Ronai and Ronai
AMERIKAI

Fabregasszal erősödött a Barcelona 2011. augusztus 14. vasárnap 23:29 | AN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Fabregasszal erősödött a Barcelona

London – Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal hivatalos honlapján tudatta, hogy megállapodott a spanyol Barcelonával Cesc Fabregas eladásáról. A katalán középpályás, miután hétfőn átment az orvosi vizsgálatokon, öt éves szerződést kötött nevelőegyesületével.

“Világossá tettük, hogy az Arsenal nem akar megválni Fabregastól”, olvasható Arsene Wenger, az angol csapat menedzserének nyilatkozata a klub honlapján. “Ugyanakkor tudomásul vesszük Cesc vágyát, aki vissza akar térni hazájába, ezért most elfogadtuk a Barcelona ajánlatát. Köszönjük neki mindazt, amit az Arsenalnak adott, sok sikert kívánunk neki a jövőben!”

A hírek szerint a londoni alakulat 34 millió euró körüli összegért engedte el csapatkapitányát – aki ebből 5 millió eurót állt –, és további 6 millió euróban részesül bizonyos feltételek teljesülése mellett.

“Nagyszerű érzés, hogy nyolc év után itthon lehetek”, mondta bemutatásán Fabregas, aki a négyes mezben futballozik majd. “Életem legnagyobb kihívása következik.”

A 24 esztendős játékmester 2003-ban került az Arsenalhoz, melynek mezében 303 mérkőzésen 57 gólt szerzett, továbbá egyszeres bajnok és FA Kupa-győztes. A spanyol válogatottban 58 alkalommal lépett pályára, 2008-ban Európa-bajnokságot, 2010-ben világbajnokságot nyert.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Torghelle visszatért a Budapest Honvédhoz 2011. szeptember 30. péntek | AN

Rudolf, Bodor és Vadócz is csapatot váltott 2011. augusztus 31. szerda | AN

A spanyol liga átka, hogy kétcsapatos 2011. augusztus 30. kedd | AN

Diego Forlán Milánóban folytatja karrierjét 2011. augusztus 29. hétfő | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos