Ronai and Ronai
AMERIKAI

Caylee Xanaxtól halhatott meg a nagypapa szerint 2011. szeptember 15. csütörtök 11:13 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Caylee Xanaxtól halhatott meg a nagypapa szerint

Los Angeles/Orlando, Miami – Egyre inkább sötét családi összeesküvés bontakozik ki Caylee Anthony halála kapcsán. Úgy tűnik, a gyermek mérgezés áldozata lett, és az anya, valamint a két nagyszülő összefogott, hogy az ügyet eltusolják.

Mint arról beszámoltunk, a kétéves kislány maradványait jóval az eltűnése után találták meg az erdőben. Bizonyos nyomok arra utaltak, hogy gyilkosság történt; a vádlott a 25 éves, gyermekét egyedül nevelő anya, Casey Anthony lett, akit a védelemnek fordulatokban bővelkedő perben sikerült felmentetnie.

Miután a jog nem teszi lehetővé, hogy Casey Anthonyt gyermeke meggyilkolásáért még egyszer felelősségre vonják, akár az igazság is kiderülhet – és úgy tűnik, most ez történik. Caylee nagyanyja, Cindy Anthony egy tévéinterjúban azt állította, úgy gondolja, unokája halálának oka valóban vízbe fúlás volt, mint azt a védelem állította. George Anthony, a nagypapa azonban mást állít.

George Anthony a szerdán sugárzott „Dr. Phil” tévéshowban ezt mondta: „Azt hiszem, hogy Casey, vagy valaki más, aki a gyerekkel volt, alighanem túl sokat adott be Caylee-nek, aki elaludt, és nem ébredt fel. Nekem ez az érzésem.”

A gyermeknél nem tudták a halál okát megállapítani, miután a tetem túl sokat volt a szabadban, a párás levegőn – a vadak gyakorlatilag csak a csontokat hagyták meg belőle.

A műsorvezető arra kérte George Anthonyt, fejtse ki, szerinte milyen drogot adhattak be Caylee-nek. A nagyapa azt felelte, szerinte Xanaxot, de nem tartja kizártnak azt sem, hogy kloroformmal kábították el az unokáját. A Xanax meglehetősen erős és súlyos függőséget eredményező altató.

A nagyapa szerint azért kellett Caylee-t szedálni, mert az anyja, Casey Anthony, aki szívesen járt bulikba, mulatságokba, fölösleges nyűgnek tartotta a kislányt – akinek az apja személyazonosságát sohasem állapították meg –, és azt szerette, ha alszik. A bulizós életmódot a kisgyerek mellett csak nehézségek árán lehetett folytatni.

Cindy Anthony, a nagymama megdöbbenéssel reagált férje kijelentéseire, és azt állította, még sohasem hallott ilyesmiket tőle. Ő továbbra is úgy gondolja, baleset történt, és noha véleménye szerint a lányának valóban lehetett köze Caylee holttestének az erdőbe való kidobásához, a felmentés által maga Isten üzente meg, hogy igenis baleset történt.

Jogi szempontból a legérdekesebb az az állítás lehet, hogy talán nem Casey, hanem más valaki adta be a gyereknek a nyugtatót. Ha ugyanis ez így van, és sikerül valamilyen módon bebizonyítani, akkor az anya ellen ugyan nem indulhat eljárás, de az elkövető ellen igen.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 5.0/5 (1 szavazás)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: +1 ( 1 szavazás)
Caylee Xanaxtól halhatott meg a nagypapa szerint, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Címkék:, , , , ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Ez a kislány halt meg? Nem hoznátok el anyukát, hogy megérdeklődjem tőle, hogyan történhetett?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  2. sokan mit meg nem tennenek azert, hogy egeszseges gyerekuk szulessen es ez a lotyo meg eltekazolta ezt a gyonyoruseget…..valahol csak fog felelni ezert remelhetoleg!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  3. anyuka fejét én is plasztikáznám egy szívlapáttal.
    ugyanakkor csöndben jelzem, hogy a xanax nem altató – de ettől még hatásos, csak a cikkíró figyelmét hívom fel erre.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  4. Hivatalosan nyugtató a Xanax, de még felnőtt embert is kiüt, ha este beveszi. Én egy időben szedtem, úgy aludtam tőle, hogy a nyálam csorgott. Aztán két hétig a plafonon mentem kínomban, mire lejöttem róla.

    VN:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  5. Anamnesis Familiaris

    ” A Xanax meglehetősen erős és súlyos függőséget eredményező altató.”
    A Xanax (alprazolam) nem altató! A Xanax nyugtatószer (“szorongásoldó”) , erőssége a dózistól függ. Mellékhatása az, hogy elálmosít, ami a valódi gondűző hatással együtt jó alvást biztosít – ezért alkalmazzák sokan altatóként. 5 éves gyermeknek nem adható még a legkisebb adag fele sem, de az én véleményem az, hogy a kislány halálához meglehetősen nagy adag vezethetett – ha valóban Xanaxot kapott.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
Kapcsolódó cikkek

Öngyilkos akart lenni a gyerekgyilkos 2012. október 27. szombat | AN

Kivégezték a texasi csecsemőgyilkost 2012. március 29. csütörtök | AN

Whitney Houston ráivott a Xanaxra 2012. február 13. hétfő | AN

Bulizás közben esett teherbe Casey Anthony 2012. január 13. péntek | RR

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos