Ronai and Ronai
AMERIKAI

Élve temette el áldozatait az uzsorás 2011. augusztus 12. péntek 17:19 Forrás: MTI, NOL

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Élve temette el áldozatait az uzsorás

Budapest – Négy holttestet hantoltak ki a rendőrök csütörtökön Csepel egy erdős területén; sajtóértesülések szerint egy uzsorás gyanúsítható a bűncselekménnyel, a férfi élve ásta el áldozatait, akiktől előzőleg pénzt követelt. A helyszínelés befejeződött, Szerbia budapesti nagykövetsége szerint a gyanúsított a hírekkel ellentétben nem szerb nemzetiségű.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) pénteken a rendőrség honlapján azt írta, hogy a négy ember halálának pontos okát, idejét, körülményeit igazságügyi orvos szakértő bevonásával vizsgálják. Az NNI emberölés miatt indított nyomozást; a bűnügyről a nyomozás érdekeire tekintettel más információt egyelőre nem kívánnak közölni.

Bartha László, az NNI szóvivője az MTI érdeklődésére nem kívánt nyilatkozni arról, hogy a bűnügynek hány gyanúsítottja van. Mindössze annyit közölt: a csepeli területen befejezték a helyszínelést.

Korábbi sajtóértesülések szerint egy szerb uzsorás gyanúsítható a bűncselekménnyel, de Szerbia budapesti nagykövetsége cáfolta, hogy a feltételezett elkövető szerb állampolgár vagy szerb nemzetiségű volna. Információik szerint macedón lehet a tettes.

A gyilkosságok gyanúsítottja élve ásta el áldozatait, akiktől pénzt követelt. A Magyar Nemzet egyik újságírójának csütörtök éjjel sikerült megszólaltatnia azt az erdélyi fiatalembert, aki – állítása szerint – megszökött a bűnözőktől; ő vezette nyomra a rendőröket, miután kiásta magát a gödörből, amelybe nyakig betemették.

A Népszabadság beszámolja szerint a megmenekült illetőt a szerb férfi sörözni hívta a csepeli erdőbe a barátaihoz, egy erdőben élő hajléktalan házaspárhoz. Sörözés közben azonban a fiatalembert hátulról lefogták, és fojtogatni kezdték. Elvették bankkártyáját, és arra kényszerítették, hogy árulja el a kártya PIN-kódját. A fiatalember megadta a számot, ám nem bíztak meg benne, ezért nyakig betemették egy előre kiásott gödörbe.

A férfit guggoló helyzetben, hátrakötött kézzel ásták el, mert ebben a pozícióban a legnehezebb kijutni a gödörből. Az áldozatnak valahogy mégis sikerült magát kiásnia és elmenekült, előbb azonban még az őrzésére hátrahagyott kutyával is meg kellett küzdenie.

Menekülés közben többekkel is találkozott, akiktől a mobiltelefonjukat kérte a rendőrség hívására, ám senki nem adta oda, úgy megijedtek a véres, sáros embertől. A férfi végül hazajutott csepeli lakásába, onnan értesítette a rendőrséget.

Az MTI tudósítója péntek délelőtt a csepeli területről azt jelentette: semmi nem utal arra, hogy az 12 órával korábban bűnügyi helyszín volt. Mindössze annyit lehet látni, hogy a gödröket – amelyek feltehetően a holttesteket rejtették – egy munkagéppel már feltöltötték.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:,

  • Hozzászólások(11)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

11 Reader’s Comments

  1. Ötlet Orbánéknak a devizahitelesek “megsegítésére”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (6 szavazatból)
  2. de most nem tudom, de mintha azt olvastam volna, hogy magyar a tettes, szerb utlevellel…..akkor most jutalmul magyar allampolgarsag jar neki?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  3. macedon, de mindegy is, tulajdonképpen. nem ez a lényeg.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  4. A Zállam is erre készül csak nagyobb méretekben.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (4 szavazatból)
  5. delisa

    annyiban erdekes, hogy a magyar kozbiztonsag beka segge alatti szinvonalarol minden bunozo es terrorista tud hatarokon belul es kivul egyarant….azt egy pillanatra se feltetelezze senki, hogy tisztesseges, joravalo emberek terveznek magyarorszaggal ilyen berek es lehetosegek mellett, CSAK es kizarolag kihasznalni, felhasznalni, becsapni, megolni akarnak minket lelkiismeretfurdalas nelkul, mert mi magyarok kb a vilagban a hazilegy jelentosegevel birunk, orban is, miszerint kicsik, de jo szemtelenek vagyunk…eppen ezert nem megkonnyiteni kene a bearamlast hataron tulrol, hanem megszigoritani….ha mar a rendorseg vedelmere nem szamithatunk…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  6. “…Két hét alatt rendet teszünk az országban!…”
    (copyright – Orbán Viktor)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  7. 120992
    Mióta veszed komolyan Dr. Orbán felelőtlen handabandázását?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. Lenne tippem kit, kiket kellene élve eltemetni……:evil:
    Sok közük van a mára kialakult országos helyzethez. :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  9. Mellesleg ismét ki csinált “éjjel” riportot?
    Vajh megint honnan volt az info?
    Normális országban nem nemzetisége van az elkövetőnek, hanem egyedi bűne.
    A legnormálisabb kérdés, amit a sajtónak feszegetni kellene, ha nincs egy kiszabadult áldozat kiderül-e egyáltalán?
    Mitől biztos a “csak” 4 áldozat?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  10. Eltelt már a két hét ?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  11. Vajdasági magyar háborús bűnös a csepeli gyilkos

    VÉRCIKI!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Hidegvérű gyilkosság Bécsben 2011. augusztus 31. szerda | AN

Már az FBI is keresi az ismert kosarast 2011. augusztus 29. hétfő | AN

Adós, reszkess, élve eltemetnek! 2011. augusztus 11. csütörtök

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos