Ronai and Ronai
AMERIKAI

Brooklyn Nets lesz az NBA-csapat új neve 2011. szeptember 27. kedd 21:10 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Brooklyn Nets lesz az NBA-csapat új neve

New York – Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő New Jersey Nets a 2012-2013-as szezontól Brooklyn Nets néven folytatja, jelentette be a csapat társtulajdonosa, a rap mogul Shawn “Jay-Z” Carter.

A névváltoztatás az után vált szükségessé, hogy eldőlt, a Nets-franchise hamarosan átköltözik a New York-i kerületben található Barclays Centerbe, amely jelenleg építés alatt áll.

“Attól a pillanattól kezdve, hogy a Barclays Center ötlete valósággá vált, tudtam, hogy valami lényeges dolog történik Brooklynnal”, mondta a hétfői sajtótájékoztatón a Brooklyn-i születésű Jay-Z, hozzátéve: az új arénát koncertekkel fogják megnyitni.

A hazai mérkőzéseit előbb New Yorkban, majd 1976 óta New Jersey-ben játszó Nets lesz 1958 óta az első olyan major csapat, amelynek Brooklyn lesz az otthona – ezt korábban az azóta Los Angelesbe költöző Dodgers baseballcsapat mondhatta el magáról.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (2 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +2 ( 2 szavazatból)
Brooklyn Nets lesz az NBA-csapat új neve, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A szexelő Weiner utódja republikánus lesz 2011. szeptember 15. csütörtök

NBA: rossz hír a Kínába készülőknek 2011. augusztus 19. péntek | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos