Ronai and Ronai
AMERIKAI

Csókosok kapják az erzsébetvárosiak adóforintjait 2011. augusztus 16. kedd 7:47 Forrás: AN, Népszava

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Csókosok kapják az erzsébetvárosiak adóforintjait

Budapest, Erzsébetváros – Budai Gyula, feljelentésügyi kormánybiztos nyilván jól kiérdemelt szabadságát tölti valamely kies helyén a világnak. Vagy talán beteg, és ezért van akadályoztatva a munkájában. Mert arra gondolni sem merünk, – hogy is merhetnénk -, hogy csupán pártérdektől vezérelve huny szemet azon, ami egy ideje a főváros hetedik kerületében, Erzsébetvárosban történik.

A Népszava értesülései szerint bár tavaly óta nem képviselő Erzsébetvárosban a fideszes Kovács Becskei Barbara a résztulajdonában álló cégen keresztül jelentős havi “mellékeshez” jut közpénzből a már szintén fideszes irányítású városrésztől. Úgy tudni, a Vattamány Zsolt fideszes polgármester javaslatára a Bimage Kft. és az önkormányzat között kötött határozatlan idejű szerződés szerint a társaság feladata a “kapcsolattartás a nem önkormányzati tulajdonú társasházakkal”.

A munkáért havi nettó 224 ezer forintot számlázó – alapvetően PR- és kommunikációs tanácsadással foglalkozó – Bimage Kft.-nek a cégjegyzék szerint Kovács Becskei nemcsak ügyvezető igazgatója, de tulajdonosa is.  Kovács Becskei Barbara jelenleg a szintén fideszes vezetésű VIII. kerületi önkormányzat Közösségi Házát irányítja.

Erzsébetvárosban az sem példa nélküli, hogy egykori vagy jelenlegi fideszes politikusokat “mellékeshez” juttat Erzsébetváros vezetése és a fideszes többségű képviselőtestület. Mint arról már sajtóhírek alapján az AN is beszámolt, a VII. kerületi Fidesz-szervezet alelnökét, az előző ciklusban még ugyancsak képviselőként dolgozó Berki Bélát roma kisebbségi tanácsnokként foglalkoztatta az önkormányzat: csupán “szóban” előírt munkájáért havi 400 ezer forintot kapott, mígnem a közelmúltban, májusban állítólag megszűnt a megbízatása. A tanácsok pedig ahhoz képest mindenképp drágának számítottak, hogy az Erzsébetvárosi Roma Kisebbségi Önkormányzatnak a kerülettől kapott költségvetése évente 500 ezer forint.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -2 ( 4 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Hozzászólások(5)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

5 Reader’s Comments

  1. Így van ez mindenütt, ahol FIDESZ az úr.
    Mivel mindenütt ők az urak, így az egész ország a csókosoké!
    Tetves banda.
    :evil:

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (12 szavazatból)
  2. Már korábbról ismerhető volt ami most általánossá válik, azaz csak a fideszes (vagy közeli) érdekeltségek számára marad levegő a többiek pedig mehetnek a levesbe, és Európa mindezt csak nézi :(

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (8 szavazatból)
  3. Európa is mehet a levesbe.
    Majd tesznek róla.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +4 (4 szavazatból)
  4. Nézzék meg újra a Janikovszky Általános Iskola és Gimnázium ügyét!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
  5. A Janikovszky Általános iskola ügyében a Polgármester Úr sehol nem jelent meg, egy szót sem fűzött a szégyenletes eljáráshoz.Az iskola bezárását érdemben soha senki nem indokolta meg, és nem hozott föl elfogadható érveket sem. Az iskoláért több ezren tüntettek, a kerületi önkormányzatnak nem volt fontos, hogy állást foglaljon az ügyben.A Szimpla-kert ügyében lakossági kerekasztalt hívtak össze, ott érdekes módon meg tudott jelenni Vattamány Zsolt, holott csak egyetlen kerületi utca lakosságát érinti a Szimpla. MI TÖRTÉNT A JANIKOVSZKYVAL? MIÉRT KELLETT BEZÁRNI?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +7 (7 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

A DK nem bojkottálja a Fideszt 2014. április 29. kedd | AN

Ismét kétharmada lett a Fidesznek 2014. április 12. szombat

A határon túlról a Fideszre szavaztak 2014. április 11. péntek

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos