Ronai and Ronai
AMERIKAI

Bartus László: A nyilasok már az iskolában vannak 2012. április 19. csütörtök 15:15

  • Hozzászólások(59)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Bartus László: A nyilasok már az iskolában vannak

Jönnek az iskolaőrök, amire senki nem számított. Pedig az előzményekből logikusan következik. Nem olyan iskolaőrökre kell gondolni, mint amilyenek az amerikai iskolákban vannak, akik arra vigyáznak, nehogy valaki behatoljon az iskolába vagy elraboljon egy gyereket, esetleg a gyerek hagyja el szülői felügyelet nélkül az épületet. Ezek iskolai csendőrök lesznek, helyi karhatalom, amely jogot kap arra, hogy „arányos mérvű” testi fenyítést alkalmazzon, azaz verje a gyereket.

Két forgatókönyv képzelhető el.

Az egyik szerint az iskolának van egy állat igazgatója, aki most végre kap egy verőembert is, akivel terrorizálhatja a gyerekeket, jobb esetben akár a tanárokat is. Éppen úgy, mint a rémfilmekben.

A másik lehetőség, hogy az iskolának normális igazgatója van, aki azonban mindig csak utólag értesül arról, hogy az iskolaőr mikor, kit és miért vert laposra.

Az iskolaőr ugyanis maga dönthet a bevethető testi kényszer alkalmazásáról, és utána kell csak jelentenie, méghozzá szóban, hogy az eset megtörtént. Arról a törvény nem rendelkezik, hogy milyen esetekben lehet verni a gyereket, mi számít arányosnak. Mi alapján dönti el a kopaszra nyírt biztonsági őr – aki nyilván ugyanennek az iskolának a bukott tanulója volt, de most bosszút állhat és kiélheti a hatalmát -, hogy kit rúghat vesén. Ha az iskolaőr szubjektíve úgy ítéli meg, arányosnak gondolhat akár egy földön való megrugdosást is.

A második esetben elkezdődik a háború az iskolaőr és az igazgató között, amely terebélyesedik, miután az iskolaőr támogatókat gyűjt az iskolában és az önkormányzatban az igazgató ellen. A papra biztosan számíthat, aki maga is veri a hittanosokat, ezentúl esetleg az iskolaőrt bízza meg, ha a verést ő maga nem élvezi. Bár az ritka.

Az iskolák börtönök lesznek, ahol az iskolaőr a gyerekek között kiépít egy spicli rendszert, saját kápókat tart, akik maguk is végrehajthatnak arányos mértékű veréseket. Nem a jó tanulók lesznek az iskola meghatározó tanulói, hanem az erőszakosak és a durvák, akik az iskolaőrrel együtt tartják rettegésben az iskolát. A fegyelmezés kiterjedhet a tanári kar egyes tagjaira is, ha nem állnak be a sorba, és túl sokat csacsonak humanizmusról, és elpuhítják a jövő generációját. A Pintér-Hoffmann Rózsa kettős egymásra talált az új törvénytervezetben. Pintér megszokta, hogy abban a környezetben, amelyben ő mozog, a maffiózók világában, a biztonsági őrök és “katonák” világa uralkodik, tegyük hozzá, nagyon eredményesen. Azt pedig jól ismerte fel, hogy a Simicska-Orbán-családban szintén egy maffiába csöppent. Hoffmann Rózsa kereszténydemokrata nevelőnőről pedig minden pillanatban várjuk, mikor bukkan fel egy szado-mazo kazetta, amelyben apácaruhában bottal fenekeli a szerzetesnek öltözött püspököt.

Ez idáig rendben is lenne, azt csak halkan kérdezzük meg, hogy mindenkinek elment-e az esze legelészni, senki nem képes szólni, hogy itt a határ? Senki nem mondja, hogy az én gyerekemet ne verje arányosan egy bunkó, tahó, állat se? Demokratikus országokban börtönbe csukják azt, aki megüt egy gyereket (Amerikában még a szülőt is), itt pedig törvénybe foglalják a gyerekverést. Ha kimarad az iskolából, mert nem szereti, ha a fejét ütik, akkor mehet gyerekmunkára. Épül elég stadion, van hova menni.

Az ötletet most is úgy lehet eladni a cigánygyűlölő magyaroknak, hogy az iskolaőr kimondatlanul is cigánygyerekek ellen van. Akkor pedig nem számít, a cigánygyerekre nem érvényesek a pedagógia törvényei, azoknak csak a verés használ. Legfeljebb megjegyzi, hogy már gyerekkorában is gádzsók verték. De egy rendszer itt soha nem áll meg, az megy a maga útján. Hamar megtanulja mindenki, hogy az erős érvényesül, a fizikai erő számít, annak van igaza, aki nagyobbat üt, és annak kell engedelmeskedni, aki megfélemlít.

Az iskola mindig a társadalom tükre és előszobája. Olyan lesz a felnőttek társadalma, amilyen az iskolájuk volt. Gyerekkorban készítik fel a nemzeti együttműködőket a terrorra. Hamarosan felduzzad a magyar gárda és más náci szervezetek. Az átjárás kölcsön lesz, a magyar gárda adhatja az iskolaőrök derékhadát. Lehet olyan egyenruhájuk, amelynek hátára felírják, hogy “Szebb jövőt! iskolaőrség”.

Elmondhatjuk, hogy a magyar iskola a jövőnek nevel, felkészít az életre. Aki az iskolát megszokja, annak már fel sem tűnik majd a nyilas rémuralom.

Orbánisztán, 2012.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.4/5 (39 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +57 ( 71 szavazatból)
Bartus László: A nyilasok már az iskolában vannak, 4.4 out of 5 based on 39 ratings

  • Hozzászólások(59)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

59 Reader’s Comments

  1. Maeldron 2012. április 20. péntek 04:11
    “Életem legszörnyűbb korszaka volt,……….Annak ellenére, hogy általános harmadiktól gimnázium másodikig évente 1-4 tantárgyból jutottam be országos versenyre. De így is terrorizáltak a tanárok.”
    .
    Egyes beszélgetések során azt a nevelést tartják megfelelőnek, mivel
    szerintük azért voltál olyan jó, mert akkor még volt szigor, mert ha nem lett
    volna, nem tanultál volna olyan jól, hogy országos versenyre bejuss.
    (mert úgy-e stresszes, reszkető, állandóan valamitől félő gyerek tanul jól?)
    .
    Bartus úr nemrég irt kislánya dolgozatáról, melyben vázolt egy másik
    nevelési módszert.
    .
    Úgy tűnik, itt ez a nevelési módszer használhatatlan. Nálunk rettegő
    alattvalókat kell nevelni, nem demokratákat. Mi lesz, ha kinyilik a szemük?
    Indoklásul szolgál, mindig van néhány renitens. Igaz. Nem vagyunk
    egyformák. A renitens, azért renitens, mert nem hagyja magát.
    Ezért miért nem őt kell megnevelni. Miért kell az egészet összemosva
    katonás drillel nevelni. Úgy sem lesznek egyformák. Még ez a jó!
    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  2. Ha az unokáimhoz bármelyik tahó bőrfejű, kigyúrt fazon egy ujjal is hozzáérne,vagy megalázná, érzéstelenítés nélkül, a legérzékenyebb pontja kerülne veszélybe. Az anyatigris kezesbárány lenne hozzám képest, pedig igazán béketűrő vagyok, ha hagynak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  3. Alakul a törvényesített rablás, a törvényesített félelemkeltés, az emberi jogok törvényesített elvonásának neonáci állama.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  4. Ha jól tudom, ilyesmi még Észak Koreában sincs.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  5. amelyik képviselő ezt megszavazza,annak remélem jól elverik a gyerekét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  6. A napokban alkalmam volt jópár szülővel és pedagógus kollégával beszélgetni; kb. 70-75%-uk nem csak egyetért a cikkben írt gyalázattal, hanem kifejezetten üdvözli. “Ez az első kormány, amelyik törődik velünk”- mondta az egyikük.
    Nos, szerintem az a tragédia, hogy ilyen a magyar lakosság jelentős része (az ő aktív és passzív együttműködésük nélkül nem működhetne így a mai kormányzat), és – tisztelet a kivételnek – ilyen pedagógusok tanítják, “nevelik” gyermekeinket. Ezért kell elmenekülnie (ameddig lehet) ebből az országból annak, aki csak megteheti.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  7. Nem sokára a munkahelyeken (már ami megmarad) is verik majd az embereket.
    Akiknek nincs munkahelyük, azokat koncentrációs táborokba zárják, a nyugdíjasoktól megvonják az orvosi támogatást és gyógyszer támogatást.
    A Kedves Vezér a gyerekeket elveszik a szülőktől, kollégiumokban fogja engedelmes rabszolgává neveltetni őket.
    Már tervezik a gyermek és felnőtt egyenruhákat, abba kell majd járni mindenkinek Orbánisztánban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. Belzebub
    2012. április 23. hétfő
    10:34
    A félelem nagy úr, ezért nem lehet a mini-közvélemény-kutatásodat hitelesnek tekinteni. Féltik a pedagógusok a szerény kis állásukat is. :(((

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  9. Gets
    “A félelem nagy úr, ezért nem lehet a mini-közvélemény-kutatásodat hitelesnek tekinteni. Féltik a pedagógusok a szerény kis állásukat is. :(((”

    Ez természetesen így van, ahogy írod. Nem tartom reprezentatív felmérésnek a magánbeszélgetéseimet. Ennek ellenére az a benyomásom, hogy a szülőknek és kollégáknak, akikkel beszélgettem, az a bizonyos 70-75%-a, akik (nagyrészt spontán, kérdés nélkül) helyeselték a tervezett intézkedést, sajnos őszintén, s nem félelemből beszéltek. (Pl. valamivel kevesebben üdvözölték a kötelező hittan-erkölcstan szeptembertől történő bevezetését vagy Wass Albert kötelező tananyaggá nyilvánítását.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos