Ronai and Ronai
AMERIKAI

Egy kiszivárgott levél 2012. január 12. csütörtök 22:26 | Ismeretlen szerző műve – facebook

  • Hozzászólások(78)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Egy kiszivárgott levél

Viktor!
Tudom hogy, elfoklalt vagy, tudom hogy, van valamijen baly a kölcségekkel és brüsszellel meg americával, nem is, akarlak fárasztani, de a kéccségbeesés ragattatot velem bilentyüt mert, azér ez most tulépett egy határon az, ami most történt. Hogy gunyolnak eggyésmás miatt az, még haggyán. De most a doktori cimem kérdöjeleszték föl, aszt álitva hogy, én paligáztam a díszertáciomat. Ki kérem magamnak. Eszügyben most neked is meg kel szolalnod Viktor, eszt nem lehet anyiban hagyni. Eszt megkel kűzdenünk eszt, megkel vivnunk.
A sumo cum laudát csak ara méltok kaplyák. Esz nem holmi ecseripiac ahol, anak idelyén éreccségit lehetet veni. Én nem loptam senkitöl Viktor nem, ojan vagyok mint eggyesek. Ha nem becsületes. Müforditok makszimum aban mindig yo voltam. (Már gyerek koromban letranszáltam a Csongor és Tündét érthetö magyarra. Nem azért. Mondom.) De tolvaly én nem vagyok. Ez sértö, megalázo és derrogáns álitás.
Nyikolájal yoban voltunk, enyi, semi töb. Szoba se került kösztünk pálgium nem hogy, elorroztam volna tölle a szelemi tulalydonát. Gyümölcsözö baráccság volt a, mijénk, szivesen atta át némej gondolatát. Bulgárul, amit én át transzláttam édes nyelvünkre.
A hivatalom már kiatta a, közleményt, de ti nem sietetetek segiccségemre. Ijenkor hol vagy és, hol van Szíjártó? Negtek kelene elsöként felemelni szótokat hogy, az álamfö érdekében. Te mindig aszt mondtad, amikor semit nem értetem valami ujj törvényel kapcsalotosan hogy, ne iszgujjak én, csak mongyam aszt mindenfele hogy, a magyar nyelv örzése az én nagy feladatom és, irlyak alá mindent amit, adtok az asztalomra. Yo, megtetem. És akkor most mi történik?4 Asz hogy, nem is tudok szot váltani veled. Nem érsz rám. A multkor már aba a kelemetlensékbe kerültem hogy, a szíjártónak kelet telefonoznom. És gunyosan felelgetet. Hogy hivjalak majd késöb mert, sokal fontosab dolgaid vanak, mint, az én njavalygásom. Ijenkor felmegy a punpa Viktor! És amikor ujra hivtam akor, már a hangom felemeletem, ideges let és, aszt mondta: (sicc idézem!), „vén hüje buheráns, ezér ízgattunk fel?”. És nem asz fály a leglyoban hogy, megalásztok hanem, hogy, engettétek és engeditek hogy, firkászok és béltolnokokok alázanak meg. Nem áltok meletem, nem emelitek fel szava tok.
Viktor4 Most ki kel nyilatkozni neked is hogy, ez egy rág alom. Én persze megteszem. van it egy ujj titkárnö aki, nagyon szépen ir magyarul, neki diktatúráltam le. De ez kevés lessz. Persze nem mondok le de, féleg közel álok hozá hogy, te viszont igen ezért, kérlek nyilatkoz mielőt, ránkomlik aház. Az álam felyével nem bánhatnak ij csuful. Van enélküll is elég baly, amit el kel simitani a szönyeg alá.
Én meleted álok ájjál, te is meletem.
Ha idöd engedi akkor, meg hivlak egy kolbászos regelire a balconra. A szagácsom valahonan szerzet egy titkos tőltelékreceptet. Menyei. Öltöz maj fel mer, hideg van naplyainkban. Szój hogy, mikor tudnál yöni. Rég beszélgetünk. Idelye lesz.
Matolcsi Gyurit üdvözlöm meg értem

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 4.7/5 (97 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +147 ( 165 szavazatból)
Egy kiszivárgott levél, 4.7 out of 5 based on 97 ratings

Címkék:

  • Hozzászólások(78)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

78 Reader’s Comments

  1. Hazafi
    2012. január 12. csütörtök
    23:18

    Szerintem, hogy ha az -orbán- megbukik, vagy nyugat megbuktatja, mint min.e.
    köztársagi elnök-ként, nem ugyan az a sors várna rá? pontosan az erős -elnöki hatalma- miatt….abban a minőségében sem….szalonképes !

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (19 szavazatból)
  2. Látszik,hogy nem tanult etikát!Lehet,hogy ezért vezetik be?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (9 szavazatból)
  3. Szegény Dobi István, akinek annakidején mersze volt rászólni a Rákosira – milyen korpa közé keveredett ezzel a gerinctelen, tolvaj, analfabéta álamfővel(sic)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  4. Igen! A politika része innen kezdődik!
    .
    “Bár a Fidesz politikusait sem sikerült meggyőznie a Köztársasági Elnöki Hivatal közleményével arról, hogy Schmitt Pál doktori disszertációja körül minden rendben van, a párt vezetői mégis meg vannak győződve arról, hogy az államfő a helyén marad. A kormányfő szóvivője pedig azt közölte, hogy bulvárkacsával nem kívánnak foglalkozni.”
    http://index.hu/belfold/2012/01/13/a_fideszes_vezetok_csak_hummognek_az_ujabb_schmitt-botrany_miatt/
    .
    Értelmiség!
    Szabad a pálya, előre a becsületért!
    További szép estét!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  5. karelsloboda 2012. január 12. csütörtök 23:09
    Ez egy gondolatkísérlet viccpali eddigi munkásságának ismeretében.
    Ajánlott irodalom: Rejtő Jenő: A három testőr Afrikában. Én abból tanítottam a fiamat helyesen írni – addig ugyanis nem látta be, hogy arra szükség lehet az életben. Ha nem olvastad – sürgősen pótold! Ahhoz, hogy így ki tudja csavarni a magyar nyelvet – ahhoz nagyon jól kell tudni helyesen írni!
    snake 2012. január 13. péntek 04:46
    Megjegyeztelek! És gratulálok! A többieknek: igazán plusszolhatnátok a szerzőt!
    http://top-memes.com/hu/memek/mindorokke-schmitt-pal/a-microsoft-vette-a-lapot
    Ma_Lac 2012. január 13. péntek 10:24
    girbegurba jobban “vette a lapot” A Dörrög Zultán, tuddgi!
    Szerintem Fülig Jimmy levelei se semmik, de ebben a szatirikus műfajban tényleg a Török Szultán levelei felülmúlhatatlanok. Neked is figyelmedbe ajánlom a hiányzó kötet elolvasását!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  6. Egyébként van egy fogadásom! VISSZA FOGJUK SÍRNI viccpalit! Pl ha Orbánnak hívják majd a “nemzet egységének megtestesítőjét” Belegondoltatok már?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  7. Köztársasági Elnöki cím megszűnik… módosítják egy HMVhelyi polgármester egyéni indítványára. Helyette Nemzetvezető lesz és az is benne lesz, hogy csak Orbán lehet az.
    Csak a magam nevében beszélhetek, megtehetik, mert birkanemzet vagyok :D

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  8. Kufirc – persze megtehetnék – viszont sürgősséggel 9 évre fogják növelni az elnök mandátumát. Mivel a bebetonozott emberei is addig tartanak. Indoklás: nekik miért legyen jobb?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  9. Vidám világ!
    Ezek után megnézheti minden honpolgár, mennyit ér a diplomája… Majd mosolyogni fognak a magyar doktori diplomákon mindenhol és felteszik a kérdést: tombolán tetszett nyerni?
    Ami meg a “Summa Cum Laude” minősítést illeti: hát bizony a bírálók is égnek most, mint a rongy. Ki fogja ezek után komolyan venni a magyar felsőoktatást???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +19 (19 szavazatból)
  10. szegény Kőbán Rita…mit “érezhet” ilyenkor!?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  11. Hungarian citizen

    “Olyan emberek értékelték jelesre és engedték át Schmitt Pál államfő plágiumgyanús doktori disszertációját, akik tagjai voltak egy szervezetnek, amelyet az akkor Schmitt által vezetett Magyar Olimpiai Bizottság hozott létre. A szervezet az olimpiai múlt gondozásáért felelt, és 1990-ig Schmitt vezette. Az egyik bíráló szerint rendben volt Schmitt lábjegyzeteket mellőző dolgozata, és politikai támadás az egész ügy.”
    http://www.origo.hu/itthon/20120112-schmitt-kozeleben-dolgozott-a-doktorijat-dicserettel-elbiralo-tortenesz.html

    Mi johet meg? Es miert?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (12 szavazatból)
  12. Kedves polghok.Sujos vád ért.Rám fogták,hogy másoltam.Pedig az az igazság,hogy a bolgár kollágámtól,kedves barátomtol kaoptam,hogy olvassam el a dolgozatát.Én szivesen eleget tettem kérésének,le is fordittatam.A kedves titkárnőm volt ojan kedves,hogy be is kötete.Én meg az enyém melé tetem.Aztán mikor le kelet adni v életlenül a barátomét irtam alá és adtam le.Viktor kérdezte hol az enyém.Mit ad iusten aztat valaki elopta.Hogy mijen emberek vannak?Ez szégyen.Szégyen elopni mások fáradságos munkáját.Én nem tenék ijet.De ez nem én vagyok.Egyébként az enyém majdnem szorol-szóra megegyezet a bolgár barátoméval,de az szerintem még job is vót.Valaki jól járt vele az én fáradságos munkával léttrehozoz müvel.Ez az igaság.
    ág

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +15 (15 szavazatból)
  13. Fideszben ez természetes dolog nem kell vele foglalkozni!Kiváncsi lennék arra hogy a dajcs tomikának mért Debrecenben kellet vizsgáznia?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  14. ” PARABLOGGER | 2012-01-12 14:28:35 | Módosítva : 2012-01-12 14:37:38
    Címkék: Schmitt Pál, helyesírás, plágium, dr., doktori

    Véletlenül a kezembe került a köztársasági elnök egykori elemi iskolai tanító nénijének 1949-ből származó ellenőrző könyvi beírása. Az ügybuzgó tanerő ezen üzenetben figyelmezteti a szülőket azokra a problémákra, amelyek hatását ma minden magyar érzi.

    Íme a levél:

    Kedves Szülők!

    Palika az utóbbi időben furcsán viselkedik az órákon és az óraközi szünetekben. Ha nem figyelünk oda rá, elkezdi gépiesen ráírni a nevét egy papírra, vagy bármire, ami a keze ügyébe esik. Már az iskolapadját is telefirkálta Schmitt Pál feliratokkal. Bármit a kezébe kap, aláírja.

    Nem is fordulnék a Kedves Szülőkhöz ezzel a jelentéktelen aprósággal, de újabban súlyosbodott Palika grafomániája, mert már azt írja mindenhová: dr. Schmitt Pál. Tegnaptól ez a szöveg szerepel az Egri csillagok könyvtári példányának fedőlapján is: Irta dr. Schmitt Pál. Gárdonyit kisatírozta.

    Megpróbálkoztunk büntetéssel is. Le kellett írnia százszor, hogy „Jó gyerek nem firkálja össze a rábízott holmit.” Ő háromszázszor írta le, de ezt a szöveget: „Lyo gyerek nem fírkájja össze a rábizot holmít. Irta dr. Schmitt Pál” Úgy érezzük, tehetetlenek vagyunk. Nem tudjuk, hogy ha így megy tovább, viszi-e egyáltalán valamire ez a szegény gyerek. Hiszen a nevén kívül semmit sem tud helyesen leírni. Sokat vívódik ezen a tantestület.

    Kérem a Kedves Szülőket, beszélgessenek el a gyermekkel ezekről a dolgokról, hátha sikerül leszoknia a firkálásról.

    Addig is kérünk behozni párszáz darab tiszta géppapírt, mert itt már nem találunk olyan felületet, ami ne lenne beschmittpálozva.

    Üdvözlettel: Panni tanító néni”
    Copy-paste

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  15. errol a level sztory-rol miert rogton a Rajto Jeno konyvekben latott-olvasott
    “Torogg Zuldan” alairasu levelek jutnak eszembe!!!??

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  16. Kufirc! Ez jó hir!

    Nemzetvezető, kaffa!

    Nézzük meg a korábbi nemzetvezető élete hogyan alakult….

    topi mackó

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (6 szavazatból)
  17. http://napifix.postr.hu/mi-egy-kis-plagium-a-nyitott-slicchez-kepest
    A video 15. mp-ben a fanfárok hangjára mint minden igaz magyar a farkához nyúl :)))
    Ez utóbbi szöveget loptam de jó.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  18. Belegondoltatok! Mi lesz abban az esetben, ha viccpali helyére, a vezér kerül. De tovább szövögetve az elképzelést: viccpali a hadsereg parancsnoka. Ha a vezér kerül ebbe a helyzetbe, akkor mint főparancsnoka az országnak rendkívüli állapotot is hirdethet az országban, ami a jogszabály alapján kötelező érvényű az állampolgárokra. Pl. kijárási tilalom – na túlzok egy kicsit ezzel, de direkt teszem.
    Gondoljatok arra, hogy elkezdődött az összeírás a hadkötelezettekről, aztán egyszer majd jön a sorozás is, hiszen erről a honvédelmi miniszter, Hende nyilatkozott is, a többire rá sem merek gondolni.
    A

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +5 (5 szavazatból)
  19. Emlékszem a 2 éves sorkatonai szolgálatra és a többire, míg csak meg nem szűnt a sorozás.
    Miután megszűnt a sorozás, valahol egyszerre több is kis katonai úgynevezett alakulatok, mint pld. a Magyar Gárda és hasonló kis szervezetek bukkantak fel.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  20. Avi :gratulálok a betűzött linkért ennél jobban nem lehet egy komoly felelősségteljes állás elkezdeni.Az igazi baj az,hogy az egész kormány engem arra a testrészre emlékeztet amit golyóstól simogatott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  21. Ez lesz a kötelező olvasmány!,csak a történelem-vagy az irodalom könyvekben???

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  22. Kinek az érdeke Kőzztársaság nélkűli Elnőkűnk lejáratása ? Kinek aMódszere? Elő készitik a menekűlési utvonalat az általam és mégtőbbek által nem tisztelt Mini elnőkűnknek. Mert Ő a vesztett csaták felelőségét nem fogja vállalni.Már fogy a fizettet Rajongó tábor is lásd Kossuth tér mai nap-

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  23. A mai gyűjteményem:
    Az államelnök a nemzet egységét fejezi ki – az álamelnök pedig a kétségeit.
    Plagi Googleberg alias Plagi Pali

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  24. Én is szejetnék köztálysasági ülnök leni.A doktoji diszejtációmat eggy labdajúgó ződ fűves páján szejetném átmásolni.Kéjem,a tistelt szejzőket,akik már meghaltak póstázák el vagy meg nekem.Címem:A Föld nevű bojgón egy országocska,aneve Ojbánia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  25. Tegnap a díjátadón úgy sunnyogott be, mintha nem róla is szólnának az elmúlt napok.Nem mert feltekinteni! Amennyiben nem lenne igaz a plágium, már régen ő fenyegetne perrel!!! Most mire vár? Majd a kormány kitalál mindenféle hülyeséget, hogy mentsék? Hát ennyit érnek az igazi diplomák???Így belehet sározni az értékeket??
    Sajtótájékoztató? Ahol tilos az elnöknek kérdést feltenni???Ahol üveggel választják el az újságírókat a “témától”?
    ……….és ez a mi első emberünk????????
    Szégyen !!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  26. Szerintem ez a levél nem eredeti kreált,bár túlzásokkal lehet bemutatni a valóságot.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  27. Nagyon jól ismerem az AN oldalán az „ismeretlen szerző” cikkeit, aki bámulatos módon tudja parodizálni Dr. Shit Pál – a Nemzet Bohóca díjra javasolt– magyar nyelvű helyesírását. Dr. Shit vigyorgó nemzetté varázsolta a depressziós magyarokat a kificamodott tollforgatásával. Soha nem volt és soha nem lesz hasonló kaliberű udvari bolond, aki képes lenne a Mester leírt gondolatát imitálni úgy, hogy a vigyorgástól fetrengjenek oldalukat fogva.
    .
    Ha a maroknyi intelligencia kikergeti Pali bácsit Magyarországról valamelyik dzsungelba, hatalmas űrt fog tátongni mögötte, mert a szerencsétlen sorsú nép felébred az ópiumos röhögő görcsükből, a jelen fájdalmas realitására.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  28. Irigylem az ur türelmét.Én ki sem mernék mozdulni szégyenemben a palotából.Ja,ö nem vagyok én.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos