” alapul. Mint mondta, nincs olyan ország, amely mindenki számára biztonságosnak minősíthető.
.
Magyarországot illetően azt állapította meg a kanadai tárcavezető, hogy az elmúlt néhány évben jelentősen nőtt az onnan menedéket kérők száma. „A Kanadában menedékért folyamodók elsőszámú forrástérsége nem Afrika, Ázsia vagy Latin-Amerika (…) nem is Észak-Korea, Irán vagy Venezuela, hanem Magyarország”, jelentette ki.
.
Még áprilisban a miniszter azt hangoztatta, hogy szerinte sok magyarországi roma menedékkérő valótlan okokra hivatkozik, és visszaél Kanada menekültrendszerével. Feltette a kérdést, hogy a menedékért folyamodó magyar állampolgárok miért nem használják ki az Európai Unión belüli teljes mozgásszabadságot. Azt mondta, hogy a magyar menedékkérők csaknem 95 százaléka Kanadához fordul, mert részesülni akar ott a bőkezű szociális juttatásokból, a munkalehetőségekből és az alapszint fölötti egészségügyi ellátásból, amelyek jobbak, mint Magyarországon.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 6 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(24)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

24 Reader’s Comments

  1. keresenek munkát és akkor nem kell sgély, csak mindég a nemzet fizesen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (31 szavazatból)
  2. Mélyen igazuk van a kanadai rabbiknak, hisz a náci és fasiszta eszmék uralta Magyarországról menekülnek a többszörösen szegregált romák, ezért a demokratikus Kanada menekültkezelése kapcsán nem lehet szempont az, hogy mennyibe is kerül ez a kanadai adófizetőknek. A humánum előbbre való.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (33 szavazatból)
  3. Bibó milyen nemzet ?
    A Turulmadaras ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (16 szavazatból)
  4. Ezek a kiadaások nagy terheket rónak kanadára, persze a humánum fontos de miért csak Kanadának ? Nincs más ország a földön.
    Kanadában aránylag alacsonyak a fizetések, vannak akiknek a fő állásuk melett 2 part time állása is van. A fiatalok már 16 éves korban elkezdenek dolgozni ( vagy a kisebb részük bandázni), az iskola melett igy teremtve elő a főiskola vagy egyetimoktatáshoz szükséges összeget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  5. ingyen élők mindég akadnak minden féle űrűgyel–politika,raszista,űldőzőt,)de hogy lusta az nincsen,fizes dolgozo,?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (22 szavazatból)
  6. BIMBO, kedves! Meg nem fejtem, hogy mit akarsz mondani. Talán előbb meg kellene tanulnod kifejezni magadat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  7. BIMBO 2012. június 28. csütörtök 15:27
    “keresenek munkát és akkor nem kell segély, csak mindég a nemzet fizesen.”
    .
    Vedd már észre, hogy nálunk a munka olyan mint a pénz, keresni lehet,
    de mi van ha nem találod? Nem tőzsdézhet mindenki. Különösen pénz nélkül.
    .
    Ugyan miből élsz – a családoddal együtt – ha a rávalót sehol sem találod?
    .
    .
    Midig eszembe jut a biharkeresztesi temető egyik kopjafaszövege:
    Itt nyugszom én, olvasod te
    Nyugodnál itt te, olvasnám én.
    .
    Úgy-e, nézőpont kérdése?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (8 szavazatból)
  8. I millio kanadai fiatal van jelenleg allas nelkul.
    Tobbseguk foiskolat vagy egyetemet vegzett.Nem Nekik kene elobb a kanadai kormanynak allast es munkahelyet teremteni????
    A munka nem szegyen,csakhogy a magyar romak mar ki vannak oktatva ahogy beteszik a labukat ide,
    Egymast tullicitalva hozongenek,hazudoznak mindent,mert mar tudjak a kanadai hatosagok keze meg van kotve,a kurva politikai korrekcio miatt.
    Elobbb a kanadai allampolgarokat kell ellatni.Mondjuk ne kelljen 6-7 orat varni egy ER-ban mert nincsenek orvosok…..csak 1 altalaban…
    Evekkel ezelott kezdodott el akkor meg a valoban kis szamban bevandorolt ciganysag reszerol a kovetkezo trukk…
    Beoltoztek ortodox zsido noi ruhaba es kendobe es ugy koldultak az egyik zsido negyed legnagyobb Sobeys nevu elelmiszer aruhaza elott.
    A rendoroket kellett kihivni mert olyan agressziv modon koldultak….
    A torontoi rabbinatus inkabb azzal foglalkozzon,hogy a kanadai zsido fiatalokat nevelje az antiszemitizmus egyre terjedobb hullama ellen es tudjanak vedekezni ,ne lapuljanak az anyjuk szoknyaja mellle….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  9. Azért ami történik az az EU szégyene is! Ugyanis a menedékjogot kérők nem csak magyar állampolgárok, hanem az EU polgárai is! Hol van az Orbán kormány által kidolgozott Európai roma stratégia? Azzal dicsekedtek, hogy ez a magyar EU elnökség legnagyobb sikere!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. Ha még valaki nem olvasta volna! Nekünk Magyaroknak Jogunk van Észak- Amerikához, mert az Ősi Magyar Föld! Meddig fokozható még a hülyeség? A magyarok a Dakota- Sziú törzs rokonai? Akkor Orbán Viktor kaphat a választásokon segítséget a Dakota-Sziú törzstől! A Követelem, hogy a Dakota- Sziú törzs indiánjai, kapjanak magyar állampolgárságot és szavazhassanak a magyar választásokon! E mellett a választások után követeljük vissza a piszkos amerikai jenkiktől az elrabolt magyar-sziú területeket! Mert ha nem akkor ki ássuk a csatabárdot!

    “A túlzott magyarkodást kifigurázó kabaréjelenetekben lehetett eddig csak olyasmit hallani, amit dr. Simon Péter állít. A nyugalmazott mérnök-tanár, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) mohácsi csoportjának elnöke azt mondja, hogy rokonaink a sziú indiánok. A tolnai KÉSZ meghívására tartott előadást a városi galéria nagytermében, Magyar nyomok az észak-amerikai indiánoknál címmel. És a szkeptikusokat is igencsak elgondolkoztatta amit mondott, illetve amit magnófelvételekről lejátszott.

    Gépészmérnökként került ki Kanadába, 1965-ben. Később Londonban tanított fizikát. Összesen húsz évet élt külföldön a feleségével, s ez idő alatt minden szabadságot, nyári szüntet a dakoták vagy más néven sziúk kultúrájának tanulmányozására szentelt. A magyarsággal közös ázsiai gyökereket, párhuzamosságokat keresett, s végül azonosságokat talált.
    – Ez nem olyan, mintha, hanem ugyanaz! – szakadt fel benne a felismerés, amikor magnóra vette például a Megrakják a tüzet kezdetű dalt az indiánok előadásában.

    Nem minden előzmény nélkül kezdte dr. Simon Péter – alias Fürge Szarvas – a magyar-dakota rokonság kutatását. Nagy hatással volt rá fiatal korában dr. Borvendég Deszkáss Sándor – alias Fehér Szarvas –, aki a múlt század harmincas éveiben sok időt töltött az észak-amerikai indiánok között. A kultúra számos területén találtak meglepő egybecsengéseket.

    A Tolnára meghívott mohácsi vendég sorra vette a nyelvi, a zenei, a hitéleti hasonlóságokat, a szimbólumok, a díszítő motívumok és a szakrális számok egyezését. Hihetetlen, de még az egyszeregyet is ugyanúgy magolják az indián gyerekek, mint a magyarok. Onpár, az egypár, vagyis kettő. Onpár onpár lecsen topa. Ez annyit tesz: kétszer kettő legyen négy.

    A magyarság, a Kárpát-medencei magyar nyelv ezer éves, a kanadai indiánok pedig 1200 éves magyar nyelven beszélnek dr. Simon Péter szerint. A kutató meg van győződve arról, hogy a népvándorlás korában, Közép-Ázsiából nemcsak nyugatra, hanem keletre is indultak népcsoportok. Letelepedtek Kazahsztánban, Kínában, Indiában, Japánban, de voltak, akik nekivágtak a végeláthatatlan víznek, és az úgynevezett cserépúton Észak-Amerikáig jutottak. Az óceán fenekén elsüllyedt hajóroncsok és cserépedény-maradványok jelzik a néhai hajósok útvonalát.

    Kultúrájukat magukkal hozták Európába és magukkal vitték Amerikába a szétrajzó honkeresők. Ami a magyaroknál a turulmadár, az a dakotáknál a kerecsensólyom. A rozetta a totemoszlopon és a székely kapun is feltűnik. Rovásírásos leletek ugyanúgy találhatók a Kárpát-medencében, mint az indiánok földjén. S ami dr. Simon Péter szerint a legérdekesebb: az egyistenhit és a boldogasszony-hit egybeesése. Szent István népe és Ülő Bika népe is ápolja az istenanya-kultuszt. Az indiánokhoz kutyaszánon érkezik a Happy Lady, egy négyezer esztendős, fából faragott szobor, melyet minden évben körbevisznek a kontinensen. A kinyilatkoztatást Krisztus előtt kétezer évvel kapták meg, öt platánlevélre írva, amit ma a British Múzeumban őriznek.

    A fogantatás szent ünnep a dakotáknál. A szeplőtelen fogantatás napja – az előadó ismeretei szerint – valaha nálunk is rangban megelőzte a karácsonyt. Mert az ember a fogantatástól kezdve létezik. Az indiánoknál ebből adódóan az abortusz szóba sem jöhet. Sőt, születésnapjukat a tényleges megszületés előtt kilenc hónappal tartják.

    Kitért még dr. Simon Péter a táltosok ténykedésére is. Az ősi magyar és az észak-amerikai indián kultúrában is megtalálhatók a gyógyítók, az orvosságos emberek, akik nem azonosak a sámánokkal. Nem kell rögtön megriadni és sátánt kiáltani, ha valaki érdeklődik a régi korok hitvilága iránt! Ne féljünk Szent István mögé nézni – kérte az előadó –, mert a kereszténység gyökerei is ott találhatók! ” Forrás: teol.hu

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  11. Husz János Puszita

    Annyiból igaza van a kanadai hatóságoknak, az EU-n belül szabad a munkavállalás és a lakóhelyválasztás. Miért éppen Kanada?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  12. Husz János Puszita
    2012. június 30. szombat
    21:27 Az EU- n belül nem lehet menekült státuszt kérelmezni, ezért még olyan emberek is mint Kertész Ákos Kossuth- díjas író és Mohácsi Viktória volt Európai Parlamenti képviselő is Kanadától kértek menekült státuszt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  13. #
    Husz János Puszita
    2012. június 30. szombat
    21:27 Egy magyar állampolgár nem kérhet menekült státuszt például Hollandiától, vagy Ausztriától, de például egy ázsiai lakos igen!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  14. Európa problémáinak megoldását azonban hosszabb távon nem várhatjuk Kanadától!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  15. Husz János Puszita

    Tölgy
    2012. június 30. szombat
    21:58
    .
    Miért a menekült státusz, amikor békésen le lehet telepedni pl. Angliában vagy Ausztriában? Ott is üldözik őket? Vonatkozik az említett hölgyre és úrra is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  16. #
    Husz János Puszita
    2012. június 30. szombat
    22:47 Ez érdekes kérdés Kertész Ákos és Mohácsi Viktória esetében is és úgy általában a Kanadában menekült státuszt igénylő magyar állampolgárok esetében is! Kertész Imre Nobel-díjas író tudomásom szerint Berlinben él,mert neki sem tetszik az a antiszemita-rasszista légkör amelyet a politika egy része és a társadalom egy része képvisel! Továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy az európai problémák megoldását hosszabb távon nem várhatjuk el Kanadától!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  17. BIMBO!
    *
    Helytelenül írtad: “mindég”
    Helyesen: mindig
    *
    Ezt már egy cigány származású elemista kisdiák is tudja, akit te nem tartasz a nemzet tagjának.
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  18. Tölgy!
    *
    Hát persze, hogy van hasonlóság a magyar és az indián kultúrában, hisz’ doktor Orbán Viktor is megmondta – ő csak tudja – hogy a magyar “ázsiai származék”, ergo a titok nyitja a Berring szorosban keresendő.
    *
    Viccen kívül, mindkét népesség a sámán-hit talaján indult el ill. áll…
    *
    Egyébként, olyan, hogy indián nép nem létezik. Annyiféle törzs és csoport
    hódította meg az “újvilágot” vsz. észak felől…
    *

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  19. Lattam egy hosszu dokumentumfilmet a magyarorszagi romak “beilleszkedeserol” Spanyolorszagban. Azota is szegyellem magam miattuk. A gyerekeket kuldik ki az utcara, akik visszaelve a helyiek turelmevel, a legarogansabb legelvetemultebb modon fosztogatjak es raboljak ki a spanyolokat.
    A roma jelenlet Spanyolorszagban hosszu evszazadokra becsulheto, Andaluziaban egy idoben olyan komoly roma jelenlet volt, hogy a romakat csak andaluzoknak tekintettek, es a spanyol nyelvben meg a mai nap is az andaluz szo romat jelent. Mesterei voltak a fem megmunkalasnak, es komoly szerepuk volt a muveszeti stilus kialakitasaban, ami ma Flamenco neven ismert.
    A spanyolorszagi jelenkori viselkedesuk alapjan el tudom kepzelni a kanadai viselkedesuket. Kanadat tendenciozusan valasztottak, mert abban az orszagban a leg szervezettebb, leg bokezubb es leg gyorsabb a bevandorlokat, kulonoskepen a menekulteket tamogato segelyrendszer. A kanadaiak segitokeszek, bokezuek, de nem hulyek. Latva, hogy ez a menekult csoport egy bunozesi hullammal valaszol a befogado orszag messzemeno torodesere, nem lesznek marasztaloak veluk szemben, akiknek a munkalkodasa nem fogja elore vinni az orszagot, ha egyaltalan eszukbe van munkalkodni.
    A tisztelt rabbik ne legyenek annyira bokezuek Kanada karara, jobb volna, ha a sajat kongregacioik erdekeit tartanak szem elott, mert az adott gazdasagi helyzetben rengeteg kanadai zsido elszegenyedett es mindennapi gondokkal kuzd. Tovabba a tomeges moszlem bevandorlas es a kanadaiak politikai korrektsege kovetkezteben a zsidogyulolet uj reneszanszat eli, es a tisztelt rabbik meg nem tettek latvanyos vagy hatasos lepeseket a jelenseg ellen, szoval a romak partfogasa helyett jobb volna, ha azzal foglalkoznanak, amiert alkalmazzak oket.
    Amugy meg a politikai korrektseget egyik jesivaban sem tanitjak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  20. BIMBO 2012. június 28. csütörtök 15:27
    “keresenek munkát és akkor nem kell segély, csak mindég a nemzet fizesen.”

    Te nem tudod hogy mi folyik otthon vagy ha tudod nem tudod mit beszélsz,hogy sokszor sirva keltünk az egészen mert nem tudtam hogy most mit adok a gyermekeimnek enni.Roma származású ember vagyok a 24 órából 30 órát csak munka kereséssel töltöttem,de mindenhól a válasz csak ennyi volt:NEM-NEM-NEM-NEM nincs felvétel,a bőrszin miatt sajnos nincs hely,betelt,nem akarunk problémát a többi alkalmazottal te miattad és még sorolhatnám.Az emberekben nincs már jó indulat nincs szivük.Kanadában élek 3 gyermekemmel és feleségemmel nem a segélyre váro emberek közé tartozom hiszen viszautasitottam egy új élet reményében jöttem ki ide,és kanada egy csodálatos életben részesitett minket amit hihetelenül köszönök ennek a reménnyel teli országnak,de sajnos felkelett ébrednem a való világba.Igen sajnos elutasitottak minkett is arra hivatkozva hogy nem vagyunk szava hihető emberek mikor azt mondtuk hogy otthon a halál szájából tértünk ide ki,igen kökemény valóságos rasszizmus tudom hogy sokan akik most ezt olvassák most azt gondolják hogy ”na újra egy üldözött cigány” higgyék el hogy sohasem volt az eszemben hogy én kivándorljak a kicsi családommal,de sajnos nem tudtam már tovább azt hallani a lányomtól hogy apa én nekem is lessz majd egyszer olyan barbie babám ?! aki szülő azt tudja hogy nem a baba volt a fájdalmas a kérésben hanem…………..ez nekem jobban fájt mintha megöltek volna és sajnos azt tudtam erre válaszolni egyszer megveszem neked kicsim.Higgyék el tudom vannak a romák közt elég galád emberek de vannak tanárok,ügyvédek,ovónők,orvosok,jogászok és még sorolhatnám.Összefognia kell ennek a népnek nem pedig egymásnak támadni,egy kiutat kell keresni mert hiszen emberek vagyunk nem állatok.
    Én nekem sajnos hamarosan elkell hagynom ezt az országot és higgyék el tudom hova megyek vissza a gyermekeimmel,nekünk eddig tartott az a világ amiben önök élnek amerikában,de nem adom fel a hitem mert ha vért izzadok is nem fog többet éhezni a családom.Köszönöm önöknek hogy meghallgattak !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  21. Én úgy gondolom, olyan nincs, hogy az ember tizenkilencre sorozatban kettőt húzzon. Vagyis, nem lehet csak Csatáryt és annak reinkarnációit befogadni, bújtatni, ahogy nem lehet kizárólag Kossuth-, vagy Nobel díjas, illetve magasan kvalifikált, jómódú, perfekt, önjáró bevándorlókra aspirálni sem. Nem lehet előkelő idegenként orrot húzó, finnyás kívülállónak maradni akkor, amikor immár hét és félmilliárdnyian hemzsegünk itt, ezen a véges területű és még a kiválasztottak számára is csak korlátozottan nyájas bolygón. Akinek volt/van szerencséje nem valamely gyűlölt embercsoport tagjaként világra jönni, annak efölött érzett hálás örömében kötelessége türelmesnek, nagylelkűnek, tisztességesnek és okosnak, hogy azt ne mondjam, humanistának lenni. Ennyivel igenis tartozik a jósorsának.
    Meg aztán, ha Kanada gond nélkül keblére öleli a félholdat, hát ölelje a félholtat is, különben velünk osztozik a szégyenben. Ez meg csak nem lehet a célja.
    Amúgy meg, vajon hány lakosa maradna Kanadának, ha az ősbevándorlóktól máig mindenkit, aki oda valaha is idegen jövevényként betette a lábát, hazatoloncolnának? Az a maradék másfél indián alighanem halálra röhögné magát, nemde?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. taotologia,
    Nagyon erdekes, amit irsz, bar en egy szot sem ertek belole.
    A kanadai kerdes ket temara korlatozodik. Az egyik a bevandorlas, a masik a menekult statusz kerelmezese.
    A bevandorlo ha elnyeri a landed immigrant statuszt, munkaengedelyt kap, es aznap elindulhat munkat keresni.
    A menekult, amikor megkapja a refugee statuszt, attol a pillanattol a kanadai kormany gondoskodik megfelelo lakasrol, es a minimum bernel joval magasabb ellatmanyrol, egeszsegugyi ellatasrol.
    A menekult statusz elnyeresehez persze egy kicsit hazudni is kell a legtobb esetben, bar a kanadai tisztviselok nagyon joindulatuak es megertoek.
    Szoval, aki dolgozni akar annak egyenesebb es rovidebb az utja a kanadai letelepedeshez.
    Akik kibulizzak maguknak a menekult statuszt, es szabadidejukben lopni vagy betorni jarnak, nem lesznek szivesen latott polgarai a valasztott uj hazanak, es remelem, mielobb kiebrudaljak oket, mert azt a tipust igencsak utalom.
    A fentiek minden bevandorlora ervenyesek, nem csak a magyarorszagi romakra.
    Lehet, hogy az igazi humanistak azokat is a keblukre olelik, ugyanugy mint a moszlem bevandorlokat, akiknek leplezetlen szandeka a befogado orszagot a sajat izlesuk szerint a kalifatus reszeve formalni. De az is lehet, hogy ok nem igazi humanistak, hanem a mindenkinel szentebb jo lelkek, akik a politikai korrektseg oltaran felaldoznanak mindent.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  23. BIMBO !
    Bocs de rövid kommentárodban nem csak a “mindég” szót írtad pocsékul, de a “keresenek” kifejezést is.
    Az, hogy mondatot mindig nagybetűvel kezdünk, egye fene, betudható a technika ördögének, de hogy a keressenek két S, az már minimum minimuma, jegyezd meg, akárcsak a FID-SS, mert az is kétes… Ezt ma már a nemzet minden tagja tudja ( és nem: tuggya). JA!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  24. Toloncolják már haza a kanadai rabbikat egy időre! Majd rájönnek hogy itt nem az egészségügyi ellátás hiányáról van szó, hanem a fajgyűlöletről! A fasizmus ismételt feltámadásáról! Az új nácizmus magyarországi feltámadásáról győződjenek meg személyesen! Ne ott tiltakozzanak a rabbik, hanem a Magyarországon kialakult helyzet miatt az ENSZ ben, vagy az Európai Uniónál!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Uniós polgár nem lehet menekült 2012. október 21. vasárnap | AN

Ottawa a romák őrizetbe vételét fontolgatja 2012. augusztus 20. hétfő | AN

Milliókba kerültünk Ottawának 2012. augusztus 1. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos