Ronai and Ronai
AMERIKAI

Potencianövelő hatása van az egykulcsos adónak 2012. január 27. péntek 5:31 | AN

  • Hozzászólások(97)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Potencianövelő hatása van az egykulcsos adónak

Budapest – Matolcsy csak most árulta el, hogy az államháztartást pusztító, a gazdagoknak kedvező és a szegényeket sorvasztó egykulcsos adó célja voltaképpen a potencianövelés volt, mert szerinte az egykulcsos adónak köszönhetően nőtt a népszaporulat. A libidó és az egykulcsos adó közötti összefüggést az Orbán-kormányon kívül még senki nem fedezte fel, viszont ha működik, akkor az ország a szexturisták paradicsoma lehet.

Matolcsy szerint jelentős tartalékok vannak a büdzsében: az általános tartalékon felül 320 milliárdnyi tartalék van még a költségvetésben. (Matolcsy nem említette, hogy a tartalékokat már zárolták, ugyanis másként nem tudták ellentételezni a büdzsében azt a kieső bevételt, amit a GDP-növekedési prognózis 1,5-ről 0,5 százalékra való csökkentésből ered.)

Majd kijelentette, hogy az egykulcsos adónak hála, nőtt a népszaporulat is. Szekeres Imre (MSZP) fölhívta Matolcsy figyelmét, hogy a tudomány mai állása szerint egy gyermek megszületéséig a fogantatástól kilenc hónapnak kell eltelnie – így kissé elhamarkodott dolog a 2011 második félévi születési adatokból túl messzemenő következtetést levonni. Matolcsy megköszönte a tájékoztatást, ám hozzátette, hogy ezzel a szabállyal ő is tisztában van, hisz két gyermek apja. Matolcsy szerint már 2010 nyarán megmozgatta a magyar családokban a férfiak és a nők fantáziáját az egykulcsos adó ígérete.

Ez azt jelenti, hogy az egykulcsos adó olyan erős nemi ajzószer, amelynek már az ígérete is ágyba viszi a párokat, valamennyi Viagra készítményt felülmúlva.

Vágó Gábor, az LMP képviselője arra emlékeztette Matolcsyt, hogy az NGM adatai szerint 404 milliárdos lyukat ütött a büdzsén. Az ellenzéki képviselő arra is emlékeztette Matolcsyt, hogy nincs már jobboldalon sem nívós közgazdász, aki nem bírálná a kormány gazdaságpolitikáját vagy az egykulcsos adót.

Ezek a közgazdászok viszont nyilván impotensek, hogy nem érzékelték nemi vágyukon az egykulcsos adó hatását. Esetükben feltehetően az Orbán-kormány többszáz milliárdos veszteségtermelése okozhatott impotenciát, amelyen már az egykulcsos adó sem segít.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.8/5 (41 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +47 ( 49 szavazatból)
Potencianövelő hatása van az egykulcsos adónak, 4.8 out of 5 based on 41 ratings

Címkék:, , , ,

  • Hozzászólások(97)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

97 Reader’s Comments

  1. A gyerek (a képen) gyönyörű!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (18 szavazatból)
  2. Hehe. A koltsegvetesi 404 error: money not found… :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (17 szavazatból)
  3. Na én arra lennék kíváncsi hogy az egykulcsos adó áldottai(magas keresetűek) között mekkora arányú lesz a szaporulat!?
    Na ez lesz az igazi statisztika!
    Vagy azért lesz népesedés növekedés, mer a kár vallottaknak már védekezésre nem jut pénz, miközben biológiailag még működés képesek!?
    Melyik barom agyából pattanhatott ki ekkora megvilágosodás!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  4. Pár hónapja írtam ugyanezen a fórumon, hogy “Ha a hülyeség fájna, akkor a magyar parlamentben és a kormányban nagy hangzavar támadna”.
    Nap mint nap alátámasztják szeretett vezetőnk és végtagjai és szószátyár szóvivői fenti idézet folyamatos igazságát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +21 (23 szavazatból)
  5. Nálunk is fontolóra vette a nejem,hogy elköltözik, sőt ,a 87 esztendős szomszédasszonyunk, rácsot szereltetett, az összes nyílás zárójára.Mondták ,hogy látszik rajtam az iszonyatos nemi gerjedelem, mióta egykulcsos adó van. Szerintem erre fognak hivatkozni a nemi erőszakot elkövető bűnözők is. matolcsy tényleg elmebeteg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +23 (25 szavazatból)
  6. Nem igen érzem a bizsergést az ágyékomban. Azt, hogy Matolcsy hány gyermek apja én nem tudom – mint ahogy ő is csak tippelhet – , de nagy kár volt ezt a típust sokszorosítani isten bocsásson meg szegény gyerekeknek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  7. a szokásos pont .

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  8. Na akkor Matolcsy lesz korunk Ratkója!

    Már csak le kell porolni a régi szlogeneket:
    Asszonynak szülni kötelesség. lánynak dicsőség!
    Van lánya Matolcsynak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  9. Ekkora baromnak is van oldala a Wikipédián

    http://hu.wikipedia.org/wiki/Matolcsy_Gy%C3%B6rgy

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (7 szavazatból)
  10. “Matolcsy György Huba (Budapest, 1955. július 18. – ) közgazdász, publicista, politikus és inszeminátor !!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  11. Képzeljük el, ha 10%-ra vinné az egykulcsos adót akkor aztán nem lehetne közlekedni az utcán mert egyfolytában párzó emberkékbe botlanánk. Tíz éven belül simán lehagynánk Kína létszámát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  12. “Nyugtatónak!”
    .

    “Kiakadt nálam az órarugó Matolcsy György meghallgatásán – ezt Szekeres Imre az MSZP országgyűlési képviselője mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
    Szekeres Imre azt mondta, felhívta a nemzetgazdasági miniszter figyelmét a költségvetési bizottság meghallgatásán, hogy az új adórendszert hat hónapja vezették be, de egy gyermek megszületése kilenc hónapot vesz igénybe.

    A szocialista politikus szerint Matolcsy György arról is beszélt, hogy szerinte havi 47 ezer forintból ma nagyon jól meg lehet élni Magyarországon.

    http://www.168ora.hu/buxa/matolcsy-47-ezer-forintbol-nagyon-jol-meg-lehet-elni-90077.html
    .
    Szekeresnél az órarugó, nálam a a biztosíték oda!
    További szép napot!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (13 szavazatból)
  13. És ez az ember vezetö beosztásban van, hogy az édesanyjára vezetné a vezébikát. IDIÓTA!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  14. Hát én sem tudom értelmezni ezt az embert,mármint a Matolcsit.A nagy felfedezőt.Hogy hogyan vezethette le az ő gazdaság politikájából és az egykulcsos adozásból a gyermekszületés növekedését?Hát ezt én egy genetikusra bizom,talán ő meg tudja fejteni.Hogy milyen okos ezaz ember?Most aztán a közgazdasághoz értők kereshetik az összefüggést az egykulcsos adözás és a gyermekszületések összefüggéséről.Még egy “ollózott”kisdoktori megirásra is vetemedhetne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  15. Lehet hogy utobbi időben többen a szemére vetették hogy ő egy fasz. Unortodox értelmezésben ő ezt nemi gerjedelemnek érzékelte amiből már levezethető a népességszaporulat. Egy fideszes ezt igazolni is tudná, hasonló érzésekkel kell hogy küzdjön az utobbi időben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  16. Matolcsi nem normális.Hallottam beszélni és nem tudtam,sírjak-e vagy nevessek?Ahogyan különböző szavakat megismételve próbálja beleszuggerálni a hallgatóságába a nyilvánvaló ordas hazugságot…
    Hihetetlen,szánalmas,undorító….

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +16 (16 szavazatból)
  17. Matolcsi ismét unortodoxiás.
    Valószinűleg igy gondolja:
    Srác a buszon hőbörög. micsoda dolog ez állni hagyják a kismamát.
    Egy üllő utas szolgálatkészen: mennyi ideje van áldott állapotban?
    Kismama jelölt: egy órája.
    Nahát eltolcsi szerint ilyen jó az ösztönzés hatása.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  18. Matolcsi magából indult ki. Mivel ő mindig magába élvez, mikor a 16 %-ra gondol, azt hiszi mások is erre gerjednek. Elfajzott mutáns az ürge!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  19. http://politologus.blog.hu/2012/01/21/the_best_of_matolcsy
    Matolcsyt mindig is izgatták a biológiai problémák. Már a könyvében is erről írt:
    A Széchenyi tervben az államot és legalább még egy szereplőt “párosítottunk”. (…) A gazdaság négy bázisából – kormány, önkormányzat, vállalkozó, család – mindig kettő fogott össze és a pároknak egyik résztvevője mindig az állami költségvetés, azaz a kormány volt.”

    Hogy mi? Párosodó kormány? Pfuj! Ráadásul mindig, mindenkivel, alfahímként. Szinte látom is a nyers akciót a szavannán…

    De nyugi, van növényi szex is:

    “Az élővilágban a már lejátszódott átmenetek nehezen fordíthatók vissza. Soha egyetlen nyitvatermő, például fenyő, nem tért vissza az ivaros szaporodásról a szűznemzésre. (…) Ezért nem fordítható vissza a Széchenyi Terv.”

    A Nagy Terv a természet rendjének tett eleget mint biológiai szükségszerűség – hát ez tényleg igazi örökzöld…

    Nekünk magyaroknak is meg kell szoknunk, hogy a legnagyobb lehetőséget a sikerre sokszor a legbutábbnak látszó ötlet jelenti. Merjünk ostobának látszani, merjünk először tökéletlenek lenni.”

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  20. Reméljük, a két Matolcsy palánta nem az apjára ütött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  21. Azt hiszem, hogy a ” kulcsos gyermekek ” gyors szaporodására gondolt a matolcsy.
    Mert azok létszáma gyorsan fog növekedni, hiszen a szüleiknek sokkal többet kell dolgozniuk a megélhetésükért mint a matolcsi előtti korban.
    Következmény: a gyermekek szülői felügyelet nélkül, kulccsal a nyakukban fognak a városokban az iskolaszünetekben téblábolni, mivel a napközi árát sem tudja a család – az egykulcsos adó ellenére – megspórolni.
    Az ilyen “kulcsos ( 16 %-os )”gyermek sereg megszületéséhez valóban elég egy olyan adórendszer megalkotása ami a kiskeresetűeket a nyomorba dönti.
    Jó ez a magyar társadalomnak?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  22. Ahol felszólal sincs egy normális ember sem? Hát miért nem rázzák már fel, hogy ébresztő! Nem a nemzetgazdaság fordítókorongján van!
    A sok birka meg szó nélkül tűri, hogy ilyen baromságokkal etetik!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  23. Nézzétek meg a számláitokat ,minden emelkedik,víz,villany,fűtés,ja és jön a sunyi ingatlan adó kommunális álnéven.Hol kell köszönetet mondani bakanccsal,vagy kancsal már én se tudom,srácok ez nem ország ahol ilyen baromságokkal kell foglalkozni,ezeket egy normális afrikai demokráciában már rég karóba húzták volna,mi meg csámcsogunk a marhaságaikon.Bakker az egész kormányt diliházba kéne zárni,ezek megerőszakolják a magyar szavakat olyan értelmeket magyarázna bele egyes dolgokba amiknek se füle se farka,ugye nem ez az igazi jobboldali gondolat világ,mert akkor én hibernálom a családom amíg fel nem találják a hülyeség vírus ellenszerét.Na sziasztok mentem a fagyasztóba brrr……..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  24. bumburi!
    Üdvözöllek!
    Van benne valami!
    Lehet az jár a fejükben, ne vitatkozz hülye emberrel, esetleg összetévesztenek vele!
    Van ennek egy főnöke a “vezír”!
    Az nem látja be, a többiek meg kussolnak!
    Aki meg szól, az csak komcsi lehet, azokra meg nem adnak!
    Mi meg itt írjuk a véleményeket!
    Mikor kint kellene lenni, akkor is!
    Majd március 10-én, itt csak késő este találkozunk!
    Lehet előbb is, délután kint??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  25. Születtek már Ratkó gyerekek, most születnek sorban az egykulcsos gyerekek.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  26. Idén február elején lesz nyolc hónapos a legapróbb leányzóm, de esküszöm rá, hogy 2010. évi fogantatásánál sok mindenre gondoltam (szemérmességem okán ezt momentán nem részletezem), de ezek között az egykulcsos adó nem szerepelt.
    Meginterjúvoltam a gyermek szülőanyját is, de eskü alatt vallotta, hogy őt sem ez a – kétségkívül – nagy ívű gazdaságpolitikai ígéret, sokkal inkább személyes csáberőm ösztönözte.
    (Persze lehet, hogy nyilatkozatában közrejátszott az is, hogy felhívtam rá szíves figyelmét, hogyha mégis úgy gondolná, hogy az egykulcsos adó volt az, amely a karjaimba szédítette, akkor költözzön Matolcsy-hoz, de ezt nem tartotta túlzottan optimális alternatívának.)

    Gyerekek! Én azt hittem, hogy a kormányzati hülyeséget már nem lehet fokozni! Belátom, tévedtem!
    Még mindig naiv vagyok!
    Mea culpa, mea maxima culpa!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (11 szavazatból)
  27. Na,akkor a valóság! Csökken a gyerek vállalás,nem kicsit…miért? Mert egy átlagos fiatal párnak nincs pénze lakásra,tehát hova a gyerek??? Manapság már nem az a kérdés,akarok-e,hanem van-e pénzem gyrerekre! Remélem az EU parlament igen mélyen kivizsgálja a magyar valós helyzetet,mert ezek ott fent /OV-ék/ úgy hazudnak,ahogy nem szégyenlik! Szégyen és gyalázat,ami ebben az országban történik…!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  28. Pont most Matolcsy szövegével egyidejűleg jelent meg a statisztika, hogy megint csökkent Magyarország népessége! Ez az ember elmebeteg, nem is értem mi oka lehet a törpének, hogy hivatalában tartsa még mindig. Az unió nekünk nem fog segíteni, csupán annyit követelnek a kormánytól, amennyi a látszat fenntartása miatt okvetlenül szükséges. Európának nem jön rosszul, hogy az előszobájukban páriaként tartanak bennünket.
    Ilyen körülmények között minden épkézláb, tehetséges és vállalkozó fiatal elmegy az országból és jórészt valamelyik erős uniós országot fogja erősíteni.
    Csak magunkra számíthatunk,úgy mint ötvenhatban! Aztán majd csak reménykedhetünk, hogy nem nyújtanak e segítséget ismét a hatalomnak. Persze most már nem Moszkvára gondolok!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  29. “Libanoni egyeztetések” Sötét szálak Orbán tárgyalópartnereinél
    Kétoldalú megállapodások és fejlesztések lehetőségéről tárgyalt Orbán Viktor Libanonban Nadzsib Mikati libanoni miniszterelnökkel. A csütörtöki tárgyalás során Orbán magyarországi látogatásra hívta a Hezbollah-támogatta libanoni miniszterelnököt, amelyre valószínűleg májusban kerül sor. A magyar kormányfő bejrúti tartózkodása során találkozott Nabih Berrivel, a parlament elnökével is, akit – egy 2006-os amerikai nagyköveti jelentés szerint – Iránból szponzorálnak, libanoni síita politikusok szerint pedig korrupt tevékenységéről hírhedt.

    Megtalálja a zsák a foltját!!!!
    Korrupt politikus a korrupt politikust!!
    Az külön visszataszító és felháborító hogy egy terrorszervezet támogatta miniszterelnökkel folytat eszmecserét az elmeháborodott orbán!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  30. Lassan fél éve kormányoznak. Félig már csődbe vitték az országot.A következő időszakban meg egészen odaviszik. Nem kellene megvárni. A fakardot már rég ki kellett volna ütni a forradalom bajnokának a kezéből. Még nem késő.Az egy kulcsos adóval elintézte az országot. Konok, gátlástalan, kétfelé beszélő hazudozó kormányfővel, lopás- csalás plagizáló / nem tudom már milyen / elnökkel vert meg a magyarok istene.Csak ennek lenne már vége…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  31. Na, ez már megint, amolyan “szokásos” ostoba agit. prop. h a b l a t y !!!! :-(((
    A múltkor olvastam, a statisztikai hivatal (aktuális) jelentését, hogy Okt-ig 20 %-al kevesebb gyermek született, mint az előző év, azonos időszakában! Ha jól emlékszem 67 % volt!!!
    Viszont igaz, hogy kevesebben haltak meg, így nem csökkent a népesség!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  32. Tibi
    2012. január 28. szombat 12:00

    Úgy érted, m á s f é l éve….!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  33. Hajcihő
    2012. január 28. szombat 09:39

    Gratulálok a, minden bizonnyal csakis, a c s á b e r ő d hatására megszületett hölgyeményhez!!!! :-))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  34. bumburi
    2012. január 27. péntek 22:43

    Hja, az a bizonyos 2/3…….!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  35. Patti
    2012. január 27. péntek 21:42

    Szerintem, hiába “Íreménykedsz”…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  36. Potencia növelő hatása van az egy kulcsos adónak?
    Ez igaz! Mert az egészet B@…hatjuk! :)
    Minden Fideszt, Fideszi politikát támogató ember és párt,
    kímeriti a haza és ember ellen elkövethető büncselekmények sorozatát!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  37. kekec
    2012. január 27. péntek 21:18

    Egek!!! Ne mond már!
    Ennek, még könyve is van?? Ilyen papírpazarlást……!
    Csak nem, ez is olyasmi, mint a Schmitt doktori “disszertáció”??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  38. Avi
    2012. január 27. péntek 18:35

    Ahhoz azért, nagyon rá kéne “hajtani”, ennek a 2/3 -os 10 %-nak!!! :-))))

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  39. LS
    2012. január 27. péntek
    15:57

    Szerintem EZEK, már 16 éve ezt csinálják!!
    Eddig nem vetted észre?
    Na ja, persze jobb későn, mint soha!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  40. gusztavnagy
    2012. január 27. péntek
    15:54

    Jelöld már meg nekem légyszi, hogy ugyan melyik NEM AZ……

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  41. Be fogok menni egy sex shopba, és kérni fogok egykulcsos adót :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  42. Orbán András Lajos

    Az az igazi kár, hogy az egy kulcsos adótól nem fejlődik ki újra eltolcsy elfogyott agya, így az agyrágóbogár már végleg éhen halhat!!!!!!!!!!!!
    A kusza szemű megint maradandót alkotott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  43. Kedves kikerics!
    Köszönöm, különösen, hogy így lassan az 59-ik évembe fordulva sem óhajtok még felhagyni az utódnemzéssel, de egyre megesküszöm: Minekutána kizárt, hogy nemi gerjedelmeimet az egykulcsos adó fokozta volna (Viagrát és egyéb stimulálószereket meg nem használok), a deduktív logika alapján más nem lehetett a hatást kiváltó eszközöm, mint a végzetes csáberőm! XD
    Üdv: Hajcihő

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  44. Pokfulu 2012. január 28. szombat 10:33
    “Két oka lehetett annak, hogy felkereste ezt a szép, de hányatott életű kis országot.
    Az egyik, hogy Libanon nem Európában van, így aztán talán megússza, hogy a helyi politikai körökben úgy nézzenek rá, mint paraszt a hatlábú grúz kecskére, merthogy itt még talán nem ismerték fel világpolitikai nagyságát, tehát van esélye néhány napot pihenni.
    Fontos ez, így talán el tudja kerülni, hogy hirtelen el kelljen utaznia a bolgár tengerpartra rekreációs célzattal, habár ez még nem biztos.
    Másrészt meglehet, megtetszett neki Libanon, a harcok földje, hol már évtizedek óta szólnak a fegyverek, ahol mindenki mindenki ellen harcolt már, és ahol úgy teremnek a hősök és mártírok, mint máshol a krumpli.
    Pénteken a miniszterelnök felszólal a Változás az arab világban: demokrácia és pluralizmus című konferencián, szombaton várhatóan kitör a forradalom, annyi a tárgyalópartnereknek!
    Hogy azért ne hagyjon minket kétségek között, elutazása előtt még üzent a világnak, interjút adott a Wall Street Journalnak, melyben kifejtette: “Politikai pályám legnagyobb intellektuális kihívása előtt állok.”
    Habár szerintem téved, mert számára a legnagyobb intellektuális kihívást a Tízparancsolat Ne lopj! és Ne hazudj! parancsolatainak, valamint a demokrácia fogalmának értelmezése jelenti..”
    http://www.pupublogja.hu/2012/01/az-elmaganyosodott-cedrus.html

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  45. Be kellene ütni a plágiumkeresőbe a mondatot:
    “Politikai pályám legnagyobb intellektuális kihívása előtt állok”
    Lehet,hogy nagyon érdekes erdmény jönne ki,talán egy másik hazug diktátor lehet a mondat eredeti gazdája ???
    Egyébként Matolcsi hülyesége fokozható még ?? Megkérdezném a feleségét,hogy a 16% hogyan hatott erre a f@szra odahaza.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  46. Tibi 2012. január 28. szombat 12:00
    Mióta?
    Szerintem a félév még elnézhetőbb lehetne. Node ennyi?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  47. Raynor’s Raider 2012. január 28. szombat 13:21
    Matolcsinál akciósan kapható viagrapótlóként!
    Ajánlom mielőtt megveszed nézd meg mennyi a jövedelmed.
    Nehogy ne maradjon pénzed – helyette – egyéb fogamzásgátlóra.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Ha Orbánon múlik, sosem lesz magyar euró 2013. november 22. péntek

Matolcsy távozását követeli az MSZP 2012. augusztus 15. szerda | AN

Matolcsy felrúgja a megállapodást 2012. június 14. csütörtök | AN

Még mindig nem független az MNB 2012. június 1. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos