Ronai and Ronai
AMERIKAI

Gyilkos holttestére bukkantak a vadonban 2012. január 4. szerda 7:11 | AN

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Gyilkos holttestére bukkantak a vadonban

Mount Rainier Nemzeti Park, Washington állam – A hatóságok megerősítették, hogy a hóban arccal lefelé néhány napja talált tetem egy iraki veteráné, akit azzal gyanúsítottak, hogy megölte a nemzeti park egyik erdőkerülőjét, majd bevette magát az őserdőbe.

Lee Snook, a park szóvivője számolt be arról, hogy a halottat azonosították mint a 24 éves Benjamin Colton Barnest. A férfi Margaret Anderson erdőkerülőt lőtte agyon vasárnap, amikor a nő egy ellenőrzőponton megállította az autóját.

Snook beszámolója szerint Barnes testét arccal lefelé találták meg részint a hóba süppedve, részint a Paradise folyó vizében, Narada Falls fölött egy nagyszabású embervadászat eredményeként, amelyben mintegy kétszáz helyi, állami és szövetségi rendőr vett részt. A parkban szilveszterező turistákat evakuálták.

A hullán csak póló, nadrág és teniszcipő volt; fegyverét ötven yarddal odébb találták meg. Snook szerint valószínűsíthető, hogy a férfi a farkasordító hidegben megfagyott. A volt közlegényt egy másik lövöldözéssel is gyanúsították, amiben három férfi és egy nő sebesült meg egy elfajult házibulin a Seattle melletti Renton városában.

Barnest csak egy alkalommal vetették be Irakban; 2009. novemberében fegyelemsértés miatt leszerelték, mivel drogosan vezetett és magántulajdonban lévő fegyver volt nála szolgálati időben.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Túl könnyű halála volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. Ebből se lett rendes RAMBO.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  3. Hogy ment at ez a ficko a pscihologiai teszten…..

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Megvédte Orbánt a norvég tömeggyilkos 2012. április 19. csütörtök

Megvan García Lorca gyilkosa? 2011. június 25. szombat

Kivégzést halasztott el Texas 2011. június 16. csütörtök | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos