Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bűnösnek találták a szaúdi diákot 2012. June 28. Thursday 12:55 | AN Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bűnösnek találták a szaúdi diákot
San Antonio, Texas – Az Egyesült Államok szövetségi bírósága bűnösnek találta a 22 éves Khálíd Aldauszári szaúd-arábiai állampolgárt, aki azzal a céllal lépett be az Egyesült Államokba, hogy tömegpusztító fegyvert vessen be több célpont, elsődlegesen George W. Bush volt elnök dallasi otthona ellen.
.
Aldauszári, aki a Lubbockhoz közeli South Plains College diákja volt, egy e-mailben „a tirannus házának” nevezte Bush villáját. A tárgyaláson bemutatott bizonyítékok szerint a férfi az interneten kutatásokat végzett arra nézve, miként barkácsolhatna házilag bombát, és milyen vegyi anyagokat kell ehhez beszereznie.
.
Ugyancsak a világhálót használta fel ahhoz, hogy információkhoz jusson a kiszemelt célpontokkal kapcsolatban. Különféle blogokhoz intézett hozzászólásaiban beszélt vágyáról, aminek középpontjában „az erőszakos dzsihád és a mártíromság” állt.
.
Az országban teljesen legálisan, diákvízummal érkezett terrorista úgy bukott le, hogy az a vegyianyaggyár, amellyel összeköttetésbe lépett, gyanúsnak találta a megrendelést – például azt, hogy miért van szüksége a megrendelőnek a robbanóanyagok alap-összetevőjéül szolgáló koncentrált fenolra –, és értesítette az FBI-t.
.
A terrorista szinte valamennyi lépését írásba foglalta, így saját maga ellen szolgáltatott bizonyítékokat arról, miket tervezett – leírta, hogy szükség lesz hamis születési anyakönyvi kivonatra, bérelt autóra, hamis jogosítványra; beszámolt arról, hogyan helyezi el a pokolgépeket az autójában, és milyen problémákra kell majd számítania, amikor csúcsforgalomban kell velük átjutnia a városon.
.
A Bush-ház mellett Aldauszári felvette a célpontok listájára három olyan amerikai lakhelyét, akikről kiderítette, hogy Irakban az azóta megsemmisített Abu Ghraíb börtönben teljesítettek szolgálatot – ott, ahol az őrszemélyzet egy része kínozta és megalázta a terrorgyanú vádjával fogva tartott irakiakat. De fel akart robbantani coloradói és kaliforniai vízgyűjtő gátakat, atomerőműveket és vízerőműveket is.
.
Ítéletét – valószínűleg életfogytiglani börtönbüntetést – októberben hozzák meg.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (6 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +6 ( 6 szavazatból)
Bűnösnek találták a szaúdi diákot, 4.3 out of 5 based on 6 ratings

Címkék: , , , ,

  • Hozzászólások(7)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

7 Reader’s Comments

  1. “Ami jár, az jár!” :(
    A többit is le kell kapcsolni! :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  2. És nálunk Budaházit felmentették, mert amiket írt, az nem alapzta meg a fennálló államrend megdöntésére irányuló szervezkedést4 (Nem szorosan tartozik ide, de óhatatlanúl ez ugrott bee. Ennyit a bíróságok hozzáértéséről.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  3. Figyeljétek meg; az összes ilyen – alighanem – nőhiányos, sikertelen, féleszű hülyegyerek ölni, tömeggyilkolni, épületeket felrobbantani, lakosságot kiirtani akar.
    .
    Az iszlámnácikra ez kimondottan érvényes, na persze, ennek nagyon jól körülírható pszichopatologioai okai vannak.
    .
    Nicolai Sennels kitűnő cikkeket ír többek között ilyenekről is, akit érdekel, a “Dzsihadfigyelő”- c. professzionális weboldalon megtalálja.
    .
    Ez a hülyegyerek meg… azzal a tipikus, félelmetes iszlamista realitásérzékkel rendelkezik, vagyis, hogy bejön a világ legerősebb, egyik legjobban megfigyelt országába, és majd ő elhozza az apokalipszist, konyhában összegányolt felszereléssel.
    .
    Na, nem baj, méreginjekciót neki, aztán mehet a föld alá. Az ilyennek nem lenne szabad élnie, legalábbis, az euro- atlanti világban nem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  4. Most még elégedetten vigyorog, hogy mekkora nagy majdnemterrorista lett belőle, de kíváncsi leszek az arcára valamelyik admax sitten eltöltött 10 év után. Azok a helyek igazi test és lélek sorvasztók.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  5. Amerika ismét kapott egy figyelmeztetést; Szaúd-Arábia kettős játékot játszik vele, egyszerre importálja az olajat és az iszlámfasizmust, és ugyan mindkettő egészségtelen a környezetre, utóbbit könnyebb lenne kezelni, ha a zsarnokság helyére önálló demokráciát próbálna elérni, így végre nem önző nagyhatalomként, hanem igazi barátként fognak rá tekinteni az ott élők. Ez Irán esetében működik, a Közel-Keleten nincs annyira Amerika-barát arab avagy muszlim társadalom, mint ott, a rezsim politikája ellenére!

    Mert bármennyire is azt akarjuk bemesélni magunknak, hogy az arabok sorsa az, hogy despotáik alattvalói legyenek, az emberi civilizáció kialakulása óta folyó kulturális harcban bizony sokkalta vonzóbb lehetőség a nyugati demokrácia. Ha nem így lenne, egy deka muszlim se lenne Nyugat-Európa fejlett országban, mert annyira magukénak éreznék azt, ha ostorral verik őket, nem igaz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  6. Szerencsére a vegyi anyaggyár észen volt. Kanadában ha valaki nagytételben rendeli a műtrágyát, akkor be kell mutatni az igazolását hogy farm-ja van. Persze akkor is jelentik a vásárlást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  7. Szerintem nem sok időt fog eltölteni amerikai börtönben ez a pancser terrorista palánta.
    Szaúd-Arábia kéri kiadását és az amerikaiak, hogy kedvezzenek ki is adják.
    A szaúd-arábiai bírósági ítélet sokkal drasztikusabb lesz, mint az amerikai börtön.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Texas börtönt ígér a megfigyelőknek 2012. October 25. Thursday | AN

Fel akarta robbantani a FED-et egy bangladesi 2012. October 18. Thursday | AN

Iráni terrorcsapásra készül New York 2012. October 11. Thursday | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos