Ronai and Ronai
AMERIKAI

Angelina Jolie világok közt vándorol 2012. március 23. péntek 13:08 | AN Forrás: MTI

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Angelina Jolie világok közt vándorol
Hollywood – „Az emberi jogok és a jólét fontos értékek számomra. A helyzetemet kötelezettségként és ösztönzésként élem meg, hogy segítsek azokon, akik hiányt szenvednek. De közben megtanultam, hogy ezeken az embereken semmit sem segít, ha kezüket fogva sírni kezdek – vallja be, hozzáfűzve: más segélymunkásokhoz hasonlóan néha ő is megterhelőnek érzi, ha rázúdul az emberek nyomora, de ezen túl kell lendülni.”
.
Bárhol jár, legyen szó akár filmfesztiválokról vagy krízisövezetekről, Angelina Jolie mindenki figyelmét magára vonja. Manapság azt tartja legfontosabb céljának, hogy népszerűsége révén felhívja a figyelmet a fegyveres konfliktusok áldozataira. Ahogy ő fogalmaz, „világok közt vándorol”, mégis tisztában van azzal, hogy nem tudja a vörös szőnyegről megmenteni a világot. De fontos kérdéseket fel tud vetni, képes vitákat kezdeményezni, és kezdetnek ez is jó – mondja. Az ENSZ menekültügyi hivatalát (UNHCR) segítő színésznő gyakran látogat válságövezetekbe, humanitárius munkája azonban sok íróasztalmunkát is igényel.
.
Sokan hányják a szemére, hogy estélyi ruhában, fogadásokon forgolódva vagy a kamerák kereszttüzében prédikál. Mindazok, akik viszont elismerően nyilatkoznak humanitárius munkájáról, azt válaszolják, hogy ehhez képest a filmcsillag nagyon is gyakran – talán túlságosan is gyakran – látogat a világ különböző krízisövezeteibe.
.
Nemrég filmet is készített ebben a témában. A vér és méz földje a boszniai háború szörnyűségeit mutatja be. Jolie úgy véli, alkotása egyértelműen hangsúlyozza, hogy hasonló konfliktusok esetén szükség van a nemzetközi közösség beavatkozására. „Mindez nem jelenti azt, hogy általában véve híve vagyok a fegyveres beavatkozásnak. De jó példaként szolgál Szíria. Az ott élő emberek helyzete rémisztővé vált. Nagyon elkeserít Oroszország és Kína viselkedése, hogy nem szavazták meg az ENSZ Biztonsági Tanácsának határozatát”, fogalmaz a színésznő a Berliner Zeitungban.
.
Reméli, hogy a nagypolitika más csatornákon talál megoldást a szíriai helyzet lecsendesítésére. „Önmagában egy ország sem tudja rendezni a helyzetet”, állítja.
.
A filmcsillag szerint a szíriai konfliktus csak a legnagyobb figyelmet kapó példája annak, hogy a szörnyűségek újra és újra megismétlődhetnek. Sok ország van, amelyekben szisztematikusan lábbal tiporják az emberi jogokat , de erről vajmi keveset hallani. „Nemrég Zimbabwéban katonák megerőszakoltak egy nőt, mert olyan területre tévedt, ahová nem lett volna szabad. Vagyis úgy tűnik, hogy Zimbabwéban a büntetés legitim formájának tartják a nemi erőszakot, ami őrület. De ugyanez történik a még mindig elszigetelt Burmában is, Manapság nem érnek el minket ezek a szörnyűséges hírek, pedig szükség lenne rá. Nem lenne szabad, hogy hidegen hagyjanak bennünket az éhen haló gyerekekről és a megerőszakolt nőkről szóló képek. Nem szabadna kizárnunk ezeket a dolgokat.”
.
Jolie többször részt vett már veszélyesnek ítélt utazásokon, tavaly Líbiában még katonai akcióban is. Ha azonban politikusokkal találkozik, igyekszik diplomatikus lenni. Így volt ez legutóbb Berlinben, a februári nemzetközi filmfesztivál idején is, amikor Guido Westerwelle német külügyminiszter fogadta. A német kormány ebből az alkalomból kétmillió dolláros támogatást jelentett be az UNHCR programjainak támogatására.
.
„Westerwelle hangsúlyozta, hogy segíteni akar. Elmondta hogy Németországot fontos kapcsolat fűzi Boszniához, mindenekelőtt a háború alatt Németországba érkezett menekültek miatt. Bosznia-Hercegovinában még mindig 113 ezer belső menekült él, közülük hétezer embertelen körülmények közepette. Ha valaki segíteni akar, nekem meg kell próbálnom visszafogottnak lenni”, magyarázza a sztár.
.
A színésznő szerint Boszniában még a háború után bő másfél évtizeddel is igen törékeny a helyzet, ha pedig összeomlana a törékeny béke, annak nemcsak Európára, hanem az egész világra nézve lennének következményei.
.
Ezt Barack Obama amerikai elnöknek is megmondta a Fehér Házban. „A Boszniához hasonló országokban az emberek jobban megszenvedik a pénzügyi-gazdasági válság hatásait, különösen ha még természeti-időjárási katasztrófák is sújtják őket. Muszáj segíteni, hogy a nehézségek helyett újra előre tudjanak tekinteni”, érvel Jolie.
.
Az Oscar-díjas színésznő immár tíz éve járja az UNHCR jószolgálati nagyköveteként a válság- és a katasztrófa sújtotta övezeteket a világban, és hívja fel a figyelmet az ott élők helyzetére. Egy évtized alatt elmondása szerint sokkal gyakorlatiasabb lett. Első útja során még üvöltött, ordibált, annyira letaglózta a sok szenvedés, a reménytelenség és a fájdalom. „Abban az állapotban senkinek sem voltam valami nagy segítségére, sokkot kaptam – emlékszik vissza. – Ezt követte egy tetterős szakasz, amikor úgy gondoltam, hogy minden gondot meg lehet oldani. Persze kicsit naiv voltam… Manapság már látom, mit kell tenni, és azt meg is teszem. Ehhez sok íróasztalmunka is tartozik.”
.
Az UNHCR szerint jelenleg világszerte mintegy 43,7 millió ember él menekültként, több mint valaha. Az irányzat pedig erősödik.
.
Jolie gyakran érzi magát frusztráltnak amiatt, hogy sokan közülük már nagyon hosszú ideje tengődnek menekültként. „Noha a világ ismeri a helyzetüket, továbbra sem vesz tudomást róluk. Ha van némi pénz, tudunk értük tenni valamit, segíthetjük például az oktatásukat. De támogatás nélkül ezek az emberek csak érzékeny és kétségbeesett tömeget alkotnak. Sok fiatal már a táborokban született, ott nőtt fel. A legjobban a menekültek hihetetlen erejét csodálom. Találkoztam nagyanyákkal, akiknek megölték gyerekeit, és nekik kellett felnevelniük az unokáikat. De nem sírnak, nem panaszkodnak, mert nincs is rá idejük. Azzal kell törődniük, hogy ételt szerezzenek és elintézzék ügyeiket”, meséli.
.
Mindezt persze egy világ választja el az ő saját életétől. A filmcsillag azonban tudatában van kényelmes helyzetének, tudja, hogy egy-egy látogatás után visszaszállhat a repülőgépbe, és hazatérhet. Tudja, hol van a családja.
.
Megítélése szerint a humanitárius ügyekben romlani fog a helyzet. A bolygó lakossága nő, élelmezési gondokra kell számítani, a gazdasági válság is tartósnak ígérkezik. Mint fogalmaz, nem a pesszimizmus szól belőle, pusztán realistának tartja magát. „Reggel, amikor felkelek, azt mondom magamnak, arra kell összpontosítani, amit meg tudok változtatni, semmi másra. Légy erős és pozitív”, árulja el.
.
A híresség humanitárius munkája révén alaposan beépült a politika világába, alig van államfő, aki ne fogadná szívesen. Beszédet mond az amerikai kongresszusban, az ENSZ-ben, magas szinten elsajátított már bizonyos politikusi képességeket, tapasztalatait azonban mégsem akarja politikusként kamatoztatni. Meggyőződése, hogy épp azért tud többet elérni, mert nem politikus. „Elutazom az ENSZ-szel valahová, és amikor leveszem a kék sisakot, találkozhatok államfőkkel, katonákkal vagy az utcán sétáló emberekkel. Olyanokkal beszélhetek, akiket sem az amerikai külügyminisztérium, sem az ENSZ nem fogadna szívesen. Sajátos módon világok között vándorolhatok. Ezt hívom én csendes diplomáciának. Politikusként egy országot vagy egy álláspontot kellene képviselnem.”
.
Viccesen megjegyzi, hogy ő lenne az első politikus, akiről már hivatalba lépése előtt minden szennyest kiteregettek, beleértve a drogozást és a kicsapongó szexuális életet. Komolyabbra fordítva a szót hozzáfűzi, hogy a politika családjára is nagy terhet róna. Élettársának, Brad Pittnek már így is nehéz néha, ha gyerekei anyja épp Líbiába utazik, és ő marad otthon a hat csemetével.
.
Jolie saját szakállára látogatott 2011 őszén a polgárháborús afrikai országba, nem sokkal azelőtt, hogy elfogták Moammer Kadhafi líbiai diktátort. Mint feleleveníti, akkoriban egyetlen ENSZ-segélymunkás sem tartózkodott Miszrátában, így egyértelműnek tűnt, hogy tulajdonképpen magának szervezi az utat. „Fontosnak tartottam, hogy akkor fejezzem ki együttérzésemet az ottaniaknak”, válaszolja arra a kérdésre, hogy miért nem várt a látogatással.
.
Bár Miszrátában átláthatatlan és fenyegető volt a helyzet, Jolie állítja, hogy veszélyesebb lett volna hivatalos delegációval utazni. Szabadon mozoghatott, az emberek nagyon kedvesen fogadták. Még egy börtönbe is beengedték, találkozhatott foglyokkal, senki sem akadályozta. „Nem először csináltam ilyet, fel tudom mérni a kockázatokat, soha nem tennék könnyelmű utakat háborús zónákba. Tudatában vagyok annak a felelősségnek, amellyel a családomnak tartozom”, szögezi le.
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +4 ( 6 szavazatból)
Angelina Jolie világok közt vándorol , 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(31)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

31 Reader’s Comments

  1. Ha nem lesz útjában senkinek, még híres politikussá is válhat. :))
    Teréz anya + ENSZ főtitkár ???????? Vagy valami újabb formáció!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  2. Adja nekik a pénzét és máris nem lesz frusztrált. Képmutató.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (17 szavazatból)
  3. Dehogy képmutató. Ha odaadná az összes pénzét eltűnne a feneketlen mélységben és nem tudná tovább folytatni a munkáját. Szerinted a gyerekeket is képmutatásból fogadta örökbe? Miért van az, hogy ha valaki próbál valamit tenni rögtön lehúzza valaki? Te vajon odaadtad-e már az összes pénzed humanitárius célokra? Tedd meg, és utána meghallgatunk.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (12 szavazatból)
  4. Kezdjuk ott,hogy nem eppen egy tehetseges szineszno,elbujhat edesapja John Voight mogott
    Tonkrette Pitt es Aniston hazassagat.
    Az,hogy orokbe fogad gyerekeket,csakis azert,hogy a media foglalkozzon Vele.
    Minden public megjelenese egy ures semmit mondo szenzacio hajkurazas.
    Belenezve az arcaba egy ures,eroszakos semmitmondo pofat lehet latni….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (16 szavazatból)
  5. Szánalmasak vagytok, ahogy lehúzzátok ezt a nőt. Szimplán irigyei vagytok, amiért nincs annyi pénzetek és nem éltek olyan csillogásban, mint ő. Plusz ha férfiak vagytok, akkor még azért is…
    Ez a nő nem irigy, rengeteg pénzét költi el ezekben a szegény országokban, annyi pénzt, amennyit ti életetekben nem fogtok látni – de ha ilyen irigy a szívetek, ne is lássatok soha!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  6. fringe
    2012. március 23. péntek 16:05
    Pontról pontra lehetne cáfolni az állításaidat, de a bulvárlapokból szerzett műveltségeddel szemben nincs értelme észérvek felsorakoztatásának.
    Csak annyit mondok, hogy volt már arra példa hétköznapi foglalkozást űző emberek esetében is, hogy új párt választva maguknak élték tovább az életüket. Ellenben mióta Angelina Jolie tönkretette az Aniston lány házasságát és együtt élnek jelenlegi társával, az azóta eltelt időben Brad Pittel példásan nevelik saját, és örökbefogadott, összesen 6 gyermekeiket, és több (nem egy, nem kettő) millió dollárt adományoztak saját vagyonukból különböző afrikai országok megsegítésére.
    Mindenesetre idézve téged, ezekkel a “public megjeleneseivel”, “ures semmit mondo szenzacio hajkurazasaival” , tehetségtelenségével, meg azzal az “üres semmitmondó pofával” további dollármilliókat szerez, és oszt szét a szegény földrészeken, az arra rászorulók között.
    Szóval úgy néz ki a helyzet, hogy az Őt fogadó koronás fők, nagy, és kis államok vezetői nem teljesen osztoznak alapos, és nyilván kellő körültekintéssel alkotott véleményeddel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (14 szavazatból)
  7. Tehetséges, csak meg kell nézni a régebbi, nem épp kasszasiker drámákban. Viszont híres csak az ilyen bugyuta filmekkel lett, amit viszont jól kamatoztat “a világok között”.
    Ülhetne a pénzén, ehelyett olyan helyekre megy amit nem is szeretünk látni se, ugye, és próbál odahatni ahol szinte semmi remény.
    Van benne kurázsi.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (10 szavazatból)
  8. Tisztelem Őt, és legyen sikeres/ebb fáradozása…
    Ha odaadná összes pénzét, és ő is szegény lenne, nem tudna többé segiteni, az rossz lenne ! Bár többen követnék példáját a vörös szőnyegről ! Csak hires, ismert ember tehet valamit !
    És bizony kell hozzá sok pénz a jövőben is !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (9 szavazatból)
  9. Commandante!
    Mondjuk Toled nem is lehet elvarni mas valaszt.
    Elso ket mondatoddal letetted az”erettsegi bizonyitvanyodat”Azt,hogy Nekem mi a velemenyem errol a lepedo tornasznorol leirtam.Cafoljal amit akarsz,az apja nelkul semmi nem lett volna ebbol a nobol.Miutan hirnevet szerzett maganak,szemenkopte a sajat apjat…..kimutatta foga feherjet….de ezt mondjuk kevesen tudjak,vagy nem akarjak tudni……
    Azt hogy Neked mi a velemenyed ,azt leirhatod,kerdes,tetszik vagy nem.
    Csak amikor valaszolsz ne csereld meg a szad a hatso feleddel…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -5 (13 szavazatból)
  10. Ó végre egy kis magyar hangulat!
    Vajon ki tud több pletykát – mert gondolom senki nem tudja ellenőrizni személyesen –, mi az igazság Angelina Jolie körül, melyik pletykalap a legigazibb informátor.
    Személy szerint jó dolognak tartom, ha ennyi pénzt keres, azt ilyen célra (is) fordítja, s nem sajnálja az időt és fáradságot erre a munkára.
    Kívánok magunknak hasonlóan áldozatkész gazdagokat, akik az ismeretlen helyen üldögélő bankszámláik szorgos növelése mellett és akár helyett a Magyarországon élő, szaporodó számú nyomorultra is gondolnak, ÖNZETLENÜL.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  11. fringe
    2012. március 23. péntek 17:28
    Kedves fringe!
    Válaszod stílusa, hangvétele kizárólag téged minősít.
    Sajnálom, hogy személyeskedésen kívül többre nem telik neked, ebben az amúgy valóban tanulságos témában.
    Ha esetleg valami értelmes mondanivalód akad, akkor szívesen állok a továbbiakban rendelkezésedre.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (8 szavazatból)
  12. figyelő
    2012. március 23. péntek 9:08
    Mélyen egyetértek véleményeddel!
    A fringe nick alatt hozzászóló, ékes példája annak, amiről hozzászólásod első részében írsz!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  13. Meghato a jotékonykodas, no meg a tularado gyermek szeretet…
    Ivanyiék is jotékonykodnak, persze nem dusgazdagok és ök is szeretik a gyerekeket, de meg is szülik öket… még akkor is ha tizet kell…
    Csak azon csodalkozom, hogy nem valasztott maganak mondjuk egy bosnyak, vagy libiai vagy burmai férjet… jo, jo, nem szolok bele, de azért itt valami santit, tul szép, hogy igaz legyen… ilyenek a sztarok…csillogas…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  14. Commandante!
    Ugy gondolom,hogy a Te hozzaszolasod kezdte el ezt az egeszet,es Te szolitottal meg randa modorban…..
    Egyebkent nem vagyunk ovodaban…..A baj Veled es Figyelo haveroddal,hogy nem turitek el a kulonbozo velemenyeket.Abban a pillanatban szemelyeskedtek….
    Az,hogy ki kit takar egy nick nev alatt,azt persze nem lehet tudni.
    Es jobb nem tudni.
    Egy vita nem ezen mulik.Ezen jo lenne elgondolkodni.
    Tovabbi szep pillanatokat Neked!

    .

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  15. Olvasom a hozzászólásokat és arra gondolok, hogy 1-2 kivételtől eltekintve csupa gyűlölködés irigység árad belőletek. Látszik, hogy magyarok vagytok!
    Speciel lehet utána csinálni és mindenkinek a lehetősége szerint adakozni, akár a kereszteződésnél újságot osztogató koldusnál is. Nem kellene ócsárolni olyan embert aki ha akarná akkor élvezné a gazdagságát és nagy ívben tojhatna más emberek nyomorúságán. Sőt mindjárt kezdhetitek, hogy befizetitek a Kohányi Társaságba a segítséget, hogy hozzájáruljatok annak az oldalnak a működéséhez ahol ilyen jól tudtok leokádni nálatok sokkal magasabb erkölcsi szinten lévő embereket!!!
    Lehet minuszolni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (16 szavazatból)
  16. ” ök is szeretik a gyerekeket, de meg is szülik öket… ”
    Speciel A.J 3 gyermeket szült, köztük egy iker párt. A másik3 gyermeket fogadták örökbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  17. Avi, értelek, de nekem ezzel együtt santit …bocsass meg , de én igy érzem… de az a szép, hogy az emberek mind-mind mas véleményt alkotnak és ezt lehet… engem abszolut nem zavar, hogy nem mindenki ért egyet velem…
    ez csak vélemény, irja meg a véleményét…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  18. Avi
    2012. március 23. péntek
    21:50
    Telitalálat!
    ++++++++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  19. Az a gond ezzel az egész nyomorúsággal, hogy ha túlságosan megsajnáljuk a szegényeket, azzal ártunk a legjobban nekik. Tudom, ez most furcsán hangzik, de ha jól emlékszek, volt egy millennium utáni kutatás arról, hogy az egyes afrikai országok demokrácia-deficitje (vagy e kormányzati forma teljes hiánya) és a segélyezés milyen kapcsolatban van egymással. Azt vették észre, hogy ott, ahová a legtöbb külföldi ingyen támogatás jut, semmit se fejlődik, csak kitermel egy hatalmas és persze korrupt bürokráciát, amely érdekelté válik a nyomor fennmaradásában, mintsem megpróbáljon egy lépéssel is jobbá tenni a rábízott ezrek-milliók sorsát.

    Ha az ENSZ, a fejlett országok és e hölgyhöz hasonló segélykövetek bármit is elakarnak érni, először meg kell szabadulni ettől a rendszertől és vissza kell vezetni a szegényeket a rendes munkába, hogy ne éljék le életüket minden maradék önbecsülésüktől és akaraterejüktől megfosztva, puszta semmittevéssel egy menekülttábor sátrában. Ez amúgy a hazai cigányságon is működne, ha lenne hová menni dolgozni.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  20. Tapasztaltam én is, annak idején, még gimnazista koromban amikor a holland reformatus egyhaz segélycsomagokat küldött Erdélybe és én is résztvettem a kiosztasban, azt tapasztaltuk, hogy egyes lelkészek bizony pénzzé tették a gyermektapszert… pedig pedig…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  21. De kééérem !!
    Celebeken vitázunk mikor végveszélyben a haza ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. fringe
    2012. március 23. péntek 21:41
    t.fringe!
    Vannak olyan emberek, akik az iróniát és a másik emberrel folytatott diskurzust összetévesztik a sértegetéssel.
    Te sajnos ezek közé tartozol!
    Ezt sajnos utolsó megszólalásodban sem cáfoltad.
    Ennek ellenére a legjobbakat neked!
    commandante

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  23. Animebj
    2012. március 23. péntek
    22:51
    Igazad van abban, hogy munkahely stb. kellene a megélhetéshez. De amíg nincs erre megoldás, nem biztos, hogy az éhező beteg gyerekek, emberek képesek éhenhalás nélkül kivárni ezt a folyamatot. Ezért – úgy gondolom – Angelina Jolie az általa pillanatnyilag elérhető optimális megoldást keresi. Nem várható el tőle, hogy megoldjon olyan kérdéseket, amelyre sem az ENSZ, sem egyetlen világszervezet nem volt eddig képes. Lásd Arafat példáját, aki úgy lopta el az araboknak szánt pénzt, hogy gyakorlatilag az egész világ tudott róla.
    Nézd meg a mai Mo.-got. A közösből kimarkolt pénz azért hiányzik még jobban, mert nem itt teremt munkahelyeket, hanem valahol a világban „fial” a gazdájának. Pedig ez nem Afrika (vagy mégis?), itt „elvileg” európai, keresztény erkölcsök uralkodnak. S az előbb említett erkölcsöket hangoztatva rezzenéstelen arccal elorozzák pl. Iványi hosszú évek alatt felépített segélyszervezetét stb.. Itt már a munkanélküliség kapcsán nemcsak a cigányok problémájáról beszélhetünk, hanem országos problémáról. A tanulatlan, munkátlan, semmilyen erkölcsben nem hívő, csak a segélyre váró nemzedékek erkölcsi torzulásáról nem is beszélve, amelyért a jövőben (is) igen drága árat fizet a nemzet.
    .
    fringe
    2012. március 23. péntek
    21:41
    Nem megbántani akarlak csak úgy látom, hogy nem a lényegről beszélsz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  24. Én azt mondom, hogy legyünk hálásak, hogy valaki egyáltalán segít valamin, vagy próbál segyteni a mai világba. Tök mindegy, hogy csillog vagy nem, tök mindegy, hogy a népszerűségért teszi, vagy nem, a legfontosabb, hogy segít , akár kicsit, akár nem. Ha több sztár segíte akár csak a hírnévért, még akkor is jobb lenne. Itt a segítségen van a hangsúly, és csak mondom, hogy Jennifer Aniston soha nem tud felnőni, még Jolie közelébe sem.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  25. Igazan nem ertem azokat akik semmit sem tesznek masokert, nem adakoznak de kozben allandoan kritikaval illetik azokat akik tesznek valamit, akarmilyen kicsit is.
    Ha en befizetek egy oszeget valamelyik szervezetnek hogy segitsen a nelkulozo embereknek, miert szolnak be olyanok akik semmit sem tesznek masokert. Kinek mi koze hozza ha a leadozott jovedelmem utan segiteni akarok masokon. Konnyu a lelatorol osztani az eszte ahelyett hogy valamit is tennenk a megoldas erdekeben. Az ilyesfajta tevekenyseg (beszolas) nem konstruktiv hanem destruktiv, meg masokat is elrettent a jotetemenyektol.
    Persze mindig is konyebb kritizalni meg kifogasokat keresni a megoldas helyett.

    Egyedul az eszt osztották el igazsagosan a vilagon. Senki sem panaszkodik hogy nincs neki elég, sőt mindenki aszt gondolja (hiszi) hogy Ő kapott a legtöbbet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  26. A pénzét nem úgy szerezte, hogy másokét vette el, hanem a filmjeivel szedte össze és most éppen abból jótékonykodik!
    Egy házasság kettőn áll vagy bukik – egy harmadik csak rásegíthet…
    Szépséges, bájos lényéből sugárzik a jószívűség, minden szépet és jót kívánok neki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  27. Fringe

    Igen-igen rád ugrottak. Éljen a véleményszabadság. :)
    Én sem kedvelem Joliet. Nekem is iszonyú erőszakosnak tűnik, de ha Pitt elviseli, úgy kell neki. Az Észvesztőben jó volt. Az utazó témája jó volt, a szerepe nem. A többi filmje eddig felejthető. De nem ez a téma. Ha jótékonykodik és a hírnevét felhasználva másokat is arra ösztönöz, még akkor is, ha némi önös érdek is van a háttérben, az jó. Hát istenkém, ő ilyen.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (3 szavazatból)
  28. Persze,hogy Ram ugrottak,mert nem fujom a falka velemenyet.
    Az”eljen velemenyszabadsag”itt nem jott be,Bubu64.
    Fenntartom az allaspontom,mint szineszno nulla,az,hogy jotekonykodik es felasznalja a hirnevet az mind hamis.
    En igy latom,biztos mas is,csak nem mernek mar megszolalni,tudva jon a nagy letorkolas,es uvoltozes itt.
    Nyilvan peldat vettek a kulonbozo nyilas szennylapokbol…….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  29. fringe
    -
    Nem vagy te egy kicsit túl feszült ma?
    Szép hétvégét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  30. fringe
    2012. március 24. szombat 21:50

    Téged mindenki csak bánt, akárcsak tudjuk kit…
    Bizonyára nehéz gyermekkorod lehetett, ha ott is rémeket látsz, ahol nincsenek, ezért vedd úgy, hogy együttérzésem jeléül virtuálisan megsimogattam azt a buksi fejedet.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  31. Commandante.
    Mi tortent ?
    Mitol vagy ilyen felfokozott lelki hangulatban?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos