Ronai and Ronai
AMERIKAI

Mini Eb-t fontolgat az UEFA 2011. október 19. szerda 10:39 | AN

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Mini Eb-t fontolgat az UEFA

Berlin – Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) tervezi, hogy a 2016-os, franciaországi Európa-bajnokság után egy mini kontinensviadalt rendez – számolt be a német Sport Bild online kiadása.

Wolfgang Niersbach, a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) főtitkára elmondta, az UEFA-tisztviselők egy olyan torna megrendezésének feltételeit vizsgálják, amelyen kizárólag a házigazda és a selejtezők csoportgyőztesei szerepelnek.

A sportvezető azzal indokolt, hogy miután Franciaországban az eddigi 16 helyett 24 csapat lép majd pályára (tehát az 53 tagország csaknem fele Eb-résztvevő lesz), a kvalifikáció jelentősége csökkenni fog, a mérkőzések “kevésbé lesznek izgalmasak”, így azokat nehezebb lesz értékesíteni.

A hírt kedden este az UEFA is megerősítette közleményében, mely szerint a ciprusi ülésen valóban szóba került egy mini Eb életre hívása, és bár konkrét javaslatok is elhangzottak, döntés még nem született.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 2 szavazatból)

Címkék:,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Báthory Ödönke

    Egy újabb futballtorna, ahol a magyar csak labdaszedő, vagy játékvezető lehet. Minden beléölt milliárdok dacára itt tart a magyar foci. Csak azt tudnám, hogy minek ezeknek stadion?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  2. Már az is elmebeteg pályázat volt,amikor Ausztriával,majd Horvátországgal közösen akartak a magyar labdarúgás vezetői foci EB – t rendezni. Mert ehhez “csak” a következők hiányoznak:belföldi légi közlekedés,stadionok,nézők és nem utolsó sorban,nemzetközi színvonalú magyar labdarúgás! Az önkritika teljes hiánya,nagyképű magyarkodás,a 6:3 és az 1954-es sikeren való csámcsogás jellemzi a hazai labdarúgás megtollasodott régebbi és magyar vezetőit,undorító,amit művelnek,egyre inkább politikai segédlettel…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (4 szavazatból)
  3. Miért foglalkozik az AN begyepesedett unalmas amcsi sportokkal, mint NFL, NBA, baseball, miközben teljesen mellőzi az Északamerikai MLS fociligát? Magyarokat nem érdekli a süket tojáslabda ugribugri. Seattle Sounders FC-San Jose Earthquakes meccsen több mint 64,00 néző volt.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (3 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Csak álom marad a futball-Eb 2011. október 7. péntek | AN

Platini: Európa sportélete forog veszélyben 2011. szeptember 28. szerda | AN

Foci Eb: szimulátorral a krízishelyzetek ellen 2011. szeptember 22. csütörtök | AN

Erotikus sajtótájékoztató Lengyelországban 2011. szeptember 16. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos