Ronai and Ronai
AMERIKAI

A zsidó EMIH honlapján: „Liberális hazugságok, lopakodó vád” 2012. február 21. kedd 10:38 | AN Forrás: www.zsido.com

  • Hozzászólások(88)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A zsidó EMIH honlapján: „Liberális hazugságok, lopakodó vád”

Hankiss Ágnes az Európai Parlament képviselőihez intézett nyílt levelében leplezi le a hazai balliberális oldal rágalomhadjáratát, hangzik a www.zsido.com honlapon olvasható iromány alcíme. Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség honlapján a levelet nem lehet kommentelni. Itt igen.

“Tisztelt Képviselőtársaim! A minap otthon, Budapesten láttam egy televíziós riportot, amely az Európai Parlament egyik szocialista képviselőjével készült. Képviselőtársunk az úgymond Magyarországon dühöngő antiszemitizmusról beszélt. A magyar zsidóság sorsa felett aggódva, lényegét tekintve ugyanazt mondta, amit az elmúlt hónapokban már mások is, a politikai baloldalon és a hozzájuk közel álló sajtóban.

Nem azért rendített meg, amit hallottam, mert nem találkoztam volna már korábban is a Magyarország kormányát befeketítő rágalomhadjárattal, hanem azért, mert képviselőtársunkat értelmes, józan és nyitott embernek ismertem meg, akivel közös bizottságban és közös témákban dolgozva nem volt nehéz kompromisszumot találni. Ezért ütött szíven, hogy mély átéléssel mondja a valótlant, hiszi, amit mond, mert nyilván olyanoktól hallotta, akiknek fenntartás és ellenőrzés nélkül hitelt adott.

Tiszteletre méltó képviselőtársamat tehát csúnyán becsapták. Minden bizonnyal olyanok, akiknek a politikai hatalom visszaszerzéséért folytatott háborújába az is belefér, hogy akár saját frakciótársaikat is félrevezessék.

A lopakodó vádaskodás piszkos eszköz. Lopakodó, mivel nem bírja el a bizonyítást és a szembesítést. Szembesítés esetén ugyanis a vádaskodó visszavonul – de csak azért, hogy azután, mintha mi sem történt volna, elkezdje elölről. A megtámadott pedig nem mer védekezni, mert fél, hogy a védekezés is visszahullik rá. Engedjenek meg egy kérdést: ha a magyar kormányt vádolók birtokában volna akár egyetlen rossz vagy félreérthető mondat, amely antiszemitizmusról árulkodik, nem tették volna le már százszor Önök elé?

Apám félholtan szabadult egy náci koncentrációs táborból. Nagyanyám a gyermekeivel és a család macskájával megszökött a budapesti gettóból. Életüket annak köszönhetik, hogy mélyen vallásos, keresztény emberek, saját életüket is kockára téve, a pincéjükben bújtatták őket és másokat is. Nagyanyám férjét ’44 karácsonyán meztelenre vetkőztetve hajtották a Duna-partra, és a folyóba lőtték. A húgán fiatal lányként Mengele végzett kísérleteket, sok évig küzdöttek az orvosok, hogy születhessen gyermeke. Magam a zsidó misztikáról írott könyveimben próbáltam megfejteni a túlélés titkát… de ez már nem ide tartozik.

A Fidesz alapítóihoz és vezetőihez több mint húszesztendős barátság és szolidaritás fűz, amely soha nem rendült meg, mert soha nem történt olyasmi, amitől okom lett volna ezt az összetartozást megkérdőjelezni. Magyar vagyok. Magyar patrióta, ha tetszik, aki tudás, érzelem, ragaszkodás és féltés ezer szálával kötődik a hazájához, Magyarországhoz és annak közjogi határain túl élő magyarságához. Soha nem éltem meg ezt ellentmondásként azzal a mély és sokrétű hűséggel, amely a zsidó tragédia minden áldozatához köt, és a zsidó történelem minden spirituális értékéhez és önmegtartó harcához. Az ilyenfajta ellentmondást ugyanis mindig kívülről és aljas indokból próbálják gerjeszteni.

Nem igaz, hogy a zsidósága miatt ma bárkinek is félnie kellene Magyarországon. Szomorú tény viszont, hogy a balliberális politikai közösség elég régóta hajlamos arra, hogy a hatalom megszerzése vagy megtartása érdekében a jobbközép erőkkel és kormányokkal szemben az antiszemitizmus vádját használja fegyverül. Azt sugallva, hogy ha nem ők vannak hatalmon, minden kisebbség halálos veszélybe kerül. Ez szemenszedett hazugság. És roppant mérgező.

Higgyék el, a magyar zsidóságból sokan tisztán látják ezt az összefüggést, de hallgatnak, mert túl nagy a csoportnyomás rajtuk. Amikor egy parlamenti delegá­cióval Izraelben jártam, módom volt ezekről a dolgokról beszélgetni egy igen széles látókörű izraeli politikussal. Fél szavakból is értettük egymást. Értette, pontosan, hogy mi, a magyar jobbközépen nem akarunk mást, mint egy hazát, amelyet a nemzeti összetartozás és az értékekbe vetett hit kovácsol egybe és tart meg számtalan veszély és válság közepette is.

Van antiszemitizmus Magyarországon? Szórványosan és a radikális jobboldalon persze hogy van. Amint Európa majd minden országában. A Jerusalem Postban megkérdezett Köves Slomó rabbi szerint Magyarországon kevesebb, mint Nyugat-Európa országaiban. Magyarországon azonban sajtószabadság van, ezért néhány valóban förtelmes orgánum ellen nem lehet törvényesen fellépni.

Tisztelt Képviselőtársaim, nézzék el nekem a szokásosnál személyesebb hangvételt. A rasszizmus a magyar kormánnyal szemben súlyos és igaztalan vád. A politikai küzdelem sokféle eszközzel dolgozik. De a rasszizmussal való rágalmazást nem szabadna ebbe az eszköztárba beemelni. A cinizmusnak a politikában is határt kell szabni! A zsidóság történelmi tragédiáját és azt az érzékenységet, amelyet a népirtás nemzedékek sorának a lelkében hagyott, nem szabadna politikai manipulá­cióra használni. Legyenek tekintettel a holtak emlékére! És legyenek tekintettel az élők hitére abban, hogy megértéssel és jó szándékkal a történelmi terheket lassanként lerakhatjuk a vállunkról! Kérem tisztelt Képviselőtársaimat, gondolják mindezt higgadtan végig! Aki úgy érzi, szeretné mélyebben is megismerni a magyar helyzetet, készséggel állok rendelkezésére! Hankiss Ágnes európai parlamenti képviselő”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 3.9/5 (15 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -7 ( 47 szavazatból)
A zsidó EMIH honlapján: „Liberális hazugságok, lopakodó vád”, 3.9 out of 5 based on 15 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(88)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

88 Reader’s Comments

  1. A Fidesz prominens antiszemitái a “Nem leszünk gyarmat” csurkista jelszóval mozgosították embereiket Orbán támogatására. Több mint 100000 ember vett részt az antiszemiták menetében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (21 szavazatból)
  2. Breaking/Bréking!
    Fidesz-hivatalosok és -vezetők szerint több mint 400000 Fidesz-támogató vonult fel az antiszemiták menetében.
    Csak a tömeggyűléseiken használt Árpád-sávos zászlóikat hagyták otthon…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (19 szavazatból)
  3. hunyadi
    .
    Ha a “békemenetről” beszélsz akkor az aktuális cikkeknél találsz hiteles elemzést, hogy az a megtévesztett csapat a 30000-et sem érte el. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -9 (15 szavazatból)
  4. Kedves Zsuzsanna,

    Az említett műsor valóban ciki. Ilyet maximum valami harmadosztályú kábelcsatornán tudnék elképzelni, hétköznap éjfél után. Nem való egy országos közszolgálati csatornára. Kíváncsi vagyok, Szabó Albert mikor kap műsoridőt? Le merném fogadni, hogy buddhistaként térne vissza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  5. Ez a tipikus este annak, amikor azt mondjuk, az én zsidóm az jó zsidó… aki beáll a sorba, az oda is tartozik, legyen annak bármilyen a vallása. Az hogy Hankissnak milyen ősei voltak, nem érdekes ebben az esetben, csak ő bújik mögéjük szégyenszemre. agy tök hülye a nő, vagy megvették… mást nem tudok elképzelni, hiszen csak a vak nem látja, mi folyik itt a zsidósággal kapcsolatban, még a parlamentben is zavartalanul…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (17 szavazatból)
  6. “Soha nem éltem meg ezt ellentmondásként azzal a mély és sokrétű hűséggel, amely a zsidó tragédia minden áldozatához köt
    Hogy nem szakad rá az ég.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (15 szavazatból)
  7. Érdekes dolog ez a magyar fajgyűlölet.A magyarság egy része saját identitás hiánya miatt a történelem során folyamatosan másokat okolt kudarcaiért.Érdemes egy kicsit elemezni az utóbbi évek történéseit. A Jobbik a cigányok megbélyegzésével szerezte híveit. Nem volt nehéz dolga, hiszen megrögzött baloldali emberek is folyamatosan “cigányoznak’”.Arról nem is beszélve, a baloldal némi kárörvendéssel szemlélte miként rúgnak bele a nácik az emberi jogokat szentnek tekintő liberális értelmiségbe. A cigány gyűlöletből egyenesen következik az antiszemitizmus és mások megbélyegzése.Ma már nehéz lenne felsorolni azokat a csoportokat akiket valamilyen formában ez a megbélyegzés ne sújtana.Gondoljunk a hajléktalanokra, a homoszexuálisokra, rokkantakra, a humán értelmiségre, az ateistákra és bizony a “másképp gondolkodókra” is. Annak, hogy sikerült szalonképessé, majdhogynem kötelezővé tenni a rasszizmust, antiszemitizmust egyenes következménye az újabban egyre erősödő EU ellenesség és annak elfogadtatása, hogy szembemegyünk az egész fejlett világgal.Egy nagyon jól megtervezett, profi kommunikációval megtámogatott (amihez természetesen kellettek a félművelt, gerinctelen sajtósok is) ideológiának lehettünk és vagyunk jelenleg is tanúi. Ezt az ideológiát minden demokratikus országban csírájában fojtják el. Az EU-nak törvénye van terjesztése ellen, ami alól a magyar kormány felmentést kért.Érdemes tovább gondolni, a miérteket és a lehetséges következményeket!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (23 szavazatból)
  8. gets
    2012. február 22. szerda
    08:57
    Nem érted a botrány lényegét.
    A Fidesz hírhedt antiszemitái – az antiszemita média mágnása és annak főszerkesztői – szerveznek egy felvonulást a Fidesz és Orbán érdekében és rengeteg fideszes, 100.000 körül csatlakozik (ne jelentéktelenítsd el, ez a mainstream/főáramlat volt!)
    Antiszemitákkal és az antiszemiták egyik jelszavával az élen vonul a fideszes “mainstream” és a Fidesz-vezetők ezzel dicsekszenek és a számokat is felfújják 400.000-re, hogy ne legyen kétség: ezek mind az ővéik.
    Kell ennél jobb bizonyíték, hogy a Fidesz egy antiszemita/náci párt? Még az Árpád-sávos zászlóik se üzentek ékesebben, pedig azokat is védték a Fidesz-vezérek a körmük szakadtáig.
    Ne tereld el a szót a lényegről :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (18 szavazatból)
  9. Úgy tudom, Lázárfalva főterén máig lobogtatja a szél a rongyos árpádsávos zászlót.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (15 szavazatból)
  10. • Jimbo
    2012. február 22. szerda
    01:15
    Megnéztem a videót. December 21 napkitörés. Ami jelentheti azt is, hogy az ókoriak jobban ismerték a csillagászatot, mint mi, de a témához semmi köze.
    A témához:
    Tisztelt (ERDŐS) Hankiss Ágnes!
    Szégyenletesnek tartom, hogy a párthűségének bizonyítása érdekében megtagadja zsidó őseinek szellemét! Megvetendő, hogy az ön számára a pártpropaganda fontosabb, mint az, hogy tegyen az antiszemitizmus ellen. Lehet, Brüsszelben kevesebbet tudnak a Magyarországon történő dolgokról, de már ott is felfigyeltek a szélsőjobb és a kormány színfalak mögötti viszonyára, illetve a kormány szélsőjobbos eszmék irányába történő elhajlására. Így a fideszre jellemző kettős beszéd nem csupán nem érte el a hatását, hanem visszahull írójának fejére. Szégyenletes, hogy találni lehetett egy zsidó származású embert, aki hajlandó volt kiszolgálni ezt az aljas, szemforgató propagandát!
    Vajh hogyan néz ezek után a többi zsidó ember szemébe? Nem ég az arca, amikor átlépi a zsinagóga küszöbét? Mert amit tett, az olyan, mintha egy keresztény leköpné a keresztfát, majd bemenne a templomba áldást kérni. Hogyan tudja kiszolgálni ennyire alázatosan azt a politikát, amelyről már nemzetközileg is köztudott, hogy szellemében, intézkedéseiben, burkoltan, és egyre kevésbé burkoltan a fasisztoid eszmék mentén halad? Vagy ha kiszolgálja, milyen alapon merészel elhurcolt elődeire hivatkozni?
    Legyen hű pártkatona, de akkor tagadja meg nyíltan őseit, vallását, származását, de ne használja az ó szenvedésüket aljas módon politikai előrejutásához, vagy párthűségének bizonyításához.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (36 szavazatból)
  11. T.120992 !
    Maximálisan egyetértek minden szavával, sajnos csak egy támogató szavazatot tudtam adni, többet nem lehetett.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (18 szavazatból)
  12. Marslakó, igyekszem kipótolni, amit te nem tudtál. Egyet én is. :))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (14 szavazatból)
  13. Gonoszka
    2012. február 22. szerda
    12:37

    küldtem emalit!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  14. hunyadi
    .
    Nem tartom indokoltnak a fityisz mantra és hazugságok ismételt sulykolását, a lényeghez tartozik, hogy a “mainstream” valójában mekkora, mert fogy!!!
    Kritizáljunk egyértelműen – ítéljük el a hazugokat, ha kell sulykolva!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -7 (11 szavazatból)
  15. 120992
    +++++++++++++++++

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  16. Kedves 120992,

    A videót azért linkeltem be, mert az a Bácsfi Diána szerepel benne,aki 2004-ben a volt nyilas központ előtt akarta megünnepelni a nyilas hatalomátvétel 60 évfordulóját, most meg rózsaszín ruhácskában, copfosan csacsog a 2012-ről, és Erős Diánának, vagy Avatar Instantkarmának, vagy minek hívja magát.
    A szélsőjobb egykori emblematikus botrányfigurája a köztévében, semmi több.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  17. Jimbo
    2012. február 22. szerda
    13:52
    Ok,
    Azt hittem a világvége a téma!
    Bocs!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (5 szavazatból)
  18. 120992, világvége? :)
    Az lesz majd a világvége, ha az összes ilyen emberke teret kap a köztévében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  19. Hunyadi!
    Rosszul láttad. Azon a felvonuláson igenis ott voltak az árpádsávos zászlók is.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (7 szavazatból)
  20. Hankiss Ágnes!
    Amikor a magyar parlamentben az önök regnálása óta már többször is antiszemita hozzászólások hagzottak el, az önök egyik legnagyobb fideszese, a T. Ház elnöke Kövér László nam, hogy nem fenyítette meg az illető fasisztákat, de szó nélkül hagyta ezeket.
    Ugyanez a személy a nyilas egyenruhába bújtatott Vona és társai ilyen és hasonló jelképes megnyilvánulásait is figyelmen kívül hagyta…
    Ugyanez a személy a legjobb barátai között tudhatja a nyíltan antiszemita újságírót Bayer Zsoltot, aki amúgy (Hankiss Ágnessel szegről végről rokon) Orbán viktor miniszterelnöknek bevallottan a legjobb barátja és a “3.” számú fidesz igazolvány tulajdonosa.
    A Fidesz által államelnökké pumpált Sólyom László hivatala előtt megtartott hivatalosan engedélyezett magyargárda (nyilas) avató, alakuló naggyűlést nem, hogy tiltakotott volna ellene, de teljesen szó nélkül hagyta…
    (Utóirat:)
    Ezért kellett hát Köves Slómót a Fidesznek favorizálnia, hogy például egy látszólag zsidó felületen teret adjon az ilyen és hasonló aljas hozzászólásoknak, meg azért, hogy a Mazsihiszt, ahol csak lehet beáztassa…[lásd még: Ha nem tudod elgázosítani vedd meg c. AN cikket]

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (18 szavazatból)
  21. Még egy!
    Egyedül a Fónagynak címzett tisztán antiszemita jobbikos hozzászólás ellen szólt hozzá maga az érintett, de az személyes megszólíttatás címén tiltakozott, meg kell mondjam, hogy az eltelt két évtized alatt elhangzott összes fideszes felszólalás közül az egyetlen karakán, szinte antifasiszta fellépés volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (10 szavazatból)
  22. ” zért, hogy a Mazsihiszt, ahol csak lehet beáztassa…[lásd még: Ha nem tudod elgázosítani vedd meg c. AN cikket]”
    .
    Basszus, most mi a bajod azzal a cikkel? A Slomo tudjuk, hogy egyértelműen FideSS bérenc a Mazsihisz meg egyértelműen az MSZP-hez kötődik. Most épen ők marakodnak a koncon. Szerintem a Mazsihisz sem az ártatlan bárányok gyülekezete. Bocs de van szerencsém személyesen ismerni 1-2 vezetőjét. A Slomót pedig egyértelműen elítélem mert kiárusítja a hittestvéreit a nyilas FideSSnek.
    Azzal együtt, hogy sokkal jobban szerettem résztvenni az ő szertartásain mint a Dohány utcában.
    Persze az igazán családias Sabbat fogadás a Holokauszt Múzeumban levő kis zsinagógában a Péter rabbi által celebrált istentisztelet volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (11 szavazatból)
  23. Kovács-Savonarola Zoltán bizonyára heves és forró kézcsókját küldi Erdős-Hankiss-Vitézy Ágneskának.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (4 szavazatból)
  24. Az átlag magyar jobboldaliakban mélységes undor él a zsidók iránt.
    Tagadják a holokausztot, a budapestit, az auchschwitzit, tudományos
    bizonyítékokat is sorolnak akár, és újabban azt hallom tőlük, hogy maguk a zsidók is visszakoztak holokauszt ügyben, mondván, az egy világméretű csalás volt. Eddig el se bírtam képzelni, hogy tényleg zsidóktól ered ez a dolog,
    de már látom, hogy mégis.
    Az ilyen gyomorforgató, undorító, aljas nyomorult férgek megszálták Magyarországot. Amikor látom a baloldaliakat küzdeni az emberi gonoszság ellen, csak az epe van a torkomban, kiabálnék velük, hogy ezért az aljas rohadt népért küzdötök???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  25. Kedves Avi!
    Kérlek, ne vonj párhuzamot az MSZP és a FidSS közé. Míg az egyik igaz, kissé -vagy nem kissé lagymatag, suta módon politizál, a másik vadul, “profi módszerekkel” politizálva, belemenősen és durván lehengerel minden általa ellenségnek tekintett erőt. Másrészt aljas, sunyi, lassú módon ássa alá a másik fél minden jó szándékú kezdeményezését.
    E kettős módszerrel őrölte fel eddig minden ellenfelének elemi erejét is, adva át őket a végső megsemmisülésnek…
    Nem lehet nem észrevenni, hogy a FidSS ezt teszi immár húsz éve, és lehet, hogy már eljutott a hazai zsidó szervezetek – úgy tűnik – végső szétmarcangolásához is. Ez esetben az általa – a MAZSIHISZ bedarálására – kiagyalt EMIH Köves Slómó (akkor mindössze 20 éves teljesen tapasztalatlan) “rabbi” szíves közreműködésével. Ezen nem enyhíthet egy-egy néha-néha szépen celebrált szertartás sem.
    Mellesleg a Mazsihisz vezetőségét nyilvános szabályzatában lefektetett időközönként demokratikus szavazás útján választják újjá, a tagságát alkotó hitközségek … És, hogy kihez kötődik? Hát olyan szervezethez, amely küzd az emberi jogokért, a szegényekért, a rasszizmus ellen és nem hoz létre például olyan fasiszta szervezeteket, mint a Jobbik. (Utóbbi ugyanis köztudottan a FidSS sőt, Orbán keresztgyereke.)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  26. “esik eső karikára. Kossuth Lajos kalapjára.
    Ha még egyszer azt üzeni, mindnyájunknak el kell menni
    Éljen a haza!”
    Vesszen Orbán !
    “Kossuthnak is el kell menni?” Népszabadság 2012 02 23 Budapest.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (7 szavazatból)
  27. Igen, Kedves Omerta! Egy világméretű csalás megélője voltam én és a családom. Szegedi nagyszüleim is – kb. 70 éves korukban – az ottani gettóban úgy döntöttek, hogy az első már transzporttal elhagyják szülőhazájukat, és jelentkeznek az első transzportba, hogy hamarabb túl legyenek rajta. Auscwitzból visszatért szegediek szerint nagyapám már a marhavagonban átadta lelkét a mindenhatónak… Apámról mesélik, hogy amikor az erőltetett menetben Graz város futballpályájának fagyos gyepén szállásolták be az elgyengült magyar munkaszolgálatosokat, ő mondta egy volt kollégájának, hogy reggel nem tud majd fölkelni… Főbe is lőtték 40 évesen. Így már csak az a kérdés, hogy a munkaszolgálatos az katonaként hal meg – hisz végül is katona, ha fegyvertelen is – vagy a holokauszt áldozata? Amennyiben a holokauszt csalás lenne, akkor apám hősi halott aki végső soron a fronton halt meg, még ha a magyar keretlegények golyója oltotta is ki fiatal életét.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (9 szavazatból)
  28. Gyalázatosnak tartom, hogy magukat zsidónak valló emberek a Fidesz tenyeréből eszegetnek, ezzel takargatják gazdájuk ma már egyre nyíltabb antiszemitizmusát. A fenti példákon túl egyértelmű bizonyítékot mutatott be Orbán Viktor a közel múltban, amikor arról értekezett, hogy a nemzetközi karvaly tőke szemet vetett a magyar ivóvízre és ezt nem háborúval igyekszik megszerezni, hanem gazdasági zsarolással. Ha ehhez hozzá vesszük az interneten szorgalmas antiszemiták által terjesztett rémhíreket, melyek a zsidókat nevezik meg a magyar vízkészletre ( sőt az egész ország területére) igényt tartókra, és ezek uralják a nemzetközi pénzvilágot is, akkor egyértelműen látszik, hogy itt antiszemiták párbeszéde folyik.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (11 szavazatból)
  29. Kedves nanemááá!
    Eszem ágában sincs párhuzamot vonni a két párt közé. Azt mondtam amit igazából te is csak nem szabad elfelejteni, hogy a Mazsihisz sem egy pártoktól független szervezet még akkor is ha nem nyalja annyira nyilvánvalóan az általuk preferált párt s@ggét mint Köves Slomo. Az évi 1,8 milliárd Ft nagy kisértés minden szervezet részéről, hogy igyekezzen megkaparintani vagy legalább egy része felett rendelkezni. Amennyiben figyelmesen olvastad amit írtam egyik szervezetnek sem vagyok feltétlen híve bár a Mazsihisz a családom akkori megsegítése okán közelebb áll hozzám. A misék tetszése nem befolyásolja a véleményemet legfeljebb annyiban, hogy már az EMIH leírt dolgai miatt nem jártam az Óbudai zsinagógába. Szerintem egy oldalon vagyunk. :)
    ……..
    Omerta!
    Azt hiszem az én családom sok tagjai is csak a féktelen bohókás játékokban pusztult el Birkenau-ban. Valószínűleg halálra fogócskáztak magukat és nem a gázkamrákban vagy munka közben haltak meg.
    Köszönöm, hogy felvilágosítottál mindannyiunkat. Nekem is volt egy olyan érzésem, hogy az amit a nagy kirándulásról hazatért anyámék meséltek biztosan csak egy kegyes kis hazugság volt.
    ANYÁD!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  30. Kedves Avi!
    Igen, én is biztos vagyok benne, hogy MI egy oldalon állunk. Minden szónak ereje van. egyik előre visz, a másik hátra taszít. Az internet sztrádáin mindenki és mindenféle ember száguldozik. Minket is olvasnak és nem mindegy az, hogy hol, melyik oldalon látnak bennünket együtt, vagy istenments egymástól elidegenedve… Ezért éreztem késztetést arra, hogy még tisztább vizet öntsek a pohárba .
    Jó egészséget és időt a harchoz! Mert ez aztán harc a javából.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  31. 2012. január 29. vasárnap
    00:04
    Széles Gábor alábbi levelet írta Navracsics Tibor Miniszternek :
    _____________________________________________________
    Navracsics Tibor Miniszter Úr részére!
    Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
    Tisztelt Miniszter Úr!
    F. hó 12-i megállapodásunk szerint tisztelettel benyújtom a január 21-i “Békemenet civil demonstráció” c. rendezvényünk költségelszámolását. Kérem szíves intézkedését költségeim mielőbbi megtérítésére.
    Tisztelettel
    Széles Gábor
    Költségelszámolás
    Szervezői díj 21.700.000 Ft
    Buszbérlet: 80.000 fő x 1850 Ft 148.000.000 Ft
    Hideg élelem: 30.000 fő x 720 Ft 21.600.000 Ft
    Molinó anyagköltség: 724.000 Ft 724.000 Ft
    Aktivisták: 320 x 3.000 Ft 960.000 Ft
    Mécsesek, koszorúk: 1200 x 2.400 Ft 2.880.000 Ft
    Reprodukciós költségek (Orbán Viktor-kép stb.) 3.410.000 Ft
    Toborzási jutalék: 450 x 10.000 Ft 4.500.000 Ft
    Honorárium (Pataki A): 1.200.000 Ft 1.200.000 Ft
    Licenszdíj (Kubatov G.): 4.200.000 Ft 4.200.000 Ft
    Telefonköltség: 43.210 x 90 Ft 3.888.900 Ft
    Összesen: 213.062.900 Ft
    A Költségelszámolás áfa nélkül értendő, mivel Simicska Úr szíves ígérete szerint az alvállalkozók számlamentesen dolgoztak.
    Maradok tisztelettel,
    Széles G.
    __________________________________________________
    ALÁVALÓ, HAZUG, CSALÓ , TOLVAJ GAZEMBEREK !
    Még hogy spontán kormánypárti tüntetés volt??? CSALÓK ! TOLVAJOK !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)
  32. maffiatagok szövege nem érdekel.fidesz egyenlő maffiózók gyülekezete.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -4 (8 szavazatból)
  33. csendben_kérdezném

    Mi a véleménye Hankissnak, Semjén Zsolt schwarcz bácsi- weisz nénizős otrombán antiszemita parlamenti megnyilvánulásáról?????????? röhej ez a nő.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (7 szavazatból)
  34. Kedves Hankiss Ágika!

    Úgy tűnik írni tudsz, olvasni nem. Szíves figyelmedbe ajánlanám a Magyar Hírlap – állítólag mérsékelt konzervatív újság – Kertész Imre interjújával kapcsolatos kommenteket. Ezt ajánlottam egyik kollégámnak is, aki azon töprengett, mivel tudná felvezetni az antiszemitizmussal kapcsolatos előadását a gimnazistái számára. Másnap megköszönte, és azt mondta, hihetetlen. Meg volt döbbenve és azt mondta, tudja, hogy létezik, de hogy ilyen durva, azt nem gondolta volna. Ha te azt állítod itt nincs antiszemitizmus, akkor te alkalmatlan vagy. Mindenre. Zsidóként hiteltelen, magyarként ostoba, és szégyent, lemoshatatlan szégyent hoztál a családodra is. Összekeverted a politikát az emberséggel és szervilis butaságodban képes voltál meggyalázni még a halottaidat is. Az, hogy ezeket az embereket a barátodnak tartod – lelked rajta – a magánügyed. De hogy a kedvükért, érdekből még becsületes embereket is bemocskolj … Tégy nekünk egy micvét – ne nyilatkozz mások nevében, gondolkodj el, és kérj bocsánatot. Ne tőlünk, hanem a megyilkolt szeretteidtől.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -2 (10 szavazatból)
  35. Miről is van szó? Egy beszélgetés alkalmával Köves Slomo bizonyos fokig védelmébe vette Hankiss írását. Köves Rabbi, annyiban védte Hankiss írását, miszerint az országot, illetve kormányát olyan támadás is éri, mely Magyarországot antiszemita országként tünteti fel. Hankiss ezt magyarázza, hogy valóban vannak ilyen megnyilvánulások, de ezek szélsőségesektől erednek. Állami, kormányzati rasszizmus, antiszemitizmus nincs. Példát is hozott Köves. Az ő megtapasztalása az, hogy itthon soha sehol, és senkitől nem érte a vallása végett semmilyen atrocitás. Pedig külleméről egyértelmű rabbi mivolta. Viszont külföldön nem egyszer volt kénytelen megtapasztalni ennek ellenkezőjét. Például Franciaországban egyszerűen nem szolgálták ki, vagy más országban hangosan kigúnyolták kinevették.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  36. Sallai Lászlónak: az lehet, hogy Köves ezt mondta, de ez egy aljas hazugság, és nehéz elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy ezért a seggnyalásért szép summát kaptak. Hízeleg pénzért az antiszemitáknak és legitimálja őket, elhazudja a magyarországi nyilvánvaló antiszmitizmust. Egy jellemtelen, gerinctelen, utolsó szar ember. Ennyi. Admin

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  37. Kedves Hankis Ágnes itt ülök Bözsikével aki maga is megjárta a Birkenaui tábort, a fiával elképedve olvassuk hogy vannak olyan zsídók mint Ön akik pénzért és érvényesülésük miatt szembe köpik saját népűk Én nem vagyok zsídó de körűlöttem, ahol és akikkel élek zsidók ,és mélységesen főlháborit az amit irtál,olvasd el Márfi Gyula érsek úr levelét és rögtön megtudud van-e antiszeminizmus a magyar politikába.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  38. Az EMIH honlapján megjelent Slomó válasza Hankiss Ágnes írására.
    http://zsido.com/cikkek/antiszemitizmus_magyarorszagon_a_parlamentben_aggaszto_az_utcan_kevesbe_jellemzo/10/2958

    Még sem ért egyet Ágnessel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Heisler hazudik a közgyűlés tagjainak 2014. február 12. szerda | Bartus László

A Mazsihisz bojkottja nem zsidó ügy 2014. február 9. vasárnap | AN

Lázár János is holokauszttagadó 2014. február 6. csütörtök | Bartus László

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos