Ronai and Ronai
AMERIKAI

A parlamenti közvetítéseket is cenzúrázni fogják? 2011. szeptember 7. szerda 8:04 | AN

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A parlamenti közvetítéseket is cenzúrázni fogják?

Budapest – Az Index információi szerint eddig még egyik nagy kábelszolgáltató sem kötött szerződést a Parlament TV Szolgáltató Zrt-vel, bár a tervek szerint már tavasszal indítaná csatornáján a társaság a magyar és az európai parlamenti, valamint a megyei közgyűlések üléseinek közvetítését.

A hírek szerint 24 órában sugárzó Parlament TV néven bejegyzett csatorna legkésőbb februárban, a parlament tavaszi ülésszakának kezdetén indulna. A kereskedelmi alapokon működő, de közszolgálati tevékenységet ellátó információs csatorna az alapcsomagban szerepelne plusz 50-60 forintért háztartásonként.

A Parlament TV Szolgáltató Zrt-vel azonban egyik nagy kábelszolgáltató sem kötött eddig szerződést, mivel a tárgyalásokon nem tudtak felmutatni sem műsorstruktúrát, sem pénzügyi tervet.

Az Index úgy tudja, hogy az egész társaság „egy nagy kamu”, mert az Országgyűlés nem állapodott meg a Parlament TV-vel a kizárólagos sugárzási jogról, így viszont a Parlament TV is csak azokhoz a felvételekhez juthatna, amelyhez fizetés ellenében bármelyik csatorna.

A szolgáltatók szerint aggályos a csatorna nézettsége is, mivel az MTV informálisan jelezte, hogy az új adó elindulása után sem szüntetné meg a parlamenti közvetítéseket. Aggályos továbbá az is, hogy az adó állítólag reklámmentes lenne, így viszont a szakemberek szerint a fenntartása hosszú távon szinte lehetetlen.

A szombati Népszabadság szerint Csóti György volt MDF-es képviselő lehet a vezérigazgatója a Parlament TV-nek, és létrejötténél a HírTv alapítói is bábáskodnak.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -4 ( 8 szavazatból)
A parlamenti közvetítéseket is cenzúrázni fogják?, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(13)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

13 Reader’s Comments

  1. Még azt is megérjük, hogy csak gyors grafikai ábrázolást mutatnak, (közvetítés helyett) mint az USA-ban a bírósági tárgyalásokról.
    A közvetítéseket már most is cenzúrázták. Az embereket vastagon érintő törvények parlamenti vitáit nem is közvetítették, vagy olyan összeállításokat készítettek róluk, ahol az ellenzék hangja súlytalan képet mutatott. Elsősorban a kormánypárti képviselők felszólalásai domináltak.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +13 (15 szavazatból)
  2. Akkor jöhetnek az összevágott képek, pozitív kisugárzással.
    Jelszó:Vakulj paraszt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +17 (23 szavazatból)
  3. Az semmi !
    Magát a Parlamentet is cenzúrázni fogják !
    Csak genetikaiak kerülhetnek be !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  4. A “köteles”-Kövér már bevezetett egy előzetes cenzúrát egy speciális cezúra formájában, hisz csak az általa jóváhagyott “pozitív” töltetű felvételeket adják ki a piacra!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +9 (11 szavazatból)
  5. “A parlamenti közvetítéseket is cenzúrázni fogják?”
    *
    Fogják.
    Sőt.
    A cenzúrázott anyagot is cenzúrázni fogják!
    Mostantól a FIDESZ egy cenzúrázó pártá vált.
    Cenzúrázik éjjel, cenzúrázik nappal, de mégy éjszaka is.
    Már alakulóban a Nemzeti Cenzúra Hivatal (NCH)!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +14 (16 szavazatból)
  6. Megvédik az információkat, ezáltal megvédenek bennünket, ne hogy stresszes állapotba kerüljünk. Summa.. A fidesz egy gondoskodó párt, (jaj! a Kedves Vezetővel az élen- hogy rohadjon le a csuti kiskondás feje-)aki mindig mindndentől megvéd bennünket! Tehát, értünk vannak! Holnap megpályázom Szíjjártó állását!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (12 szavazatból)
  7. A cenzúrázással még inkább nézhetetlenné teszik a parlamenti közvetítéseket. Lehet, hogy pont az a célja a kormánynak. Így majd esténként a Kedves Vezető egyedül nézheti és csodálhatja, hogy milyen fegyelmezetten dolgozik az ő parlamentje. Mást úgy sem nagyon fog érdekelni az ott zajló cirkusz.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (8 szavazatból)
  8. Ebbol meg az is lehet, hogy a Parlament Tv-tol kell majd a tobbi csatornanak megvenni a kozvetitesek jogat, es az akkor megoldja a csatorna anyagi problemait. Ez egyben a cenzurazas kerdeset is megoldana, mert mindenki azt kapna amit a Parlament Tv adna neki. A kormanynak csak a Parlament TV-re kene jol odafigyelnie.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (9 szavazatból)
  9. Alighanem erre a megfelelő válasz a parlament szétzavarása, aztán a többi. :)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (5 szavazatból)
  10. Az újmagyar Bach-korszak legújabb idiótasága ez a parlament tv. A Nemzeti Idiótizmus legújabb ötlete. Őfelsége I.Viktor politikai marketingjének gyöngyszeme. Nézői legfeljebb egy maroknyi vén idióta fülkeforradalmár lenne.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  11. simán -pénzmosoda-

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (6 szavazatból)
  12. Nem hinném, hogy a normális magyar polgárokat különösképpen érdekelné, hogy a parlamentben bohóckodik az ország “szine java” (tisztelet a kivételnek).
    A hírcsatornákról meg aztán ne is beszéljünk, mert nincs egy korrekt hírcsatorna se az országban.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  13. Mikortól lesz kötelező felálva tapsolni a TV előtt, ha a szeretett vezető beszél?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek
KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos