Ronai and Ronai
AMERIKAI

Az étterem előtt hagyta gyerekét a svéd turista 2011. augusztus 16. kedd 14:04 | RR Forrás: AN

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Az étterem előtt hagyta gyerekét a svéd turista

Amherst, Massachusetts – Őrizetlenül hagyta gyerekkocsiba szíjazott kisgyerekét a Bueno Y Sano étterem előtt egy svéd nő, aki azt állította, odahaza ez így szokás.

Mintegy tíz percig lehetett felügyelet nélkül az egyéves kisfiú, azután megjelent a helyszínen az amhersti rendőrség, és előkerítette az odabenn már az étlapot böngésző szülőt, akinek a nevét nem közölték. Miután tudatták vele, hogy a gondatlanság komoly problémát is szülhet, a hölgy azt mondta a rendőröknek, nem érti, mi a probléma, mivel Svédországban minden további nélkül az étterem előtt szokták hagyni a gyerekeket a babakocsiban, míg megebédelnek.

Lehetséges, hogy csakugyan valamilyen skandináv népszokásról van szó, mivel 1997-ben, New Yorkban feljegyeztek egy ehhez hasonló esetet: akkor dán mamát tartóztattak le, aki odakinn hagyta csemetéjét, és beugrott valahová inni egyet. Az ügyből nemzetközi botrány lett. Igaz, később egy manhattani szövetségi esküdtszék 66 ezer dollárt ítélt meg neki kártérítés címén az elszenvedett kellemetlenségekért, úgyhogy a gondatlanság abban az esetben egész szépen jövedelmezett.

Az amhersti rendőrség nem tartóztatta le a svéd turistát, értesítette ellenben a massachusettsi gyámhatóságot, amely vizsgálja az esetet.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(3)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

3 Reader’s Comments

  1. Mire lehet kolteni az adofizeto penzet.. A gyamhatosag papirtigrisei majd nekiesnek a turistanak es minimum 10 evre kitiltjak Ameriakbol felforgato tevekenysege miatt…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  2. Lehet hogy abban az étteremben nem lehet hozott anyagból elkészíttetni az ebédet.
    ( Most lehet köpködni engemet otromba tréfám miatt. )

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  3. Csak nehogy az legyen hogy -jó amerikai szokás szerint- az idiótikus gyámhatóság elveszi a nőtől a gyerekét és beadja az árvaházba.
    A gyermek érdekében.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
Kapcsolódó cikkek

Megszorítások Massachusettsben is 2011. július 12. kedd | AN

Massachusetts felméri a tornádókárokat 2011. június 2. csütörtök | AN

Massachusettsben sokat kell várni az orvosra 2011. május 9. hétfő | AN

Leszbikus bírónő a massachusettsi LB-ben 2011. április 5. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos