Ronai and Ronai
AMERIKAI

Ilán Mor: nem tolerálhatók a baráthi nyilatkozatok 2012. április 6. péntek 0:06 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Ilán Mor: nem tolerálhatók a baráthi nyilatkozatok
Budapest – Ilán Mor, Izrael budapesti nagykövete szerint minden demokratikus erőnek és a társadalomnak nyilvánvalóvá kell tennie, hogy nem tolerálják az olyan nyilatkozatokat, mint amilyet Baráth Zsolt jobbikos képviselő tett kedden az Országgyűlésben.
.
A diplomata az MTI-nek csütörtökön úgy nyilatkozott: a Jobbik Izrael, a zsidók, a romák, Európa és a demokrácia elleni párt, és sajnálatos, hogy „egy demokratikus országban, mint Magyarország, vannak olyanok, akik így gondolkodnak és viselkednek”.
.
A magyar kormány harcol az ilyen szélsőséges megnyilvánulások ellen, de a Jobbik már eddig is túl sok hasonló nyilatkozatot tett – fogalmazott. Hozzátette: az embereknek nemet kell mondaniuk, ki kell jelenteniük, hogy „ami sok, az sok”.
.
Azzal kapcsolatban, hogy a parlamenti pártok tiltakozásukat fejezték ki Baráth Zsolt felszólalása kapcsán, a nagykövet azt mondta, a demokratikus jobb- és baloldali pártok pontosan azt tették, ami elvárható volt tőlük, „nem többet és nem kevesebbet”.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.3/5 (16 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +16 ( 22 szavazatból)
Ilán Mor: nem tolerálhatók a baráthi nyilatkozatok, 4.3 out of 5 based on 16 ratings

Címkék:,

  • Hozzászólások(47)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

47 Reader’s Comments

  1. Ilan, szólj már a Moszadnak, hogy küldje a Kidonos srácokat, munka van… nem is kevés.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (33 szavazatból)
  2. “A magyar kormány harcol az ilyen szélsőséges megnyilvánulások ellen”-
    Ilan elég diplomatikusan fogalmazott…
    Mi lenne ha nem harcolna…?
    Két pofon és hazazavarni?
    Most már négy pofon kellene, és tényleg hazazavarni….de előtte egy pszichiátriai kezelés nem ártana nekik. Hátha valamelyiken még lehet segíteni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (23 szavazatból)
  3. Jimbo, itt a pofonok már nem segítenek, azon kívül, nincs aki azokat a pofonokat leadja.

    Itt valami komolyabb kell, és ezt nem magyarsztánból várjuk. Onnan aztán hiába…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (24 szavazatból)
  4. Nézzétek meg milyen okosan és szép, nyugalmas értelemmel beszélt Ungváry
    Tamás a nácikról. Ez a minta ahogyan beszélni és gondolkodni kell, ahogyan a szemléletünket ki kell alakítani. Okos, sokat tudó, tapasztalt értelem.
    Szépen megkülönböztette a magyarokat a náci magyaroktól, és kedves dolgot mondott a magyarokra, nem úgy a náci magyarokra. Ez a higgadt értelem az ami köddé változtatja és semmivé teszi a nácikat. Mert az ilyen mondatok ellenük fordítja a tisztességes embereket, tisztességes magyarokat.

    A kidonozás meg éppen erősíti őket !
    Lehet, hogy épp egy jobbikos írkál ilyeneket.
    Nem egy zsidóra jellemző megnyilvánulás.

    Isten megáldjon Ungváry Tamás !
    http://atv.hu/cikk/video-20120405_ungvari_tamas

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  5. Itt a problema nem a Baráth , hanem akik úgymond ” harcolnak ” eszméi ellen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (18 szavazatból)
  6. Na most ahhoz, hogy a széles magyar tömegekben tényleg alábbhagyjon az antiszemitizmus, többek között az is kéne, hogy a magyarok egyszer őszintén nézzenek szembe a saját hibáikkal. A saját sanyarú helyzetük, a saját, nagyon, nagyon alacsony teljesítményeik okaival. És ez az, amire reálisan nem nagyon lehet számítani.
    Elhatárolódó nyilatkozatokra, ilyen-olyan tanúságtételekre, arra lehet. De lehet egy, a nép nevében tett elhatárolódás őszinte akkor, ha évente többször is ok nyílik azt megismételni?
    Egyszer rádöbbenhetne a mi népünk arra, hogy pl. a gyerekeinek legértékesebb éveit (a „nyitott ablakokat”), amelyek során meg lehetne erősíteni bennük a legkülönfélébb készségeket a nyelviektől a mennyiségi, logikai (matematikai), zenei, vizuális, szociális, stb. irányokban, és amely fejleszthető készség-és képességhalmaz a nemzet első számú erőforrása kéne hogy legyen, úgy hagyja kárba veszni, ahogy van. Mert itt egyszerűen nincs a közös alapvető nemzeti kultúrának egy olyan része, amely leszögezi a családépítés-gyereknevelés során teljesítendő kulturális, személyiségfejlesztési minimumot. A zsidóknál tudtommal van ilyen.
    A honfitársaim nagy részének egyszer rá kéne döbbenni arra, hogy ha a gyereke otthon, a szülei természetesen megélt életéből nem tudja kiolvasni azt, hogy a kultúra birtoklása örömöt (és függőséget is, persze) okoz, akkor iskola ide, iskola oda, a gyerek a szülők szociális státuszát viszi tovább. És hadd ne folytassam, a vége az lenne, hogy ha a mi tömegeink csak ilyen minőségű emberanyagot (munkaerőt, kutató-fejlesztő réteget, mérnöki, tanári, orvosi, jogi, közgazdasági, közigazgatási-politikai tevékenységet végző rétegeket) tud kiállítani, akkor nem az EU, nem az IMF, nem a globalizált karvalytőke, és ami most hangsúlyos, nem a magyarellenes nemzetközi zsidó összeesküvés tesz minket tönkre, nem. Ebben nem versenyezhetek a mindenre elszánt magyarokkal.
    Szóval szükség van itt egy babonás gyűlölettel kerülgetett, magyargyilkos ártó tényezőre, amely olyan ősi és természetes sorscsapás, hogy kár is gondolkodni fölötte.
    .
    (És ezt az inget ne vegyék magukra azok a magyar kutatók, orvosok, mérnökök, jogászok, stb. akikre nem is illene. Léteznek ők, csak túl kevesen ahhoz, hogy hatásuk legyen.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +18 (28 szavazatból)
  7. „egy demokratikus országban, mint Magyarország, vannak olyanok, akik így gondolkodnak és viselkednek”.
    Vajon komolyan gondolta ezeket a kijelentéseket vagy csak az udvariasa és a PROTOKOLL kesztete ere!!!!
    Meg gondolkozom ezen és váram a hozászolásokat!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  8. “egy demokratikus országban, mint Magyarország” — Amikor a tények ellentmondanak a definícióknak, mindig a tényeknek van igazuk.
    Magyarországon olyan dolgok történnek SOROZATBAN, amik egy demokráciában nem történhetnének meg. TEHÁT Magyarország nem demokrácia. Aki külföldi mást mond, az udvarias. Aki itthoni mást mond, az vagy hülye, vagy hazudik.
    Who are we kidding?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  9. A nácizmus kis hazánkban nem csak a jobbikban, hanem a kereszténydemokrata párt és a fidesz tagjainak nagy részében is kívánatos eszme. Az antiszemitizmus világközpontja a Vatikán. Ennek egyszerű oka van: a zsidók őlték meg Jézust. Ma ez épen aktuális.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (17 szavazatból)
  10. Azért az különös, hogy még Izrael is összeborul a nácikkal együttműködő fasiszta fidesszel, és nem először. Erre még nem lelem a magyarázatot. Bár biztosan van az a pénz, amiért valaki a testvérét is eladná.
    “A magyar kormány harcol az ilyen szélsőséges megnyilvánulások ellen,” – el se merem képzelni, mi lenne, ha nem harcolna.
    .
    “a demokratikus jobb- és baloldali pártok pontosan azt tették, ami elvárható volt tőlük, „nem többet és nem kevesebbet”.” – Hát, ha Izrael ennyit vár tőlük, nem mondhatom, hogy túl igényesek. Vajon mik lehetnek azok a demokratikus jobboldali pártok? Igaz, demokratikus baloldali pártokat se ismerek… De az a fontos, hogy Izrael sokkal jobban ismeri a magyar politikai helyzetet, mint egy magyar állampolgár, nemde?
    .
    Még szerencse, hogy Izrael sose szerepelt célországként a világgá menési listámon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  11. Mikor az előző szövegemet elkezdtem írni, akkor még nem volt csak egy első komment, így hát nem tudhattam, hogy részben mások gondolatait fogom ismételni. De legalább ezzel kapcsolatba most nem vagyok annyira egyedül a véleményemmel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  12. evita:

    - Nem borul össze a Likud a fitymesszel… ugyan.

    Korábban, mikor még a fitymesz hivatalosan valami “konzervativ- jobboldali” pártként futott, a Likud a nemzetközi politikai protokoll miatt “testvérpártjává avanzsálta.

    Most már alighanem a napot is átkozzák, mikor ezt tették. De szintén a nemzetközi politikai protokoll szerint nem “szakíthatnak” csak úgy velük, mert az már valamiféle hadiállapotot feltételezne, vagy oltári sértés lenne.

    Nem mintha a fitymesz- szűkületes banda ezt nem érdemelné meg, de meg kell érteni, ilyen fajta szakítást nem tesz egy párt sem, hacsak nincs rá nagyon komoly oka.

    Well, úgy tűnik, ez az ok nemsokára elérkezik, mintha az egyébként jó izraeli- magyar kapcsolatok leültek volna az utóbbi időkben. Ez meg nem jó jel.

    Szóval, szerintem erről lehet szó, ami a Likudot illeti.

    Ha minden így megy tovább, lassan már tényleg a Kidon jön, nem az izraeli diplomáciai képviselet… :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (15 szavazatból)
  13. Természetesen a kormány, a pártok, politikusok harcoljanak a szélsőségek ellen. Közben az átlagmagyar mit tesz? Vígan zsidózik, cigányozik és ma már szidja az EU-t és az egész világot saját rossz sorsáért.Legjobb esetben magában elítéli a baráth félék megnyilvánulásait. Közben másoktól várja, hogy ezt a gondot is mások oldják meg helyette mint minden mást.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  14. Eldrad 01:01 “….azon kívül, nincs aki azokat a pofonokat leadja.”
    Teljesen igazad van.
    A házelnök – Balczo – nem is próbálta rendre utasítani ezt a Baráth nyikhajt.
    Nyilvánvalóan mert õ is a nyilas jobbik tagja.
    Fónagy kivételével MINDEN képviselõ kussolt mint sz@r a fûben nem
    háborodtak fel.
    Ez csak azt jelentheti, hogy ezek vagy nyilas szimpatizánsak, vagy csak
    egyszerûen gyáva sz@rok.
    Egy ilyen társaság nem tartozik civilizált emberek körébe.
    Az IMF, EU helyében nem adnék egy fillért sem, amíg nem tisztítják ki a
    parlamentnek nevezet akólt és nem rugdalják ki a nyilasokat.
    Egy ország, aki nem tartja be nemzetközi elkötelezéseit (békeszerzõdés, EU
    csatalakozás) az nem érdemel egy fillért sem. Szaladjanak Iránhoz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (18 szavazatból)
  15. Gyerekek, egy diplomata nem mondhatja azt, hogy büdös fasiszta csatornatöltelék, mars vissza oda, ahonnét előmásztál. Diplomata nagyjából ennyit mondhat, főleg ha ami van, demokratikus választás eredménye. Hanem a kétharmad, kéremszépen. Mekkora pofájuk tud lenni. Ehhez képest egy napig hallgatnak, aztán a Politbüro kijelöli a korelnököt, és azt dobja oda a hungarista hiénák elé. Legyen ő, akit gyűlölnek a nácik, és ne Áder, Kövér, Pokorni, Orbán.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  16. Izrael hozzaszokott a keményebb hangnemhez, ez a fityisz “demokratikus” ahhoz képest, akik Izraelt a föld szinéröl akarjak törölni. A diplomacia nyelvét a magyar fülek nem halljak meg. Azt mondja, hogy a tarsadalomnak nyilvanvalova kell tennie. Ez azt jelenti, hogy ez nem nyivanvalo. Persze az ujsagiro rakérdezett, de frontalisan nem tud valaszolni. Ha ilyen nyilatkozatot tett, akkor valami nem oké, különben meg miért beszélne??
    Gondoljatok, hogy majd kiall Orban elé és lefasisztazza és leantiszemitazza nyilvanosan? Az, hogy mit gondol azt nem mondja ki egy diplomata.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  17. Ricsi, eccere irtunk……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  18. “…A házelnök – Balczo – nem is próbálta rendre utasítani ezt a Baráth nyikhajt.
    Nyilvánvalóan mert õ is a nyilas jobbik tagja….”

    - Papám, Bingo!

    Ez a f…szfej pontosan a jobbik tagja!

    És ez a házelnök.

    Kidont neki!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  19. Israel’s new deterrence policy:

    http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4213223,00.html

    Benny, mondd csak, ez vonatkozik a faszbollahot, iránt, vagy a többi mocskot ideológiailag támogató magyar nyilasokra is?

    :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  20. Eldrad
    Számomra eléggé egyértelmű volt az utolsó mondat.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  21. «ez vonatkozik a faszbollahot, iránt, vagy a többi mocskot ideológiailag támogató magyar nyilasokra is?»

    Eldrad, szerintem nem. Ez az Izraelben élökre vonatkozik, de természetesen az antiszemitizmus ellen is harcolnak, de nem ugy mint Iran ellen. A magyar parlament momentan nem Iran. De az ellenzéknek az kellene, hogy legyen…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  22. Tudom, ez csak amolyan “rethorical question”‘ volt.

    Ettől függetlenül, amerre a dolgok madzsarsztánban mennek, sor kerülhet ilyen fajta bevetésekre a jövőben.

    Sajnos, idáig süllyedt magyarsztán.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  23. Eldrad, talan majd akkor, ha a habzo szaju kövér lesz az allamfô…aki jobbra van orbantol… de az a gyanum, hogy ö csak szocsö…

    Sok a rhetorical question mostanaban… és kevés a valasz……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  24. Hallottam ma délelőtt egy lelkészt beszélni az eset kapcsán , a lubrásdióban.
    Nagyon jólat monott.
    Ezt a Baráth-féle megnyilvánulást csak úgy aposztrofálta hogy ez színtiszta ” káinizmus “

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  25. Javítások :
    Klubrádióban és jókat

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  26. A végén Baráth még beperli azt a lelkészt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. Ez a nagykövet még nem hallotta Orbán nyilatkozatát, hogy ne azt nézzék mit mond, hanem, hogy amit tesz. Bár ha jól tudom erre a jobbikos parlamenti felszólalásra semmit nem szólt a vezír! A nagykövet még nem tudja, hogy ami összetartozik az össze is nő. Kis idő kell még, aztán megtudja.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  28. Geyza (2012. április 6. péntek 11:03)
    Káinizmus?
    Nem leszek népszerű, de nem nagyon szeretem a vallási fordulatokba csomagolt véleményeket. Mégpedig azért nem, mert amiről szó van, az általános — tehát nem elsősorban vallási — probléma. Lehet persze vallási vetülete, de általános célközönség előtt nem vallási fogalmakkal kellene beszélni róla, még egy papnak sem.
    Hogy világos legyen:
    Aki ma tiszeszlározik, tőlemjobbraállózik, gárdaavatózik, az nekem — és remélem, sokaknak — nem káinista, hanem börtönbe való fasiszta náci söpredék.
    Minden enyhébb megfogalmazás (pláne, ha szépelgő, pl. “nemzeti radikális”, amit a hülye úgynevezett baloldali sajtó készségesen átvesz a fasiszták szótárából) csak elkeni a lényeget.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  29. Az izraeli nagykovet ne nyavogjon hanem szolitsa fel a magyarorszagi zsidosagot,hogy akinek nem tetszik a helyzet azok ingyer es bermentve kivandorolhatnak ,megszuntetni minden izraeli erdekeltseget,azaz bezarni a nagykovetseget,minden izraelita dolgot le es bezani,zsinagogak stb…
    Es befejeztuk az orokos rinyazast,siras rivast.
    Tul sok a felesleges pofazas,cselekedjen a zsidosag amig nem keso…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -14 (16 szavazatból)
  30. Nyul György
    2012. április 6. péntek
    08:29

    Szerinted Jézus mi volt ? Ha nem tévedek, zsidó…….. bár vannak, akik szerint ő is magyar volt, Mária pedig egy palesztin lányka…….. ja igen, mintha valami Pilátusnak is lett volna némi szerepe, meg a római legionariusoknak.
    Az már szinte lényegtelen, ha nem ölik meg Jézust, akkor ma nem létezik sem a római katolikus egyház, sem a Vatikán, pápaság sincsen……… valószínűleg nagyobb békesség lenne a világon.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (7 szavazatból)
  31. Sámán táncos a Parlamentben, sámán dobos a békemenetben – múltba révedők, pedig a múltat nem értik és félremagyarázzák, a jelennel és a jövővel nem foglalkoznak, kik ezek? És kik a szavazóik, valami csontvázak, akiket nem érdekelt ezeknek a gazdasági programjuk, mert ugye a cigányozás és a zsidózás az nem gazdasági program!
    fringe 14:43, ami nem egyértelmű, az félreérthető – ha direkte, akkor no comment!
    Eléggé felfokozott idegállapotban van az ország, látni az utakon, érzékelni a bevásárlóközpontokban, totál kiakadt emberek – a mai napon a családírtás – kérem, hogy fogalmazzunk visszafogottabban!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  32. sammy 9:37: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Magunk ellen beszélünk, de akik az EU zászlaját elégetik, mint gyarmatosítókról beszélnek az EU-ról, azoknak kettő a szemük alá!
    Mindenki nézzen magába, adna olyanoknak pénzt, akik kokit és sallert osztanak, görényeznek egy osztrák képvislőnőt és tovább nem is sorolom, mert hetekig lehetne mondani, hogy miért nem kellene, hogy kapjunk védőhálót, de akkor lehazaárulóznak, pedig ilyen “becéző” szavakra ők sem adnának egy lyukas garast sem, nem 20 milliárd eurót!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  33. “nem tolerálhatók a baráthi nyilatkozatok ” Ez a baráthi nyilatkozat,tényleg nem volt baráti nyilatkozat! De,hogy “A magyar kormány harcol az ilyen szélsőséges megnyilvánulások ellen,” az egy logikai gikszer! Ha ez a kormány harcolna ellenük,ezt a nyilatkozatot Baráth nem merte volna megtenni! A Magyar Parlamentben,meg különösen nem!A kormánynak ezt a hozzáállását Európa már felismerte!Nem véletlenül kérte ki magának Szájer az Európai parlamentben,hogy nem antiszemita!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  34. csakén 2012. április 6. péntek
    … mert ugye a cigányozás és a zsidózás az nem gazdasági program!
    .
    Élhető országokban nem, de itt mint látjuk …

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  35. Mate, Ivan Tibor

    Ugy tunik, mindenki “elhatarolodik” a gyuloletszonok Barathtol.
    Egyelore senki nem inditvanyozta az eltavolitasat a kepviseloi testuletbol, mint alkalmatlan es meltatlan nyilas elvu agitatort. Pedig az lenne a legkevesebb.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  36. fringe
    2012. április 6. péntek
    14:43
    Eléggé kétértelműen írsz! Aliyazni ma is ingyen lehet. Egyébként miért azoknak kell elmenniük akik Magyarországon születtek és magyarok? Miért nem azoknak akik szítják a gyűlöletet?
    Mellesleg megjegyzem, hogy Erecből is kiakarják a zsidóságot takarítani. Akkor hogy is van ez a rinyálás?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  37. Mate,az elhatárolódás,nem kerül semmibe!Elhatárolódtak,pipa!Az állásfoglalás mint olyan,az az eltávolításán hangsúlyozódna ki! De pont ez a Fidesz lényege!Körülöttük és közöttük nem vonnak felelősségre soha,senkit!És mivel ez így van,hát nem történt semmi!Ez az igazi állásfoglalás!Ha nincs bűnös,akkor bűn sincs,és mindenki aki azt meri mondani,hogy van,akkor az a bűnös! És ez nem vicc!!!! Menjünk vissza a címlapon szereplő Orbán-Polt fotóhoz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  38. Avi
    “Erecből is kiakarják a zsidóságot takarítani. Akkor hogy is van ez a rinyálás?”
    Arról van szó, hogy azt akarják, hogy sem itt, sem ott ne legyünk…ezek azt akarják, hogy ne legyünk egyáltalán…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. fringe (2012. április 6. péntek 14:43)
    Te barom, nektek nem kell zsidó ahhoz, hogy antiszemiták legyetek.
    Nektek elég annak a sírja is, akinek a halálát rá akartátok kenni a zsidókra, és máris kitör rajtatok a kaffard.
    A magadfajta gyilkos lelkű gazemberek vitték pusztulásba ezt az oszágot, és ha rátok lenne bízva, most is elpuszítanátok.
    Börtönben a helyetek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  40. Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik. (Arany János)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  41. Támadt ergy ötletem:
    Ugyebár (ahogy azt a magyar “jog” szokásos idegenmajmolásával átvette) “clear and present danger” kell a nyomozáshoz, másként nem indítják el.
    Akkor viszont, gondolom, akárki sétálhat az utcán olyan táblával, hogy “Lője már le valaki Orbánt!”.
    Mert ugye egyrészt bizonyítsák be, hogy arra az Orbánra gondolok.
    Másrészt miféle veszélyt jelentene egyetlen civil arra az Orbánra, akit már nem is egy, hanem több hadsereg védelmez, mert annyira be van szarva, hátha valaknél tényleg betelt a mérték.
    Jó lenne a fasisztáknak biztosított jogvédelmet balról is tesztelni. Legalább derüljön ki világosan, hogy a törvény ma csak a gyilkospalántákat védi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  42. Ego!!!
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  43. fringe 2012. április 6. péntek 14:43
    Ilyen hülyén születtél, vagy a jobbikos körökben továbbképeztek?
    Talán az egyenlő esélyek azt jelentik, akinek nem tetszik a fasisztokráciád
    annak fel is út, le is út ? Szégyeld magad és gondolj családod jövőjére.
    Szép kilátások alkotása várható szavaid nyomán. Ebből te sem maradsz ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  44. Köszönet jàr Manninger Jenônek a Keszthely és környéke orszàggyûlési képviselôjének, aki az elpusztitott keszthelyi zsidô közösség emlékére sokat tett a zsidô temetô felùjitàsàban. Ezt a tettét a Jobbik a legundoritôbb môdon tàmadta, a szàlasi nyilasok modoràban. (làsd Jobbik honlapja http://www.keszthely.jobbik.hu)

    Manninger Jenô a nagynevû sebész professzornak fia, akit személyesen is ismertem, Fidesz képviselô. Nagyon tisztességes protestàns csalàd. Példàt lehet venni rôluk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  45. fringe 2012.április 6 péntek 14:43
    Ez a szemlélet az,amely uralja az országot!Jó eszközei vagytok a hatalomnak!Egyet tudnotok kell,ha gáz lesz,nem sietnek a segítségetekre,de ti lesztek azok,akik a szemét dombon találják magatokat elsőként!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  46. Nem tudtam valaszolni a mocskolodo egyeneknek,mert hosszu idejeig nem voltam iti.
    Most viszont van lehetoseg,hogy valaszoljak,azoknak a hozzaszoloknak, nev szerin Ego,Tulavasuti es Gyongy Peter.
    Ek kellett volna olvasni Avi hozzaszolasat es aztan valaszolni.
    A fenti ketlabu egyenek, hozzaszolasa alapjan ,kivalo keretlegenyek esetleg kapok lehettek volna .
    A magyarorszagi zsidosagnak mar regen ossze kellett volna fogni,es egyesult erovel fellepni az antiszemitizmus minden formaja ellen,nem zarom ki a drasztikus dolgokat sem,peldaul megszervezni egy uj Betar mozgalmat a zsidozok ellen,vagy valoban felszamolni mindent,de akkor kit fognak ilyen erovel gyulolni?
    A fenti mocskolodo egyenek pedig ne itt az interneten nyissak ki a szajukat,hanem kinnt az eletben…de lehet ott gyavak vagytok….konnyebb pofazin itt igaz?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  47. Barathot le kell mondatni, Balczot ki kell tiltani az elnoksegbol. A jobbik beismerete, hogy egy naci part, minden vezetoje kompromitalva lett. Morvait vissza kell hivni az Europai Parlamentbol, csak lejarattja az orszagot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Mi a közös a nácizmusban és az iszlámban? 2012. május 16. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos