Ronai and Ronai
AMERIKAI

Siratják Schmittet a csicskák 2012. április 8. vasárnap 15:27 | AN Forrás: Mandiner

  • Hozzászólások(95)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Siratják Schmittet a csicskák
Budapest – „A húsvéti médiavezérelte politikai gyilkosság margójára” nyilvánult meg Kiss Antal, a megbukott államelnök „nemzetpolitikai főtanácsadója”, merthogy neki ilyenje is volt. A szöveg önmagáért beszél, így azt teljes terjedelmében közzétesszük. A szárnysegéd még mindig úgy tesz, mintha nem értené a történteket, és a Schmitt-tel történteket – keresztény embertől elég blaszfémikus módon – Jézus megfeszíttetéséhez hasonlítja. Miközben könnyeinket nyeldessük, azt is megtudjuk, hogy Katica asszony napi harminc kilométert gyalogol, Schmitt pedig sofőr és őrség nélkül megy haza Nagypéntek magányába… Nos, a krokodil talán nem akkor a legvisszataszítóbb, amikor kedves próbál lenni, hanem amikor sajnáltatja magát.
.
Kedves magyarok, eljött az ideje, hogy barátom, Schmitt Pál ügyében, mint elnök úr volt főtanácsadója, tíz éve munkatársa megszólaljak. Ő nem kérte, nem kérné ezt, ahogy Katica sem, aki több mint 500 kilométeres hátizsákos, gyalogos zarándoklaton vesz részt ezekben a napokban. Mégis meg kell tennem, lelkiismereti kötelességem írnom róluk, most a témát érintő egyre nagyobb lelki szürkületben, a magyarok nagy részét hatalmába kerítő farkasvakság idején.
.
Írásom talán tartalmaz annyi tanulságot mindannyiunk számára, amivel még szorosabbra húzhatjuk magyar-magyar között a köteléket, mert félreértés senkiben ne legyen: a Schmitt házaspár médiavezérelte politikai legyilkolása nemzeti közösségünk, értékteremtő szándékaink elleni totális támadás, mely oldalaktól függetlenül megvonta a szellemi „A” vitamint sokaktól, ezért „feltűnően gyengén lát”-tak. (A cikkem elején idézett betegség krónikus „A” vitamin hiányból ered!) Elvakította őket az a média tűzijáték, mely párját ritkítja az újkori magyar történelemben és egyben végérvényesen eldöntötte azt a tényt is, hogy a média, azon belül az internet dobogós hatalmi ág lett, s bizony immár nem a negyedik, ahogy a közvélekedés tartja.
.
Mondom mindezt azért, mert a tények szinte semmilyen szerepet nem kaptak az ügy két hónapos menete alatt, úgy sikerült Schmitt Pálra sütni a „lop, csal, hazudik” bélyegeket, hogy egyetlen alkalommal sem mondhatta el érveit, adhatta át dokumentumait, nem nézhetett bírálói szemébe. Emlékszünk az evangéliumok sugdolózó, háttérben alkudozó, gyáva farizeusaira, akiknek verdiktjét a főpap és a politikus diszkrét alkuja koronázta meg? És valóban engedtessék meg ennek okán a húsvéti párhuzam: az eljárásmód, a vért és szenzációt akaró tömeg, a pszichózis, a kivégzést kísérő néma sokaság, a Júdás, a gyávák és szótlanok, a kereszt tövében ketten maradók… Kétezer éves forgatókönyv. Virágvasárnap és nagypénteken hallhatjuk a passiót a katolikus templomokban. Az elnök húsvét hetének hétfőjén, egy évvel az új alaptörvény aláírása után lemondott, politikai értelemben halott. Kivégezték. Egy olyan embert, aki egész életében „ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel” újszövetségi elve alapján élte életét, aki nem gyűjtött haragosokat, aki elvetette a „szemet szemért” ószövetségi gondolatot, aki békességet szeretett teremteni, abban szeretett munkálkodni, aki ezt képviselte a legnehezebb politikai időkben és a legnehezebb politikai szereplőkkel szemben is mindenütt a világban, aki a harcos „Péterekkel” rendre elrakatta a kardot, most kard által veszett el. A parlamenti karzatokon és az interneten kaján fiatalok élcelődtek és élcelődnek „Pali bácsin”, a gúny és megvetés céltáblájává tették.
.
Félreértés ne essék, nem akarok egy hozzánk hasonlóan esendő, számtalan hibával bíró embert szentként bemutatni, de az őt ért méltánytalanság mellett nem lehet szó nélkül elmenni, az eljárás mögötti „farizeusi” (a magukat igazként beállító képmutatók) forgatókönyvre leginkább az ördögi jelző illik. Igazáért immár az általa felkért jogi iroda küzd. Csókay András, a SOTE egyik PhD. témavezetőjének az idegsebész tűhegyfinomságú érvelésénél jobbat én sem tudok írni magáról a dolgozatról. A derék magyar orvos a Magyar Hírlapban a következő rövid, de tartalmi szempontból nagyon lényeges cikke a következő, érdemes figyelmesen végigolvasni:
.
„Mai napig a PhD-knak nem kötelező új eredeti gondolattal előállni. A 92-es kisdoktori bőven alatta van a mai PhD. –nak de az akkori kandidátusi értekezések követelményrendszerének is. Jómagam is PhD. témavezető vagyok az egyik SOTE PhD. iskolában. A jelöltnek azt kell bizonyítania, hogy „alkalmas önálló tudományos munka végzésére” írja a szabályzat. Több akadémiai nagydoktorral is beszéltem. Még a megjelent tankönyvet nemhogy megjelent cikket is idézhetek, ha megjelölöm az eredetét a mű végén. A magyar tudományos életben, aki újat mond, annak valóságos Canossát kell járnia (ez személyes megtapasztalás is) ezért a tudományos művek 90-98%-ban semmiféle új tudományos ötlet, felfedezés nincs. Ezek ún. összegző művek, melynek igenis van tudományos értéke, a társadalom számára közreadja az addigi eredményeket, ahogy az Elnök úr is helyesen fogalmazta. Meg is bolondulna a tudományos világ, ha annyi felfedezés lenne ahány kisdoktori, PhD. vagy éppen nagy doktori. Tehát a plágium vád abban a pillanatba nem áll meg, ha van bármiféle utalás hogy honnan történt az idézet. Ez pedig fellelhető a Köztársasági Elnök úr munkájában úgy tudom a dolgozata végén. Hogy mennyi a szöveg, amit idézni lehet arra nincs szabály. Azt nyugodtan állíthatjuk, hogy a teljes szöveg is lehet különböző cikkekből, ill. tankönyvekből való idézet a végén egy rövid összefoglaló értékeléssel, ami jelen esetben is megtörtént. Mindezek figyelembe vételével érthetetlenek az elítélő reakciók a balliberális, ill. jobb oldali ellenzék részéről. A SOTE szenátusának valamiféle „kihagyása” lehetett, ami azzal magyarázható, hogy ott csupa akadémiai nagy doktor ül így nem tudtak elvonatkoztatni attól, hogy a nagydoktorihoz valóban kell újszerű elem beépítése. Ezt lehet korrigálni, nem kell a Rektor úrnak sem lemondania. Minden tiszteletünk az Elnök úré, hogy nem adta fel és állja a sarat. Keresztény ember nem sértődhet meg, ahogy ő is teszi. A Jóisten megadja az erőt neki. Ideje lenne egy nagy békemenetnek érte is.”
.
Eddig az idézet. A professzor úr által felsorolt tények senkit nem érdekeltek, érdekelnek, ahogy az egykori TF, ma a SOTE Testnevelési Karának közel 1200 oldalas vizsgálati anyaga sem a 220 oldalas kisdoktori dolgozatról, melynek végkövetkeztetése is az előbb leírtakra jutott. Elnök úr a Magyar Televízióban és a Magyar Rádióban, majd hétfőn a Magyar Országgyűlésben őszintén elmondta, amit mindig is mondott: legjobb tudása szerint, a kisdoktori értekezések akkori szabályainak megfelelve készítette el írását, melynek végén több mint húsz forrást jelölt meg. A bejelentéstől számított két hónap alatt sikerült a magyar emberek egy jelentős részében a sulykolás, ismétlés, a rágalmazás fokozásával olyan hangulatot kialakítani, hogy neki szinte senki nem hitt már. Ez a média hatalma, az internet hatalma. Az Indexen egy cikk főoldali értéke 1,2 millió, az origón 7-800 ezer Forint, a hvg.hu-n 4-500 ezer Forint. Volt olyan nap, amikor csak főoldalon 4-5 cikk szerepelt az előbb említett médiumok akár mindegyikén. A több mint két hónap leforgása alatt a magyar média világába több milliárd Forint értékű felület foglalkozott az úgynevezett „plágiumüggyel”, a szót belekódolva a fejekbe. Kommunikációs szempontból kiváló munka, fiataloknak, bloggereknek, mémelőknek remek gyakorlóterep volt. No és hogy ez egy ember élete, azé az emberé, aki évtizedek óta szolgálja nemzetét? A hangulat, a gyűlölet, a megvetés fokozása egészen félelmetes méreteket öltött, internetes tömeghisztériává fajult. Emlékszünk a „Valahol Európában” című film hátborzogató felszólítására: „Gyerekek, könyörgök, akasszuk fel!” Itt, ahogy kétezer éve a minden koncepciós perek archetípusaként ez történt. Aztán már a teljesen fékevesztett suttogópropaganda: csak póttag volt az olimpiákon, közepesen beszél angolul, a korrupt Samaranch hátán lett a NOB alelnöke… A Parlamentben pedig a karzatokra bejuttatottak kéjes sikolya tette teljessé ezt a megaláztatást. Ő pedig odaállt vádlói elé és az ország, a nemzet egységének megőrzése érdekében lemondott.
.
Kedves Magyar Barátaim! Tudjátok, ez mit jelent? Fogságba kerültünk, mert sötét hatalmak elérték, hogy magyar magyarnak farkasa lett, s a farkasvakság okán pedig szürkületben egymást faljuk fel. A sötét külföldi erők pedig hangosan nevetnek, kacagnak, mulatnak e magyar sorstragédián: magunk gyengítjük magunkat, saját immunrendszerünket tesszük védtelenné. Aztán jönnek ők és sokadszorra viszik a javainkat. Mert újból azzal vagyunk elfoglalva, hogy plebejus vagy arisztokrata elnök kell, ki a fasiszta, ki a komcsi, ki figyelt meg kit, miért, kinek hol a dolgozata, ki volt a témavezetője, a jól fésült főtudós kikéri magának a tudatlanságot és a sor végeláthatatlanul folytatható. Schmitt Pál, egy budafoki sváb család magyar, katolikus gyereke, sikeres ember, Magyarország (volt) köztársasági elnöke. Ma? Európában? Kiáll nemzete ügyéért? Aláírja az új Alaptörvényt? A házasságot férfi és nő kapcsolatának tartja? Erőt sugároz, erőssé válásra bíztat, sportra, kitartásra? Ugyan. Hibátlanul fésült tudós, horpadt mellű, testnevelésből felmentett értelmiségi, iskolázatlan, szellemi, lelki „magasabb rendűek”, a mértékadók mind-mind beálltak az őt ellehetetlenítők táborába és farkasvakságukban, egyre csillapíthatatlanabb éhségükben felfalták őt. Magyar magyarnak lett farkasa. És ez így is lesz kedves magyar barátaim, mert ez a cél, sötét, a háttérben immár kilencven éve, hatvan éve, húsz éve, tíz éve, két éve munkálkodó titokzatos erők célja: el kell veszíteni éleslátásunkat, el ellenálló képességünket, el kell fogynunk, meg kell szűnnünk magyarnak lenni, meg kell szűnnünk kárpát-medenceinek lenni. Ugyanis hiányzik az éleslátáshoz „A” vitamin. „Isten áldását kérem Magyarországra, a nemzetre és az Önök munkájára!” – fejezte be a beszédét az elnök. Nos, magyarok, látva Schmitt Pál média vezérelte ördögi kivégzését csak az Isten áldása marad, semmi több. És az hol van?
.
Utóirat
.
Katica napi több mint harminc kilométert gyalogol, imádkozik talán Paliért, talán a családért, talán értünk magyarokért. Barátként, munkatársként sem volt könnyű átélni az elmúlt napokat, Elnök úrnak sem könnyű. Nevetnek rajta, nevetnek rajtunk. Elnök úr meglátogatta Katicát, mert születésnapja volt Nagycsütörtökön, aztán Schmitt Paliként hazament, sofőr nélkül, őrség nélkül Nagypéntek magányába. Ő májusban lesz hetven éves. Vigyázzunk rá!
.
Kiss Antal
a volt köztársasági elnök nemzetpolitikai főtanácsadója
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 2.3/5 (22 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -33 ( 53 szavazatból)
Siratják Schmittet a csicskák, 2.3 out of 5 based on 22 ratings

  • Hozzászólások(95)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

95 Reader’s Comments

  1. Az elmúlt 20 évben a magyarok sajnos nem tudták bizonyítani, hogy méltóak a szabadságra és képesek gyors ütemben felzárkózni Európa élmezőnyéhez. Sem kulturális, sem gazdasági, sem szellemi téren nem voltunk képesek lényeges teljesítményeket felmutatni. Ezért aztán most úgy döntöttek a magyarok, hogy ismét a múltba fordulnak, bezárküznak és megint jól megharagszanak a csúnya kizsákmányolókra, akik szándlkosan elnyomják szerencsétlen sorsú nemzetünket.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  2. Ezek az ú.n. közszolgálati médiákban megjelenő cikkek mind azt üzenik, hogy Orbánék teljesen hülyének nézik az egész magyar lakosságot.
    Kétségtelen, hogy van pár százezer leépült elméjű honfitársunk, akiknek nincs sok sütnivalójuk, de a többség nem idióta!
    Az Orbán-fanok világa érdekes világ.
    Ha Orbán saját kezűleg, a szemük láttára lopja is ki a pénztárcájukat a zsebükből, ők akkor is imádni fogják és azt fogják üvölteni, hogy a piszkos komenista Dzsurcsány tette!
    Vártam, hogy Schmitt Plagi gyalázatos lopása ügyében is kideríti a lakájmédia, hogy azt is valójában Dzsurcsány követte el!
    Plagi bácsi – amikor ráégett pofájára a világszégyen – olyan arcátlanul hárította el magáról a felelősséget, át az egyetemre, az opponensére, a postására, a sarki fűszeresre, az egész világra, hogy vártam, mikor említi meg lehetséges elkövetőként a gyűlölt és rettegett volt miniszterelnököt.
    Médiájukból az derül ki, hogy Fideszes politikus bűnt nem követhet el, főleg amióta olyan szörnyen mélyen keresztények lettek.
    Sőt! Ha be vannak szarva, akkor is valaki más szart bele a nadrágjukba.
    Legvalószínűbb, hogy Dzsurcsány…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  3. Megértem a felháborodását ennek a faszkalapnak , ő is elvesztette az állását. Ennyi!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  4. Lakájnak lakáj a barátja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  5. Én buta eddig azt hittem értéket csak becsületes munkával lehet előállítani,öreg fejjel kell tudomásul vennem,hogy lopással is lehet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (24 szavazatból)
  6. Jézus valóban feltámadt és elsöpri a gonoszt a föld színéről, rettegjetek ti akik rászolgáltatok haragjára.
    Térdre és bánjátok meg bűneiteket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  7. Amondó vagyok, hogy értéket valóban csak becsületes munkával lehet előállítani! Meggazdagodni, hatalomban maradni valóban lehet lopással, hazudozással, félrevezetéssel…
    Az a katasztrófa, hogy jelenleg állami szintre emelkedett a lopás, az útonállás. Roppant érdekes, hogy míg a büntetési tételek drasztikus emelését a bűnelkövetés (közlekedési kihágások) visszaszorítása céllal indokolják a valódi oknak (költségvetési bevételi oldal erősítése) elmismásolásával, addig például a tényleges bűncselekmények (élet kioltása) esetében azzal szemfényvesztenek, hogy a halálbüntetésnek nem lenne elrettentő hatása. A “három csapás” is csak maszlag, mert az ügyészségek nem vonják össze például az elrabolt dokumentumokat halmazati tétellé, így a bűnelkövető úr gyakorlatilag büntetlenül útonállhat, ám a károsult sok tízezres kárt kénytelen elviselni…
    Ma már a bűnelkövetők (mióta legnagyobb tolvaj az állam) sokkal nagyobb megbecsülést élveznek, mint az áldozatok.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (23 szavazatból)
  8. Bizony, bizony. Az ész megáll és csak ácsorog.
    Nem nézhetett a bírálói szemébe? Nem mondhatta el az érveit? Akkor az hazugság volt, amit a különvéleményében dr. Fluck is leír:
    “Az egykori pályázó hivatalában fogadta a Bizottság elnökét. A Bizottság elnöke tájékoztatta a Bizottság tagjait, miszerint az egykori pályázó előadta, hogy álláspontja szerint a doktori esemény szabályszerűen zajlott….”
    .
    @tinácska55
    Ennyi volt a hozzászólásod a cikkhez? Bravó! Ez aztán megmutatja a szellemi fölényt az ún. minuszolókkal szemben… (a mínusz – szokás szerint – tőlem)
    .
    Egy mínuszoló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  9. Schmitt egész életében, csak arra ment,hogy elönyöket szerezzen. Mindegy milyen kormány volt hatalmon.Gerinctelen undoritó alak, most pofára esett!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  10. Kiss Antal megirta a legócskább dicsérö cikket,az égbe akarja emelni
    amikor a pokolba valo a mi csaló tolvaj palink,aki kis Dr lop és PHDként is
    használja,de szerencsére nekünk kis Dr nélkül is helyén van az eszünk,és
    egyáltalán az érettségin is hogy ment át aki nem tud helyesen irni és még
    idegen nyelvekkel is ékeskedik,még plagizálásra sem alkalmas,az ö diplomája pénzért készült,de teljesült anyuka kivánsága mert a fiacskájábol
    ál Dr lett, a viktorka kivánsága meg hogy butácska Palika került a palotába
    aki mindent áláirt a magyar nép kárára.
    Förtelem ez a cikk mehet a viktorral együtt a kiss antal is a gumiszobába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (25 szavazatból)
  11. Témavezetés
    témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
    ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
    témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
    témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
    jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
    Témakiírások

    Ezek Csókayról a hivatalosan elérhető adatok az Országos Doktori Tanács oldalán.
    Ennyit a hitelességéről

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  12. Kata asszony meg zárándokol napi 1 millió védelem pénzért,csak az Isten
    nem bocsát meg a csaloknak és ki a többi zárándokoló,vagy már ott is
    napidijért mennek térdre borulni,mert én bizony nem álnék a Kata sszony mellé.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  13. Nyul György:
    bőven beleférne a lorettói litániába, valahova Loyolai Ignác mellé!
    figyelő
    Tényleg, ha már elment a zarándoklatra a feleségéhez, talán FOLYTATHATTA volna vele az utat! Azzal nagyobb megbecsülést szerezhetett volna magának, mint az ilyen cikkekkel
    http://fsp.nolblog.hu/archives/2012/04/04/Jezus_Krisztus_Szuperpal/
    Hazafi
    a cikk tényleg figyelemre méltó, de a lényege a narancsos manipuláció technikájának a leleplezése. Már aki képes elolvasni, mert sajnos a NOL pont azokhoz nem jut el, akik a legjobban rászorulnának: az ilyen manipulációk készséges áldozataihoz. Akik még büszkék is arra, hogy “csak” jobbos médiákból “tájékozódnak” és nem hagyják befolyásolni magukat semmiféle ettől netán eltérő ténytől vagy hírtől sem. Mert az biztosan “manipuláció” meg “hamisítás” de legalábbis “komcsi hazugság”
    Túlavasúti
    Azért zseniális a cikkhez mellékelt montázs, mert a keresztre feszített madárijesztő ilyen szalmával van kitöltve, mint ez a Kiss! Anélkül meg üres ruha!
    Ego ++++++++++++++++++
    A maga módján az úr őszinte: a mi kommunistánk jó kommunista, nekünk szabad lopni de nektek azt nem illik észrevenni és szóvá tenni. Különben is Plagibá még valamennyi átlátott a pilóta karikákon, no de a cikkíró a két TÖMÖR narancson? Nincs az a vitamin!
    zorka
    500 km-t? Cikk-cakkos úton. Nagyon cikk-cakkoson. De ez legyen a legnagyobb hazugság a cikkben, és akkor egészen elfogadható lesz!
    Feleselő
    Tetszik-nem tetszik: hülye (amikor azt hiszi, hogy normális embereket ilyen szöveggel hülyíteni lehet) Egyúttal egy fájdalmas látlelet arról a szintről, ahol a hívőik tanyáznak, és ahol ez hatni fog. Mert kértségetek ne legyen, aki Orbán szövegeit beszopják, ezt is gond nélkül benyelik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  14. Ezek a csicskák tanulhatnának Schmittől. Milyen jól tudott takarékoskodni.
    “Csekélyke kis” jövedelméből ennyi ingatlant tudott venni. Ráadásul adózottan!
    Ugyan miből élt a család, ennyi kiadás mellett ? Biztosan megszoritottak ők is.
    Jó lenne erre – a mai világban – tanfolyamot szervezni. Biztosan PhD-re is
    lehetne pályázni ilyen takarékoskodásból. Hiszen van “alapanyag”.
    Ebből nem kellene plagizálni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  15. Utóirat:
    Javaslom a könyvelő vállalkozóknak és az APEH dogozóinak, akik
    tudományos fokozatra törekszenek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  16. Pedig lett volna mit csinálnia, érdemes beleolvasni és belenézni (a nekünk tervezett) szép jövőbe

    http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=537977

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. Feleselő -
    Jézus az első magyar király elméletre csak egy adekvát válasz létezik: A rómaiak nagyon háklisak voltak a jogcímekre, ezért az INRI-t (Iesus Nararenus Rex Iodeorum) irányadónak tekinthetjük. Az első magyar király tehát a zsidók királya volt – és már csak egy kis deduktív következtetés arról, hogy a magyarok tehát zsidók, illetve csak a zsidók magyarok.
    Akinek meg nem tetszik ez a következtetés – ne vallja a kiindulópontot magának!
    Ego
    lásd mint fent! Minél inkább zsidó egy Nobel-díjas, annál inkább magyar!
    (hej, de szép is a logika! és a legszebb benne, hogy ellene nem érvényesül a 2/3-ad. Csak a 0 és 100 %, igaz vagy hamis)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  18. Ezek a nyomoronc jobbérok addig hülyítették egymást illetve önmagukat míg el nem hitték, hogy „Palika” nem követett el plágiumot. Egyértelmű volt még az első SOTE bizottság számára is (amely pedig rákente az opponensre meg a bíráló bizottságra, miszerint nem figyelmeztették „Palikát”, hogy lopni nem szabad): Schmitt sem a dolgozatában belül sem a végén semmiféle forrásmegjelölést nem eszközölt viszont maga a dolgozat döntő többsége színtiszta másolás. Innentől kezdve be lehet magyarázni bármit akár az olyan faszságokat is, hogy „még a PhD-ban sem kötelező eredeti gondolatokkal előállni”, de ettől még a dolog egyértelmű hiszen „Palika” mások szellemi tulajdonát lopta el oszt ennyi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  19. figyelő
    - bocs, de ez nem a “tervezett jövő” hanem a sajnálatos jelen!
    Ne hidd, hogy ilyen rózsás jövőt terveznek. elvégre ÉLNEK (már azon kívül, aki belehalt) és MOST MÉG szóltak nekik, mielőtt elindult a dózer!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. “aki a harcos „Péterekkel” rendre elrakatta a kardot, most kard által veszett el.”

    Azért, mert az ő kezében volt a kard és orgyilkos módon hátba döfte Magyarország népét. Aki kardot ragad, kard által vész. Tehát ne jöjjön Kiss ezzel a szöveggel, mert a saját kardjába dől, akarom mondani dugájába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  21. Csak nem az El Caminora ment Katica asszony? Aki dicsekszik a zarándoklattal, az eleve egy álszent ember. Aki nem szól róla, az az ember teljesíti igazán azt a célt, a belső megtisztulást, amire a zarándok utak lettek kitalálva.Szerintem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (10 szavazatból)
  22. És a “közszolgálati média” zavaros viszonyairól egy kis bejegyzés!!!!!

    Részegen olvasott híreket a Kossuth bemondója?
    2012. április 09., hétfő, 09:38 • Utolsó frissítés: 1 órája
    Szerző: hvg.hu

    Meglepő stílusban és kommentárokkal olvasta fel a híreket a Kossuth Rádió bemondója, Auth Magda húsvét vasárnapján. A hírolvasó többször belezavarodott a szövegbe, és hangos “nyugi, nyugi, nyugi” monológgal próbálta magát egyenesbe hozni. A hírek egyébként a keresztény ünnepi alkalmakról szóltak.

    A stúdióban végül megszakították a hírblokkot, és nekiláttak a sporthírek felolvasásának, ám Auth zavart motyogása ezalatt is hallható volt. A rádió közleményt adott ki, mely szerint “a korrektül megszerkesztett hírek a Kossuth Rádióban a hírolvasó rosszulléte miatt zavarosan és hibásan hangzottak el. A Magyar Rádió Zrt. vezetése megértést és elnézést kér mindazoktól, akiket akaratlanul is megsérthettek vagy megbánthattak az elhangzottak.”

    A rádió hangtárából törölték a felvételt.

    A Radiosite.hu olvasói megjegyzéseikben azonban úgy vélik, nem rosszullét, hanem talán alkoholos befolyásoltság okozta a munkaképtelenséget. Auth Magda nem először hibázik: 2002-ben Bolgár Györgynek a rádiótól való távozásához fűzte hozzá: “na végre”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  23. Figyelő
    Köszi a linket. Szép új jövő.:( A katolikus egyház és Orbán embersége. Szép párosítás.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  24. Kedves Pókfulu, törölni bármilyen archivukot lehet, de ami egyszer felkerül az internetre…. Ha valaki nem hallotta volna, ím a bizonyíték:
    http://www.noltv.hu/audio/637.html
    élő adásban ilyent???!!!…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  25. Kekec

    Kínai modell. Élénken él bennem a video, amikor egy markoló agyonlapította az asszonyt, aki tiltakozott valami ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Pokfulu, zajnak szól a rádió, ezért hallottam a jelzett adást. Nevezett többször futott neki a hírolvasásnak, de összekeverte a leírt sorokat. Még kommentálta is, míg le nem keverték. Nem értem, miért nem vették észre, amikor bement a stúdióba, hogy nem józan.
    Kíváncsi vagyok, lesz-e következménye a történteknek. Annak alapján, hogy a hangtárból törölték a felvételt, nem hiszem. Jó, hogy a hvg.hu megírta.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  27. Kuksi,
    olvastam az idézetet, sokat elmondó
    csak azt nem értem hogy magadat minuszólóként ezzel a hozzászólásoddal milyen szellemi fölényt mutattál
    esetleg kifejthetnéd álláspontodat hogy lehet egy doktorit tévő hallgató elbírálója olyan bizottság ami abban az időben sicc pali ( a doktorit tévő) alá volt rendelve a nobnál
    ez még másolás nélkül is szabályzat ellenes
    ha nincs magyarázatod nyomj egy minuszt
    üdv

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  28. az még nem jutott az eszetekbe, hogy szegény bemondónak a “korrektül megszerkesztett hírek” láttán ment el az esze? Hogy még maradt egy kis lelkiismerete, amely nem hagyta elmondani? Nem? Érdekes, nekem sem!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  29. csatt
    de azért a lekeverés előtti utolsó mondat legalább őszinte:
    “Az emberi fejlődés és az erkölcs kapcsolatáról beszélt – na jól van, már vége van, mit tudom én?”
    Tényleg, mit tud az ilyesmiről egy fidesznyik és/vagy egy katolikus?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  30. A felvételt hallgatva, egészen biztos, hogy a beolvasó zavarodott volt. Úgy tett, mint aki már jelezte, valami nincs rendben, de nem vették a jelzését figyelembe. Általános iskola hetedik osztályában különbül olvasnák fel első látásra, mint ahogy ez elhangzott. Az, hogy beszúrta a kételyét kommentárként, azt jelzi, hogy már korábban átnézhette a szöveget.
    Arra lehet következtetni, csak átfutotta előbb, mert közben arra céloz, hogy már korábban is említette, valami nem stimmel. Nem lehetett józan ítélőképessége birtokában, talán azt feltételezte, hogy rögzítik, amiből ki lehet vágni a bakikat…
    Kizárt, hogy tudatában lehetett annak, hogy hol van és mit csinál, mert élő adásban olyat, amit elkövetett nem enged meg a szabályzatuk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  31. csatt – egyperces hallgatást sem enged a szabályzat – márpedig az a médiás, aki a sajtószabadság érdekében elkövette – nagyon is eszénél volt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. A cikk olvasása közben, a sok gyaloglásról eszembe jutott Canossa ! Talán meg kellene próbálni ? Bizonyíthat a sportoló !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  33. ” Kedves magyarok, eljött az ideje, hogy barátom ” és én is menjek amilyen messzire csak lehet. Amerikába szerencsét próbálni, mert ott még nem ismernek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. Tegyük élhetővé !

    Húsvéti gondolatok (nem vallásos szemszögből)

    A Húsvét is egy olyan ünnep , amikor az ember egy hosszú hétvégén megpihenhet a hétköznapi robotban, tavaszi böjttel, fogyókúrával felkészülhet az erősebb testmozgást igénylő nyári időszakra.
    Korábban ateista létemre hittem a vallásos emberek erkölcs követésében , jóságában, de értek személyes csalódások.
    Tiszteletben tartottam és tartom mások vallásosságát, de ők is tartsák tiszteletben a hitemet a tudásban, a gondolkodásban, és bizalmamat saját magamban .

    Mostanság Mo-on az egyházi hatás (főleg kat.e.) erősödik , a médiában is többet szerepelnek, a gyerekeinket át akarják nevelni, meg akarják mondani kire szavazzanak az emberek , politikába és hétköznapi életbe szólnak bele, közben sem a világháborús magatartásukkal, sem a papi pedofil hálózattal nem hajlandóak elszámolni.
    .

    Ezek után csak azt tudom gondolni, hogy a kétezer éven keresztül jól működő társadalmi együttélés normatívája, mindenki viselkedési kódexe, a Biblia tanításai elavultak (vagy a papság számára is már félreértelmezhető a modern korban) , ha pl. egy bizonyított tolvajt Jézus Krisztushoz hasonlítanak .
    .
    Nem csoda, kétezer évnél régebbi írásról van szó. Azoknál a bölcseknél – akik ezeket lejegyezték- ma már egy általános iskolás 5.-es tanuló is több ismerettel rendelkezik a minket körülvevő világról. Ma úgy látom, hogy a vallásos hit egy teljesítmény gátló súly az agyra , egy visszahúzó húzó erő a sötét múltba. Nemzethalál .
    .
    Egy boldogulni akaró nemzet nem rohanhat önmaga halálába, (élni akarás törvénye társadalmi szinten) háromszoros bovli-spirál rég tapasztalt mentális , gazdasági , társadalmi, oktatási,… mélységekbe húzza országunkat, mindezt vezető egyházi segédlettel.
    Elfogadom ,hogy vannak emberek, tömegek, akik vezetettek szeretnek lenni, nem vagyunk egyformák.
    .
    MEGREFORMÁLT , ÚJ BIBLIA
    =========================
    .
    Nekik javaslom átdolgozni , megalkotni a REFORM BIBLIÁT, vagy a ATOMKORI TESTAMENTUMOT , mely végre a mai korról szólna egyházi személyeknek is jól érthető módon. (szellemi tulajdon lopása bűn, de érinteni kell minden kérdést, ami napjainkban felmerülhet )
    Felkérnék magyar gondolkodókat, közgazdászokat, természet tudósokat , …szerkesszük egybe a Modern Bibliát, melyből fejleszthetné mindenki saját hitét, és végre vallásos és ateista ember közelítőleg egy erkölcsi , gondolati platformra kerülhetne. pl. Együtt ítélnénk el a körbetartozás elindítóit, a diktatúra kiépítőit, de adhatna pénzügyi tanácsokat is, konkrétabb megfogalmazásban, mint a régi kiadás.
    Végre együtt tudna húzni az ország…Egyesítsük erőinket !!
    Buták hisznek végre abban , ami jó az országnak, az okosak pedig előre gondolkodnak, terveznek, tapasztalnak, kiigazítanak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  35. kekec – az illetőt, aki gyász-szünetet tartott, ki is rúgták. Igaz, ő a cselekedetével azt egyértelműsítette, hogy nem áll be önként dicsőíteni az aljasságot. Az éppoly szándékos szabályzat – megszegés volt, mint a mostani történés.
    A mostani esetben viszont normális munkát végezni alkalmatlanságot egyértelműsített az elkövető. Ez szintén szándékos elkövetés, hiszen aki nem megfelelő állapotban veszi fel a munkát, az nem hivatkozhat munkára kész állapotára, ami ugyebár a szándékosság függvénye. Akár berúgott, akár rosszul lett, jeleznie kellett volna…
    Egyszer (mikor kommentárt fűzött BG kirúgásának híréhez hírbeolvasóként – amit szintén tilt a szabályzat) már figyelembe vették esetében, hogy aki az aljassághoz csatlakozik, az előnyöket élvez, nagy eséllyel megeshet, hogy ismételten elnézik a szabályszegését. Mert az, hogy szakmailag alkalmatlan valaki, nem akkora bűn, mintha politikailag megbízhatatlan.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  36. @btag
    Sajnos nem igazán értem, mit akarsz nekem mondani, vagy tőlem kérdezni (talán a központozás hiánya vagy csekély szellemi kapacitásom miatt).
    Egy valami azonban biztos: semmilyen bizottság nem volt sem akkor, sem később Plagi bá’ alá rendelve a NOB-nál.
    Továbbá semmilyen szellemi fölényemről nem beszéltem.
    .
    Nyilván nem olvastad még egyetlen hozzászólásomat sem, mert különben tudnád, hogy azokat már igen régen mínuszokkal illetem, akik csak a mínuszolással foglalkoznak.
    Feltehetően azok közé tartozol, akik azt hiszik, hogy itt csak azok adhatnak mínuszt, akik Orbán-fanok vagy szélsőjobbosok. Netán mindezt bérmunkában teszik. Gondolom, ezért zavart meg kissé az, hogy éppen egy olyan tényre hívtam fel (szándékaim szerint némi élccel) a figyelmet, amely ismét azt bizonyítja, hogy mekkorákat hazudik a bukott elnök és a szerecsenmosdató csapata.
    A mínuszolókkal szemben pedig mindig az volt a kifogás, hogy olyan bunkók, hogy csak nyomogatják azt a gombot, amit a gazdáik megmutattak nekik, hozzászólni viszont nem tudnak az adott témához. Most ilyet senki sem tett, és tinácska55-nek már ez is baj. Sőt! Ez volt minden észrevétele a témához. Nos, erre bátorkodtam utalni, amikor arról beszéltem, hogy ez aztán a szellemi fölény a mínuszolókhoz képest. Csak hát ez nem ér két sornál többet (még annyit sem, de sajnos nem tudom megállni, ha ilyen szálka – gerenda történetekbe botlom), és a régi motorosok úgyis tudják, mire gondolok. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  37. Ha őszinte akarok lenni, akkor ezen a Kiss “Derék Magyar” Antal nevű Senki Alfonzon nem igen tudok csodálkozni, mert a dörgölődzés és a talpnyalás már ősidők óta sok “Derék Magyar Embert” emelt a magasba teljesen érdemtelenül.
    Sőt, a mai magyar társadalmi érvényesülés terén is fő helyen szerepel a sógorokat, a komákat, a “csókosokat” előnyben részesítő nepotizmus. A központi és a helyi politika színtérén legalább ilyen mértékben virágzik a lojalitás-centrikus, az arc- és gerinc nélküli talpnyalókat előnybe részesítő személyi kiválasztás, amely a cinkosságon alapuló klikkek, azaz, a zárt, átláthatatlan, egyszemélyi, despotikus vezetés alatt álló érdekszövetségek kialakítását, és hegemón szerepbe juttatását teszi lehetővé a szabad és független sajtó hiánya, valamint a magyar polgárság alacsony erkölcsi színvonala és szervezetlensége miatt!
    Az Orbáni, kézi vezérlésű, kívülről elzárt, tudatosan kiismerhetelen rendszerben működő, de azonos arcúra fazonírozott “robotokat” egyesítő Fidesz-KDMP hamisítatlan példája a politikai klikkek lényegének.
    Csókay András szövegét olvasva azonban alig hihető, hogy egy tudományos fokozattal bíró ember ennyire elfogult lehet és a hitelvesztés réme sem riassza vissza attól, hogy ócska hazugságait ne kürtölje bele az éterbe. Az orvostudomány pénzbeli korrumpálhatóságágáról már rég óta vannak bizonyítékok, de a lelki toprongyság ilyen módon való megnyilvánulása mégis csak mellbe vágó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. A próféta beszéljen belőled!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. Parasztvakításnak szokták mondani a hasonló szöveget. Nem az A vitamin hiányának. Kibújt a szög a zsákból, az a baj. Nem történik ez meg, ha a Fidesz nem ezt akarta volna. Kellett egy mindent aláíró pali nekik. Hát most már nem kell. Ennyi az egész történet. Előre tudni lehetett a kimenetelt, ezt Schmitt is tudta, de a tudat, hogy ő lesz az ország első embere, elvette józan belátását.Maradt volna a fenekén és ne vállalta volna, akkor úr maradt volna, így meg hiába a magyarázkodás, bukott emberré vált.Szentet sem kell belőle csinálni, mert az ország népének a kárára tevékenykedett egész idő alatt, most meg elfogadja a “tisztességgel végzett” munka jutalmát élete végéig, a szerencsétlen éhezők kárára.Nem tudom sajnálni.
    Túl teszi magát rajta hamar és az elnök úr címmel hirdeti ellenségei / Fidesz/
    dicsőségét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  40. Tegyük élhetővé !
    2012. április 9. hétfő
    13:26
    Tényleg mekkora ötlet !!!!! Állítsuk össze az Ateista Alternatív Bibliát !!!! Jó humorú, fantáziadús szerzőket keresünk, szarkazmus előny !!!! Szerintem nagy sikere lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Nevetséges! Ez az ember nem csak a plágium miatt vétkes, hanem mint egyik párttársa fogalmazta róla kinevezésekor: paprikajancsi ! Ezt tapasztalhatta a két év alatt az egyszerű emberek milliói is. Hiszen minden törvényt aláírt gondolkodás nélkül, meg se várva amíg a nyomdafesték megszárad rajta. Már nehogy sajnáljuk, hiszen ő feltalálta magát az átkosban is, méghozzá nem is akármilyen módon. Most meg élete végéig biztosítják részére az államfői javadalmazást és egyéb államfőnek járó szolgáltatásokat is. Már csak azért is undorító ez a kéretlen védelem, mert nem csak a plagizálással volt gond, hanem azzal is, hogy az egész dolgozatot mások írták. Hiszen egy több évtizedes sportmúlttal és olimpiai munkában részt vevő egyén nem használ olyan kifejezéseket, melyek nem használatosak a sport nyelvén. Ő egy ügyes ember, aki ahogy mondani szokták, megél a jég hátán is. Ahhoz képest, hogy több millió ember ma önhibáján kívül éhezik és fázik, ő elmondhatja magáról, hogy egész életében szerencse fia volt. Az eset tanulsága, hogy idegen tollakkal ne ékeskedjünk. Egyáltalán mire kellett neki -ismert emberként- ez a doktori cím? Azt kapta amit megérdemelt ! A cikk írója pedig alig leplezetten saját hivatalát siratja. Ahogy tartja a közmondás: Minél magasabbra kapaszkodsz, annál nagyobbat eshetsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  42. Tisztelt Szuverén Gondolkodású Magyar Polgártársak!
    Még megélhetjük azt is, hogy kisvártatva Schmitt ex-elnök “magyar nyelvi és helyesírási fő tanácsadója” is előjön a sötétből egy további védőbeszéd erejéig, azzal mentegetve a valamikori főnökét, hogy nemzetünk legújabb, magyar-nemzeti-együttműködési-kormányzati robot-motor szereppel mandátumot nyert “álamfője” sváb, és mint ilyen, egy vidéki, német nemzetiségi iskolában tanulta a magyar helyesírást. E szabályokat azonban igen nehéz megkülönböztetni a német, angol, spanyol, francia és az orosz (!) nyelvekétől, hisz azok még egy géniusz koponyájába sűrítve is, mintegy, kölcsönösen kioltó hatást keltve hatnak vissza egymásra.
    Sőt, még azzal is előjöhet, hogy ő, Schmitt Pál, a “Legfensőbb Magyar Nemzeti Nyelvőri Rend” dicső megalapítója és szószólója, csak jót akart tenni “hőn” szeretett, (de a magasról igen csak lenézett és lesajnált) nemzetének, és ezért nekünk, szimpla kis, pondrólelkű magyaroknak, csak hálás alázattal engedtetik meg a nevét a szánkra venni.
    Viszont úgy tűnik, hogy Szegény Pára Pali Bátyja lelkét sem a latin, sem pedig az emberi tisztesség nem érintette meg oly annyira, mert ha igennel válaszolhatnánk mindezekre, akkor a tudata legmélyén már rég felderengett volna, hogy mit is jelent az a furcsa, idegen hangzású, latin eredetű fogalom, hogy PLÁGIUM!
    No, és a Schmitt erkölcsi mosdatását megkísérlő, “szeretetteljesen szűzies lelkületű”, és édesdeden kiátkozást kiáltó főpapok természetesen “kívül esnek” mindenféle rosszindulatúnak tekinthető gyanún, hiszen ők, “szegény, örökre megnyomorított és vérig alázott lelkek” sajnos nem érthetik a latint!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  43. Astoria 1944 ben Gestapo szekhaz volt a telefunken ceg technikaztabe,a fricek mentek ,a technika ott maradt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  44. Hátezmegmár megenn micsoda hülyeség ?
    Hátmár minden idiótikus gügyögést le nyomnak a médiában ?
    Hát hol élünk ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  45. Ifjú titán a KEH-ben a Kiss, titán tudjátok még használni!
    Hát csoda, hogy ilyen tanácsadókkal mire jutott a közt. elnök?
    Nevetségessé vált azáltal, hogy erőltette a nyelvőrködést, miután kiderült róla, hogy ő maga egy antitalentum, mely egy betegségéből adódik. Ha ez tudott volt, akkor miért csináltak belőle bohócot? Nem a doktori megvonása miatt kellene ügyvédhez fordulnia a volt ke-nek, hanem a tudatos lejáratása miatt! Azokat pedig a saját köreiben kell megkeresnie….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos