Ronai and Ronai
AMERIKAI

Orgiát rendeztek az elnök emberei 2012. április 15. vasárnap 17:09 | AN Forrás: Reuters

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Orgiát rendeztek az elnök emberei
Cartagena – Prostitúciós botrány kísérte Barack Obama elnök részvételét az Amerikai Államok Szövetsége hétvégi találkozóján, miután a Secret Service néhány tagja utcalányok vidám társaságában tombolta ki magát a Hotel Caribe-ban. A legszebb latin-amerikai városnak mondott Cartagenában sok minden más is történt, a sajtó azonban alapvetően az elnök emberei által tanúsított viselkedésre koncentrál.
,
Nem tudni, bevett gyakorlat-e, vagy csak most veszítették el a fejüket, mindenesetre tizenegy főt (a korábbi hírek szerint tizenkettőt) kellett hazaküldeni az elnök és kísérete biztonságáról gondoskodó Secret Service-tagok közül, még az előtt, hogy Barack Obama megérkezett volna Kolumbiába. Ámbár az elnöknek a világon semmi köze a történtekhez, azok mégis az ő reputációját rombolják.
.
A Secret Service szóvivője szemérmesen „misconduct”-ot (helytelen, illetlen viselkedés) emlegetett, az újabb hírek azonban már arról szólnak, hogy nem holmi este tíz utáni hangoskodás történt. Péntek este telefonhívás érkezett az Associated Presshez, és az informátor azt állította, hogy a testőrök örömlányok társaságában múlatták az időt az egyik szállodában. A Secret Service szóvivője az értesülést nem cáfolta; a Fehér Ház sem, amely hallgatásba burkolódzott az ügy felől.
.
.
A szálloda, ahol már egy hete vedeltek a testőrök
.
A kolumbiai kikötővárosban, ahol harminchárom regionális vezető gyűlt össze csúcstalálkozóra, a Hotel Caribe-ban megszállt ügynökök – akik már egy héttel korábban bejelentkeztek a szállodába – egy, neve elhallgatását kérő dolgozó szerint keményen és megállás nélkül ittak szinte egész tartózkodásuk alatt, majd prostituáltakat vittek fel magukhoz, és a szobákban orgiát rendeztek.
.
Az ügynek nem lenne különösebb jelentősége, ha a fegyelemsértést azon nyomban ki nem használták volna propagandacélokra a térség Egyesült Államokkal kevéssé rokonszenvező hatalmai. A Washington elleni kirohanásokban a hivatalos Venezuela járt élen: Nicmer Evans, a Chávez-rezsim vezető kommentátora a Twitteren azt állította, gyalázat, hogy a gringók egyetlen hatalmas bordélynak tekintik Latin-Amerikát, és ennek megfelelően viselkednek. A viselkedés elítélése tekintetében egyébként egységfront keletkezett a térség jobb- és baloldali vezető erői között, akik abban is egyetértettek, hogy a kövezkező pánamerikai csúcsnak a kommunista Kuba adjon otthont. Kuba mellett harminckét szavazatot adtak le, a harmincharmadik – az Egyesült Államok – azonban megvétózta az elképzelést.
.
Ez újabb frusztrációt váltott ki, miután a cartagenai csúcs számos résztvevője Barack Obama eddigi, inkább megbékéltető, semmint konfrontatív jellegű politikájából arra következtettek, hogy az enyhülés az amerikai-kubai kapcsolatokban is további olvadást hoz. Hugo Chávez venezuelai elnök korábban azzal fenyegetőzött, bojkottálni fogja a csúcsot és másokat is erre fog felszólítani, ha Kuba nem vehet azon részt. Miután az Egyesült Államok így sem ment bele Kuba részvételébe, Chávez elmaradt, igaz, ő egyébként se lett volna ott rákkezelése miatt. Bojkottfelhívását csak egyetlen állam feje fogadta meg, Rafael Correa ecuadori elnök.
.
.
Frissen érkezett ügynökök látták el az elnök védelmét
.
Az amerikai elnök igyekezett gyakorlati síkra terelni az eszmecserét, és többek közt arról beszélt, micsoda potenciális piacot lát az amerikai kontinens „közel egymilliárd” fogyasztójában, illetve a kereskedelem felélénkítésében. A novemberben újjáválasztásáért megküzdő Obama nem szólt arról, hogy a latin-amerikai gazdaságba – főként az amerikai nemtörődömségnek köszönhetően – már több helyütt mélyen beépült a kínai tőke.
.
A latin-amerikai térségnek az észak-amerikai tőkénél is nagyobb szüksége lenne valamilyen modus vivendire a kábítószer-terjesztés terén, hiszen a térségben rengeteg ember él ebből, és az Egyesült Államokba irányuló csempészetből befolyó összeg nem egy állam esetében a GDP tekintélyes hányadára rúg. A kábítószerfronton azonban Obama hajlíthatatlannak mutatkozott, és semmi olyat nem mondott, amiből arra lehetett volna következtetni, hogy bármilyen mértékben liberalizálódna a jelenleg zéró toleranciás amerikai hozzáállás.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +3 ( 5 szavazatból)
Orgiát rendeztek az elnök emberei, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(9)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

9 Reader’s Comments

  1. Bezzeg ha Bill Clinton lenne az elnök… :P

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  2. Ö ezt már elintézte az „orális” szobában.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  3. Talán Kubában is biztosítani kellene a piát és a prostikat Obama SS stábjának…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  4. De milyen ciki lehet, amikor otthon az asszony faggatja őket: “Te is benne voltál, mi?” “Én aztán bizisten nem, anyukám, én aludtam, csak hát a többiek.”

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  5. Inkább a részegség a baj, nem a qrvák. Prostizás volt, van, lesz, amióta világ a világ. Ha jól végzik a dolgukat, engem nem érdekel, hány prostit kettyintenek meg a testőrök.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  6. Már megint mit tettek. Edzés közben itt is van bodicsek, vagy itt más a neve?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  7. Természetesen nem erkölcsi okok miat van a paláver. A nöi nem szolgáltatásainak és a velejáróinak igénybevétele biztonsági protokolok kipofázásának lehet a melegágya a párnák között.
    Ez már régi trükk a politikában, amióta kétnemü a világ.
    Fejek fognak hullani és igy van ez jól.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  8. Nem volt rossz a kínálat, láttam! Szerintem csak testgyakorlás volt.
    Az állóképesség tesztelése. :)))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  9. Kivancsi lennek milyen hatasa lenne az itthoni valasztasokra annak, ha kiderulne, hogy Orban biztonsagi emberei kurv@ztak. Szerintem ettol csak tobben szavaznanak a fityeszre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Elnöki testőrt tartóztattak le Miamiban 2012. október 13. szombat | AN

Nem jelentett rizikót a prostibotrány 2012. május 24. csütörtök | AN

Több a kém Amerikában, mint a hidegháborúban 2012. május 13. vasárnap | AN

Vége a cartagenai prostibotránynak 2012. május 7. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos