Ronai and Ronai
AMERIKAI

Para-Kovács Imre: Kis éji genetika 2012. május 22. kedd 17:22

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Para-Kovács Imre: Kis éji genetika

Nincs könnyű helyzetben Magyarországon a genetikus, mert nincs könnyű helyzetben a genetika sem, valahogy ezen ország népe nem tud normálisan viszonyulni a tudományhoz: ha nácik használják, akkor azt akarják kideríteni, hogy ki zsidó és ki nem zsidó, ha a komcsik, akkor egyszerűen betiltják, mert a genetika biztos náci tudomány (kivéve Micsurin, de akkor maradjunk a dinnyénél).

Minden bizonnyal a genetika lesz a harmadik évezred legfontosabb és leggyorsabban fejlődő tudománya, és ennek persze megvannak a nyilvánvaló veszélyei, arra azonban kevesen gondoltak, hogy akad majd egy jóvágású, minden bizonnyal bajuszos jobbikos – khm – létforma, aki elballag a kutatóintézetbe, és megrendeli a vizsgálatát, hogy bizonyítani tudja, benne aztán sem zsidó, sem roma gének nincsenek, mert ő annyira magyar, amennyire csak lehet az ismert történelmi események után.

Az eredményt megkapja, szép, szabatos vizsgálati eredmény: nincsenek benne sem a zsidó, sem a roma népcsoportra jellemző genetikai jelek, tehát ettől fogva két dolog már biztos a szerencsétlen politikus életében: nem voltak roma és zsidó felmenői, legalábbis azon az időtávon belül, amit a genetika belát, márpedig ez hosszú idő.

Megvan a papír, lemegy a kocsmába, vagy a községi magyar házba, nem tudom, hova járnak ezek, és ott előveszi a papírt. Van ám nagy csodálkozás, a többiek ámulnak, veregetik a vállát, de aztán elnyugszik a lelkesedés, és felteszik az egyetlen logikus kérdést, amit ilyenkor egy öntudatos és elhivatott nyilas feltehet: ööö, és mi van a tót, román és – irgalom atyja, ne hagyj el! – avar génekkel?

Nagy csönd áll be.

Hallani lehet, ahogy Szabó testvér bakancsában növekednek a gombák, és a papírral rendelkező politikus csak néz maga elé, erre nem tud semmit mondani, mert csak annyi pénze volt a családnak (mondjuk, el kellett adni a szoba-konyhás panelt), hogy a roma és zsidó géneket kivizsgáltassák, de a tót és román génekre már nem tellett.

Nem tellett volna, mert az az igazság, hogy eszébe sem jutott.

Ahogy megvan az egyik bizonyosság, máris támad a kétség, hogy ugyan a nagyeszű jobbikos nem roma és nem zsidó, de simán lehet román, sváb, tót, ruszin vagy piréz, és ha lehet, akkor biztos az is, mert különben erre is kiterjesztette volna a vizsgálatot.

Azért rossz nácinak lenni, mert az ember sohasem lehet teljesen nyugodt, sohasem lehet teljesen biztos még magában sem.

Egy jegesmedvének például könnyű, mert nagy biztonsággal tudja magáról, hogy felmenői mind jegesmedvék voltak, mint ahogy a jegesmedvéken belüli apróbb változatok is erősen helyhez kötöttek, tehát egy orosz jegesmedve ritkán nősül Norvégiából, de szerencsétlen nácik mellett elszaladt a világ, mert az emberek mozognak, költöznek, össze-vissza lesznek szerelmesek, lakhelyet változtatnak, megtanulnak új nyelveket, az internetről nem is beszélve.

Egy rendes náci, persze, erre azt válaszolja, hogy ez így egyáltalán nincs rendjén, mert a világ rendje az, hogy ott kell élni, ahol születtünk, ott is kell házasodni (jegesmedve), és meghalni is természetesen, majd amikor erre azt válaszolja valaki (én), hogy a Honfoglalás ilyeténképpen nemzet- fajta- és világellenes cselekedet volt, mert megzavarta Közép- és Kelet-Európa nyugodt, békés génállományát, nem beszélve a miénkről, akkor néz hülyén, mert válasza természetesen nem lehet.

Ká-Európában muszáj betiltani a genetikát, hogy a normalitás ideiglenesen felülkerekedjen?

De ha a genetikát be kell tiltani, akkor a történelmet, földrajzot, biológiát és a matematikát is be kell, mert szorgos népünk szinte minden tantárgyból képes kihozni, hogy többen van, többet és nagyobbat érdemel, azok pedig, akiknek nincs papírjuk arról, hogy akár magyarok is lehetnek, azok nem érdemelnek semmit, mert miattuk nincs itt több mindenből.

A betiltás tehát nem megoldás.

Fogalmam sincs, hogy mi lenne a megoldás.

Az biztosan nem, hogy a kutatóintézetet vegzáljuk, amiért egyáltalán hajlandó volt az elmeroggyant politikus kérését teljesíteni, mert egy kutatóintézet kutat, ott általában profik dolgoznak, és a profikra az jellemző, hogy a hülyék kérését is ugyanúgy teljesítik, mint a nem hülyékét, egyszerűen nem érdekli őket a személyes motiváció, hanem megoldanak egy problémát és papírt adnak róla.

Kegyetlenül hangzik?

Lehet, de az ilyesmi csak akkor lesz vállalhatatlan vagy büntethető, ha például holnap valamelyik vállalat akarja megvizsgáltatni dolgozóit, esetleg az állam kezdeményez általános genetikai vizsgálatot. Mert az egyén azt csinál saját génállományával, amit akar: megvizsgáltatja, kifilézi, tapéta posztert készíttet belőle, stb..

Lehetőleg egyet ne tegyen: ne örökítse át, mert az rossz lenne a világnak.

Egyébként meg a tudatlanok kedvéért leírom: nincsenek tót és magyar gének, nincsenek románok sem, úgyhogy szegény jobbikosok sohasem lehetnek biztosak benne, hogy nem szlovákként szidják a szlovákokat, románként a románokat, netán pirézként a pirézeket.

Nekem meg svájci génjeim vannak, nem bizonyított, de határozottan érzem, úgyhogy ezúton szólítom fel a svájci kormányt, küldje az állampolgársághoz szükséges papírokat vagy inkább magát az állampolgárságot, de sietősen.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (62 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +66 ( 70 szavazatból)
Para-Kovács Imre: Kis éji genetika, 5.0 out of 5 based on 62 ratings

  • Hozzászólások(51)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

51 Reader’s Comments

  1. Gratulálok Para! Mint régi hülyeségkutató, van szerencsém tudtodra adni, hogy ezt a honfoglalás-kérdést már megoldották ezek a derék fürdőköpenyes hagyományőrzők. A dolog úgy áll, hogy az élet a Kárpát-medencében keletkezett, az első ember is itt ébredt tudatára, itt kezdett el írni (olvasni azóta se tanult meg), és ez az írás mindjárt a magyar rovásírás volt. A magyarok tehát mindig ott voltak, az első egysejtűtől kezdve, ők találták fel a kereszténységet – már jóval Krisztus előtt – majd később a kerékpárt, a bambisüveget és az atombombát. A honfoglalás tehát egyszerűen csak hazatérés volt. Na, most már eztet is tudod, szerencséd, hogy velem hozott össze az AN!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +57 (63 szavazatból)
  2. “egy orosz jegesmedve ritkán nősül Norvégiából”
    .
    LOL
    .
    *****

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +36 (36 szavazatból)
  3. Hallani lehet, ahogy Szabó testvér bakancsában növekedni kezdenek a gombák…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +45 (45 szavazatból)
  4. “Egyébként meg a tudatlanok kedvéért leírom: nincsenek tót és magyar gének, nincsenek románok sem, úgyhogy szegény jobbikosok sohasem lehetnek biztosak benne, hogy nem szlovákként szidják a szlovákokat, románként a románokat, netán pirézként a pirézeket.”

    Ehem. Pontosan ezért én nagyon is vegzálnám ezt a bizonyos intézetet, ugyanis szimplán arról van szó, hogy a nagy semmiért kértek pénzt, bízván abban, hogy a jobbikos úriember pont akkora barom, mint amekkorának kinéz, speciel ebben joggal bízhattak. Így egyszerre sikerült elárulni a tudományos tisztességet, a piaci tisztességet, valamint lábbal tiporni az emberi jogokat, amikor ahelyett, hogy felvilágosították volna a náci urat, még adták alá a lovat. Nem is csoda, hogy az intézet vezetője azóta meglehetősen kínos és zavaros hadoválással igyekszik menteni a menthetőt.
    Benedek Tibor előtt viszont, aki még aznap bejelentette, hogy azonnal megszünteti tulajdonosi viszonyát a cégben, megemelem a kalapom: így viselkedik egy sportember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +46 (48 szavazatból)
  5. Ismét egy furfangos irás a semmivel kitünni akarókról. De célszerű lenne
    az államot kihagyni ezekből, mert majd a “miniszterelnök” által géntudósnak
    kinevezett főembernek létrehoznak egy valamiféle géndöntő bizottságot.
    A bizottságnak ugyanis az lenne a feladata, hogy a lakosságból kiválogassa
    a fideSS génállománnyal rendelkező “különleges anyagból gyúrt” embereket.
    Micsurin korában volt már nálunk is hasonló tendencia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (28 szavazatból)
  6. Kiegészítem, pontosabban rövidítem az előttem szólót: így viselkedik egy ember.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  7. Egy tudományos kutatás eredménye kimutatta, hogy egy fehérje miatt okosabb az ember az egérnél. Hát van akiknél hibádzik az a fehérje…de így legalább megynyugodott, hogy tiszta árja, madzsar!)))))))))
    A fiatalság a jövő záloga – ehhez Hofitól:
    “Ha ők a jövő zálogai, dögöljek meg, ha kiváltom őket!”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +27 (29 szavazatból)
  8. Nincs a világon két egyforma ember. Ha halálom után valaki az én génjeimmel rendelkezik, az én vagyok. De ha most él valaki az én génjeimmel, az is én vagyok. Nehéz elhinni,de a genetika igazolhatja a tibeti buddhizmus hitét, hogy a lélek vándorol, reinkarnálódik. Ez egyáltalán nem lehetetlen, a reinkarnáció lehetőségét már az ősi egyiptomiak is hitték, ezért tartották meg a múmiák agya eldobása ellenére a tobozmirigyet, hogy a fáraó lelkének a tobozmirigyen keresztül legyen lehetősége visszaköltözni. A dalai láma köztudottan az elődjének a reinkarnációja, ugyanígy a tulkuk is egy korábbi nagy lámareinkarnációi. A tibetiek hite szerint a lélek újrainkarnálódásához 49 nap szükséges. Ez érdekes módon egybeesik avval, hogy az embrióban a tobozmirigy a megtermékenyülés utáni 49-edik napra alakul ki. ugyancsak 49 nap alatt alakul ki a magzat neme is. Ha lehetséges a reinkarnáció, amit az is valószinűsít, hogy emberek meditáció során szellemileg visszatérnek előző életükbe, és erről be is számolnak. A genetikusok mai ismeretei szerint lehetséges az embert a DNS alapján azonosítani. De nem lehet a zsidót a nemzsidótól elkülöníteni, mert a zsidó vallásában különbözik a nemzsidótól. H agy keresztén zsidóvallásra tér át és jörülmetélteti magát, attól nem lesznek zsidó génjei. Ezen az alapon a miniszterelnök többször géneket cserélt volna, mert a hiteit úgy váltogatta mint én a gatyámat. Vele együtt tértide-oda a bandája.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (27 szavazatból)
  9. Az intézet biztos egy libsibolsikomcsi fészek.

    Az írás megint tetszett.
    A genetikáról jut eszembe. A napokban kezembe akadt Jókai: Erdély aranykora. El kezdtem elmélkedni, hogy vajon a székelyek magyarnak gondolják-e magukat, mert nekem úgy tűnik, hogy nemigen kedvelnek minket( már Apafi korában is inkább függetlenek akartak lenni az erdélyiek, akár magyar, akár székely). Csak a jobberek ragaszkodnak nagyon ehhez a rokonsághoz. A székely embör meg úgy vala, amíg hasznum származik belüle, addig mér ne higgye a magyar, amit akar. Nagy góbék ám.:)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +24 (24 szavazatból)
  10. A helyzet az, hogy Szabó testvér édesanyjának kellett volna genetikai vizsgálatot
    kérni, tuti kimutatták volna a gyerek degeneráltságát. Ha ezt előre tudja, biztos
    átgondolja ezt a szaporodás-dolgot…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +26 (26 szavazatból)
  11. Mindazoknak akik igénylik, tudok genetikailag bizonyítványt kialitani egészen visszamenőleg ADAMIG, mert bizonyítani tudom azt hogy ADAM magyar volt, sőt hungarista is, EVÁRÓL kevesebbet tudok, azt gyanítom hogy EVA vagy román vagy tót volt, talán Zsidó?
    Most 90% ár kedvezménnyel dolgozom és varom a drága magyar ,,barmokat”!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (21 szavazatból)
  12. ÚRISTEN mi lesz velem ???????????????????????
    Apám anyám komcsi vót.
    Most meg állást ajánlottak nekem a Köztisztasági Hivatalnál , de vinni kell genetikai igazolást hogy a véremben nincsenek komcsi-gének !
    Mi lesz mostan velem ????????????????

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  13. Ez a Szabó testvét nem leszármazotja annak a Szabó főtestvérnek,aki 19444-ben a Mészáros utcai nyilas pártház vezetője volt és aki 1945-ben kötélen táncolt? Persze csak addig ,amig volt benne szusz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Ne menj Svájcba, Para-Kovi! A végén tényleg senki nem marad itt:(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  15. Szóval ennek a jobbikosnak nincsenek emberi génjei, így összetéveszti a genetikát az antropológiával. Szóval, a gének döntik el, hogy majom, ürge, vagy veréb az illető. De szerintem palmadár, akit az intézet egy kezdő dolgozója vizsgált, és nagy bakot lőtt, mert mindössze fejőstehénnek nézte. Mivel a gyakornok nem járatos az antropológiában, az üvöltő sakálnak megadta a papírt, hogy nincsenek benne emberi fajra jellemző gének.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  16. Ne mentsük fel az intézetet, mert Czeizel Endre és mások (ha jól emlékszem, a Genetikai Intézet igazgatója) elmondták, a kiadott “igazolás” tudománytalan ostobaság, mert az emberi genetikában nincsenek bizonyosságok, csak valószínűségek….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  17. Kedves Olvtársak!
    A megdönthetetlen bizonyítékokat tárom elétek.
    Aki nem hiszi, az egy nemzetrontó komcsi dög.
    http://ladylee.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1121342

    Hihetetlen!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  18. innen
    Köszönöm. Rég olvastam ennyi hülyeséget egy helyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  19. Túlvasúti
    “majd a “miniszterelnök” által géntudósnak kinevezett főembernek létrehoznak egy valamiféle géndöntő bizottságot.”
    .
    A fent említett két népcsoportra fókuszált génvizsgálton viszont aligha akar megjelenni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  20. 120992, itt röhögök egy brooklyni buszon, de csak magamban. Ez nagyon ütős volt és rendkívül vicces, köszönöm! :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  21. Nyúl György: “Ha halálom után valaki az én génjeimmel rendelkezik, az én vagyok. De ha most él valaki az én génjeimmel, az is én vagyok. ”

    Ajaj,.. Ez igy nem igaz. Még akkor sem ha az összes exon és intron telesen megegyezik de még akkor sem ha a mitokondriális DNS is tökre egyezik.

    Az egyént nem csak a génjei jellemzik, hanem a környezet hatására létrejött emléknyomok és a tudat. Ez utóbbit aláhúznám. Még két egypetéjü ikernél sem igaz (az elsö nagyon rövidke idöt leszámitva).

    “Ez érdekes módon egybeesik avval, hogy az embrióban a tobozmirigy a megtermékenyülés utáni 49-edik napra alakul ki. ugyancsak 49 nap alatt alakul ki a magzat neme is.”

    Ez sem igaz. A magzat neme a megtermékenyüléskor már eldöl. A nemiszervek kialakulásával kevered. A kettö között akkora különbség van, mint a búgócsiga meg az éticsiga között.

    A lélekvándorlást meg a genetikával öszekeverni,…. Gyuri, ne okozz nekem ekkora fájdalmat. Bántottalak én téged?

    Mielött félreértenél, a mondandód végével egyetértek. Csak ne keverd bele a molekuláis biológiát léccci,…. kösz a megértést.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  22. Geyza 2012. május 22. ked 20:39
    “ÚRISTEN mi lesz velem ???????????????????????
    Apám anyám komcsi vót.”

    Na Geyza,… Én a helyedben megnézetném a sztahanovista géneket. Ha küldesz mintát nekem,…. Szóval kedvezményes áron.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  23. “..és mi van a tót, román és – irgalom atyja, ne hagyj el! – avar génekkel?”

    Igaz, igaz de én elöször a szarvasmarha géneket nézném meg. Az legalább szakmailag helytálló és nem tudománytalan. És valóban ki lehet mutatni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. csakén: “Egy tudományos kutatás eredménye kimutatta, hogy egy fehérje miatt okosabb az ember az egérnél. ”

    Ilyen tudományos eredmény még nem született. Legfeljebb újsághir…. az meg ..

    Van még ott vagy 5000 másik gén is ami a különbséget adja. Az viszont jogos kérdés lehet, hogy ha mind az 5000 szükséges gén megvan és ennek ellenére olyan hülte marad valaki mint Orbán, akkor mi van?
    Na, ez egy jó tudományos project lehet. Majd beadom a NIH-nek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  25. Marcus Aurelius

    Nyul György
    2012. május 22. kedd
    18:58
    .
    Azt írod: „Ha egy keresztény zsidóvallásra tér át és körülmetélteti magát, attól nem lesznek zsidó génjei.”
    Hm… tévedsz.
    .
    A megsértett emberi szövetek ugye hozzálátnak a tőlük telhető gyógyuláshoz, hámosodáshoz, regenerálódáshoz. Ez szövettípusonként kissé eltérő lehet, a májnál pl. jobb, a gyomornál rosszabb. Az eltávolított mandula csonkja néha (sajnos) tűrhetően kiegészíti magát.
    Miért gondolod, hogy Isten v.é.l.e.t.l.e.n.ü.l írta elő pont a fityma megvágását? A zsidó hitbe betérés kötelező aktusaként? Véletlen lenne?
    .
    Nem.
    .
    A fityma hámja egy kivételes szövet. A sebének gyógyulásakor, a bőr regenerálódása során olyan speciális transzkriptáz enzimek is keletkeznek, amelyek lassan, diffúz módon szétterjednek a testben, előbb-utóbb minden sejtet elérnek, és néhány ponton átírják a géneket. Elég nagy, bár egyénileg eltérő valószínűséggel létrehozzák a zsidó sokaságra statisztikailag jellemző génvariációk valamelyikét. (Legalábbis a tudomány mai állása szerint mi most ennyit látunk az egészből.) És ezzel az illető befogadása a közösségbe bevégeztetett. Genetikailag.
    .
    Azt nem árulhatom el, hogy én kinek a reinkarnációja vagyok, de ha megtehetném, az eloszlatná az esetleges kétségeidet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  26. Ja az új nemesi kutyabőr? Új szakma a láthatáron, genetikai bevizsgáló intézetek adnak ki jó pénzért falra függeszthető genetikai bizonyítványokat, pontosabban ahogy a magyar mondja vérvonal igazolást. Merthogy a vérünkben van mi ezt így mondjuk.

    Persze ez csúnyán hangzik, nehogy a kiváló genetikai állománnyal rendelkezőket tenyészállatokként tartsák számon, vagy ne adj Isten valami szó érje a ház elejét, hogy mi magyarok gyülevész nép vagyunk és nincs is már színmagyar. De attól még lehet szín cigány, szín zsidó, szín komcsi, és szín Fideszes.
    -
    Vásároljon az ecserin, mindent megkaphat odakint, elsőosztályú emberi pedigré.

    - Kérek egy Fidesz, egy zsidó, és egy komcsi genetikai bizonyítványt.

    -Minek magának három??

    -Hát ki tudja olyan zavaros időket élünk.
    -
    Nem jó gyakorló genetikusnak lenni, nagyon veszélyes szakma. A Micsurin is először reményteljesen kezdte, keresztezte a zabot a búzával a kukoricát a rizzsel és tudjátok, hogy halt meg??

    Keresztezte a vonatot a biciklijével.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  27. Nem is értem, miért nem örülünk annak, hogy ismét vannak “fajbiológusok”? Mi is jöhet még ezután?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. Kb. annyira tudományos tétel a fehérjéről – emberről – egérről, mint amit az emberkének megnyugtatására kiadtak….lemaradt a )))))))))))))))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  29. csakén
    -
    OK,.. megnyugodtam. :-))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  30. A DNS Kodrol van egy tudomanyos iromany-tanulmany.:Reform Judaismus
    tavasz 2008/5768.Az elso fazisba a genetikai kutatasnak az embesegnel egy durva terkep szerint az egesz vilag nepsege egyseges az osszes emberiseg genomjavaal. Tehat ezt alitja Francis Collins az Emberiseg genom projektjebe es O aszt alitja, hogy 99% egyseges genomunk van a vilagon

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  31. Marcus Aurelius
    2012. május 23. szerda
    04:18
    Most egy picit elbizonytalanítottál :)
    Én echte zsidó vagyok és annak idején meghagyták nekem azt a picinyke bőröcskét úgy ahogyan gyárilag teremtetett. Volt amikor azt gondoltam, hogy talán felesleges volt meghagyni mert azért a nagy nyári melegben a takarítás csak egyszerűbb ha nincs már meg:) Manapság viszont kezdem úgy érezni, hogy lesz még Magyarországon fitymavizit és akkor ha arra járok áldani fogom szüleim előrelátását. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  32. cOLOMBUS
    Ez csak egy privát kérdés: véletlenül nem Tampa-ban dolgozol az egyetemen?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  33. cOLUMBUS :
    És mivan a hülyegénekkel ?
    -
    Jó volt ez a szíriuszi szittya izé–link…térdemet csapkottam tűle :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  34. ” Énem a génem ”
    / Géjjza /

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Avi
    -
    Nem ott. Bár érdekes, hogy pont ma van egy éve, hogy hivtak oda. De 4-5 évvel a nyugdij elött már nem akarok mászkálni. No meg most dúcoltak alá egy kalap pénzzel. Nem engem, a laboromat.
    Egyébként is, 2 egyetemen dolgozom egyszerre és fizikailag kezd fárasztani. Azt hiszem öregszem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Avi
    -
    Marcusnak a fantáziája picit bedrogozott és szárnyalt.
    -
    Én is megkérdezhetném, hogy mi van azokkal a (nagyszámú) keresztény (babpista, meg ilyenek) amerikaiakkal, akiket rutinban metélnek a születésük után. Az mind zsidóvá biokemizálódik?
    Ha Mahmoud Ahmadinejadt eröszakkal megstuccoljuk, akkor zsidóvá válik?
    Ne ragozzuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  37. Marcus Aurelius

    cOLOMBUS
    2012. május 23. szerda
    17:52
    Véletlenül épp itt vagyok.
    Az ugye már közhely, hogy a lélek míly nagy mértékben képes hatni a testre. Ld. agykontroll, reiki, kollektív tudattalanba merülés, és az összes többi, sokszorosan bizonyított, az utolsó cseppig színigaz ezoterikus tan, mely ezt taglalja. Tehát az öngyógyító metélésnyom a közreműködő lélek szándékából “tudja”, hogy most kell-e neki termelnie azokat az átíró enzimeket. Szóval a LÉLEK. Az szolgál a szöveteknek a megfelelő súgással.
    .
    (Amúgy nem hiszem, hogy ne tudnád, mi most az én “drogom” :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  38. “Az újszülöttet illető teendők a szunna szerint: – Fiúgyermek születése esetén körülmetélés (al-khitaan) a születést követő 7. napon vagy azután. A lánygyermekeken NEM végeznek körülmetélést. ”
    Kezdem aggódni, hogy a muszlimok is zsidók? :)))))))))))
    .
    A Tampa-t csak azért kérdeztem, mert az unokahúgom ott csinálja a PHD-ját.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  39. Marcus Aurelius: Ezt a transzkriptáz-sztorit te szerintem a Pókember című regényben olvastad. Mert egyébként a muzulmánokat is körülmetélik. Elgondolkoztam, hogy biztos azért vagyok én egy szegény zsidó, mert nekem még megvan. Igaz, apám, és nagyapám is szegény volt. Ettől függetlenül maradjunk annyiban, hogy ez a történet a genetikai állomány körülmetélést követő átíródásáról szemenszedett marhaság. Liszenkóizmus (ő volt a szélhámos, nem Micsurin), vagy mondjuk jóindulatúan limonádé scifinek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  40. Marcus
    -
    Csupán illendöségböl (no meg idöhiányból) nem megyek bele a lélek meg a körülmetélés biokémiájába.
    Ami meg a lélek é test kapcsolatát illeti. … depresszió biokémiájával foglalkozom.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  41. emigrant
    -
    Kegyetlen vagy.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  42. A kiadott igazolás tudományosan igazolható, helytálló megállapításokat tartalmaz. A vizsgált anyagban valóban nem volt sem zsidó, sem cigány gén, hiszen ilyenek a tudomány mai állása szerint nincsenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  43. Marcus Aurelius

    “Ha Mahmoud Ahmadinejadt eröszakkal megstuccoljuk, akkor zsidóvá válik?”
    .
    Há’ hogy a fenébe ne. Ha egyidejűleg a lelke mélyén is akarja.
    .
    Erről eszembe jut egy jó történet, Ernest Rutherfordról, a Nobel-díjas… hm… tudósról, kiváló tudósról. Aki fizikus volt. A kémia tudományát meglehetősen lebecsülte, voltaképpen csak valami mondvacsinált, nemlétező diszciplínának tartotta, amely meggyőződését néha különféle megjegyzésekbe foglalni sem volt rest. No erre mit tesz a sors, kémiai Nobel-díjat kapott. Feltehetően a hír hallatán a lélegzete is elállt, egyszerre több okból is. Ehhez a díjhoz is fűzött aztán egy megjegyzést, valami olyasmit (de ennek a zamatja csak azok számára nyilvánvaló, akik valamennyire ismerik a fizikusok ide vágó szóhasználatát), hogy “ez volt (az ő életében) a megfigyelt legnagyobb spontán átalakulás”.
    .
    Ahmedinedzsád sincs beoltva a spontán átalakulás ellen… (az egész analógia csak ott sántít, hogy Rutherford kapcsán mindvégig kultúráról van szó, amely motívum Ahmedinedzsáddal összefüggésben kétségkívül disszonáns).

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Marcus Aurelius

    emigrant
    .
    “Ezt a transzkriptáz-sztorit te szerintem a Pókember című regényben olvastad. ”
    .
    Az egy Rejtő-könyv?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Nem, de attól még fikció.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  46. cOLOMBUS
    2012. május 23. szerda
    18:29
    “Kegyetlen vagy.”
    .
    No én belefáradtam. Ez a 04:33-as nyom megadta a kegyelemdöfést.
    .
    Nem kegyetlen, csak sötét a paródiához.
    De én se jól mértem fel egyet-mást, az hétsz##-g.
    Aki így kihozza valakiből a játékrontót, mint most én, annak is van mit okulnia.
    A gondolatot ki-ki úgy folyassa, hogy aztán meglássa magát benne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  47. Tintasugaras Patrone

    1.Ne nézzen a drága szerkesztő úr vacsora közben tévét, mert akkor folyton a lábgombát adják, és arról Szabó testvér jut az eszébe, ami nem tesz jót az emésztésnek.
    2. Jegesmedve rossz példa, mert felmenői nem mind fehérek voltak, hanem hogy éppen a barnamedvéből fejlődött ki (hopp, franc ebbe a genetikába, de tény).
    3. “jobbikos létforma” – telitalálat
    4. az önmagában nagy sokkot okozott az ország értelmiségi (írni-olvasni és mindezt megérteni ) tudó részében, hogy kiderült, milyen sok sötét ökör él közöttünk. Ezt tetézte a Matolcsy-Semjén kormány a Dilettáns-Alattomos párt segítségével. Erre bátorodtak fel a Levitézlett Rend tagjai, az ómagyar siralomvölgy összes hátrányosan, mert homloklebeny ( = disztingváló-központ) nélkül született létformái. S az eredmény: a magyar macabre, haláltánc saját sírunkon, hol egy nemzet sűllyedt el szégyenében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  48. Hogy egy ekkora faroknak miért nem a nyakát metélik körül?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  49. A született fitymaszűkület, mint műtéti megoldásra váró probléma, kívánságot ébreszt a szenvedő alanyban a megoldás iránt (azaz valami homályos intelem is lehet benne, bár nem expressis verbis), de a dolog még többféle folytatást vehet. Van esetleg közel-távol oly tudós elme, aki konkrétabbat is fel mer vázolni a várható következmények tárgyában?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  50. Kőhídi Imre, ugye, orbáncra gondoltál?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos