Ronai and Ronai
AMERIKAI

A Ferrari szemptembertől már 2012-re készül 2011. augusztus 8. hétfő 16:25 | AN Forrás: ESPN

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
A Ferrari szemptembertől már 2012-re készül

New York – Szeptember elejétől már a következő évi versenygép fejlesztésére fókuszál a Formula-1-es Ferrari istálló – erősítette meg Stefano Domenicali csapatfőnök.

A száguldó cirkuszt is elérte a nyári szünet, a következő két hétben zárva vannak a gyárak, a legközelebbi futam pedig augusztus végén lesz Belgiumban. A Ferrari első embere pihenése alatt szakított időt a 2011-es teljesítményük értékelésére, illetve a jövőbeli tervekre is kitért.

Domenicali szerint a lassú és gyenge szezonkezdés okolható azért, hogy Fernando Alonsónak 89 pontos hátránya van a címvédő Sebastian Vettellel szemben, illetve, hogy a konstruktőrök versenyében ennél is nagyobb a szakadék. A maranellóiak ugyan nem mondtak le a bajnoki címről, de annak érekében, hogy méltó riválisai legyenek a Red Bullnak, szeretnének időben hozzálátni az új versenyautó fejlesztéséhez.

“Szeptembertől már a következő idényre koncentrálunk, mivel  a jelenlegi modell újításait  már meghatároztuk október közepéig”, közölte Domenicali a Daily Telegraph munkatársaival. “Persze, ha valami megváltozik, arra reagálnunk kell. Ha van valami, amin érdemes finomítani, akkor azt megcsináljuk, egyébként viszont a jövő évi autó fejlesztésére szánt időből vennénk el. Minél több időt tudunk a szélcsatornában tölteni az új autóval, annál jobb. Határozottan szeretnénk elkerülni, hogy ismét ilyen nehéz idénykezdetünk legyen.”

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

A címvédés margójára 2011. október 10. hétfő | AN

F1: Räikkönen visszatéréséről beszélnek 2011. szeptember 23. péntek | AN

Lewis Hamilton szerint a siker kockázattal jár 2011. szeptember 21. szerda | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos